geçmiş olsunn minnoşun keyfi yerindeKalsiyuma özenle bende dikkat ediyorum günde en az 2 bardak süt 2 3 kase yoğurt tüketiyorumay karnımın ağrısı afedersiniz ishal olmuşum ondanmış.
Çok teşekkür ederim canımgeçmiş olsunn minnoşun keyfi yerinde
şükür geçtiğimiz hafta hissetmeye başladım da endişelerim dindi :) gerçi şimdide kıpırdamadığı zaman endişe duymaya başlarız neden hareket etmedi niye hissetmedim acaba birşey mi oldu aahhh sanırım annelik yükleniyor
bu hafta başladı minik minikbenimde ve artık çok üzülmeye başladımm
benimde tam 20. haftaya girdiğimde başladı. Herkes hissediyorum dediği için sabredemedim galiba :)) çok güzelmiş ama çok mutlu edici :))bu hafta başladı minik minikbiraz sabır etmek gerekiyormuş
Gecmis olsun. Hastalandiginiz icin dusmustur degerleriniz. Cabuk toparlarsiniz insallah. Demir destegi verdiler mi? Bu hafta proteini bol tuketin, gunde bir kere 1 tatli kasigi pekmez de fayda edecektir.kızlar kan değerleri benim gibi çok düşen var mı ? (hemoglabin 8.7)
bir de enfeksiyon rahatsızlık geçirdim 1 hafta yattım evdeancak toparlayabildim
ama şükür ki bebek iyi detaylı ultrason tarihimiz iyileştiğim zamana denk geldi ultrasona alan doktor sıkıntı görünmüyor dedi:)
sadece uterin arter ölçümünde iki arterde farklılık varbenim gibi olan var mı ?
bu hafta sonu ultrason sonuçlarımı doktoruma götüreceğim
minnacik bir el gordum sanki :) coook tatli.Merhabalar 18+1 den selam. Bugün kontrolumuz vardi. Hersey yolunda çok şükür boyu 18 cm kilo da 230 gr olmus.cinsiyetimiz de belli oldu artık kızım olacak inş. Adi da hüsna olacak. Sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz ins
Eki Görüntüle 3086347
kesinliklebenimde tam 20. haftaya girdiğimde başladı. Herkes hissediyorum dediği için sabredemedim galiba :)) çok güzelmiş ama çok mutlu edici :))
daha öncesinde zaten doktorum sabah akşam verdi demir ilacımı kullanıyorum enfeksiyondan sonra et suları etli yemekler pekmez kuru üzüm falan doping yaptım ama kansızlık bende hep vardı şimdi bebekte beslenmeye başladığı için iyice düştü değerlerGecmis olsun. Hastalandiginiz icin dusmustur degerleriniz. Cabuk toparlarsiniz insallah. Demir destegi verdiler mi? Bu hafta proteini bol tuketin, gunde bir kere 1 tatli kasigi pekmez de fayda edecektir.
yorgunluk ve nefes darligi da yapar. buaralar yapabiliyorsaniz cok gunese ve sicaga maruz birakmayin kendinizi. cok cok gecmis olsun tekrar.daha öncesinde zaten doktorum sabah akşam verdi demir ilacımı kullanıyorum enfeksiyondan sonra et suları etli yemekler pekmez kuru üzüm falan doping yaptım ama kansızlık bende hep vardı şimdi bebekte beslenmeye başladığı için iyice düştü değerlerki kan ilacını kullanmaya başladığımızda gerçek etkisini ancak üç ay içinde alabiliyoruz
testi neden istemişlerdi?Kizlar noral tup defekti testim riskli çıktı bu şekilde çıkan var mi hiç aranızda çok moralim bozuk suan. Doktor ultrasinda bakti hiç bir problem yok dedi. Ama çok üzgünüm ya bir şey varsa diye. Omurilik ile ilgili bir değermiş bebeğin ama ultrasinda hiç bir sorun görünmüyor
Evet kızım bize el salladı o kadar güzeldi kiminnacik bir el gordum sanki :) coook tatli.
İkiliden sonra dörtlü tarama testi canim bu. Orda bakılan bir değer.testi neden istemişlerdi?
Benimde öyle ilk doktorum baska hastanedeydi kadın o kadar soğuk ve ilgisizdi ki buna geçtim bu tatlı ama çok yoğun takip edemiyormuş gibi hissediyorum
benim ikili 450:1 çıkmıştı 4 lü testim 120:1 çıkmıştı. sonra mecbur fetal dna yaptırdım. imkanın varsa yaptır için rahatlasın. benimde ultrason temiz görünüyordu. testte negatif geldi ama o kuşku beni bitirmişti.İkiliden sonra dörtlü tarama testi canim bu. Orda bakılan bir değer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?