2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Detaylı Ultrasona girenler süreci yazabilir mi? Bizde neyle karşılaşcaz bilelim Her organına baktılar mı? Sanırım Radyoloji uzmanı bakıyor, sonra kendi doktorumuz sonuca bakıyor mu?

Arkadaşlar bebeğimin hareketleri yavaştı bir kaç gün önceye kadar 2 gündür çok yoğun şuanda hiç durmuyor sürekli tekmeliyor. bu tarz yaşayan var mı acaba.

Aynı durumdayım. Dün kontrolüme gittiğimde de sormadım. Geçmezse sorucam.

Detaylı Ultrasona girenler süreci yazabilir mi? Bizde neyle karşılaşcaz bilelim Her organına baktılar mı? Sanırım Radyoloji uzmanı bakıyor, sonra kendi doktorumuz sonuca bakıyor mu?

Ben geçen hafta girdim, evet ayrıntılı her şeye bakıyor. Kalp odacıklarına, damara, oradaki kan akışına, bağırsaklar, idrar kesesi, böbrekler, mide, akciğer, kemik ölçüleri, kordonu, amniyon sıvısı, vs. bakıp tek tek not ediyor. Benimki yüzünü pek göstermedi. Doktor da ben görmem gerekenleri gördüm artık zorlamayalım bebeği dedi. En son sana birkaç sayfa halinde not veriyor. Ben penatoloğa gittim, CD olarak da verdi fotoğrafları. Raporu da doktorunu tanıyorsa ona gönderiyor. Ama sana verdiği için sen de götürebiliyorsun.

Devlet hastanesindede durum böylemi oluyor acaba

Benim ayrıntılı ultrasonuma kendi doktorum baktı yarım saat falan sürüyor tüm organlarına bakılıyor alt damak üst damağa bile baktı doktor dudak yarıklığı vs var mı diye :) ayak tabanlarindan tutunda iki gozu arasindaki mesafeye gobek kordonundaki damarlara akliniza gelebilecek herseye

Kizlar selam, ben 24. Haftada şeker yüklemesi yaptıracağım malesef bizim ailede genetik doktorum o yüzden yaptırmamı söyledi. Bu şekerli içeceğin 50lik ve 75lik olanı varmış bana 75lik yazdı. İnternette bazılarının bunu içmek yerine baklava yiyerek test yaptırdığını okudum. Sizin duyumlarınız var mı böyle yapan ya da tanıdığınız. Hem şöyle bir güzel baklava yemiş oluruz

A AnnelikUmudu hastaneye gidecektin noldu kuzuu
Benim bir sonraki kontrol 24'unde canim. Bir onceki kontrol (doktorumda olan) gecen haftaydi hersey yolunda cok sukur. Ama akabinde de aile hekimliginden hemsire hanim aradi ve kan aldilar. Aclik sekerim duzgun cikti Allah'tan. Arada da asiyi aldim ve aile hekimine biraktim, bakalim 8 haftaya asim olacak. Simdi prenatolog kontrolu bekliyorum 7 Temmuz'a. O kisim kaygilandiriyor niyeyse.

çok teşekkürler kıslar umarım bizim içinde iyi geçer inş bir sorun çıkmaz

Canım Detaylıda süreç nasıl oluyor ,en baştan anlatır mısın? Kaç dk sürdü
Yarım saat sürüyo canım her seyine bakıyo arkadaslar da yazmıs kemik beyin kalp omurilik ayak parmak aklına ne gelirse eline veriyo dosya doktora tabi gosteriyosun ama kendi de diyor herhangi bısey gozukmuyo diye ters bısey yani

Miğde bulandırıcı falan diye düyen arkadaslar olmus teneke kola kutusu gibi gazoz bildiğiniz oyle sekerli su falan değil demek istedim gazoz tadın da bısey kutu kola gibi oglum da da yaptırmıstım ben

Ben ilk gebeligimde endokrin takipliydim bunda dahiliyeye gonderdi diye dr endokrin aramadim ama surekli tsh im dusmeye devam edince icim.rahat etmedi endokrine gittim ve hasimato riskim oldugunu ogrendim. Ultrason tanisi da onemli bizim icin dedi dr. Bogazdan ultrason istemeseydi bilemeyecektim. Ilac dozumu dusurdu mesela dahiliye dru kabul etmiyodu. Sekerimi de takibe aldi ben demeden. Icim simdi cok daha rahat artik endokrinle devam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…