inşallah kesinlikle öyle çoğul gebelik kesinlikle daha zordurAy inşallah hepimiz güzel haberler alırızumarım sadece kafa dinlemek için gitmiştir Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin psikolojik olarak çok yorucu bi dönemdeyiz o da üç kat yoroluyor umarım her şey yolundadır
doktorum ters birşey görse söylerdi diye düşünüyorum kendisine güveniyorum o yüzden içim rahat benimde. Sağlıklı olsun kuzucuklarım detaylı ultrasondan da güzel haberlerini bekliyoruzşeker için henüz bir şey demedi doktor ilk önce şua ayrıntılıyı halledelim diye düşünüyor galiba benim doktor bacağına beynine kolu boyuna posuna her şeyine bakıyor pazar günü gittiğimde de baktı bir sorun görmüyorum her şey yolunda dedi ayrıntılı ultrasona da gir dedi
Hayırlı haberlerle gel kuzumAyy yarın 16.00da benim detaylı ultrason doktorun asistanı tatlı bir şeyler yiyebilirsiniz gelmeden dedi. Tok olmak gerekiyormuş bebeği hareketlerini algılamak için. Nasıl heyecanlıyım inşallah yüzünü görebiliriz minnoşumun.
Cok sagolun :) Sat a göre 18+2yimSaglikla gelsin supriz yapmis bebeginiz suan kacinci haftadasiniz
Evet tabiii
Gordunuz mu kizinizi?Kızlar günaydın. Bugün kızçemi görmeye gidicez. Erkenden gideyim diyorum kan vereyim değerlerime baktırmadım bayadır. Rahim ağzı uzunluğum iyidir inşallah.
Bekliyoruz haberiniGünaydın kontrolüm var bugün bebeğim sağlıklıdır umarım
Ay inşallah görürüz çok heyecanlıyım iki hafta önce kontrolde yüzü bana dönüktü göremedik inşallah döner falan görürüz.Hayırlı haberlerle gel kuzuminşallah gül cemalini gösterir ayda bir görüş günü o da prensesin keyfine kaldım ben kaderimi yasamayin
Geçen hafta gittim canm ben herşey iyidi şükür 4 üne kontrole çağırdı hatta prof. Haftaya yine gidicez kısmetse. Dün tetenoz aşımı vuruldum kolum felç. Gün içinde hep uyuyorum ya sizde de var mı bilmiyorum amakızlar her şey yolunda mı yoksunuz sankiii ayrıntılıya girdiniz mi ?
@Faminaelifselman @Beklenmedikcevap @1dogasever @MaviNAZLI @CnnTncrr Pasha22 @Eflatun1Kelebek @OKYANUS302
ben çalışıyorum Allah yardım ediyor galiba anlamadım :)Geçen hafta gittim canm ben herşey iyidi şükür 4 üne kontrole çağırdı hatta prof. Haftaya yine gidicez kısmetse. Dün tetenoz aşımı vuruldum kolum felç. Gün içinde hep uyuyorum ya sizde de var mı bilmiyorum ama
Çok şükür herşey yolundaBekliyoruz haberini
Oy maşallah minnoşa bazı hastanelerin ultrasonlarını anlayamıyorum ama elini seçebildim :)Çok şükür herşey yolundaelleri ayakları kıpır kıpırdı babasına el salladı, alkış yaptı Eki Görüntüle 3090845
Kıpır kıpır hiç durmuyorOy maşallah minnoşa bazı hastanelerin ultrasonlarını anlayamıyorum ama elini seçebildim :)
Detaylı da cinsiyeti değişenler var endişelendim :) Yarın görcez bakalım.Kıpır kıpır hiç durmuyorbakalım detaylı ultrasonda ne yapacağız
Teşekkür ederim cevabınız için öncelikle... Ben fetal dna baktırdım zaten en baştan ama kesin tanı testi olmadığı için ..birde ntd(nöraltupdefekt) zaten fetal dna da çıkmıyor...onun dışında da haklısın kararı çoğunlukla bize bırakıyorlarMerhaba geçmiş olsun öncelikle.. benim de 2 li testte yaş riskim yüksek çıktığı için fetal DNA testi önermişlerdi yaptırabilirsin için rahat etsin istersen şeklinde, yaptırmadım ayrıntılı ultrasonu beklemek istedim. Ayrıntılı için de perinatoloğa gittim geçen hafta ultrasonda herşey normal seyrinde görünüyor ama görüşmede 2 li test sonucuma baktılar neden ileri testleri yaptırmadığımı sordu doktor ben de sizin görüşünüz nedir dedim demez olaydım doktor azarlar gibi benim sihirli gözlerim yok ben kendi karımı 500 kere muayene ettim yine de emin olmak için amniyosentez yaptırdım çünkü benim hayat görüşüm sağlıksız bir bebeğin dünyaya gelmemesi yönünde dedi. Biraz uzun oldu ama benim doktorların tavrından çıkardığım hiçbiri sana şunu yap diye kesin bişey söylemiyor ancak çok belli emareler varsa söylerler onun dışında kendi başımızayız karar noktasında..
Sanmıyorum değişeceğini her gitmemize ben burdayım diyor pipisi ,Detaylı da cinsiyeti değişenler var endişelendim :) Yarın görcez bakalım.
Benim de öyle. Çok ağrım olmuyor ama olunca hep solda oluyorSelam kızlar, şey sorucam yaa.
Bilmiyorum ama hep sol tarafımda ağrı oluyor aralıklı böyle kramp adet sancısı bel ağrısı oluyor kıvranıyorum böyle sonra geçiyor. Hep oluyor bu şekil normal mi bilmiyorum neden hep soldada sağda hiç olmazz son zamanlar daha sık oluyor, çocuk hep soldami duruyo hiçmi sağa geçmiyor anlamiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?