Bu aşı zorunlu mu acaba doktoruma sordum yaptırmana gerek yok dedi acaba neye göre böyle dedi ben de tereddütte kaldım.Sağlık ocakları bile bazen aramıyor. Bazılarınkide çok ilgili imreniyorum açıkçası.Ben düzenli gitmesem dediği şuydu bizde 19.haftada yapıyoruz. Bende dedim doktorum 20.haftada ol dedi dedim çıktım .Ebe tek oluyor sanırım .Her doktorun farklımı acaba .Yoksa değiştirmeyi düşünüyorum. Aşıda eşime diyorum sende gireceksin hatta doktorda dedim güvenmiyorum aramadı bile beni Aşı için dedimbaşhekimide çağıralım dedi bilmiş eşim
zaten mutlu olmadiklari pozisyonlar da bizi rahatsiz edip donduruyorlarYatis pozisyonlari ile ilgili korkmamami soyledi nasil rahat ediyorsan o sekilde yat dedi hatta yatabiliyosan yuzustu bile yatabilirsin cunku su an cok kucukler dedi. Buyudukce rahatsizlik verecektir o zamanlar istesende yatamazsin zaten dedi. Korkma dedi acikcasi pozisyonlardan nasil rahat ediyosan oyle yat dedi
Ben Kanada dayim , burada oyle bir uygulama yok. tetonoz asisi yapmiyorlar 20. haftada .Bu aşı zorunlu mu acaba doktoruma sordum yaptırmana gerek yok dedi acaba neye göre böyle dedi ben de tereddütte kaldım.
Yaptırmak isteseniz de mi doktorunuz izin vermiyor pekizaten mutlu olmadiklari pozisyonlar da bizi rahatsiz edip donduruyorlar
Ben Kanada dayim , burada oyle bir uygulama yok. tetonoz asisi yapmiyorlar 20. haftada .
Sormadim acikcasi , gelicek randevum da bir sorayimYaptırmak isteseniz de mi doktorunuz izin vermiyor peki
Simdi internetten baktim , 27 ve 36. haftalar arasi yaptirilabilirmis. anne de bebek icin guvenli diyor devletin saglik sitesinde . gittigimde de sorucam biYaptırmak isteseniz de mi doktorunuz izin vermiyor peki
Bazı doktorlar gerek görmüyor kuzu .Bu aşı zorunlu mu acaba doktoruma sordum yaptırmana gerek yok dedi acaba neye göre böyle dedi ben de tereddütte kaldım.
Yurtdisinda genelde tetanoz aşısı yok zaten .zaten mutlu olmadiklari pozisyonlar da bizi rahatsiz edip donduruyorlar
Ben Kanada dayim , burada oyle bir uygulama yok. tetonoz asisi yapmiyorlar 20. haftada .
Kasılmalar arttığı için.Simdi internetten baktim , 27 ve 36. haftalar arasi yaptirilabilirmis. anne de bebek icin guvenli diyor devletin saglik sitesinde . gittigimde de sorucam bi
Fazla bile değilimi tabi internet bilgilerine göre18+5 de bebeğim 250 gram kızlar. Sizce nasıl ?
Benimkide öyleydi canım, 18de 250ydi, inan çok çabuk büyüyorlar.Fazla bile değilimi tabi internet bilgilerine göre150-200 gr arası olur diyor 18 hafta icin 19 için 200-250 suan ben tribe girdim minik mi diye 16 da 145 gram
Aynen zaten ilerde istesekte yatamıyormuşuzO zaman 6ya kadar sırt üstü yanlışlıkla yatsakta vicdan yapmayıp keyfini çıkaralım
Benimde 17+5 de 220 gram çıkmıştı doktor haftasıyla gayet uyumlu güzel herseyi demisti gayet iyi yani bence18+5 de bebeğim 250 gram kızlar. Sizce nasıl ?
Evet evet bir cok recetesiz ilac bile markette raflar da satiliyor.Yurtdisinda genelde tetanoz aşısı yok zaten .
Vitaminler bile marketten alabiliyorsunuz. Multivitamin .
Ayy hangi doktor hem fikir ki zatenKasılmalar arttığı için.
Genelde ilk doz 20-22 arası .Hiç aşı olmamışlar için .
Bu işin sonu çıkmazlar çok bilgi var hangisi kirli hangisi gerçek bilemiyoruz .
Doktora güvenmekten başka çare yok .Güvenmek istiyorsun her doktor bir konuda hem fikir değil Bazıları olun bazıları olmayın diyor .
evet link muhtesem olur. Hatta o yastiklari emzirmede de kullanabiliyormusuz yanilmiyorsam.Bir link atarmısın hangisini aldıysan.2 tane var biri tam diğeri yarım.
Benimde çok ihtiyacım var.Sırt üstü yatmayan ben hergün bir posta sırt üstü uyur oldu .
Erik, yesil elma ve seftali (enteresan cok tatli gibi geliyor bana ama incir ve karpuzdan daha masummus) yiyorum. Siz yazinca canim kavun istedi :) Bugunluk kendime izin vereyim madem :)Benimkide aksine su yerine geçsin diye karpuz-kavun ye dedi .Ama benim şekerim düşük çıkmıştı.O kadar meyve pasta yememe rağmen .Benim bebek vampir gibi kana çalışıyor sadece iyi emmiş kan değerim baya düşüktü.Yalnız ben kanım yüksek çıksın diye demir içeren yiyeceklere çok yönelmiştim aksine demirim düşük şekerim iyi çıktı
Çocuklukta oldum, 10 yaşındayken de ayağıma çivi batmıştı bi aşı oldum ama ne hatırlamıyorım. e-nabızda görünür mü ki 25 yıl evvelki şeylerBazı doktorlar gerek görmüyor kuzu .
Benim büyük ihtimal özel hastahanede olacak doğum hayırlısıyla.
Yinede tedbir amaçlı steril olmayabilir mantığıyla yaptıracağım.
Doktorumda kendi istiyor .Sağlık çizelgesinde tarihleri belirtmiş.Ayriyeten sordumda .
Çocukluk dönemin hariç hiç tetanoz aşısı oldunmu. Sağlık ocağından aradılarmı.
korkma annesi bende 15-16 haftalarda da hissettim 3-4 gün sonra 20 ye kadar birşey hissetmedim ben de korkuyordum kaç defa hastaneye gidip kalbini dinledim hareketlerine baktırdım. Doktorlar normal diyor 20 ye kadar ama düşüklerin olduğu için bi doktoruna sorman en doğru olan şeyKızlar selam :) Bugün 16 haftalık olduk çok şükür :) Sanki geçen hafta balık kayması gibi yada karnımda gerilme gibi hissediyordum bebeğimi. Bu ikinci doğumum olacak Allahın izniyle. Geçen hafta kontrolde de herşey yolundaydı. Bu hafta hiç birşey hissedemiyorum. Bir sorun mu var acaba diye düşünmeden edemiyorum. (maalesef tekrarlayan düşüklerim var) Sizler ne durumdasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?