Ben cuma günü 3 den sonra gireceğim inşallahh sabırsızlıkla bekliyorum seni inşallah güzel haberlerle gel. üçüzlerin annesi üyeliğini iptal ettirmiş çok üzüldüm inşallah her şey yolundadırCanım heyecanla yarını bekliyorum kısmetse detaylı ultrasona gireceğim inşallah hepimiz hayırlı haberler alırızkızçemi göreceğim için çok heyecanlıyım bi ay oldu neredeyse görmedim çok şükür hissediyorum artık hergün ben buradayım diyo sen ne yaptın detaylıya girdin mi
2 erkek bir kızı olanmi tatlımBen cuma günü 3 den sonra gireceğim inşallahh sabırsızlıkla bekliyorum seni inşallah güzel haberlerle gel. üçüzlerin annesi üyeliğini iptal ettirmiş çok üzüldüm inşallah her şey yolundadır
evet ailesi yanına gidecekti ilk zamanlarda zor geçiriyordu hamileliği2 erkek bir kızı olanmi tatlım
Umarım kısa bir ara vermek istemiştir herşey yolundadırevet ailesi yanına gidecekti ilk zamanlarda zor geçiriyordu hamileliği
inşallah az çok herkesi tanıyoruz artık anonimde olsak birlikte derdimizi mutluluğumuzu paylaşıyoruz kimse üzülsün istememUmarım kısa bir ara vermek istemiştir herşey yolundadır
Bazen insan mola vermek istiyor .Şahsen 2 hafta girmeyip enerji dolu geliyorum.Bazen formatlamak geliyor detox gibi .Asosyal hayatta aynı sosyal hayatta .Sosyal hayattan bazen mecburiyetten kaçamıyoruz.inşallah az çok herkesi tanıyoruz artık anonimde olsak birlikte derdimizi mutluluğumuzu paylaşıyoruz kimse üzülsün istemem
MaşAllahKızlar şimdi geldim hastaneden kızım iyi çok şükür. 320 gr olmuş. Rahim ağzı 33 ölçüldü geçen haftayla aynı sorun yok dedi. Göbek deliğimin orda kafası. Bir sürü vitamin verdi. Demir ilacını kullanamıyorum dedim bi tane küçük şişelerde bi ilaç verdi karamelli tadı varmış denicem bakalım.
Aynen , artik altin takamayacak bir cok kisi , ekonomi malum . En azindan herkes ucundan bir masrafi karsilamis olsa , ailelerde rahat eder .Uçak fiyatları altınıda geçmiş
Oyuncağı dahi yok şuan herkes bir elden alır
Listesi hazır. Odasıda var hayırlısıyla fakat 2 yaşına kadar odasını düşünmüyorum. Büyüsün iyice.
Ayy yarın 16.00da benim detaylı ultrason doktorun asistanı tatlı bir şeyler yiyebilirsiniz gelmeden dedi. Tok olmak gerekiyormuş bebeği hareketlerini algılamak için. Nasıl heyecanlıyım inşallah yüzünü görebiliriz minnoşumun.Ne zaman nasipse detaylı ultrason gün belli mi hayırlı haberlerle gel inşallahSizden de fotojenik bir poz bekleniyor o halde ,
Merhaba geçmiş olsun öncelikle.. benim de 2 li testte yaş riskim yüksek çıktığı için fetal DNA testi önermişlerdi yaptırabilirsin için rahat etsin istersen şeklinde, yaptırmadım ayrıntılı ultrasonu beklemek istedim. Ayrıntılı için de perinatoloğa gittim geçen hafta ultrasonda herşey normal seyrinde görünüyor ama görüşmede 2 li test sonucuma baktılar neden ileri testleri yaptırmadığımı sordu doktor ben de sizin görüşünüz nedir dedim demez olaydım doktor azarlar gibi benim sihirli gözlerim yok ben kendi karımı 500 kere muayene ettim yine de emin olmak için amniyosentez yaptırdım çünkü benim hayat görüşüm sağlıksız bir bebeğin dünyaya gelmemesi yönünde dedi. Biraz uzun oldu ama benim doktorların tavrından çıkardığım hiçbiri sana şunu yap diye kesin bişey söylemiyor ancak çok belli emareler varsa söylerler onun dışında kendi başımızayız karar noktasında..bende aşağı yukarı aynı düşüncedeyim doktor yaptırsanız iyi olur derse yaptırmayı düşünüyorum ama gerek yok derse de duralım gbi...
inşallah inşallah bende cumartesi için aynı heyecanı yaşıyorum. çikolata daha etkili diyolar hareketlenmesi için :)Ayy yarın 16.00da benim detaylı ultrason doktorun asistanı tatlı bir şeyler yiyebilirsiniz gelmeden dedi. Tok olmak gerekiyormuş bebeği hareketlerini algılamak için. Nasıl heyecanlıyım inşallah yüzünü görebiliriz minnoşumun.
Ben de bugün oldum 11 gibi şimdi biraz halsizlik yapmaya başladı sen nasılsın? 2-3 gün etkiler dedi hemşire zatentetanoz olup geldim kızlar sorun yok korkmayın benim kan sulandırıcı bile tetanozdan daha çok yakıyor
benim durumlar aynı kuzu ayın 11 inde randevum var ayrıntılı 23 hafta olmuş olacağım, ben şeker yüklemesini düşünüyorum nasıl yaparım diyekızlar her şey yolunda mı yoksunuz sankiii ayrıntılıya girdiniz mi ?
Famina @elifselman @Beklenmedikcevap @1dogasever @MaviNAZLI @CnnTncrr Pasha22 @Eflatun1Kelebek @OKYANUS302
bende hala bir şey yok elimde uyuşma ya da ağrıda yok sabah 8.30 da oldumBen de bugün oldum 11 gibi şimdi biraz halsizlik yapmaya başladı sen nasılsın? 2-3 gün etkiler dedi hemşire zaten
bende düşünüyorum bizim ailede irsi maalesefbenim durumlar aynı kuzu ayın 11 inde randevum var ayrıntılı 23 hafta olmuş olacağım, ben şeker yüklemesini düşünüyorum nasıl yaparım diyeo iğrenç şerbeti içmek istemiyorum
ben geçen haftada gittim renkli haline bi bakındım cinsiyeti öğrenirken, ama böyle kilo organlar vs söylemedi sadece özlem giderdik.bende düşünüyorum bizim ailede irsi maalesefbende tam 21haftamda gitmiş olacağım heyecanlıyımm
Ay inşallah hepimiz güzel haberler alırızBen cuma günü 3 den sonra gireceğim inşallahh sabırsızlıkla bekliyorum seni inşallah güzel haberlerle gel. üçüzlerin annesi üyeliğini iptal ettirmiş çok üzüldüm inşallah her şey yolundadır
şeker için henüz bir şey demedi doktor ilk önce şua ayrıntılıyı halledelim diye düşünüyor galiba benim doktor bacağına beynine kolu boyuna posuna her şeyine bakıyor pazar günü gittiğimde de baktı bir sorun görmüyorum her şey yolunda dedi ayrıntılı ultrasona da gir dediben geçen haftada gittim renkli haline bi bakındım cinsiyeti öğrenirken, ama böyle kilo organlar vs söylemedi sadece özlem giderdik.şeker için mecbur içeceğiz, inşallah kusmayız, sen ne zaman gideceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?