2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende idrarda çıktı ya antibiyotik kullandım ama geçmemiş, doktorumu arayıp danışıcam, tekrar ilaç verir mi aceba?
İdrar için sağlık ocağı monurol yazmıştı ilk gebeliği öğrendiğimde idrarda çıkmıştı onu içmiştim geçmişti sonraki kültür testlerinde hiç çıkmadı ama ayriyeten bol su içmiştim tatlım. Doktor ise sarı yeşil akıntı için fitil hap yazmıştı sonra hep fitile döndü.
Şuan ise hiçbiri yok bol su .

Bizim cocukluktan asilarimizin tam yapilmasi ile alakali bir durum. Zaten asiliyiz diye tek doz. Asi politikasi olmayan ulkelerden gelenler siginmacilar icin mesela mutlak 3 doz yapiliyor cunku asili olup olmadiklari bilinmiyor.
Kuzu o aşıların üstünden 10 yılı aşkın gecti ama .Şimdi bak 5 doz tamamlarsak ömrümüzün yettiği yere kadar bizi koruyacak .

Eklentiler

• Screenshot_20220625-142738_Instagram.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 35
ben de doktoruma sordum doğum yapacağın hastane oldukça temiz boşuna iğne olma dedi ben de tamam dedim. Ben tetenoz olmayacağım
Canım sorun sadece hastane degil ki ama. Ben geçenlerde bir olay yaşadım parkta paslı demir kolumu baya bir çizdi. Enfeksiyon oluştu sonra yarada.Internetten araştirdim haberlere cikmis hamile bir bayan ayagina paslı civi batti diye vefat etmis. Korkudan daha 17 haftalikken gidip aşımı oldum. Bence ihmal edilmemesi gerekiyor. Tetanoz ölümcül birşey çünkü tek ilacı önlem amaçlı olunan aşılar

bizim hastane nasıl bilmiyorum görünüşte temiz ama çok kalabalık normalde akşamları gidiyorum kontrole sabah gitmek zorunda kaldı siyahi , suriyeli bir sürü insan var insan korkuyor
önlem olsun diye yaptırıyor zaten herkes bildiğim kadarıyla sağlık bakanlığının zorunlu tuttuğu bi aşı değil

Allah esirgesin diyelim ama doktor bu söylediklerinizi biliyordur özünde profesör, bana gerek yok dediyse ben onun sözüyle hareket ederim.

Çok geçmiş olsun canım, bende takip edicem ne kadar su içtiğimi.

Yaa ne güzel maşallah, bulursam denerim. Şimdi başka bir ilaç yazmış onu alıcam.

Evim küçük olduğundan alan ve düzen açısından katlanır seti trendyoldan indirimli 250 tl ye aldım. 2 hafta önceki fiyat tabi yine zamlanmış. Ben çok beğendim memnun kaldım.
Bende 3 gün önce 270 e aldım yine zam gelmiş. Her gün her dakika zam geliyor. Ne alsak kâr diye bakıyorum artık. Bütün ihtiyaçlarını tamamlamaya çalışıyorum

Suyu da bol tüketen biriyim ama yeterli olmuyor galiba. Umarım kısa sürede atlatırım

Suyu da bol tüketen biriyim ama yeterli olmuyor galiba. Umarım kısa sürede atlatırım
Ben gebelik öncesi 1,5 litre içiyordum. Enfeksiyonum olunca 3 litreye çıktım. Böbreklerim ağrıyınca. 2 litreye düşürdüm.İdrarda çıkmıyor Enfeksiyon. Sende deneye yanıla bulabilirsin ama benim gibi çok yüklenme Böbrek ağrısı daha beter

Bende 3 gün önce 270 e aldım yine zam gelmiş. Her gün her dakika zam geliyor. Ne alsak kâr diye bakıyorum artık. Bütün ihtiyaçlarını tamamlamaya çalışıyorum
çok iyi yapmışsın ne alsan kar. Ben kıyafetlerin çoğunu aldım çok tatlılardı dayanamıyorum :) bi de bu küvet takımını aldım. almak lazımmış çünkü sürekli bir artış. detaylıdan sonra büyük eşyaları da almayı düşünüyorum.

Bende baya bir kıyafet aldım. Çok tatlılar insan dayanamıyor. Artık avm ye gitmeye korkar oldum. Baya bi bez stoğuda yaptım. Umarım pişik olmaz tabi. Mama sandalyesi fln da aldım. Dedigin gibi geriye büyük eşyalar kaldı. Gardrop beşik gibi yakın zamanda onlarıda alırız inşallah. Sağlıkla giyer kullanırlar inşallah bebişlerimiz

ben de avmye gidince bi iki parça kıyafet almadan çıkamıyorum. kendime birşey almıyorum artık :) sağlıkla gelsinler de kullansınlar minnoşlar eksikleri olsa da hallolur

Kuzu o aşıların üstünden 10 yılı aşkın gecti ama .Şimdi bak 5 doz tamamlarsak ömrümüzün yettiği yere kadar bizi koruyacak .
Benim bir araba motorundan yavru kedi cikarmisligim ve issirilmisligim var yakin zamanda ve 5 yil once. Tetanozum ve kuduzum iki seferdir tam
Ama esim AB vatandasi oldugu icin, orada onaylanan bir asi var Adecel diye (difteri+bogmaca+tetanoz). Bir sorun cikarirlarmi diye kafamiza takildi. Bu Tdap asisini ozelde buldurdum. 27. haftadan sonra bir doz yapacaklar bakalim.

Yaa ne güzel maşallah, bulursam denerim. Şimdi başka bir ilaç yazmış onu alıcam.
Ben de cok inatci olurdu bu idrar yollari enfeksiyonu. Ben de saskinim nasil oldu da gecti diye. Ama kizilcik marmelati hem bebeginize faydali, hem de size de caniniz sekerli birsey istediginde alternatif olur. Internette dogal urunler satan yerlerde var.

bizim hastane nasıl bilmiyorum görünüşte temiz ama çok kalabalık normalde akşamları gidiyorum kontrole sabah gitmek zorunda kaldı siyahi , suriyeli bir sürü insan var insan korkuyor
Bebekler dogunca ayri paranoyaklasacagiz. Benim yigenim, ki anne babasi docent doktorlar, el ayak hastaligi olmustu. Bildiginiz yillar evvel Turkiye'de ortadan kalkmis bir hastalik. Kardesim aklini yitiriyordu ogrendiginde.
Bugun diyetisyenim anlatti. Direncli uyuz salgini varmis bir de. Allah'im sen aklima mukayyet ol dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…