Ben 13+5 te kız olduğunu öğrendim 17+3te kesin kız alışverişe başlayabilirsiniz dedi doktor. Ama doğana kadar insanın aklında bir şüphe olacak sanki. Gerçi teknoloji artık çok değişti. son kontrolde beyin loplarını bile gördük tek tek omurlarını gördük yanılmazlar heraldeSanmıyorum değişeceğini her gitmemize ben burdayım diyor pipisi ,hayırlısı olsun tabi ki inşallah detaylı bayramdan sonraya kaldı benim
Yanılmaz bence de. Bana 12.haftadan beri erkek diyorlar . Bütün hazırlığımız bitti neredeyse. Sadece dolabı ve temizlik ürünleri kaldıBen 13+5 te kız olduğunu öğrendim 17+3te kesin kız alışverişe başlayabilirsiniz dedi doktor. Ama doğana kadar insanın aklında bir şüphe olacak sanki. Gerçi teknoloji artık çok değişti. son kontrolde beyin loplarını bile gördük tek tek omurlarını gördük yanılmazlar heralde
Maşallah canim Allah dahs iyi etsin kuzuyuÇok şükür herşey yolundaelleri ayakları kıpır kıpırdı babasına el salladı, alkış yaptı Eki Görüntüle 3090845
Allah razı olsun canım hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi inşallah kucağımızaMaşallah canim Allah dahs iyi etsin kuzuyu
Ben her sabah günaydın kızlar yazıyorum arada sora soranlara cevap veriyorum canımkızlar her şey yolunda mı yoksunuz sankiii ayrıntılıya girdiniz mi ?
@Famina @elifselman @Beklenmedikcevap @1dogasever @MaviNAZLI @CnnTncrr @NurSu-14OcakEflatun1Kelebek OKYANUS302
ay biliiyorumm ama gittiğin yazıyı görmedimmmBen her sabah günaydın kızlar yazıyorum arada sora soranlara cevap veriyorum canımben 19+6 da girdim ayrıntılıya ilk ben gırdım hatta grup da bi daha gitmedim 1 temmuz da bebişi görmeye gideceğim
Olsun canım gözden kaçmış olabiliray biliiyorumm ama gittiğin yazıyı görmedimmm
kayınvalidemler alacak bana da park yatakta geniş geniş yatar diye düşünüyorumOlsun canım gözden kaçmış olabilirburda yoyko alan cok ben bu bebişe park yatak düşünmüyorum anne yanı doğal ahsap Alcam bakalım hayırlısıyla
Rahat oluyo tasıma bakımından da ben oglum da cok bıktım kıyır kıyır bide kırılana kadar da kullandım her yere tasıdım hakkını verdi bunda o sesi duymak istemiyorum sırf ondan almıycam fobi oldukayınvalidemler alacak bana da park yatakta geniş geniş yatar diye düşünüyorum
Yüzünü göstermedi kiGordunuz mu kizinizi?
Hayalimdeki oda oyun parkı gibi .Sakin huzurlu olması gerekmiş o yüzden ortasını bulana kadar boşAynen , artik altin takamayacak bir cok kisi , ekonomi malum . En azindan herkes ucundan bir masrafi karsilamis olsa , ailelerde rahat eder .
Annem babam kalicak bizde ikinci odada , oyuzden bende cocuk odasi yapmayacagim .
AzıcıktamıYüzünü göstermedi ki
Yok ya. Kafayı gördük tek göbek deliğimin oraya kafayı koymuşAzıcıktamı
Perşembe Ayrıntılı ulrtasonum var canım.Heyecan dorukta çok merak ediyorum Oğluşumukızlar her şey yolunda mı yoksunuz sankiii ayrıntılıya girdiniz mi ?
@Famina @elifselman @Beklenmedikcevap @1dogasever @MaviNAZLI @CnnTncrr @NurSu-14OcakEflatun1Kelebek OKYANUS302
Canım Detaylıda süreç nasıl oluyor ,en baştan anlatır mısın? Kaç dk sürdüBen her sabah günaydın kızlar yazıyorum arada sora soranlara cevap veriyorum canımben 19+6 da girdim ayrıntılıya ilk ben gırdım hatta grup da bi daha gitmedim 1 temmuz da bebişi görmeye gideceğim
Bugün ağrıyı daha çok hissettim kıvrandım ağladım hatta şuan işi bıraktım geldim eveBenim de öyle. Çok ağrım olmuyor ama olunca hep solda oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?