2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende idrarda çıktı ya antibiyotik kullandım ama geçmemiş, doktorumu arayıp danışıcam, tekrar ilaç verir mi aceba?
aynı şeyi yaşadım yataklara düştüm kan seviyesi yerlerde acil doktoru bana sadece su iç dedi
annem baktı bir hafta yediğime içtiğime dikkat ettim bol bol duş aldım kesinlikle beslenme ve dinlenme çok önemli bu dönemde ilaç olarakta ateşim çıktıkça parol içtim şükür toparladım

Bende idrarda çıktı ya antibiyotik kullandım ama geçmemiş, doktorumu arayıp danışıcam, tekrar ilaç verir mi aceba?
Bende de cikmisti. Monurol sase kullandim 1 gece. Duzenli olarakda kahvaltida 1 tatli kasigi Kizilcik Marmelati tukettim. Cok iyi geliyor idrar yolu enfeksiyonuna, ayrica cok da besleyici. Internetten bulabilirsiniz. Ben de cok israrci olurdu enfeksiyon ama bu sefer tak diye kesildi.

Kızlar şu katlanabilir bebek küvet kova seti var ya ondan alanınız oldu mu. Yer tutmaması açısından onu düşünüyorum. Trendyolda 305 lira 3'lü set. Nasıl sizce fiyatı
Evim küçük olduğundan alan ve düzen açısından katlanır seti trendyoldan indirimli 250 tl ye aldım. 2 hafta önceki fiyat tabi yine zamlanmış. Ben çok beğendim memnun kaldım.

Rica ederim sanırım ısıya pek dayanıklı değil akıtıyor katlanan yerlerden kullanmadım ama hiç
O yorumlari gormemistim. Zaten cok pimpirikliyim. Her banyo yaptirisimda aklim cikardi cocuk dusecek diye. Ben de klasik olanindan alayim, kalabalik yaratsin ama huzursuz olmayayim.

O yorumlari gormemistim. Zaten cok pimpirikliyim. Her banyo yaptirisimda aklim cikardi cocuk dusecek diye. Ben de klasik olanindan alayim, kalabalik yaratsin ama huzursuz olmayayim.
Ben tiktokda bir videoda izlemiştim küvet değilde şu kovası devriliyordu bencede klâsik olan daha iyi

Günaydın kızlar durumlar nasıl ben dün doktora gittim bebişim 410 gr 22 cm olmuş bu cuma detaylı ultrasonum var tetanozuda bir doz önerdi.
Maşallah canım
Neden tek doz önerdi ki tetanozu 3 dozdan bahsediyorlar ama? Ben de bu hafta olacağım doktoruma gidemedim bu ay detaylıya gittiğim için

Maşallah canım
Neden tek doz önerdi ki tetanozu 3 dozdan bahsediyorlar ama? Ben de bu hafta olacağım doktoruma gidemedim bu ay detaylıya gittiğim için
bilmiyorum yaptıracaksan tek doz yeterli dedi ben sordum tetanoz yaptıriyim mi diye söylemedi bile ama kafam karıştı yaptırcam sanırım.

bilmiyorum yaptıracaksan tek doz yeterli dedi ben sordum tetanoz yaptıriyim mi diye söylemedi bile ama kafam karıştı yaptırcam sanırım.
Bence de yaptırmak lazım tedbir sonuçta.. şimdi özel hastanelere bile güvenmiyorum halk sağlığını düşünen yok

Bizim cocukluktan asilarimizin tam yapilmasi ile alakali bir durum. Zaten asiliyiz diye tek doz. Asi politikasi olmayan ulkelerden gelenler siginmacilar icin mesela mutlak 3 doz yapiliyor cunku asili olup olmadiklari bilinmiyor.

ben de doktoruma sordum doğum yapacağın hastane oldukça temiz boşuna iğne olma dedi ben de tamam dedim. Ben tetenoz olmayacağım

ben de doktoruma sordum doğum yapacağın hastane oldukça temiz boşuna iğne olma dedi ben de tamam dedim. Ben tetenoz olmayacağım
bizim hastane nasıl bilmiyorum görünüşte temiz ama çok kalabalık normalde akşamları gidiyorum kontrole sabah gitmek zorunda kaldı siyahi , suriyeli bir sürü insan var insan korkuyor

Allahım şifa versin
Yediklerin kan olsun depoların dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…