2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim.bastan beri oyle genelde hep. Tahlillerde de hic sıkıntı cikmadi. Normaldir herhalde

Geçmiş olsun tatlım.
Benim tsh t3 t4 normal diye yönlendirmiyorlar. Ne artıyor ne düşüyor sabit. Uyuyan bir hashimotom var .Benimde filmde çıkmıştı. Tsh değerleri oynarsa hap veriyorlarmış.
Sana da gecmis olsun cnm insallah sikintisiz devam eder. Benim gebelikte cikiyo hep. Cok dusuk bi doz aliyorum bu sefer. Bnmki de sanirim uyuyan cinsten. Riskim varmis ama hic ortaya cikmayadabilir takip edecez dedi sadece. Normalde en cok 5 olmasi gereken deger bende 200kusur

Kizlar boğaz ağrım burun akıntısı var sanırım gece cam açık yatınca çarptı beni. Böyle durumda ne kullandınız? Suan bitkisel pastil ve c vitamini dışında bir şey kullanmiyorum. Önerisi olan var mı? Duş aldım yattım cam acıktı o çarptı beni kesin bugün bi kez daha anladım hamilelikte insan bünyesi inanılmaz zayıflıyor.

Merhaba kızlar :) Ekim annelerinden geliyorum, başlangıçta buradaydım, sizden önce bulantılarım başladığı için oraya geçtim ( 1 kasım doğum) şimdi de orada çok önden gidiyorlar, kafam karışıyor, çok ortadayım ben ya
27 sinde detaylıya girdim, amniyo sıvım üst sınırdaymış. Şekerden şüphelendi. Böyle bir şey duyan oldu mu? Nette okuyunca sıvının fazla olamsı tehlikeliymiş, endişelendim.
Bir de ben sadece imom kullanıyorum, doktorun başka vitamin vermedi. Demiri kan değerlerine göre mi veriyorlar acaba?

Evet kan degerlerine bakıp veriliyo banada gerek duyulmadı gayet güzel değerlerin dediler bende sadece regenesis diye vitamin kullanıyorum bi yakınımda da şeker birazcık yüksek çıktı ve amniyon sıvısı onunda fazlaydı diyetisyene yönlendirdiler diyet yaptı bir süre ve sıvı azaldı şimdi diyete devam ediyo sıkıntısı kalmadı

Çok teşekkür ederim ben de şekeri tamamen kestim, umarım sıvım azalır

Merhaba! Gebeyim ve kistlerimin torsiyon riski var. Aniden ağrı yaşarsam hastaneye koş ameliyat dediler. Kaç mm idi sizin kisniz hatırlıyor musunuz ? Çok korkuyorum…

Günlük rutinimde bunlar var ama ara öğün olarak yiyorum canım. Miktar az geliyor galiba. Normalde yeten miktar gebelikte az geliyor herhalde. Benim canavar sömürüyor
Yürüyüş yapman çok güzel hiç bırakma
Enerjin artiyordur. Sağlıklı yediğin sürece sorun olmaz. Muz kaşar süt Maden suyu Yürüyüş sonrası kombinleyip süper bir besin yapabilirsin h bebeğin gelişimi için iyi hem tok tutar .
Birde yavaş yavaş çiğne yut

Evet benim kan değerim 2 birim düşük çıktı doktor öyle başladı imom bende kullandım omegasi düşük diye elenatal geçtim

Limonlu Ballı sıcağa yakın su .
Ballı Süt .
Tavuk veya etli çorba 1 diş sarımsak bol limonlu.
Bol bol su .
Portakal bulabilsen hergün bir tane iyi olur .Olmazsa Kivi c vitamini yüksek.
Hem sana hem bebeğe şifa olsun
Boğazını tahriş etmemeye bak öksürük oluyor gribal enfeksiyon geçsede o bir süre kalıyor.
Bende yeni atlattım .

Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Hormonlar ayrı kendi hastalıklarımızın stresi ayrı .

Günaydınnnnnn
Sözde bu hafta izinliyim, en güzel ben uyuyacağım en iyi ben uyuyacağım diye çıktığım yolda sabah 5 buçukta uyanmış biri olarak merhaba kızlar
Dün tetanoz aşısı oldum
Akıntım vardı bi süredir ama kaşıntı yoktu, doktorum son gittiğimde fitil yazmıştı dün akşam onu kullandım
Gece yatmadan önce, gün içinde meyve yemediğim aklıma geldi meyve yedim
Yemeği de biraz erken yemiştim zaten
12 yi geçiyordu yattığımda
Sonuç;
Sabah 5 buçukta mide yanması, sıcaklık sıkıntı ve aşırı acıkma ile uyandım.
Ayrıca hafif bir boyun tutulması, baş ağrısı da var.
Bonus olarak özel bölgede kaşıntım vardı. Bırnalde kaşıntı olmazdı ama tatlı tatlı kaşınıyordu. Hadi dedim biraz daha yatayım erken ama ıhhh olmadı, kalktım tuvalete gittim, güzelce temizledim bölgeyi kuruladım yeni çamaşır giydim. Şimdi geldim salonda oturuyorum. Birazdan kalkıp çayı demleyip kahvaltı yapacağım. Umarım kendime çabuk gelirim bu belirtiler geçer.
Sizlerden ne haberler var yolunda mı herşey

Öğlen uyursun

Merhaba! Gebeyim ve kistlerimin torsiyon riski var. Aniden ağrı yaşarsam hastaneye koş ameliyat dediler. Kaç mm idi sizin kisniz hatırlıyor musunuz ? Çok korkuyorum…
Korkmayin ağri zaten başladığında dayanılmaz bı ağrı ve miğde bulantısı hiç kesilmiyor bişey yedirmiyir anlayacaksınız ben bir boyunca çektim Dr anlayamadı.14 15 haftalık ağrı atağı yapmıştı bebekten büyük olduğunu söylemişti doktorum.Doktorum çok iyi bı ameliyatla bebeğime bişey olmadan ameliyatımı basariyla yaptı Allah razı olsun.dogan hast. Serdar kayın

çok şükür

Merhaba benim hafif sarımsı oluyor hep akıntılarım. Doktoruma sormuştum normal demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…