Ben geçen sene Kasım'da almıştım 185 liraydı 3 lu seti kimyasal olunca attım bazaya minnoşuma nasıl olur inşallah. Bazaya koyulabiliyor olmasına bayıldımKızlar şu katlanabilir bebek küvet kova seti var ya ondan alanınız oldu mu. Yer tutmaması açısından onu düşünüyorum. Trendyolda 305 lira 3'lü set. Nasıl sizce fiyatı
Benim bütün tahlillerime (tsh hariç) kendş doktorum bakıyor valla hiç takip bile etmiyorumFerritin düşmüşsede olabilir kuzu .Oda etkiliyor ya benim kan değerimde 2 birim düşük çıktı hap verdi vampir gibi emmeye başladı benimkiyükseleceğinden pek umutlu değilim
Evet bakıyorlarEn iyisini yapmışsın balım anti tpoyada bakiyorlarmi
Guc bela buldum depodan depoya gonderdiler. Bazi ilaclar gibi bulmak zorlasmis.Onu bende duydum kuzu trde yok
aşı bile olay yaptırıp yaptırmamak bazılarının alerjileri oluyor bazısı yaptırma diyor bazı doktor yaptır diye diretiyor
Evet sabah ayni saatlerde ac karna ve ilaci almadan gittim verdim. Ama biri Ahenk Laboratuvariydi, digeri normal saglik ocaginin testi idi. Referans degerler icinde diye cok takmadim bende.aynı saatlerde mi verdin iki kanı da
Birde ilaçla oynuyor ya benimkini de ilaçla düşürdü bakalım yarın ne çıkacak
Gebelikte oynama olmasi normalmis. Endokronoloji hocasi takip etmeli demisti benim gebelik takibimi yapan hoca. Ayda bir Serbest T4 ve TSH kontrol demislerdi.Bizde genetik olarak aslında hiçbir şey yok tiroid le ilgili ama bende yükselme yaptı ilk 3 ay nedense sonra işte ilaç dozu yükselte yükselte 1.9 a indirdik bu ay ama sanki yine Yükselmiş gibi hissediyorum
benim vitamin komplexinin icinde var balik yagi. Onu hep aliyorum, gebelik oncesi kalmaya karar verdigimden beri.kızlar balıkyağı hapı kullanmaya başlayan var mı?
Benim bütün tahlillerime (tsh hariç) kendş doktorum bakıyor valla hiç takip bile etmiyorum
Sonucunuz iyi gelecek insallah. Yurek dolusu sevgilermerhabalar herkese uzun zamandır yazamıyorum .çok yogun calısıyorum .Ama çarşamba günü aminiyosentezim var dualarınızı beklıyorum :)herkese sevgıle
Yani bu 2 değere bakilsa yükselip inmedikce endokrine gitmemize gerek yok dimiGebelikte oynama olmasi normalmis. Endokronoloji hocasi takip etmeli demisti benim gebelik takibimi yapan hoca. Ayda bir Serbest T4 ve TSH kontrol demislerdi.
Bana verdiği multivitaminde var tatlımkızlar balıkyağı hapı kullanmaya başlayan var mı?
Simdi benimki subhipotirodizim denen turden. Sslinda normal populasyona gore normal sinirlar icinde olup hamile kalmak isteyen ve hamile olan biri icin yuksek degere sahip yani. 2.5 alti olmasi tercih ediliyor ya. O yuzden bu ikisine bakip 2.5 alti mi degil mi kontrol altindaydim, bir de tabii serbest T4 ne durumda ona da bakiyorlar. Benim, 20 hafta boyunca 2 alti oldu. Hatta 2 gibi bir degerle gebe kaldim, ve simdi 1'e kadar indi. Benim durumum en az ciddi olan durumlardan.Yani bu 2 değere bakilsa yükselip inmedikce endokrine gitmemize gerek yok dimi
Profmu doktorunGuc bela buldum depodan depoya gonderdiler. Bazi ilaclar gibi bulmak zorlasmis.
Benim takibimi yapan hoca yaptiracaksan bunu bul demisti, ondan acikcasi aliyorum.
Bak şimdi normalde hashimotom var bundan kesin eminim.Sağlık ocağında tshm t3 t4 hep normal değerde çıkıyor. Jinekolog ilk gittiğimde değerlerim normal çıkıyor ama hashimotom var endokrine gidimmi dediğimde bizde tsh değerlerin önemli gitmene gerek yok dedi .Bende daha sonra peşine düşmedim.Simdi benimki subhipotirodizim denen turden. Sslinda normal populasyona gore normal sinirlar icinde olup hamile kalmak isteyen ve hamile olan biri icin yuksek degere sahip yani. 2.5 alti olmasi tercih ediliyor ya. O yuzden bu ikisine bakip 2.5 alti mi degil mi kontrol altindaydim, bir de tabii serbest T4 ne durumda ona da bakiyorlar. Benim, 20 hafta boyunca 2 alti oldu. Hatta 2 gibi bir degerle gebe kaldim, ve simdi 1'e kadar indi. Benim durumum en az ciddi olan durumlardan.
Sizin TSH degeriniz normalde nedir, hipotiroidizm mi var hashiomoto mu var bilmiyorum ancak icinizde kalmasin bir endokronoloji hocasi gorsun. Yada, saglik ocaginda baksinlar degerlerinize.
Evet Capa'da hoca.Profmu doktorun
Ben olmamak için direndimde hiç olasım yoktu .Sonra ameliyathane ortamı ne olur olmaz dedim .Elimi evdeki bıçak hafifçe kesse tetanoz oldum diye kuruntu yapan biriyim
Ay maşallah bu sene paşa senesi sanırım :)Günaydın canımpaşa geliyor
Artık olduk aşı. Diğerlerinide tamamlayıp bir müddet kapatacagim bu konuyu ama kızamıkçık hassas noktam bir gebenin kaybı vardı beni çok etkilemişti .Onuda hayırlısıyla doğumdan sonra emzirme döneminden sonra olacağım.Evet Capa'da hoca.
Ameliyat ortamindan korkmayin, inanilmaz steril zaten heryer ve hersey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?