Benim hamileligin ilk haftalarında 6 ya yakındı. İlaç kullanarak düştü. 2 hafta önce 2.90 çıktıKızlar TSH değerleriniz ne durumda ??
Ben sabahlari Euthyrox aliyorum 25 mg. Son olcumde 1.29 cikti. (ozel lab) ama aradan 10 gun sonra saglik ocaginda 0.98 cikti. Sabit bir yer yapmasi en dogrusu.Kızlar TSH değerleriniz ne durumda ??
olacağı varsa gerçekten oluyor hepimiz sağ salim evlatlarımıza kavuşalım covidde çoğaldı olarak duyuyorum etrafımdan allah beterinden korusunBebekler dogunca ayri paranoyaklasacagiz. Benim yigenim, ki anne babasi docent doktorlar, el ayak hastaligi olmustu. Bildiginiz yillar evvel Turkiye'de ortadan kalkmis bir hastalik. Kardesim aklini yitiriyordu ogrendiginde.
Bugun diyetisyenim anlatti. Direncli uyuz salgini varmis bir de. Allah'im sen aklima mukayyet ol dedim.
Onu bende duydum kuzu trde yokBenim bir araba motorundan yavru kedi cikarmisligim ve issirilmisligim var yakin zamanda ve 5 yil once. Tetanozum ve kuduzum iki seferdir tam
Ama esim AB vatandasi oldugu icin, orada onaylanan bir asi var Adecel diye (difteri+bogmaca+tetanoz). Bir sorun cikarirlarmi diye kafamiza takildi. Bu Tdap asisini ozelde buldurdum. 27. haftadan sonra bir doz yapacaklar bakalim.
aynı saatlerde mi verdin iki kanı daBen sabahlari Euthyrox aliyorum 25 mg. Son olcumde 1.29 cikti. (ozel lab) ama aradan 10 gun sonra saglik ocaginda 0.98 cikti. Sabit bir yer yapmasi en dogrusu.
Ben 50 mg kullanıyordum 0.90 lara düsünce 25 mg lığa geçti doktor iki hafta önce saglik ocagında 2.90 cıktı. Sınır 3 müş 2. Trimesterde. Haftaya yine kan verecegim. Bakalım inşallah daha yükselmemiştir. Sen hep 25 mglık mi kullandın canımBen sabahlari Euthyrox aliyorum 25 mg. Son olcumde 1.29 cikti. (ozel lab) ama aradan 10 gun sonra saglik ocaginda 0.98 cikti. Sabit bir yer yapmasi en dogrusu.
Benimki normal düzeyde tatlım tsh t3 t4 her ay doktor öncesi sağlık ocağında baktiriyorum. Normalde hashimotom var uyuyor durumda ne hızlı ne yavaş çalışıyor.Kızlar TSH değerleriniz ne durumda ??
Bizde genetik olarak aslında hiçbir şey yok tiroid le ilgili ama bende yükselme yaptı ilk 3 ay nedense sonra işte ilaç dozu yükselte yükselte 1.9 a indirdik bu ay ama sanki yine Yükselmiş gibi hissediyorumBenimki normal düzeyde tatlım tsh t3 t4 her ay doktor öncesi sağlık ocağında baktiriyorum. Normalde hashimotom var uyuyor durumda ne hızlı ne yavaş çalışıyor.
Sendemi sağlık ocağında baktiriyordun kuzu yoksa dahiliyeylemi takip ediyorsun .Bizde genetik olarak aslında hiçbir şey yok tiroid le ilgili ama bende yükselme yaptı ilk 3 ay nedense sonra işte ilaç dozu yükselte yükselte 1.9 a indirdik bu ay ama sanki yine Yükselmiş gibi hissediyorum
Hissetme streste etkiliyor .Olmasada hortlatıyor.Bizde genetik olarak aslında hiçbir şey yok tiroid le ilgili ama bende yükselme yaptı ilk 3 ay nedense sonra işte ilaç dozu yükselte yükselte 1.9 a indirdik bu ay ama sanki yine Yükselmiş gibi hissediyorum
Allahın izniyle her şey güzel olacakmerhabalar herkese uzun zamandır yazamıyorum .çok yogun calısıyorum .Ama çarşamba günü aminiyosentezim var dualarınızı beklıyorum :)herkese sevgıler
çok güzel haberler alacaksın inşallah, dualarım seninle :)merhabalar herkese uzun zamandır yazamıyorum .çok yogun calısıyorum .Ama çarşamba günü aminiyosentezim var dualarınızı beklıyorum :)herkese sevgıler
AMİN AMİN CÜMLEMİZEAllahım şifa versin
Yediklerin kan olsun depoların dolsun
Halsizlik yorgunluk aşırı ver ne zaman böyle olsa yüksek çıkıyor bakalımHissetme streste etkiliyor .Olmasada hortlatıyor.
Ben dahiliye takipliyim canım geçen ay düşmeseydi enfokrine sevk edecekti ama o gittiğim doktora taktım şi di başka doktora geldim bakalım bununla nasıl olacakSendemi sağlık ocağında baktiriyordun kuzu yoksa dahiliyeylemi takip ediyorsun .
Genetik olmasa bile gebelikte yükselebiliyormuş.
Benimde en büyük korkum hashimotom var olduğunu biliyorum ya tshmi değiştirecekmi sorunsalı oluşmuştu. Her ay verdim bakalım hormonlar dahada değiştiği için bayramdan sonraki doktor kontrolünde nasıl çıkar bilemeyecegim
Ferritin düşmüşsede olabilir kuzu .Oda etkiliyor ya benim kan değerimde 2 birim düşük çıktı hap verdi vampir gibi emmeye başladı benimkiHalsizlik yorgunluk aşırı ver ne zaman böyle olsa yüksek çıkıyor bakalım
En iyisini yapmışsın balım anti tpoyada bakiyorlarmiBen dahiliye takipliyim canım geçen ay düşmeseydi enfokrine sevk edecekti ama o gittiğim doktora taktım şi di başka doktora geldim bakalım bununla nasıl olacak
suyuna dikkat et bide idrar söktüren meyve tüket kirazdır karpuzdur falan sık sık tuvalete gidersen içtiğin suylada temizler tabi bu arada proteinli şeyleride bol bol tüketÇok geçmiş olsun canım, bende takip edicem ne kadar su içtiğimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?