2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bu kadar şiddetli olması ve belden girmesi beni şaşırttı. Acaba kasılma oluyor olmasın korkutmak için yazmıyorum yanlış anlamayın sakın. Doktorunuzla paylaşın belki kasılma önleyici ilaç verir.

bende kokulu sarı akıntı var bazı zamanlarda beyaza dönüyor ama doktor bol bol su iş ve idrarını tutma o gidecek dedi çok ağrılı olmadığı sürece sorun yok diye biliyorum

Ferritin12.9
µg/L
13-15029.06.2022
Üre (Serum/Plazma)10.0mg/dL17 - 4329.06.2022
Sodyum (Na)134mmol/L136 - 14629.06.2022
kızlar dün yaptırdığım testlerde bu üçü kötü çıkmış anlayan var mı

Merhaba ben de aşağı yukarı böyle besleniyorum ama aralarda ceviz+meyve yiyorum mesela. Ara öğün önemli gebelikte hızlı düşmesi normal şekerinizin. Bir de elinizden geldiğince protein de almaya çalışın. llla eti kastetmiyorum mesela sebze yemeğine yeşil mercimek eklemek gibi. Hem sizi daha tok tutacak hem bebişe bol bol protein gidecek

Ferritin12.9
µg/L
13-15029.06.2022
Kuzum günde 1 Maden suyu içiyormusun.
Demir hapina başlamışmıydın

Çok sevindim sizin adınıza. Bundan sonra da gönül rahatlığıyla hamileliğinizi geçirirsiniz inşallah.

Hayırlısıyla sağlıklı gelişimlerini görürsün inşAllah

damla kullanıyorum aslında neden böyle çıktı bilemedim maden suyu aklıma geldikçe içiyorum ama bundan sonra unutmamak için alarm kurucam
Sodyum baktım da doktor yorumlayınca daha sağlıklı olur .
Sodyum iyi yok etmişsin hayatından baktım genelde hazir yiyeceklerde var
Demirde önüne geçersek iyi fakat ister istemez düşük çıkacak ondan korkma bir şekilde dengelenir hem azıcık sınır altı olmuş.
Şekerin yoksa çekirdekli kuru üzüm yiyebilirsin 1 yemek kaşığı.
En iyisini tabi doktorun bilir .Benimde demir düşük çıktı. Hap olarak kullanıyorum. Geceleri yatmadan önce. Sana verdiği yükseltir damla şeklinde ya etkisi daha iyi olur .

sonuçlarımı cumartesi göstercem evet bu arada evde kalamadım ki güzelce yemek hazırliyim sıkı bir beslenme hazırlamam lazım kendime

Günaydın kızlar çok yoğun günler geçiriyorum buraya hiç yazamadım ama yazılanları takip ettim. Herkes iyidir inşallah
Ben de geçen hafta tetenoz aşımı oldum ayrıntılı ultrasona girdim kızlarımın ikisi de yüzlerini gösterdi bir sorun yok Allah’a şükür. Ve sizlerde durumlar nasıl bilmiyorum ama ben ikiz olduğu için sanırım henüz 3kilo aldım ama göbeğim 7aylık hamileler kadar büyümüş durumda büyümeye de devam ediyor her gün miniklerimin hareketlerini de daha bu hafta hissetmeye başladım hala da çok net değil sanırım..
Hafta sonu 13saatlik bir mesafeye yolculuğa çıkacağız üstelik kedim de arabada olacak tek düşündüğüm o yol nasıl geçecek bana kolaylık dileyin lütfen
Bayramdan sonra da Samsun’a taşınıyoruz inşallah her şeyim toplandı gidip ev bulup taşınıp yerleşmesi kaldı. Zaten çok zor şeyler ama bu dönemde o kadar zor geliyor ki anlatamam sürekli yorgunum hem bedenen hem beyin olarak.

Ferritin12.9
µg/L
13-15029.06.2022
Ferritin demir canım kan seviyen düşük cıkmıs sodyum oranın da aynı sekil de multivitamin kullanıyorsan içinde var aslında bana ek vermedi mesela ama genel de 20 hafta da demir Takviyesine baslıyolarmıs kullanırsan toparlan

devit damla kullanıyorum ama yeterli olmamış sanırım

sonuçlarımı cumartesi göstercem evet bu arada evde kalamadım ki güzelce yemek hazırliyim sıkı bir beslenme hazırlamam lazım kendime
Demir kırmızı pancarda çok var aslında kışın var şimdikiler ne derece kan yapar bilemem
Ama kırmızı et+pancarlı limonlu maydonozlu salata yükseltiyor.
Ekmeksiz olacak ama .
Bunu deneyimlemistim. Bekarken kanım düşmüştü. 1 ay haftada 2 yada 3 bir öğünümü böyle yedim .Takviyesiz yükselmişti.

Ben de ekim topigini gizlice takip edenlerdenim sezeryan olursa ekim annesi olacağım hatta önden gittiklerinden insan başına ne gelecek merak ediyor
Su ikizi diye bir şey oluyormuş hatta gelinimiz yaşadı seker sorunu yoktu ama suyu fazlaydı yani tek bebek var ama ikizmis gibi suyu oluyormuş öyle demişti, eğer bahsettiğin boyle bi şeyse bi zararı olmuyor diye biliyorum yeğenim maşallah turp gibi su an 10 yaşında 4 kilo doğmuştu hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…