2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
yok canim amniyon sivisi oyle cikicak olsa zaten 20. haftaya kadar baska sorunlar vardir demek.
Zira ben ögururken bile altima kaciriyorum ve bazen gunluk pedimden tasicak kadar kaciriyorum

Bana alttan bakmadilar rahim uzunluguna, ustten normal bakti.
Günaydın kontrolüm var bugün bebeğim sağlıklıdır umarım
Guzel haberlerini bekliyoruz

Benimde üstten baktı kasiga doğru bastirip çarpraz acımıştı biraz ben kendim istedim Şimdi bir yere çarpınca göbeği stres yapmıyorum hepsi bir deneyim öyle bastırınca birşey olmuyorsa fazlada pinpirikli olmaya gerek yok kendimi aştım artık olgunlaşıyorum

Günde 3 defa iç çamaşırı değiştiriyorum çamaşır makinesi bozulacak

Hayırlısıyla sağlıklıdır annesi
Mutlulukla git tatlım
İnşallah canlarım

Ay hic sorma, mecburen yeni camasir aldim bende , yetistiremiyorum
Günaydın kızlar
Gunaydinnn

Az önce bu durunu yaşadım anaaa dedim ne kadar yukarda. Lavaboya gittim geldim yine aşağıya inmiş

tetanoz olup geldim kızlar sorun yok korkmayın benim kan sulandırıcı bile tetanozdan daha çok yakıyor
Hadi geçmiş olsun Bende yazılanlardan korkmuştum açıkçası bir kaç işimi ertelemistim tetenoz olacağım diye ama kan sulandiricim daha çok canımı yakıyor evet.Agri sizi hiç olmadı ertesi günde

Hadi geçmiş olsun Bende yazılanlardan korkmuştum açıkçası bir kaç işimi ertelemistim tetenoz olacağım diye ama kan sulandiricim daha çok canımı yakıyor evet.Agri sizi hiç olmadı ertesi günde
herkesin bünyesi aynı değil maalesef o yüzden birbirmizi korkutmayalım size de geçmiş olsun sırda ayrıntılı ve şeker yükleme kaldı hayırlısıyla

herkesin bünyesi aynı değil maalesef o yüzden birbirmizi korkutmayalım size de geçmiş olsun sırda ayrıntılı ve şeker yükleme kaldı hayırlısıyla
Ayrıntılıda yuzunu gostermeyen bebeler listesindeyim ben inşallah seninkisi vesikalık fotoğraf verir Şeker yüklemesine de Allah kerim.iki ya da üç hafta sonra gideceğim bende şeker yuklemesi için.Sonra bişey kalmıyor şaka maka büyüdüler yaaaa

inşallah bizimkinin genelde eli suratının altında bende hep öyle uyurum anasına çekmiş bu ara beni üzmüyor bir fotoğraf verir diye umuyorumm hep yan profilden yakaladık

Benim ki yuz ustu donmus , totosunu gosteriyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…