2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bu aşı zorunlu mu acaba doktoruma sordum yaptırmana gerek yok dedi acaba neye göre böyle dedi ben de tereddütte kaldım.

zaten mutlu olmadiklari pozisyonlar da bizi rahatsiz edip donduruyorlar
Bu aşı zorunlu mu acaba doktoruma sordum yaptırmana gerek yok dedi acaba neye göre böyle dedi ben de tereddütte kaldım.
Ben Kanada dayim , burada oyle bir uygulama yok. tetonoz asisi yapmiyorlar 20. haftada .

Bazı doktorlar gerek görmüyor kuzu .
Benim büyük ihtimal özel hastahanede olacak doğum hayırlısıyla.
Yinede tedbir amaçlı steril olmayabilir mantığıyla yaptıracağım.
Doktorumda kendi istiyor .Sağlık çizelgesinde tarihleri belirtmiş.Ayriyeten sordumda .
Çocukluk dönemin hariç hiç tetanoz aşısı oldunmu. Sağlık ocağından aradılarmı.

Simdi internetten baktim , 27 ve 36. haftalar arasi yaptirilabilirmis. anne de bebek icin guvenli diyor devletin saglik sitesinde . gittigimde de sorucam bi
Kasılmalar arttığı için.
Genelde ilk doz 20-22 arası .Hiç aşı olmamışlar için .
Bu işin sonu çıkmazlar çok bilgi var hangisi kirli hangisi gerçek bilemiyoruz .
Doktora güvenmekten başka çare yok .Güvenmek istiyorsun her doktor bir konuda hem fikir değil Bazıları olun bazıları olmayın diyor .

Yurtdisinda genelde tetanoz aşısı yok zaten .
Vitaminler bile marketten alabiliyorsunuz. Multivitamin .
Evet evet bir cok recetesiz ilac bile markette raflar da satiliyor.
Ayy hangi doktor hem fikir ki zaten

Erik, yesil elma ve seftali (enteresan cok tatli gibi geliyor bana ama incir ve karpuzdan daha masummus) yiyorum. Siz yazinca canim kavun istedi :) Bugunluk kendime izin vereyim madem :)

Kızlar selam :) Bugün 16 haftalık olduk çok şükür :) Sanki geçen hafta balık kayması gibi yada karnımda gerilme gibi hissediyordum bebeğimi. Bu ikinci doğumum olacak Allahın izniyle. Geçen hafta kontrolde de herşey yolundaydı. Bu hafta hiç birşey hissedemiyorum. Bir sorun mu var acaba diye düşünmeden edemiyorum. (maalesef tekrarlayan düşüklerim var) Sizler ne durumdasınız?

Çocuklukta oldum, 10 yaşındayken de ayağıma çivi batmıştı bi aşı oldum ama ne hatırlamıyorım. e-nabızda görünür mü ki 25 yıl evvelki şeyler

korkma annesi bende 15-16 haftalarda da hissettim 3-4 gün sonra 20 ye kadar birşey hissetmedim ben de korkuyordum kaç defa hastaneye gidip kalbini dinledim hareketlerine baktırdım. Doktorlar normal diyor 20 ye kadar ama düşüklerin olduğu için bi doktoruna sorman en doğru olan şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…