2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar günaydın gece aşırı ateşim yükseldi titreme geldi vücuduma. Aslında çok dayanıklıyım kolay kolay hastalanmam ama 39. 3 olmuş ateşim. Eşim hemen limon kolanyası ile vücudumu ovaladı. Ateşim güzel düştü ama öksürükten nefes alamadım bu sefer. Kasıklarıma bıçaklar saplandı resmen. Şimdi doktordayım grip olmuşum antibiyotik vermedi. Doğal yollarla atlatacaksın dedi bol sıvı tüketimi su bile olur dedi. Öksürük için yüksek yastıkta yat dedi. Şu an kan ve idrar tahlili sonuçlarını bekliyorum bunlarda bebek için. Bebeğimi görmedim henüz acil doktorumun yönlendirmesi ile gideceğim

Gecmis olsun dikkat edin kendinize onemli birsey yoktur insallah

Çok geçmiş olsun canım, sonuçları mutlaka kadın doğumcuna göster. Bide bebeğin kalbini dinlesinler bi baksınlar. Doktorum bazen diğer doktorların verileri yanlış yorumladığını, bilemediklerini söylemişti. Hamilelerin kullanabildiği ama mecbur kalınınca verilen 1 tane antibiyotik var ama kadın doğumcuna son mutlaka

Cuma bende öyleydim halsizlik üşüme titreme kusma ateş boğaz ağrısı bitek parol verdi bari dedim kusmami durdurun prillam yazamam kadın doğum yazabilir dedi gittim acil kadın doğuma yazdırdım öyle kendime geldim.gecmis olsun ..

Teşekkür ederim desteğiniz için öyle yapayım en iyisi :)

Çok geçmiş olsun ballı süt iyi gelebilir belki dinlenin bol bol acil şifalar diliyorum

Çok Geçmiş olsun canım allah şifa versin

1dogasever
Çok geçmiş olsun tatlım seni çok iyi anlıyorum ne kadar sen gibi ağır atlatmazsamda bende grip oldum korkudan gidip pcr testi bile verdim .Bol bol dinlen ılık Ballı Süt, limonlu Ballı sıcak su,kemik ve tavuk suyu çorbalar bana iyi geldi
Tuzlu su ve sirkeli su gargara yaptım.
Hala balgam gelecekken öksürük oluyor arada.Toparlandım ben biraz
Allahım sanada şifa versin

Erik, yesil elma ve seftali (enteresan cok tatli gibi geliyor bana ama incir ve karpuzdan daha masummus) yiyorum. Siz yazinca canim kavun istedi :) Bugunluk kendime izin vereyim madem :)
Bende gribim diye yiyemiyorum ılıkta yiyemem kan gibi olur tadi ondan bile mahrum kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…