2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bu arada migrosta citcitli zibinlar vardı ikilisi 30 lira uzun kollu hem de genelde kolsuz ve kısa kollu görüyorum çünkü bulunca hemen aldım, patiksiz ikili altlar da 30 tlydi düşünen baksın pamuklu yumuşacık ben bayıldım

Son düzenleme:
Ben çarşamba günü yaptıracagım.tamamen yaş riskinden dolayı.bana 2 li 3 lü 4 lü nifty hiç birşey yapılmadı.çünkü hepsi olasılık.kesın tanı sadece aminiyosentez.ilk gebeliğimde de yaptırdıgım için söylüyorum.bu işlemden korkmayın.gerçekten korkulacak bir işlem değil.ama kendınıze sunu sorun eğer bir sıkıntı cıkarsa vazgecebilirmiyim?eğer cevabınız evetse korkmayın o kadar ufak bir ihtimal ve risk varki.aminiyosentez sonrası bebek kayıplarıda oluyor bılıyorum.Ama benim riskim cok yüksek doktorlar acıkca söylüyorlar bunu.ben risk alamam.sadece yaptırman gerekıyorsa korkma diye söylüyorum.umarım herşey cok güzel olur senin ve bebegin için

Bana verdiği multivitaminde var tatlım
Benimki bu omega değerinde bu normalde imom kullaniyordum omega bunda daha çok diye geçtim birde Jinekolog değiştirdim
Bende sadece bunu kullanıyorum elenatal2 ama başka birşey verdi mi doktorunuz tek başına eksik gibi geliyor bana

Çok teşekkür ederim Kafalar karıştı bi kere.. bilemiyorum neler olacak..

Kızlar sümüksü akıntınız oluyor mu ?

Bende sari ve bazen de beyaz renk akinti oluyor.Her gun oluyo.Yarin doktoruma danisicam inşallah.

Oyy benim dünden beri sümüksü Akıntım var. Yumurtlamada ki gibi
Kızlar bugünkü günlüğümde altta bunlar yazıyor belki bir fikir verebilir.

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 23-11-2022

Hamileliğimin 19. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 149 gün kaldı.

Önümüzdeki iki gün içinde, verniks kazeoza oluşmaya başlar. Verniks kazeoza, bebeğinizin derisini kaplayan krem görnümlü bir maddedir. Verniks kazeoza bebeğin derisini, gelişmekte olan bezleri ve duyu hücrelerini korur. Verniks, ölü hücreler, bebeğin derisindeki yağ bezlerinden meydana gelen yağlar ve lanugodan (geçici tüyler) meydana gelir. Annelerde lökore olarak bilinen bir beyaz akıntı olabilir.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 280 gr. - Yaklaşık boyu : 15.3 cm. (Baştan Popoya)

Bende sadece bunu kullanıyorum elenatal2 ama başka birşey verdi mi doktorunuz tek başına eksik gibi geliyor bana
Ben yanında ostrecare kullanıyorum kalsiyum magnezyum d vitamini çinko var içinde destek elenetal 2 yanın da dişlerimden öeker diye aklım cıkıyor cok sukur bacak kasılmalarım da yok

Merhabalar,

Hafta sonu park bahce sahil gezmekten foruma pek giremedim . Nasilsiniz ?

Benim bir sorum var ,
Simdi benim bulantim veya kusmam su sekilde oluyor ,
bir gegirme istedigi geliyor ama boyle cok siddetli, gegirirken de yediklerim cikiyor.
Acaba benim bir mide rahatsizligim mi var ? Benzer bir durum yasayan var mi ?

Ben hep klasik gebelik bulantisi diye dusundum ama kac ay oldu, gecmiyor. Dr. Kagan kocatepe nin bir videosuna katilan bir kadinda benzer bir durum olmus ve Kagan bey “ senin ki artik mide asidi sorunu” demisti.

Evet mide rahatsızlığı yüksek ihtimalle benimde aynı çünkü senelerdir mide hastalıklarım var ve bulantılarım hep yemeklerden sonra genelde siskinligim olduğunda o gaz hissi oldugunda oluyo eger gazı çıkarırsam bulantılar geciyo

Aynen oyle , gaz ciktiktan sonra rahat rahat yiyebiliyorum

Aynen oyle , gaz ciktiktan sonra rahat rahat yiyebiliyorum
Çok iyi anlıyorum seni ben artık senelerdir alıştım hamilelikten öncede ne yaptıysam geçmedi o yüzden hamilelikte bunun icin doktora danışmadım hic ama bi istersen sor belki rahatlatıcak biseyler verirler ve ne gaz yapıyo daha cok sende deneye deneye anlamaya çalış mümkün oldugunca onu daha az tüketmeye çalış benim mesela garip ama en çok su içtiğimde oluyo o yüzden engel olamıyorum mecbur çekiyorum bu durumu

Birde demir hapım var yeni başladım.
Bana göre de eksik olan d vitamini ve kalsiyum .
Şimdilik o iki değerim iyi çıktı. Fakat sabit tutmak için ekstra verebilirdi. Yine peşine düşeceğim.

H a p p y gecen seninle konusmustuk, bebegin bir yeri gozukmeyinxe detaylida ne oluyor diye benimki bugun yuz ustu yatiyordu, donmedi de. Kalbinin detaylarini tam goremedi teknisyen, Temmuz 8 de tekrar gidicem

Spicelover
aynen isime geldi zaten , 10 gun arayla gormus olacagim
Seninde bebiş göbek altında minik ama güçlü tepikliyormu. Kıyafetten görünmüyor ama tenime bakınca dışarıdan kıpırtı görünüyor sonra diyorum bu bağırsak olamaz bebek
Kasıklara doğru. Daha aşağıda sanırım.24.haftaya doğru göbek hizasına çıkarlarmış

18. hafta da az az hissediyorum , gecen hafta cok az hissettim ama bugun tam 20 haftalik olduk ve son iki gundur daha cok hissetmeye basladim.

ozellikle kakaolu seyler yedigim zaman hemen iki tekmik atiyor ben daha hic disardan goruntu yakalayamadim ama benim zaten hali hazirda gobegim oldugundan bir iki haftaya anca gorurum disardan diye dusunuyorum.

Bugun idrar kesem full doluydu diye kizim tam gobek deligi hizzasindaydi ama wc ye gittim geldim , daha asagiya indi

Birde idrar kesesinede ayriyeten baskı yapıyorlar ya buradaki arkadaslar amniyon sıvısı geldi diye korkuyor bence. Hali hazırda idrar olup birde bebek bastırınca iç çamaşırına kaçırma durumu olabiliyor ben ona yorumluyorum
Çünkü 20.haftada rahim ağzı uzunluğuna bakılıyor hem alt muayene hem ultrason cihaziyla karından.

Bende muz süt yiyip içince çikolata sevmiyor olabilir henüz onunla deneyimlemedim tadelle sevmemiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…