2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
benim paralar kendi Temel ihtiyaca gidiyor şuan son aya kadar birsey almayı düşünmüyorum
Ben valla baby shower de hediye listesi ile isteyecegim kalan ihtiyaclari misafirlerden , zaten arkadaslarim baya bir sey verdi kendi cocuklarindan kalan o yuzden o konuda rahatim ama annem ve babam gelicek iki kisik ucak bileti alacagim sponsor ariyorum anneme ve babama bilet alicak

kızlar tetanoz aşımı oldum bugün, umarım ağrı şişme vs olmaz. cumartesi günü de ayrıntılı ultrasona gireceğim. artık yüzünü görmek istiyorum oğlumun. doktor karnımı deşti resmen ama oğlum istifini bozmadı ya bide benim hala şeffaf akıntım oluyor normal dimiiiii

Kendini göstermeyebilir çünkü bu çocuklar çok nazlı ama akıntı kısmına yanıt vereyim normal endişelenecek birşey yok

18+6 günlük gebeliğim . Ultrasonda 1 hafta önde gidiyor bugün yaptırsam detaylı ultrasonu olur mu sizce?

Uçak fiyatları altınıda geçmiş
Oyuncağı dahi yok şuan herkes bir elden alır
Listesi hazır. Odasıda var hayırlısıyla fakat 2 yaşına kadar odasını düşünmüyorum. Büyüsün iyice.

Canım heyecanla yarını bekliyorum kısmetse detaylı ultrasona gireceğim inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız kızçemi göreceğim için çok heyecanlıyım bi ay oldu neredeyse görmedim çok şükür hissediyorum artık hergün ben buradayım diyo sen ne yaptın detaylıya girdin mi

Benim oglen 13:30. Saglikli haberlerle cikariz umarim. Gecen sefer cok inat etmisti donmemek icin, muayeneden cikarip yurutmuslerdi beni. Umarim bu sefer inatlasmaz :)
Hayırlısıyla inşAllah döner
İçin rahat ferah bayramı geçirirsin
Benimki bana çekmişse inat ve rahat
Bayram sonrasına kalmaz Hayırlısıyla inşAllah
Allahım sağ salim Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelişimlerini görmek nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…