- 29 Kasım 2020
- 897
- 1.642
- 63
Evet ama cihaz oldukca basit olduğu için burada duymayıp yok yere panik olanlarda okumustum onyüzden bende giç gitmeye cesaret edemedim.Günaydın hanımlarkarnımda bir ağrı var 17+5 sağlık ocağında kalp atışını duyabilir miyim
Şu aşamaya geldiğime inanamıyorum ya gerçekten rüya gibiGünün %70 ini uyuyarak geçiyorlarmış. uyusun da büyüsün minik papatyalar :)
O benimde aklıma geldi iyice panik olup koştur koştur hastane yolunu tutarım herhaldeEvet ama cihaz oldukca basit olduğu için burada duymayıp yok yere panik olanlarda okumustum onyüzden bende giç gitmeye cesaret edemedim.
Gunaydin, bu sabah bende de oldu. Simdi gecti. Konustum doktorla, artik rahim genisliyor endise etme dedi. Bu arada, ara ara boyle rahim etrafinda agrilar olurmus.Günaydın hanımlarkarnımda bir ağrı var 17+5 sağlık ocağında kalp atışını duyabilir miyim
17+2 de gittiğimde doppler cihazının eski olduğunu söyledi ebe. Her sağlık ocağında durum farklıdır arayıp bilgi alabilirsin. Ağrılar normaldir bence hala genişlemekte olan bir rahmimiz var.Günaydın hanımlarkarnımda bir ağrı var 17+5 sağlık ocağında kalp atışını duyabilir miyim
Bebek küçükken ebe yerini bulmakta zorlanıyor haliyle kizlar ama şuan daha rahat bulacağını düşünüyorum makine basit cidden ya keşke bize evlere de öyle bişey verseler de kalplerini dinlesek pit pitO benimde aklıma geldi iyice panik olup koştur koştur hastane yolunu tutarım herhalde
İnsanın aklına herşey geliyor artık iyice büyümeye başladı bebekler normal o zamanGunaydin, bu sabah bende de oldu. Simdi gecti. Konustum doktorla, artik rahim genisliyor endise etme dedi. Bu arada, ara ara boyle rahim etrafinda agrilar olurmus.
İğne olmaya gidecektim zaten ebeden rica ederim bakalım duyabilecek miyim17+2 de gittiğimde doppler cihazının eski olduğunu söyledi ebe. Her sağlık ocağında durum farklıdır arayıp bilgi alabilirsin. Ağrılar normaldir bence hala genişlemekte olan bir rahmimiz var.
Bende öyle düşünüyorum zaten ultrasonda 1 hafta önde gidiyordu bebek , internette satılıyor alacaktım ama fiyatı fazla geldi ve 18den sonra djyulmaha başlıyormuş cihazla . Zaten hareket hissederizm diye vazgeçtimBebek küçükken ebe yerini bulmakta zorlanıyor haliyle kizlar ama şuan daha rahat bulacağını düşünüyorum makine basit cidden ya keşke bize evlere de öyle bişey verseler de kalplerini dinlesek pit pit
Güle güle kullanın inşallahYoyko bebek yatagimiz geldi. Esim kurulumunu yapti bir bakalim eksik vs var mi diye. Gayet genis ve cok rahat kuruldu. Havalanmasi icin biraktik biraz, cunku plastik vs kokuyor.
Park yatak alanlar, ozellikle Yoyko alanlar, icine extra yatak alacak misiniz? Youtube'da bir kurulum videosunda, ekstra yatak alinmisti.
Teşekkür ederim benimde hoşuma gitti umutu eşim Areni ben koydum ortaya güzel bir isim çıktıBen çok beğendim
Benim hep bir tarafta oluyor agri, ya sagda ya solda. Tum karin agrim olmuyor.İnsanın aklına herşey geliyor artık iyice büyümeye başladı bebekler normal o zaman
Cok tesekkur ederim. Siz de saglikli ve uykusu tatli gunlerde kullanin :)Güle güle kullanın inşallahben Kraft almıştım park yatağı içine de yatak aldık ayriyeten Yataş marka
Amin canım bütün bebislerimiz sağlıcakla yaşasınİsmiyle sağlıcakla yaşasın inşallah
Kalsiyuma özenle bende dikkat ediyorum günde en az 2 bardak süt 2 3 kase yoğurt tüketiyorumBenim hep bir tarafta oluyor agri, ya sagda ya solda. Tum karin agrim olmuyor.
Evet yaaa buyudu minisler :) Artik protein-kalsiyum ve demir ihtiyaclarimiz da artiyor. Sabah diyetisyenden ciktim. Bu hafta bol yesil yapraklilar, sut urunleri, bol baklagiller, oranlari arttirdi. Maydonoz, roka, tere super kalsiyum kaynaklariymis.
Amin inşallah Allah razı olsunCok tesekkur ederim. Siz de saglikli ve uykusu tatli gunlerde kullanin :)
Tamamdir yazdim aklima, yatas bakiyorum.
Cok gecmis olsun. O zaman bugun sut yerine yogurt var :) Bir de soda, iyi gelir size.Kalsiyuma özenle bende dikkat ediyorum günde en az 2 bardak süt 2 3 kase yoğurt tüketiyorumay karnımın ağrısı afedersiniz ishal olmuşum ondanmış.
Teşekkür ederim öyle yaparımCok gecmis olsun. O zaman bugun sut yerine yogurt var :) Bir de soda, iyi gelir size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?