2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
maşallah ya valla Allah'ım nazarlardan saklasın böyle adamları, eşleri bu konuda anlayışlı olmayanlarıda insafa getirsin inşallah onlarında huyları düzelsin , aminn çünkü normal zamanda da zor ama hamilelikte ayrı zor hem ev hem iş, anlayışlı eş gerçekten çok önemli

bi denerim hamileliğimin başlarında çok bulantım oldupu için bazen akşamlarımı yoğurt ekmek cacıkla falan geçiştirdim hergün mutlaka süt peynir tükettim midem rahat ediyor diye belkide ondandır.
Kalsiyum ihtiyacimizda var badem fındık ağırlık verebilirsin .Tabi sutteki gibi olmuyor .Iste ne yapacagimizi sasiriyoruz bende bebeğin gelişimi için mecbur yiyorum .Yoksa süt ve süt ürünleri tuketmiyor ekmek yemiyordum .2 kaşık pilav çok çok canim çekerse 3 yemek kaşığı bulgur pilavı yemeklerin yanına zaten bu bizim günlük karbonhidrat ihtiyacimizi karşılıyor bizim vucudumuzun daha çok protein ve sebzeye yesillige ihtiyaci var kan şekerimizi yükseltmeyecek meyvelere.Nefsimizde bunların önüne geçiyor.
En hassas nokta tabi gebelik süreci ne yiyecegimizi şaşırdık onun icin bu süreçte saldım gitti

valla kusucam korkusuyla uzun bir süre birşey yiyemedim şimdi şimdi yemeye başladım oda aşırı değil eskiden atıştırmalık bağımlılığım vardı bir türlü vazgeçemiyordum mutlaka tırtıklıyordum birşeyler gebelikte tatlıyla aram kesildi eskisi gibi cips bisküvi yemiyorum hiç canım istemiyor bunlar bana hamileliğin en güzel hediyeleri bebişten sonra şimdilerde ara ara bebek hareket etsin diye minik çikolatalardan atıyorum ağzıma ama benim kocada etçil sebzeyi ölüyorsun deseler (tövbe) yemez, tek başınada yemek zevk vermiyor :-/

Hakkını ödeyemem sağolsun. Kız çocuk hastası bir de ben işten ayrılır bakarım sen çalış diyor maaşının maaşımın 3 katı olması dışında bir sorun yok

I mom omega ya başladım ictigimden beri kusuyorum ağzıma balık kokusu geliyor migdemi bulandırıyor 10 gün dayanabildim normal decavit vitamine dönüyorum.ben dayanamadım.
bende biraz önce bi cesaret içtim benimki ocean plus koku kesinlikle yok şuan da dedim vay be bu kadar kokusuzmuydu bunlar hapı çıkarttığım ambalajı kokladım çok hafif bir koku var oda özellikle kutusunu kokladım yoksa hapı kokmuyor içim çok rahatladı böyle olunca yoksa kesin çıkartırdım o yüzden ocean plus tavsiyemdir

Benimkide tek düzen besleniyor. Ama ben her yemeğin yanında bir çeşit sebze yemeği salata yapiyorum .Uyumsuzda olsa ben ve oğlum için
Koca kişiside yerse yer yemezse alternatif aperatif hazırlar kendine hergün hergün yapamam et tavuk ben hindi severim o tavuk ben Yağsız et o yağlı ortada buluştuğumuz yemek hem proteini kendinde etsiz kuru fasulye

vaziyetler benzer

Merak etmeyin yalnız değilsiniz henüz ben de hiç başlamadım yaz tatili de yoğun geçecek gibi pek başlayacağımı sanmıyorum zaten genelde şu an hep yaz sezonu ürünler çoğunlukta ben de sona kalanlardanım

Kızlar bugün detaylı ultrasona gittik çok şükür her şey yolunda sağlıklı dedi doktor baya inceledi 45 dk sürdü kızım yüzünü göstermedi bir turlu elleri yüzünde alttan alttan gülüyor Allah im acılarını gostermesin her zaman iyi haberler almayı nasip etsin hepimize
Bu arada seker yüklemesini kesinlikle öneriyoruz dedi pernitolog da kendi doktorum da benim tereddutlerim vardı ama yaptiracagim kesinleşti

MaşAllah

Kızlaaaaar kız denmisti ama oğlum oluyormuşşs kesin mi dedim, tabiki testisleri var dedicok saskiniz.
Ayy başıma gelmesinden çok korktum çünkü 3 doktor gördü 3 ü de kıza benziyor dedi ama hiç biri yüzde yüz diyemedi. Detaylıda bile bacaklarını açmadı bizimki en sonunda açtı pipi yok kız o zaman dedi kesin mi dedim fotoğrafını alamadan geri kapattı yüzde yüz diyemiyorum dedi bir tane oğlum var umarım bu dedikleri gibi kızdır

Ben kesin mi deyince tabi kesin testisleri var dedi.Oyuzden icimde suphe yok Kız oldugunu soyleyen baska doktor cok hizli bakmisti ve ozaman daha 14-15 hafta arasiydi.Kiz veyq erkek farketmez ama yeterki net bilgi almis olalim :))

Bebişler kac gr hanimlar??Doktor normal diyosa kilolarin hic onwmi yok.Sadece merak ettim :)bana bugun 270 gr dedi

Ben kesin mi deyince tabi kesin testisleri var dedi.Oyuzden icimde suphe yok Kız oldugunu soyleyen baska doktor cok hizli bakmisti ve ozaman daha 14-15 hafta arasiydi.Kiz veyq erkek farketmez ama yeterki net bilgi almis olalim :))
Sağlıkla gelsinler. Benimkini epey inceliyorlar ama nazlı sanırım hiç biri kesinlik veremedi. Öyle tabii sağlıklı olsunlar ve kesin olsun. Fakat bir oğlan varken bir de kızım olsun istiyorum tabii ama önemli olan sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…