Ben sonradan görüp takibe aldım grubu. Ben de bilgilerimi vereyim mi?Kuzum arada kaynamış olabilir tekrar yazarmısın bilgilerini
Benim.bastan beri oyle genelde hep. Tahlillerde de hic sıkıntı cikmadi. Normaldir herhaldeKızlar hafif sarımsı akıntısı olan varmı? Koku veya kaşıntı ağrı sızı hiç birşey yok ama akıntı var. İnternette enfeksiyon diyor ama enfeksiyon belirtisi hiç yok. Kafam karıştı endişelenecek bir durummu normalmi bilemedim
Sana da gecmis olsun cnm insallah sikintisiz devam eder. Benim gebelikte cikiyo hep. Cok dusuk bi doz aliyorum bu sefer. Bnmki de sanirim uyuyan cinsten. Riskim varmis ama hic ortaya cikmayadabilir takip edecez dedi sadece. Normalde en cok 5 olmasi gereken deger bende 200kusurGeçmiş olsun tatlım.
Benim tsh t3 t4 normal diye yönlendirmiyorlar. Ne artıyor ne düşüyor sabit. Uyuyan bir hashimotom var .Benimde filmde çıkmıştı. Tsh değerleri oynarsa hap veriyorlarmış.
Evet kan degerlerine bakıp veriliyo banada gerek duyulmadı gayet güzel değerlerin dediler bende sadece regenesis diye vitamin kullanıyorumMerhaba kızlar :) Ekim annelerinden geliyorum, başlangıçta buradaydım, sizden önce bulantılarım başladığı için oraya geçtim ( 1 kasım doğum) şimdi de orada çok önden gidiyorlar, kafam karışıyor, çok ortadayım ben ya
27 sinde detaylıya girdim, amniyo sıvım üst sınırdaymış. Şekerden şüphelendi. Böyle bir şey duyan oldu mu? Nette okuyunca sıvının fazla olamsı tehlikeliymiş, endişelendim.
Bir de ben sadece imom kullanıyorum, doktorun başka vitamin vermedi. Demiri kan değerlerine göre mi veriyorlar acaba?
Çok teşekkür ederimEvet kan degerlerine bakıp veriliyo banada gerek duyulmadı gayet güzel değerlerin dediler bende sadece regenesis diye vitamin kullanıyorumbi yakınımda da şeker birazcık yüksek çıktı ve amniyon sıvısı onunda fazlaydı diyetisyene yönlendirdiler diyet yaptı bir süre ve sıvı azaldı şimdi diyete devam ediyo sıkıntısı kalmadı
Merhaba! Gebeyim ve kistlerimin torsiyon riski var. Aniden ağrı yaşarsam hastaneye koş ameliyat dediler. Kaç mm idi sizin kisniz hatırlıyor musunuz ? Çok korkuyorum…İlk gebeligimde kistlerin vardı ağrı yapan doktor bebekten büyük diyordu.bir hafta sonra şiddetli ağrıyla uyandım siddeetli kusmada eşlik ediyordu.meğer yumurtalığim kistler yüzünden tipda over torsiyon deniyormus kangren olmuş geç farkedildi alınmak zorunda kaldı hamileyken 17 haftalık falandı.yani anlatmak istediğim biz bilemeyiz çok siddetliyse doktara git benimki öyleydi ağrı varsa da git belirt doktoruna.kistler çok büyükçe yumurtalığın olduğu yerde dönmesine neden oluyor .
Yürüyüş yapman çok güzel hiç bırakmaGünlük rutinimde bunlar var ama ara öğün olarak yiyorum canım. Miktar az geliyor galiba. Normalde yeten miktar gebelikte az geliyor herhalde. Benim canavar sömürüyor
Evet benim kan değerim 2 birim düşük çıktı doktor öyle başladı imom bende kullandım omegasi düşük diye elenatal geçtimMerhaba kızlar :) Ekim annelerinden geliyorum, başlangıçta buradaydım, sizden önce bulantılarım başladığı için oraya geçtim ( 1 kasım doğum) şimdi de orada çok önden gidiyorlar, kafam karışıyor, çok ortadayım ben ya
27 sinde detaylıya girdim, amniyo sıvım üst sınırdaymış. Şekerden şüphelendi. Böyle bir şey duyan oldu mu? Nette okuyunca sıvının fazla olamsı tehlikeliymiş, endişelendim.
Bir de ben sadece imom kullanıyorum, doktorun başka vitamin vermedi. Demiri kan değerlerine göre mi veriyorlar acaba?
Limonlu Ballı sıcağa yakın su .Kizlar boğaz ağrım burun akıntısı var sanırım gece cam açık yatınca çarptı beni. Böyle durumda ne kullandınız? Suan bitkisel pastil ve c vitamini dışında bir şey kullanmiyorum. Önerisi olan var mı? Duş aldım yattım cam acıktı o çarptı beni kesin bugün bi kez daha anladım hamilelikte insan bünyesi inanılmaz zayıflıyor.
Ben alınıyor diye biliyorumKızlar Detaylı ultrasonda eşleride yanımıza alıyorlar mı? Yoksa tek mi oluyoruz?
Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinSana da gecmis olsun cnm insallah sikintisiz devam eder. Benim gebelikte cikiyo hep. Cok dusuk bi doz aliyorum bu sefer. Bnmki de sanirim uyuyan cinsten. Riskim varmis ama hic ortaya cikmayadabilir takip edecez dedi sadece. Normalde en cok 5 olmasi gereken deger bende 200kusur
Canım yaptırdığın yer önemli galiba, devlette almayabilirler belki ama özelde alırlar diye düşünüyorum. Benim haftaya detaylı, daha girmedimKızlar Detaylı ultrasonda eşleride yanımıza alıyorlar mı? Yoksa tek mi oluyoruz?
Canım sat 4 şubatKuzum arada kaynamış olabilir tekrar yazarmısın bilgilerini
Öğlen uyursunGünaydınnnnnn
Sözde bu hafta izinliyim, en güzel ben uyuyacağım en iyi ben uyuyacağım diye çıktığım yolda sabah 5 buçukta uyanmış biri olarak merhaba kızlar
Dün tetanoz aşısı oldum
Akıntım vardı bi süredir ama kaşıntı yoktu, doktorum son gittiğimde fitil yazmıştı dün akşam onu kullandım
Gece yatmadan önce, gün içinde meyve yemediğim aklıma geldi meyve yedim
Yemeği de biraz erken yemiştim zaten
12 yi geçiyordu yattığımda
Sonuç;
Sabah 5 buçukta mide yanması, sıcaklık sıkıntı ve aşırı acıkma ile uyandım.
Ayrıca hafif bir boyun tutulması, baş ağrısı da var.
Bonus olarak özel bölgede kaşıntım vardı. Bırnalde kaşıntı olmazdı ama tatlı tatlı kaşınıyordu. Hadi dedim biraz daha yatayım erken ama ıhhh olmadı, kalktım tuvalete gittim, güzelce temizledim bölgeyi kuruladım yeni çamaşır giydim. Şimdi geldim salonda oturuyorum. Birazdan kalkıp çayı demleyip kahvaltı yapacağım. Umarım kendime çabuk gelirim bu belirtiler geçer.
Sizlerden ne haberler var yolunda mı herşey
Korkmayin ağri zaten başladığında dayanılmaz bı ağrı ve miğde bulantısı hiç kesilmiyor bişey yedirmiyir anlayacaksınız ben bir boyunca çektim Dr anlayamadı.14 15 haftalık ağrı atağı yapmıştı bebekten büyük olduğunu söylemişti doktorum.Doktorum çok iyi bı ameliyatla bebeğime bişey olmadan ameliyatımı basariyla yaptı Allah razı olsun.dogan hast. Serdar kayınMerhaba! Gebeyim ve kistlerimin torsiyon riski var. Aniden ağrı yaşarsam hastaneye koş ameliyat dediler. Kaç mm idi sizin kisniz hatırlıyor musunuz ? Çok korkuyorum…
çok şükürSelam herkese.. Ayrintili haftaya ancak ben perinatolog takibinde oldugum icin 2 seferdir detayli gibi inceliyor. Gittigim 2 dr.da amniyotik banttan şüphelenmişti. Bende en son Koç hast. Mert beye gittim riskli gebelik takibi için. Bu muayenede olmadığını düşündüğünü, rahim yapisikligi vs gibi bir durum olduğunu onun gözüktüğünü soyledi. Içim oyle bir rahatladiki gunlerce üzüldüm kimseyle konuşmak istemedim yeri geldi agladim uyuyamadim kabuslar gördüm zor bir süreçti.. Kiz olduğu kesinleşti bir oğlum vardi zaten çok sevindikAllah hepimize saglikli gebelik ve doğum nasip etsin. Sizde durumlar nasil iyidir umarim
Merhaba benim hafif sarımsı oluyor hep akıntılarım. Doktoruma sormuştum normal demişti.Kızlar hafif sarımsı akıntısı olan varmı? Koku veya kaşıntı ağrı sızı hiç birşey yok ama akıntı var. İnternette enfeksiyon diyor ama enfeksiyon belirtisi hiç yok. Kafam karıştı endişelenecek bir durummu normalmi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?