- 4 Kasım 2016
- 1.375
- 1.958
- 133
Bu kadar şiddetli olması ve belden girmesi beni şaşırttı. Acaba kasılma oluyor olmasın korkutmak için yazmıyorum yanlış anlamayın sakın. Doktorunuzla paylaşın belki kasılma önleyici ilaç verir.Bugün ağrıyı daha çok hissettim kıvrandım ağladım hatta şuan işi bıraktım geldim evesanırım yorulmaya gelemiyorum öyle bi kramp giriyorki adet sancısı bel ağrısı bir arada oluyor hepte solda ama bugünki şiddetliydi
bende kokulu sarı akıntı var bazı zamanlarda beyaza dönüyor ama doktor bol bol su iş ve idrarını tutma o gidecek dedi çok ağrılı olmadığı sürece sorun yok diye biliyorumKızlar hafif sarımsı akıntısı olan varmı? Koku veya kaşıntı ağrı sızı hiç birşey yok ama akıntı var. İnternette enfeksiyon diyor ama enfeksiyon belirtisi hiç yok. Kafam karıştı endişelenecek bir durummu normalmi bilemedim
Merhaba ben de aşağı yukarı böyle besleniyorum ama aralarda ceviz+meyve yiyorum mesela. Ara öğün önemli gebelikte hızlı düşmesi normal şekerinizin. Bir de elinizden geldiğince protein de almaya çalışın. llla eti kastetmiyorum mesela sebze yemeğine yeşil mercimek eklemek gibi. Hem sizi daha tok tutacak hem bebişe bol bol protein gidecekKızlar merhaba. Benim de bir sorum olacak. Ben başlangıçta hızlı kilo aldığım için beslenmeme dikkat ediyorum. Ekmek mümkün olduğunca yememeye çalışıyorum. Ama kahvalti yapıyorum bir saat sonra midem kaziniyor. Öğlen sebze ve yoğurt yiyorum genelde. Hemen acikiyorum. Kan şekerim düşüyor gibi halsiz düşüyorum. Acaba az mı yiyorum diye de korkmaya başladım. Bilemedim. Var mı benzerini yaşayan?
Kuzum günde 1 Maden suyu içiyormusun.kızlar dün yaptırdığım testlerde bu üçü kötü çıkmış anlayan var mı
Ferritin 12.9
µg/L 13-150 29.06.2022 Üre (Serum/Plazma) 10.0 mg/dL 17 - 43 29.06.2022 Sodyum (Na) 134 mmol/L 136 - 146 29.06.2022
Çok sevindim sizin adınıza. Bundan sonra da gönül rahatlığıyla hamileliğinizi geçirirsiniz inşallah.Selam herkese.. Ayrintili haftaya ancak ben perinatolog takibinde oldugum icin 2 seferdir detayli gibi inceliyor. Gittigim 2 dr.da amniyotik banttan şüphelenmişti. Bende en son Koç hast. Mert beye gittim riskli gebelik takibi için. Bu muayenede olmadığını düşündüğünü, rahim yapisikligi vs gibi bir durum olduğunu onun gözüktüğünü soyledi. Içim oyle bir rahatladiki gunlerce üzüldüm kimseyle konuşmak istemedim yeri geldi agladim uyuyamadim kabuslar gördüm zor bir süreçti.. Kiz olduğu kesinleşti bir oğlum vardi zaten çok sevindikAllah hepimize saglikli gebelik ve doğum nasip etsin. Sizde durumlar nasil iyidir umarim
Hayırlısıyla sağlıklı gelişimlerini görürsün inşAllahGünaydın kızlar .bugün ayrıntılı ultrasona gireceğim çok heyecanlıyım gece uyuyamadım uyudugumdada hep o anla cebellestim testler gördüm doktor oğluma bakarken falan ...dua edin kızlar ins güzel geçer.
damla kullanıyorum aslında neden böyle çıktı bilemedim maden suyu aklıma geldikçe içiyorum ama bundan sonra unutmamak için alarm kurucamKuzum günde 1 Maden suyu içiyormusun.
Demir hapina başlamışmıydın
Sodyum baktım da doktor yorumlayınca daha sağlıklı olur .damla kullanıyorum aslında neden böyle çıktı bilemedim maden suyu aklıma geldikçe içiyorum ama bundan sonra unutmamak için alarm kurucam
sonuçlarımı cumartesi göstercem evet bu arada evde kalamadım ki güzelce yemek hazırliyim sıkı bir beslenme hazırlamam lazım kendimeSodyum baktım da doktor yorumlayınca daha sağlıklı olur .
Sodyum iyi yok etmişsin hayatından baktım genelde hazir yiyeceklerde var
Demirde önüne geçersek iyi fakat ister istemez düşük çıkacak ondan korkma bir şekilde dengelenir hem azıcık sınır altı olmuş.
Şekerin yoksa çekirdekli kuru üzüm yiyebilirsin 1 yemek kaşığı.
En iyisini tabi doktorun bilir .Benimde demir düşük çıktı. Hap olarak kullanıyorum. Geceleri yatmadan önce. Sana verdiği yükseltir damla şeklinde ya etkisi daha iyi olur .
Alıyolar canım devlet hastanesiyse almaz ama profesöre ücretli gidiyorsan alıyolar özel de zaten alıyorlarKızlar Detaylı ultrasonda eşleride yanımıza alıyorlar mı? Yoksa tek mi oluyoruz?
Ferritin demir canım kan seviyen düşük cıkmıs sodyum oranın da aynı sekil de multivitamin kullanıyorsan içinde var aslında bana ek vermedi mesela ama genel de 20 hafta da demir Takviyesine baslıyolarmıs kullanırsan toparlankızlar dün yaptırdığım testlerde bu üçü kötü çıkmış anlayan var mı
Ferritin 12.9
µg/L 13-150 29.06.2022 Üre (Serum/Plazma) 10.0 mg/dL 17 - 43 29.06.2022 Sodyum (Na) 134 mmol/L 136 - 146 29.06.2022
devit damla kullanıyorum ama yeterli olmamış sanırımFerritin demir canım kan seviyen düşük cıkmıs sodyum oranın da aynı sekil de multivitamin kullanıyorsan içinde var aslında bana ek vermedi mesela ama genel de 20 hafta da demir Takviyesine baslıyolarmıs kullanırsan toparlan
Devit sadece d vitamini değil mi canımdevit damla kullanıyorum ama yeterli olmamış sanırım
Demir kırmızı pancarda çok var aslında kışın var şimdikiler ne derece kan yapar bilememsonuçlarımı cumartesi göstercem evet bu arada evde kalamadım ki güzelce yemek hazırliyim sıkı bir beslenme hazırlamam lazım kendime
evet ferrum fort kan ilacıymış onu kullanıyorumm karıştırdımDevit sadece d vitamini değil mi canım
Ben de ekim topigini gizlice takip edenlerdenim sezeryan olursa ekim annesi olacağım hatta önden gittiklerinden insan başına ne gelecek merak ediyorMerhaba kızlar :) Ekim annelerinden geliyorum, başlangıçta buradaydım, sizden önce bulantılarım başladığı için oraya geçtim ( 1 kasım doğum) şimdi de orada çok önden gidiyorlar, kafam karışıyor, çok ortadayım ben ya
27 sinde detaylıya girdim, amniyo sıvım üst sınırdaymış. Şekerden şüphelendi. Böyle bir şey duyan oldu mu? Nette okuyunca sıvının fazla olamsı tehlikeliymiş, endişelendim.
Bir de ben sadece imom kullanıyorum, doktorun başka vitamin vermedi. Demiri kan değerlerine göre mi veriyorlar acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?