Hergun kendime düşünecek bir şey buluyorum saol canimBenimkide öyleydi canım, 18de 250ydi, inan çok çabuk büyüyorlar.
Gecmis olsun dikkat edin kendinize onemli birsey yoktur insallahKızlar günaydın gece aşırı ateşim yükseldi titreme geldi vücuduma. Aslında çok dayanıklıyım kolay kolay hastalanmam ama 39. 3 olmuş ateşim. Eşim hemen limon kolanyası ile vücudumu ovaladı. Ateşim güzel düştü ama öksürükten nefes alamadım bu sefer. Kasıklarıma bıçaklar saplandı resmen. Şimdi doktordayım grip olmuşum antibiyotik vermedi. Doğal yollarla atlatacaksın dedi bol sıvı tüketimi su bile olur dedi. Öksürük için yüksek yastıkta yat dedi. Şu an kan ve idrar tahlili sonuçlarını bekliyorum bunlarda bebek için. Bebeğimi görmedim henüz acil doktorumun yönlendirmesi ile gideceğim
Aynı aynıBenimde bazen göbek altı yada göbek çevresinde oluyor .Oturur pozisyonda ayaklarım uzanıkken ortam sessizse.
Çok yorulursam yada iş yapmışsam yemek çok yemişsem tık yok .
Çok geçmiş olsun canım, sonuçları mutlaka kadın doğumcuna göster. Bide bebeğin kalbini dinlesinler bi baksınlar. Doktorum bazen diğer doktorların verileri yanlış yorumladığını, bilemediklerini söylemişti. Hamilelerin kullanabildiği ama mecbur kalınınca verilen 1 tane antibiyotik var ama kadın doğumcuna son mutlakaKızlar günaydın gece aşırı ateşim yükseldi titreme geldi vücuduma. Aslında çok dayanıklıyım kolay kolay hastalanmam ama 39. 3 olmuş ateşim. Eşim hemen limon kolanyası ile vücudumu ovaladı. Ateşim güzel düştü ama öksürükten nefes alamadım bu sefer. Kasıklarıma bıçaklar saplandı resmen. Şimdi doktordayım grip olmuşum antibiyotik vermedi. Doğal yollarla atlatacaksın dedi bol sıvı tüketimi su bile olur dedi. Öksürük için yüksek yastıkta yat dedi. Şu an kan ve idrar tahlili sonuçlarını bekliyorum bunlarda bebek için. Bebeğimi görmedim henüz acil doktorumun yönlendirmesi ile gideceğim
Helen bunu kullanıyorum sorun da yaşamadım elyaflari biraz az olabilir isteğe bağlı elyaf doldurabilirsinBir link atarmısın hangisini aldıysan.2 tane var biri tam diğeri yarım.
Benimde çok ihtiyacım var.Sırt üstü yatmayan ben hergün bir posta sırt üstü uyur oldu .
Cuma bende öyleydim halsizlik üşüme titreme kusma ateş boğaz ağrısı bitek parol verdiKızlar günaydın gece aşırı ateşim yükseldi titreme geldi vücuduma. Aslında çok dayanıklıyım kolay kolay hastalanmam ama 39. 3 olmuş ateşim. Eşim hemen limon kolanyası ile vücudumu ovaladı. Ateşim güzel düştü ama öksürükten nefes alamadım bu sefer. Kasıklarıma bıçaklar saplandı resmen. Şimdi doktordayım grip olmuşum antibiyotik vermedi. Doğal yollarla atlatacaksın dedi bol sıvı tüketimi su bile olur dedi. Öksürük için yüksek yastıkta yat dedi. Şu an kan ve idrar tahlili sonuçlarını bekliyorum bunlarda bebek için. Bebeğimi görmedim henüz acil doktorumun yönlendirmesi ile gideceğim
Teşekkür ederim desteğiniz için öyle yapayım en iyisi :)korkma annesi bende 15-16 haftalarda da hissettim 3-4 gün sonra 20 ye kadar birşey hissetmedim ben de korkuyordum kaç defa hastaneye gidip kalbini dinledim hareketlerine baktırdım. Doktorlar normal diyor 20 ye kadar ama düşüklerin olduğu için bi doktoruna sorman en doğru olan şey
Çok geçmiş olsun ballı süt iyi gelebilir belki dinlenin bol bol acil şifalar diliyorumKızlar günaydın gece aşırı ateşim yükseldi titreme geldi vücuduma. Aslında çok dayanıklıyım kolay kolay hastalanmam ama 39. 3 olmuş ateşim. Eşim hemen limon kolanyası ile vücudumu ovaladı. Ateşim güzel düştü ama öksürükten nefes alamadım bu sefer. Kasıklarıma bıçaklar saplandı resmen. Şimdi doktordayım grip olmuşum antibiyotik vermedi. Doğal yollarla atlatacaksın dedi bol sıvı tüketimi su bile olur dedi. Öksürük için yüksek yastıkta yat dedi. Şu an kan ve idrar tahlili sonuçlarını bekliyorum bunlarda bebek için. Bebeğimi görmedim henüz acil doktorumun yönlendirmesi ile gideceğim
Çok Geçmiş olsun canım allah şifa versinKızlar günaydın gece aşırı ateşim yükseldi titreme geldi vücuduma. Aslında çok dayanıklıyım kolay kolay hastalanmam ama 39. 3 olmuş ateşim. Eşim hemen limon kolanyası ile vücudumu ovaladı. Ateşim güzel düştü ama öksürükten nefes alamadım bu sefer. Kasıklarıma bıçaklar saplandı resmen. Şimdi doktordayım grip olmuşum antibiyotik vermedi. Doğal yollarla atlatacaksın dedi bol sıvı tüketimi su bile olur dedi. Öksürük için yüksek yastıkta yat dedi. Şu an kan ve idrar tahlili sonuçlarını bekliyorum bunlarda bebek için. Bebeğimi görmedim henüz acil doktorumun yönlendirmesi ile gideceğim
Aslında sizin daha iyi sinir stres yapacak bir sürü test yok zaten hayatımız stresEvet evet bir cok recetesiz ilac bile markette raflar da satiliyor.
Ayy hangi doktor hem fikir ki zaten
Evet kullanabiliyormuşevet link muhtesem olur. Hatta o yastiklari emzirmede de kullanabiliyormusuz yanilmiyorsam.
Bende gribim diye yiyemiyorum ılıkta yiyemem kan gibi olur tadi ondan bile mahrum kaldımErik, yesil elma ve seftali (enteresan cok tatli gibi geliyor bana ama incir ve karpuzdan daha masummus) yiyorum. Siz yazinca canim kavun istedi :) Bugunluk kendime izin vereyim madem :)
Görünüyor e-nabız aşı takvimi kısmında çıkıyor tatlımÇocuklukta oldum, 10 yaşındayken de ayağıma çivi batmıştı bi aşı oldum ama ne hatırlamıyorım. e-nabızda görünür mü ki 25 yıl evvelki şeyler
Şuan temizlik yapmaktan bitap haldeyimAynı aynıuzanırken de oluyor bazen
Teşekkür ederim ön yıkama yaptinmi kılıfları rahat çıkıp takılabiliyormuHelen bunu kullanıyorum sorun da yaşamadım elyaflari biraz az olabilir isteğe bağlı elyaf doldurabilirsin
Gece öyle bir tatlı geliyorkiAynen zaten ilerde istesekte yatamıyormuşuz
Bizde dayı uzun ama bakalımYanlış yorumlamak istemem kuzu .Biz eşimle minyon bir tip olduğumuz için doktor kg boy sormuyorum anormal bir durum olsa söyler. Çünkü ben dedim hocam bizden basketbolcu çıkmaz dedim belli olmaz dedi dayısı uzunsa ona çeker dedi
Benim kardeşimde uzun .Spor faaliyetlerinde hayırlısıyla doğunca büyüyünce beraber gideceklerBizde dayı uzun ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?