2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sanmıyorum değişeceğini her gitmemize ben burdayım diyor pipisi , hayırlısı olsun tabi ki inşallah detaylı bayramdan sonraya kaldı benim
Ben 13+5 te kız olduğunu öğrendim 17+3te kesin kız alışverişe başlayabilirsiniz dedi doktor. Ama doğana kadar insanın aklında bir şüphe olacak sanki. Gerçi teknoloji artık çok değişti. son kontrolde beyin loplarını bile gördük tek tek omurlarını gördük yanılmazlar heralde

Yanılmaz bence de. Bana 12.haftadan beri erkek diyorlar . Bütün hazırlığımız bitti neredeyse. Sadece dolabı ve temizlik ürünleri kaldı

Benim doktor en iyi kadin dogum uzmanligi ödulu almis vakti zamaninda, testisleri de gordugune gore yanilma payi olamaz diye dusunuyorum Allah in izniyle:))))

Ben her sabah günaydın kızlar yazıyorum arada sora soranlara cevap veriyorum canım ben 19+6 da girdim ayrıntılıya ilk ben gırdım hatta grup da bi daha gitmedim 1 temmuz da bebişi görmeye gideceğim
ay biliiyorumm ama gittiğin yazıyı görmedimmm

kayınvalidemler alacak bana da park yatakta geniş geniş yatar diye düşünüyorum
Rahat oluyo tasıma bakımından da ben oglum da cok bıktım kıyır kıyır bide kırılana kadar da kullandım her yere tasıdım hakkını verdi bunda o sesi duymak istemiyorum sırf ondan almıycam fobi oldu

Aynen , artik altin takamayacak bir cok kisi , ekonomi malum . En azindan herkes ucundan bir masrafi karsilamis olsa , ailelerde rahat eder .

Annem babam kalicak bizde ikinci odada , oyuzden bende cocuk odasi yapmayacagim .
Hayalimdeki oda oyun parkı gibi .Sakin huzurlu olması gerekmiş o yüzden ortasını bulana kadar boş

Kızlar hafif sarımsı akıntısı olan varmı? Koku veya kaşıntı ağrı sızı hiç birşey yok ama akıntı var. İnternette enfeksiyon diyor ama enfeksiyon belirtisi hiç yok. Kafam karıştı endişelenecek bir durummu normalmi bilemedim

Ben her sabah günaydın kızlar yazıyorum arada sora soranlara cevap veriyorum canım ben 19+6 da girdim ayrıntılıya ilk ben gırdım hatta grup da bi daha gitmedim 1 temmuz da bebişi görmeye gideceğim
Canım Detaylıda süreç nasıl oluyor ,en baştan anlatır mısın? Kaç dk sürdü

Benim de öyle. Çok ağrım olmuyor ama olunca hep solda oluyor
Bugün ağrıyı daha çok hissettim kıvrandım ağladım hatta şuan işi bıraktım geldim eve sanırım yorulmaya gelemiyorum öyle bi kramp giriyorki adet sancısı bel ağrısı bir arada oluyor hepte solda ama bugünki şiddetliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…