2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben cuma günü 3 den sonra gireceğim inşallahh sabırsızlıkla bekliyorum seni inşallah güzel haberlerle gel. üçüzlerin annesi üyeliğini iptal ettirmiş çok üzüldüm inşallah her şey yolundadır

inşallah az çok herkesi tanıyoruz artık anonimde olsak birlikte derdimizi mutluluğumuzu paylaşıyoruz kimse üzülsün istemem
Bazen insan mola vermek istiyor .Şahsen 2 hafta girmeyip enerji dolu geliyorum.Bazen formatlamak geliyor detox gibi .Asosyal hayatta aynı sosyal hayatta .Sosyal hayattan bazen mecburiyetten kaçamıyoruz.

Kızlar şimdi geldim hastaneden kızım iyi çok şükür. 320 gr olmuş. Rahim ağzı 33 ölçüldü geçen haftayla aynı sorun yok dedi. Göbek deliğimin orda kafası. Bir sürü vitamin verdi. Demir ilacını kullanamıyorum dedim bi tane küçük şişelerde bi ilaç verdi karamelli tadı varmış denicem bakalım.

MaşAllah

Aynen , artik altin takamayacak bir cok kisi , ekonomi malum . En azindan herkes ucundan bir masrafi karsilamis olsa , ailelerde rahat eder .

Annem babam kalicak bizde ikinci odada , oyuzden bende cocuk odasi yapmayacagim .

Ne zaman nasipse detaylı ultrason gün belli mi hayırlı haberlerle gel inşallah Sizden de fotojenik bir poz bekleniyor o halde ,
Ayy yarın 16.00da benim detaylı ultrason doktorun asistanı tatlı bir şeyler yiyebilirsiniz gelmeden dedi. Tok olmak gerekiyormuş bebeği hareketlerini algılamak için. Nasıl heyecanlıyım inşallah yüzünü görebiliriz minnoşumun.

bende aşağı yukarı aynı düşüncedeyim doktor yaptırsanız iyi olur derse yaptırmayı düşünüyorum ama gerek yok derse de duralım gbi...
Merhaba geçmiş olsun öncelikle.. benim de 2 li testte yaş riskim yüksek çıktığı için fetal DNA testi önermişlerdi yaptırabilirsin için rahat etsin istersen şeklinde, yaptırmadım ayrıntılı ultrasonu beklemek istedim. Ayrıntılı için de perinatoloğa gittim geçen hafta ultrasonda herşey normal seyrinde görünüyor ama görüşmede 2 li test sonucuma baktılar neden ileri testleri yaptırmadığımı sordu doktor ben de sizin görüşünüz nedir dedim demez olaydım doktor azarlar gibi benim sihirli gözlerim yok ben kendi karımı 500 kere muayene ettim yine de emin olmak için amniyosentez yaptırdım çünkü benim hayat görüşüm sağlıksız bir bebeğin dünyaya gelmemesi yönünde dedi. Biraz uzun oldu ama benim doktorların tavrından çıkardığım hiçbiri sana şunu yap diye kesin bişey söylemiyor ancak çok belli emareler varsa söylerler onun dışında kendi başımızayız karar noktasında..

inşallah inşallah bende cumartesi için aynı heyecanı yaşıyorum. çikolata daha etkili diyolar hareketlenmesi için :)

benim durumlar aynı kuzu ayın 11 inde randevum var ayrıntılı 23 hafta olmuş olacağım, ben şeker yüklemesini düşünüyorum nasıl yaparım diye o iğrenç şerbeti içmek istemiyorum
bende düşünüyorum bizim ailede irsi maalesef bende tam 21haftamda gitmiş olacağım heyecanlıyımm

bende düşünüyorum bizim ailede irsi maalesef bende tam 21haftamda gitmiş olacağım heyecanlıyımm
ben geçen haftada gittim renkli haline bi bakındım cinsiyeti öğrenirken, ama böyle kilo organlar vs söylemedi sadece özlem giderdik. şeker için mecbur içeceğiz, inşallah kusmayız, sen ne zaman gideceksin

Ay inşallah hepimiz güzel haberler alırız umarım sadece kafa dinlemek için gitmiştir Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin psikolojik olarak çok yorucu bi dönemdeyiz o da üç kat yoroluyor umarım her şey yolundadır

ben geçen haftada gittim renkli haline bi bakındım cinsiyeti öğrenirken, ama böyle kilo organlar vs söylemedi sadece özlem giderdik. şeker için mecbur içeceğiz, inşallah kusmayız, sen ne zaman gideceksin
şeker için henüz bir şey demedi doktor ilk önce şua ayrıntılıyı halledelim diye düşünüyor galiba benim doktor bacağına beynine kolu boyuna posuna her şeyine bakıyor pazar günü gittiğimde de baktı bir sorun görmüyorum her şey yolunda dedi ayrıntılı ultrasona da gir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…