- 25 Kasım 2020
- 3.108
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.435
- 83
Bende kafa yapısından erkeğe benzettim. Gönlünüzden geçen olsunNursu buna yorum yapamadi net degil dedi buna kiz dedi ama nedense ben hep erkek hissediyorum kizim oldugu icin degil kizimda da hep kiz hissediyordum nasip artik etrafimda da yuzde 90 herkes erkek yorumu yapinca insan kendini bi kaptiriyo sanirim
Çok geçmiş olsun canım senin doktorun neden magnezyum felan vermiyor. Deseydin bende biliyorum hamilelikten oluyor. Canım yanıyor niye bişey yapmıyorsun diye. Tamam her doktorun muayene şekli farklı da vücudunda olmayan bir minerali nerden alacak bu çocukbelkiiii senin gibi 5,6 yıl sonra Allah nasip ederse ama ülkenin hali bu durumdayken ne kadar durumumuz olur onu da bilmiyorum
haftaya randevum var tekrardan söyleyeceğim uyuyamıyorum artık diye zorlayacağım yine vermezse gidip kendim alacağımÇok geçmiş olsun canım senin doktorun neden magnezyum felan vermiyor. Deseydin bende biliyorum hamilelikten oluyor. Canım yanıyor niye bişey yapmıyorsun diye. Tamam her doktorun muayene şekli farklı da vücudunda olmayan bir minerali nerden alacak bu çocuk
Tesekkurler aminBende kafa yapısından erkeğe benzettim. Gönlünüzden geçen olsun
İstersen bu konu da başka bi doktora mı danışsan. Kendin almak Nasıl olur bilmiyorum. Bu magnezyum da çeşit çeşit ya o yüzdenhaftaya randevum var tekrardan söyleyeceğim uyuyamıyorum artık diye zorlayacağım yine vermezse gidip kendim alacağım
Ey gidi bezi indirimde molfiks falan bazen 80 kurusa geliyordu tanesi normal de de 1 lira 1 lira 10 kurusa denk geliyordu sımdı bakıyoruz ya tanesi 3.50liraya tekamül ediyo dediğin gibi zaman gectikce daha beter oluyor hersey oglumda iyi ki diyorum herseyin en iyisini almısım ve sakladım alınacak tek büyük esyası anne yanı oda oglumun park yatagı kırıldı ondan içinin yatagını falan sakladım küvet setiydi yürüteciydi oyun halısıyla puset örtüsü babynest almısım cok almısım hastane çıkışını 5 adet 11 falan almıstım hemen buyuyolar giydirmeye fırsatım olmadı yeni her seyi sakladım iyi ki dağıtmadım diyorum sımdı oglumda emzirme yastıgı emzirme önlüğü elektrik gogus pompası falan her seyi a dan z ye almısım elimde olan seyler hep avent in malzemeleri sımdı yanına varsan bi parca bısey 200 lira hangi birini alacaksın ya bastan azar azar baslayacaksın son ay hepsini mümkün değil alamazsın kendime bile hamile kilodu emzirme sütyeni atleti falan almadım oglumda NBB almısım onca sene hiç bısey olmamıs tekrar cıkartıp giymeye basladımbelkiiii senin gibi 5,6 yıl sonra Allah nasip ederse ama ülkenin hali bu durumdayken ne kadar durumumuz olur onu da bilmiyorum
aslında bu ara doktorumu değiştirmek çok istiyorum ama bulamazsam doktor diye de korkuyorum yolu yarıladım iyi kötüİstersen bu konu da başka bi doktora mı danışsan. Kendin almak Nasıl olur bilmiyorum. Bu magnezyum da çeşit çeşit ya o yüzden
bizde kuzenimle abla kardeş gibi büyüdük bütün büyük eşyaları verdi sağolsun hepsi tertemiz en iyi markasından mesela o vermese ben onun verdiği markalardan alamazdım bütçeme göre alırıdım Allah yardım ediyor gerçekten birr şekildeEy gidi bezi indirimde molfiks falan bazen 80 kurusa geliyordu tanesi normal de de 1 lira 1 lira 10 kurusa denk geliyordu sımdı bakıyoruz ya tanesi 3.50liraya tekamül ediyo dediğin gibi zaman gectikce daha beter oluyor hersey oglumda iyi ki diyorum herseyin en iyisini almısım ve sakladım alınacak tek büyük esyası anne yanı oda oglumun park yatagı kırıldı ondan içinin yatagını falan sakladım küvet setiydi yürüteciydi oyun halısıyla puset örtüsü babynest almısım cok almısım hastane çıkışını 5 adet 11 falan almıstım hemen buyuyolar giydirmeye fırsatım olmadı yeni her seyi sakladım iyi ki dağıtmadım diyorum sımdı oglumda emzirme yastıgı emzirme önlüğü elektrik gogus pompası falan her seyi a dan z ye almısım elimde olan seyler hep avent in malzemeleri sımdı yanına varsan bi parca bısey 200 lira hangi birini alacaksın ya bastan azar azar baslayacaksın son ay hepsini mümkün değil alamazsın kendime bile hamile kilodu emzirme sütyeni atleti falan almadım oglumda NBB almısım onca sene hiç bısey olmamıs tekrar cıkartıp giymeye basladım
Cok iyi olmus cidden alım gücü düştü zaten önce aldığın her sey yanına kar kalıyo o cok iyi olmus gercekten yoksa iş zor cidden artık bebek yapmak da masraf şaka gibi oldu ülkebizde kuzenimle abla kardeş gibi büyüdük bütün büyük eşyaları verdi sağolsun hepsi tertemiz en iyi markasından mesela o vermese ben onun verdiği markalardan alamazdım bütçeme göre alırıdım Allah yardım ediyor gerçekten birr şekilde
bu ddeğerle kese görünür diye biliyorum doktora gittiniz miKızlar birşey soracagım son regl 16may. Dün kan verdim saat 23.30civarı ve bta hcg 6755,8 çıktı değerim yüksek mi yoksa normal mi
inşallah düzelir polyannacılık olcak ama hala ümidimi kaybetmek istemiyorumCok iyi olmus cidden alım gücü düştü zaten önce aldığın her sey yanına kar kalıyo o cok iyi olmus gercekten yoksa iş zor cidden artık bebek yapmak da masraf şaka gibi oldu ülke
Oooo değer çok yüksek böyle durumda ikinci hamileliklerde yüksek çıkıyor diye biliyorum bir de çoğul gebeliklerdeKızlar birşey soracagım son regl 16may. Dün kan verdim saat 23.30civarı ve bta hcg 6755,8 çıktı değerim yüksek mi yoksa normal mi
Karnındaki ağrı büyük ihtimalle rahim büyümeye başlıyor o haftalarda onun ağrısı kuzum ama yine de insanın girdiği endişeyi anlayabiliyorum.Saglik ocağında kalp atışını dinleyebiliyorsun evetGünaydın hanımlarkarnımda bir ağrı var 17+5 sağlık ocağında kalp atışını duyabilir miyim
Günün %70 ini uyuyarak geçiyorlarmış. uyusun da büyüsün minik papatyalar :)Ayyyy çok güzel bir hisssaklında bulunsun normal yeni doğan bebekler kadar uyuyabiliyorlarmis artık hareket hissedemesiginde uyuyor da olabilir
Teşekkür ederim canım tedirgin oldum dün birde hamilelikte yenmemesi gereken birşey yemiştim azıcık ondan mı oldu acaba dedim . B12 iğnesi olmaya gidecektim zaten ebeden rica ederim bakalım ne diyecekKarnındaki ağrı büyük ihtimalle rahim büyümeye başlıyor o haftalarda onun ağrısı kuzum ama yine de insanın girdiği endişeyi anlayabiliyorum.Saglik ocağında kalp atışını dinleyebiliyorsun evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?