2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Günaydın hanımlar karnımda bir ağrı var 17+5 sağlık ocağında kalp atışını duyabilir miyim
Evet ama cihaz oldukca basit olduğu için burada duymayıp yok yere panik olanlarda okumustum onyüzden bende giç gitmeye cesaret edemedim.

Evet ama cihaz oldukca basit olduğu için burada duymayıp yok yere panik olanlarda okumustum onyüzden bende giç gitmeye cesaret edemedim.
O benimde aklıma geldi iyice panik olup koştur koştur hastane yolunu tutarım herhalde

Günaydın hanımlar karnımda bir ağrı var 17+5 sağlık ocağında kalp atışını duyabilir miyim
Gunaydin, bu sabah bende de oldu. Simdi gecti. Konustum doktorla, artik rahim genisliyor endise etme dedi. Bu arada, ara ara boyle rahim etrafinda agrilar olurmus.

17+2 de gittiğimde doppler cihazının eski olduğunu söyledi ebe. Her sağlık ocağında durum farklıdır arayıp bilgi alabilirsin. Ağrılar normaldir bence hala genişlemekte olan bir rahmimiz var.

O benimde aklıma geldi iyice panik olup koştur koştur hastane yolunu tutarım herhalde
Bebek küçükken ebe yerini bulmakta zorlanıyor haliyle kizlar ama şuan daha rahat bulacağını düşünüyorum makine basit cidden ya keşke bize evlere de öyle bişey verseler de kalplerini dinlesek pit pit

Gunaydin, bu sabah bende de oldu. Simdi gecti. Konustum doktorla, artik rahim genisliyor endise etme dedi. Bu arada, ara ara boyle rahim etrafinda agrilar olurmus.
İnsanın aklına herşey geliyor artık iyice büyümeye başladı bebekler normal o zaman

17+2 de gittiğimde doppler cihazının eski olduğunu söyledi ebe. Her sağlık ocağında durum farklıdır arayıp bilgi alabilirsin. Ağrılar normaldir bence hala genişlemekte olan bir rahmimiz var.
İğne olmaya gidecektim zaten ebeden rica ederim bakalım duyabilecek miyim

Bebek küçükken ebe yerini bulmakta zorlanıyor haliyle kizlar ama şuan daha rahat bulacağını düşünüyorum makine basit cidden ya keşke bize evlere de öyle bişey verseler de kalplerini dinlesek pit pit
Bende öyle düşünüyorum zaten ultrasonda 1 hafta önde gidiyordu bebek , internette satılıyor alacaktım ama fiyatı fazla geldi ve 18den sonra djyulmaha başlıyormuş cihazla . Zaten hareket hissederizm diye vazgeçtim

Yoyko bebek yatagimiz geldi. Esim kurulumunu yapti bir bakalim eksik vs var mi diye. Gayet genis ve cok rahat kuruldu. Havalanmasi icin biraktik biraz, cunku plastik vs kokuyor.
Park yatak alanlar, ozellikle Yoyko alanlar, icine extra yatak alacak misiniz? Youtube'da bir kurulum videosunda, ekstra yatak alinmisti.

Güle güle kullanın inşallah ben Kraft almıştım park yatağı içine de yatak aldık ayriyeten Yataş marka

İnsanın aklına herşey geliyor artık iyice büyümeye başladı bebekler normal o zaman
Benim hep bir tarafta oluyor agri, ya sagda ya solda. Tum karin agrim olmuyor.
Evet yaaa buyudu minisler :) Artik protein-kalsiyum ve demir ihtiyaclarimiz da artiyor. Sabah diyetisyenden ciktim. Bu hafta bol yesil yapraklilar, sut urunleri, bol baklagiller, oranlari arttirdi. Maydonoz, roka, tere super kalsiyum kaynaklariymis.

Kalsiyuma özenle bende dikkat ediyorum günde en az 2 bardak süt 2 3 kase yoğurt tüketiyorum ay karnımın ağrısı afedersiniz ishal olmuşum ondanmış.

Cok tesekkur ederim. Siz de saglikli ve uykusu tatli gunlerde kullanin :)
Tamamdir yazdim aklima, yatas bakiyorum.
Amin inşallah Allah razı olsun satıcı bunun gerçek pamuk olduğunu söyledi fiyatıda sentetik olanlarla 100 TL civarı oynuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…