Hayırlısıyla sağlıklıdır annesiGünaydın kontrolüm var bugün bebeğim sağlıklıdır umarım
yok canim amniyon sivisi oyle cikicak olsa zaten 20. haftaya kadar baska sorunlar vardir demek.Birde idrar kesesinede ayriyeten baskı yapıyorlar ya buradaki arkadaslar amniyon sıvısı geldi diye korkuyor bence. Hali hazırda idrar olup birde bebek bastırınca iç çamaşırına kaçırma durumu olabiliyor ben ona yorumluyorum
Çünkü 20.haftada rahim ağzı uzunluğuna bakılıyor hem alt muayene hem ultrason cihaziyla karından.
Bende muz süt yiyip içince çikolata sevmiyor olabilir henüz onunla deneyimlemedimtadelle sevmemiş olabilir
Guzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kontrolüm var bugün bebeğim sağlıklıdır umarım
Benimde üstten baktı kasiga doğru bastirip çarpraz acımıştı biraz ben kendim istedimyok canim amniyon sivisi oyle cikicak olsa zaten 20. haftaya kadar baska sorunlar vardir demek.
Zira ben ögururken bile altima kaciriyorum ve bazen gunluk pedimden tasicak kadar kaciriyorum
Bana alttan bakmadilar rahim uzunluguna, ustten normal bakti.
Guzel haberlerini bekliyoruz
Hayırlısıyla sağlıklıdır annesi
Mutlulukla git tatlım
İnşallah canlarımyok canim amniyon sivisi oyle cikicak olsa zaten 20. haftaya kadar baska sorunlar vardir demek.
Zira ben ögururken bile altima kaciriyorum ve bazen gunluk pedimden tasicak kadar kaciriyorum
Bana alttan bakmadilar rahim uzunluguna, ustten normal bakti.
Guzel haberlerini bekliyoruz
Ay hic sorma, mecburen yeni camasir aldim bende , yetistiremiyorumBenimde üstten baktı kasiga doğru bastirip çarpraz acımıştı biraz ben kendim istedimŞimdi bir yere çarpınca göbeği stres yapmıyorum hepsi bir deneyim öyle bastırınca birşey olmuyorsa fazlada pinpirikli olmaya gerek yok kendimi aştım artık olgunlaşıyorum
Günde 3 defa iç çamaşırı değiştiriyorum çamaşır makinesi bozulacak
GunaydinnnGünaydın kızlar
Aynı gun benim de :)7 temmuz tatlım
Az önce bu durunu yaşadım anaaa dedim ne kadar yukarda. Lavaboya gittim geldim yine aşağıya inmiş18. hafta da az az hissediyorum , gecen hafta cok az hissettim ama bugun tam 20 haftalik olduk ve son iki gundur daha cok hissetmeye basladim.
ozellikle kakaolu seyler yedigim zaman hemen iki tekmik atiyorben daha hic disardan goruntu yakalayamadim ama benim zaten hali hazirda gobegim oldugundan bir iki haftaya anca gorurum disardan diye dusunuyorum.
Bugun idrar kesem full doluydu diye kizim tam gobek deligi hizzasindaydi ama wc ye gittim geldim , daha asagiya indi
Hadi geçmiş olsuntetanoz olup geldim kızlar sorun yok korkmayın benim kan sulandırıcı bile tetanozdan daha çok yakıyor
herkesin bünyesi aynı değil maalesef o yüzden birbirmizi korkutmayalım size de geçmiş olsun sırda ayrıntılı ve şeker yükleme kaldı hayırlısıylaHadi geçmiş olsunBende yazılanlardan korkmuştum açıkçası bir kaç işimi ertelemistim tetenoz olacağım diye ama kan sulandiricim daha çok canımı yakıyor evet.Agri sizi hiç olmadı ertesi günde
Ayrıntılıda yuzunu gostermeyen bebeler listesindeyim ben inşallah seninkisi vesikalık fotoğraf verirherkesin bünyesi aynı değil maalesef o yüzden birbirmizi korkutmayalım size de geçmiş olsun sırda ayrıntılı ve şeker yükleme kaldı hayırlısıyla
inşallah bizimkinin genelde eli suratının altında bende hep öyle uyurum anasına çekmişAyrıntılıda yuzunu gostermeyen bebeler listesindeyim ben inşallah seninkisi vesikalık fotoğraf verirŞeker yüklemesine de Allah kerim.iki ya da üç hafta sonra gideceğim bende şeker yuklemesi için.Sonra bişey kalmıyor şaka maka büyüdüler yaaaa
Benim ki yuz ustu donmus , totosunu gosteriyorduAyrıntılıda yuzunu gostermeyen bebeler listesindeyim ben inşallah seninkisi vesikalık fotoğraf verirŞeker yüklemesine de Allah kerim.iki ya da üç hafta sonra gideceğim bende şeker yuklemesi için.Sonra bişey kalmıyor şaka maka büyüdüler yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?