2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
inşallah kesinlikle öyle çoğul gebelik kesinlikle daha zordur

doktorum ters birşey görse söylerdi diye düşünüyorum kendisine güveniyorum o yüzden içim rahat benimde. Sağlıklı olsun kuzucuklarım detaylı ultrasondan da güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar Demir ilacını içermeyenler varsa doktor bana bi şey verdi tası harika. Sanki karamelli kahve içiyor gibiyim

Eklentiler

• E1BF7199-523D-4209-A3E5-8D0E9B92DAD1.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 74
Hayırlı haberlerle gel kuzum inşallah gül cemalini gösterir ayda bir görüş günü o da prensesin keyfine kaldım ben kaderimi yasamayin

Kızlar, çalişirken anlık sol kasığıma ağrı girdi aralıklı oluyordu ama bugün çok kötü oldum kramp bel ağrısı gaz sancısı gibi bişey. Çok kötüydü dayanamadım ağladım neden oluyor bilemedim çok korktum

Hayırlı haberlerle gel kuzum inşallah gül cemalini gösterir ayda bir görüş günü o da prensesin keyfine kaldım ben kaderimi yasamayin
Ay inşallah görürüz çok heyecanlıyım iki hafta önce kontrolde yüzü bana dönüktü göremedik inşallah döner falan görürüz.

ben çalışıyorum Allah yardım ediyor galiba anlamadım :)

Teşekkür ederim cevabınız için öncelikle... Ben fetal dna baktırdım zaten en baştan ama kesin tanı testi olmadığı için ..birde ntd(nöraltupdefekt) zaten fetal dna da çıkmıyor...onun dışında da haklısın kararı çoğunlukla bize bırakıyorlar

Benim de öyle. Çok ağrım olmuyor ama olunca hep solda oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…