Hahahahahhahaha aferin çocuğum hep böyle annelere kendinizi merak ettirin.Akrep burçları gümbür gümbür geliyorBenim ki yuz ustu donmus , totosunu gosteriyordu
ben bizim kizda gorene kadr bebekler anne karninda hep sirt ustu yatarlar saniyordumHahahahahhahaha aferin çocuğum hep böyle annelere kendinizi merak ettirin.Akrep burçları gümbür gümbür geliyor
Aynen guneslene guneslene yatıyorlarben bizim kizda gorene kadr bebekler anne karninda hep sirt ustu yatarlar saniyordumiste hersey tecrube
yasiyorlar bu hayati vallaAynen guneslene guneslene yatıyorlarbenimkisi bildiğin ayak parmağı ile burnunu kasiyordu en son gordugumuzde
Cuma günü Allah izin verirse buda pazar gibi pozuNe zaman nasipse detaylı ultrason gün belli mi hayırlı haberlerle gel inşallahSizden de fotojenik bir poz bekleniyor o halde ,
Oooo gün gelmis bile maşallah maşallah pekte poz vermeye merakliyizCuma günü Allah izin verirse buda pazar gibi pozu
beni merak edenler popomu yesin demişBenim ki yuz ustu donmus , totosunu gosteriyordu
bakalim kime benzeyecek poposubeni merak edenler popomu yesin demiş
Ay hic sorma, mecburen yeni camasir aldim bende , yetistiremiyorum
Gunaydinnn
Benimki akşama doğruAynı gun benim de :)
Ben valla baby shower de hediye listesi ile isteyecegim kalan ihtiyaclari misafirlerden , zaten arkadaslarim baya bir sey verdi kendi cocuklarindan kalan o yuzden o konuda rahatim ama annem ve babam gelicek iki kisik ucak bileti alacagimbenim paralar kendi Temel ihtiyaca gidiyor şuan son aya kadar birsey almayı düşünmüyorum
Benim oglen 13:30. Saglikli haberlerle cikariz umarim. Gecen sefer cok inat etmisti donmemek icin, muayeneden cikarip yurutmuslerdi beni. Umarim bu sefer inatlasmaz :)Benimki akşama doğru
Kendini göstermeyebilir çünkü bu çocuklar çok nazlıkızlar tetanoz aşımı oldum bugün, umarım ağrı şişme vs olmaz. cumartesi günü de ayrıntılı ultrasona gireceğim. artık yüzünü görmek istiyorum oğlumun. doktor karnımı deşti resmen ama oğlum istifini bozmadıya bide benim hala şeffaf akıntım oluyor normal dimiiiii
ay evet yaaa bizim kasım bebeleri biraz nazlıKendini göstermeyebilir çünkü bu çocuklar çok nazlıama akıntı kısmına yanıt vereyim normal endişelenecek birşey yok
Uçak fiyatları altınıda geçmişBen valla baby shower de hediye listesi ile isteyecegim kalan ihtiyaclari misafirlerden , zaten arkadaslarim baya bir sey verdi kendi cocuklarindan kalan o yuzden o konuda rahatim ama annem ve babam gelicek iki kisik ucak bileti alacagimsponsor ariyorum anneme ve babama bilet alicak
Canım heyecanla yarını bekliyorum kısmetse detaylı ultrasona gireceğim inşallah hepimiz hayırlı haberler alırızkızlar her şey yolunda mı yoksunuz sankiii ayrıntılıya girdiniz mi ?
Famina @elifselman @Beklenmedikcevap @1dogasever @MaviNAZLI @CnnTncrr @NurSu-14Ocak @Eflatun1Kelebek @OKYANUS302
Hayırlısıyla inşAllah dönerBenim oglen 13:30. Saglikli haberlerle cikariz umarim. Gecen sefer cok inat etmisti donmemek icin, muayeneden cikarip yurutmuslerdi beni. Umarim bu sefer inatlasmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?