- 28 Ocak 2022
- 271
- 322
- 33
aynı şeyi yaşadım yataklara düştüm kan seviyesi yerlerde acil doktoru bana sadece su iç dediBende idrarda çıktı yaantibiyotik kullandım ama geçmemiş, doktorumu arayıp danışıcam, tekrar ilaç verir mi aceba?
Rica ederim sanırım ısıya pek dayanıklı değil akıtıyor katlanan yerlerden kullanmadım ama hiçBen de arada kalmistim. Bu bilgi cok faydali oldu, cok tesekkurler.
Bende de cikmisti. Monurol sase kullandim 1 gece. Duzenli olarakda kahvaltida 1 tatli kasigi Kizilcik Marmelati tukettim. Cok iyi geliyor idrar yolu enfeksiyonuna, ayrica cok da besleyici. Internetten bulabilirsiniz. Ben de cok israrci olurdu enfeksiyon ama bu sefer tak diye kesildi.Bende idrarda çıktı yaantibiyotik kullandım ama geçmemiş, doktorumu arayıp danışıcam, tekrar ilaç verir mi aceba?
Evim küçük olduğundan alan ve düzen açısından katlanır seti trendyoldan indirimli 250 tl ye aldım. 2 hafta önceki fiyat tabi yine zamlanmış. Ben çok beğendim memnun kaldım.Kızlar şu katlanabilir bebek küvet kova seti var ya ondan alanınız oldu mu. Yer tutmaması açısından onu düşünüyorum. Trendyolda 305 lira 3'lü set. Nasıl sizce fiyatı
Cok guzel buyumus bebis. Masallah :)Günaydın kızlar durumlar nasıl ben dün doktora gittim bebişim 410 gr 22 cm olmuş bu cuma detaylı ultrasonum var tetanozuda bir doz önerdi.
O yorumlari gormemistim. Zaten cok pimpirikliyim. Her banyo yaptirisimda aklim cikardi cocuk dusecek diye. Ben de klasik olanindan alayim, kalabalik yaratsin ama huzursuz olmayayim.Rica ederim sanırım ısıya pek dayanıklı değil akıtıyor katlanan yerlerden kullanmadım ama hiç
Ben tiktokda bir videoda izlemiştim küvet değilde şu kovası devriliyordu bencede klâsik olan daha iyiO yorumlari gormemistim. Zaten cok pimpirikliyim. Her banyo yaptirisimda aklim cikardi cocuk dusecek diye. Ben de klasik olanindan alayim, kalabalik yaratsin ama huzursuz olmayayim.
bütün stres ve üzüntüme rağmen annesini üzmedi oğlumCok guzel buyumus bebis. Masallah :)
Aferin prense :) Ayni sekilde saglikla kucaginiza alirsiniz, biter bu stresler.bütün stres ve üzüntüme rağmen annesini üzmedi oğlum
Aynen tam da gecmiyo.Caresi hijyen ve bol suBenimki hiç bitmiyor onun için takmıyorum. Çok takmıştım. Bol su iç diyor doktor fitil hap vermiyor çünkü ilk üç aylık dönemde kullandım hiçbir işe yaramadı. İdrarda zaten çıkmıyor enfeksiyon. Benimki bence vücut yapıyor
Maşallah canımGünaydın kızlar durumlar nasıl ben dün doktora gittim bebişim 410 gr 22 cm olmuş bu cuma detaylı ultrasonum var tetanozuda bir doz önerdi.
bilmiyorum yaptıracaksan tek doz yeterli dedi ben sordum tetanoz yaptıriyim mi diye söylemedi bile ama kafam karıştı yaptırcam sanırım.Maşallah canım
Neden tek doz önerdi ki tetanozu 3 dozdan bahsediyorlar ama? Ben de bu hafta olacağım doktoruma gidemedim bu ay detaylıya gittiğim için
Günaydın canım
Bence de yaptırmak lazım tedbir sonuçta.. şimdi özel hastanelere bile güvenmiyorum halk sağlığını düşünen yokbilmiyorum yaptıracaksan tek doz yeterli dedi ben sordum tetanoz yaptıriyim mi diye söylemedi bile ama kafam karıştı yaptırcam sanırım.
kesinlikle özel devlet hiçbir hastane iyi değil Allah'a emanet yaşıyoruzBence de yaptırmak lazım tedbir sonuçta.. şimdi özel hastanelere bile güvenmiyorum halk sağlığını düşünen yok
Bizim cocukluktan asilarimizin tam yapilmasi ile alakali bir durum. Zaten asiliyiz diye tek doz. Asi politikasi olmayan ulkelerden gelenler siginmacilar icin mesela mutlak 3 doz yapiliyor cunku asili olup olmadiklari bilinmiyor.bilmiyorum yaptıracaksan tek doz yeterli dedi ben sordum tetanoz yaptıriyim mi diye söylemedi bile ama kafam karıştı yaptırcam sanırım.
ben de doktoruma sordum doğum yapacağın hastane oldukça temiz boşuna iğne olma dedibilmiyorum yaptıracaksan tek doz yeterli dedi ben sordum tetanoz yaptıriyim mi diye söylemedi bile ama kafam karıştı yaptırcam sanırım.
Katiliyorum, bu arada memlekette olmus-mucadele ile bitirilmis cogu hastalikta hortladi. Dikkat etmek lazim.Bence de yaptırmak lazım tedbir sonuçta.. şimdi özel hastanelere bile güvenmiyorum halk sağlığını düşünen yok
bizim hastane nasıl bilmiyorum görünüşte temiz ama çok kalabalık normalde akşamları gidiyorum kontrole sabah gitmek zorunda kaldı siyahi , suriyeli bir sürü insan var insan korkuyorben de doktoruma sordum doğum yapacağın hastane oldukça temiz boşuna iğne olma dediben de tamam dedim. Ben tetenoz olmayacağım
Allahım şifa versin@NurSu-14Ocak @H a p p y neyseki kansızlık dışında bir sıkıntımız yokmuş
kan için demir hapı artık yeterli değil bizde :-( normalde en kötü ihtimalle 10,5 altına düşmesini istemiyor doktorlar, benimse 8,7 yi gördü :-( bu yüzden demir serum verdi :-( serum şeklinde verilen demir ilaçları da doktor gözetimi altında verilmesi gerekiyor ve bir serum en az 2 saatte bitmesi gerekiyormuş, yani 2 günde bir hastaneye uyumaya gideceğizherkese sağlıklı günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?