2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
@Papatyamelo benim de son adet tarihi 10 şubat
Kalp atımı14nisan
Cinsiyeti kız
Doğum 17kasım
şükür geçtiğimiz hafta hissetmeye başladım da endişelerim dindi :) gerçi şimdide kıpırdamadığı zaman endişe duymaya başlarız neden hareket etmedi niye hissetmedim acaba birşey mi oldu aahhh sanırım annelik yükleniyor

kızlar kan değerleri benim gibi çok düşen var mı ? (hemoglabin 8.7)
bir de enfeksiyon rahatsızlık geçirdim 1 hafta yattım evde ancak toparlayabildim
ama şükür ki bebek iyi detaylı ultrason tarihimiz iyileştiğim zamana denk geldi ultrasona alan doktor sıkıntı görünmüyor dedi:)
sadece uterin arter ölçümünde iki arterde farklılık var benim gibi olan var mı ?
bu hafta sonu ultrason sonuçlarımı doktoruma götüreceğim

Gecmis olsun. Hastalandiginiz icin dusmustur degerleriniz. Cabuk toparlarsiniz insallah. Demir destegi verdiler mi? Bu hafta proteini bol tuketin, gunde bir kere 1 tatli kasigi pekmez de fayda edecektir.

minnacik bir el gordum sanki :) coook tatli.

R Roseash
Geçmiş olsun tatlım.
Bu benim 3. Doktorum hala güvenemiyorum ama benden kaynaklı pinpirikliyim. Sen doktorundan kendinden kaynaklı değilse devam et. Değiştirmekte yıpratıyor.

Gecmis olsun. Hastalandiginiz icin dusmustur degerleriniz. Cabuk toparlarsiniz insallah. Demir destegi verdiler mi? Bu hafta proteini bol tuketin, gunde bir kere 1 tatli kasigi pekmez de fayda edecektir.
daha öncesinde zaten doktorum sabah akşam verdi demir ilacımı kullanıyorum enfeksiyondan sonra et suları etli yemekler pekmez kuru üzüm falan doping yaptım ama kansızlık bende hep vardı şimdi bebekte beslenmeye başladığı için iyice düştü değerler ki kan ilacını kullanmaya başladığımızda gerçek etkisini ancak üç ay içinde alabiliyoruz

Kizlar noral tup defekti testim riskli çıktı bu şekilde çıkan var mi hiç aranızda çok moralim bozuk suan. Doktor ultrasinda bakti hiç bir problem yok dedi. Ama çok üzgünüm ya bir şey varsa diye. Omurilik ile ilgili bir değermiş bebeğin ama ultrasinda hiç bir sorun görünmüyor

yorgunluk ve nefes darligi da yapar. buaralar yapabiliyorsaniz cok gunese ve sicaga maruz birakmayin kendinizi. cok cok gecmis olsun tekrar.

testi neden istemişlerdi?

Kızlar merhaba. Dün akşamdan beri adet sancısı gibi ağrım oluyor. Birde vajinamı sıkıştırma isteği oluyor. Doktoruma yazdım bekleme gel dedi. Servikal yetmezliğim var bakalım me oldu. Dua edin ne olur azaldıysa serklaj isteyeceğim 18+1 iz

R Roseash
Geçmiş olsun tatlım.
Bu benim 3. Doktorum hala güvenemiyorum ama benden kaynaklı pinpirikliyim. Sen doktorundan kendinden kaynaklı değilse devam et. Değiştirmekte yıpratıyor.
Benimde öyle ilk doktorum baska hastanedeydi kadın o kadar soğuk ve ilgisizdi ki buna geçtim bu tatlı ama çok yoğun takip edemiyormuş gibi hissediyorum

İkiliden sonra dörtlü tarama testi canim bu. Orda bakılan bir değer.
benim ikili 450:1 çıkmıştı 4 lü testim 120:1 çıkmıştı. sonra mecbur fetal dna yaptırdım. imkanın varsa yaptır için rahatlasın. benimde ultrason temiz görünüyordu. testte negatif geldi ama o kuşku beni bitirmişti. inşallah seninki de sadece tarama testi olduğu için istatistiksel bir veri sonuçta o yüzden riskli çıkmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…