2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar şu katlanabilir bebek küvet kova seti var ya ondan alanınız oldu mu. Yer tutmaması açısından onu düşünüyorum. Trendyolda 305 lira 3'lü set. Nasıl sizce fiyatı
Ben geçen sene Kasım'da almıştım 185 liraydı 3 lu seti kimyasal olunca attım bazaya minnoşuma nasıl olur inşallah. Bazaya koyulabiliyor olmasına bayıldım

Ferritin düşmüşsede olabilir kuzu .Oda etkiliyor ya benim kan değerimde 2 birim düşük çıktı hap verdi vampir gibi emmeye başladı benimki yükseleceğinden pek umutlu değilim
Benim bütün tahlillerime (tsh hariç) kendş doktorum bakıyor valla hiç takip bile etmiyorum

Kızlar benim hiç iştahım yok ya. Nasıl olacak böyle. Kilo veriyorum birde hep. Halsizim yatıyorum bi şey yersem hemen geri çıkartıyorum

Onu bende duydum kuzu trde yok
aşı bile olay yaptırıp yaptırmamak bazılarının alerjileri oluyor bazısı yaptırma diyor bazı doktor yaptır diye diretiyor
Guc bela buldum depodan depoya gonderdiler. Bazi ilaclar gibi bulmak zorlasmis.
Benim takibimi yapan hoca yaptiracaksan bunu bul demisti, ondan acikcasi aliyorum.

aynı saatlerde mi verdin iki kanı da
Birde ilaçla oynuyor ya benimkini de ilaçla düşürdü bakalım yarın ne çıkacak
Evet sabah ayni saatlerde ac karna ve ilaci almadan gittim verdim. Ama biri Ahenk Laboratuvariydi, digeri normal saglik ocaginin testi idi. Referans degerler icinde diye cok takmadim bende.

Bizde genetik olarak aslında hiçbir şey yok tiroid le ilgili ama bende yükselme yaptı ilk 3 ay nedense sonra işte ilaç dozu yükselte yükselte 1.9 a indirdik bu ay ama sanki yine Yükselmiş gibi hissediyorum
Gebelikte oynama olmasi normalmis. Endokronoloji hocasi takip etmeli demisti benim gebelik takibimi yapan hoca. Ayda bir Serbest T4 ve TSH kontrol demislerdi.

Benim bütün tahlillerime (tsh hariç) kendş doktorum bakıyor valla hiç takip bile etmiyorum
Ben kendimin doktoru oldum .Benimki iyidir der çok takma der önceden bu kadar tahlilmi vardır der çok rahat bir doktor stressiz bebek sağlıklı bebektir der yani benim gibi ol değerlere takılma hormonlu demek istiyor ama aradığım kriterdeki doktor sizinki

kızlar balıkyağı hapı kullanmaya başlayan var mı?
Bana verdiği multivitaminde var tatlım
Benimki bu omega değerinde bu normalde imom kullaniyordum omega bunda daha çok diye geçtim birde Jinekolog değiştirdim

Eklentiler

• Screenshot_20220627-144404_Chrome.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20220627-144357_Chrome.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 40
Yani bu 2 değere bakilsa yükselip inmedikce endokrine gitmemize gerek yok dimi
Simdi benimki subhipotirodizim denen turden. Sslinda normal populasyona gore normal sinirlar icinde olup hamile kalmak isteyen ve hamile olan biri icin yuksek degere sahip yani. 2.5 alti olmasi tercih ediliyor ya. O yuzden bu ikisine bakip 2.5 alti mi degil mi kontrol altindaydim, bir de tabii serbest T4 ne durumda ona da bakiyorlar. Benim, 20 hafta boyunca 2 alti oldu. Hatta 2 gibi bir degerle gebe kaldim, ve simdi 1'e kadar indi. Benim durumum en az ciddi olan durumlardan.

Sizin TSH degeriniz normalde nedir, hipotiroidizm mi var hashiomoto mu var bilmiyorum ancak icinizde kalmasin bir endokronoloji hocasi gorsun. Yada, saglik ocaginda baksinlar degerlerinize.

Guc bela buldum depodan depoya gonderdiler. Bazi ilaclar gibi bulmak zorlasmis.
Benim takibimi yapan hoca yaptiracaksan bunu bul demisti, ondan acikcasi aliyorum.
Profmu doktorun
Ben olmamak için direndimde hiç olasım yoktu .Sonra ameliyathane ortamı ne olur olmaz dedim .Elimi evdeki bıçak hafifçe kesse tetanoz oldum diye kuruntu yapan biriyim

Bak şimdi normalde hashimotom var bundan kesin eminim.Sağlık ocağında tshm t3 t4 hep normal değerde çıkıyor. Jinekolog ilk gittiğimde değerlerim normal çıkıyor ama hashimotom var endokrine gidimmi dediğimde bizde tsh değerlerin önemli gitmene gerek yok dedi .Bende daha sonra peşine düşmedim.

Profmu doktorun
Ben olmamak için direndimde hiç olasım yoktu .Sonra ameliyathane ortamı ne olur olmaz dedim .Elimi evdeki bıçak hafifçe kesse tetanoz oldum diye kuruntu yapan biriyim
Evet Capa'da hoca.
Ameliyat ortamindan korkmayin, inanilmaz steril zaten heryer ve hersey.

U uykusuzuykulu
Birde haftada 2 balık tüketebiliyorsan çokta önemi yok ama benim gibi yemiyorsan ayriyeten multivitamin dışında talep edebilirsin Jinekologundan bu multivitaminde normal değerde diye tercih ettim ben .

Evet Capa'da hoca.
Ameliyat ortamindan korkmayin, inanilmaz steril zaten heryer ve hersey.
Artık olduk aşı. Diğerlerinide tamamlayıp bir müddet kapatacagim bu konuyu ama kızamıkçık hassas noktam bir gebenin kaybı vardı beni çok etkilemişti .Onuda hayırlısıyla doğumdan sonra emzirme döneminden sonra olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…