- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Yavas yavaş çiğnemek fıtratımda yokYürüyüş yapman çok güzel hiç bırakma
Enerjin artiyordur. Sağlıklı yediğin sürece sorun olmaz. Muz kaşar süt Maden suyu Yürüyüş sonrası kombinleyip süper bir besin yapabilirsin h bebeğin gelişimi için iyi hem tok tutar .
Birde yavaş yavaş çiğne yut
Ben de yiyorum canım. Eskiden atıyorum kahvaltıdan iki iki buçuk saat sonra ara öğün yapardım. Şimdi bir saat sonra acikiyorum. Buna takıldım ben. Doktoruma sordum olabilir ama ne olur ne olmaz şekere bakalım dedi.Merhaba ben de aşağı yukarı böyle besleniyorum ama aralarda ceviz+meyve yiyorum mesela. Ara öğün önemli gebelikte hızlı düşmesi normal şekerinizin. Bir de elinizden geldiğince protein de almaya çalışın. llla eti kastetmiyorum mesela sebze yemeğine yeşil mercimek eklemek gibi. Hem sizi daha tok tutacak hem bebişe bol bol protein gidecek
Düzenli kullan artar canımevet ferrum fort kan ilacıymış onu kullanıyorumm karıştırdım
Kötü değil gibi canim. Sınırda çıkmış. Korkulacak bir şey yok bence. Tabi doktorun yorumlaması önemli.kızlar dün yaptırdığım testlerde bu üçü kötü çıkmış anlayan var mı
Ferritin 12.9
µg/L 13-150 29.06.2022 Üre (Serum/Plazma) 10.0 mg/dL 17 - 43 29.06.2022 Sodyum (Na) 134 mmol/L 136 - 146 29.06.2022
2 maalesefKaç düşüğünüz var ?
Normal kilomdan 4 kilo yukarida hamile kalmistim. Ama asil gidis amacim gebelik aylarina uygun ve dogru beslenmekti bebek icin. Gun gun, her hafta liste yapiyorlar ve olculuyorum. Gebelik sekeri vs gibi durumlara karsi, dengeli ve cesitli beslenmek icin bir arkadasim gitmisti. Normalde de dogru beslenen bir insandim ama farkettim ki bu sekilde daha cesitli ve dogru besleniyorum.Bilinçli olarakmi gittin kuzu
Kilodan dolayimi
Canım kendi adıma iyiyim bebekte iyi çok şükür. eşimin biraz problemleri vardı onlar beni biraz yordu. Detaylıya haftaya gidecektim ama bayram tatili dolayısı ile randevum iptal edilmiş ayın 16 sına kaldıkızlar her şey yolunda mı yoksunuz sankiii ayrıntılıya girdiniz mi ?
@Famina @elifselman @Beklenmedikcevap1dogasever @MaviNAZLI @CnnTncrr @NurSu-14Ocak @Eflatun1Kelebek OKYANUS302
Benim de muhtemelen Ekim sonunda olacak sezeryan, bir de zaten onden de gidiyor ufaklik. Ama Kasim topigindeyim :)Ben de ekim topigini gizlice takip edenlerdenim sezeryan olursa ekim annesi olacağım hatta önden gittiklerinden insan başına ne gelecek merak ediyor
Su ikizi diye bir şey oluyormuş hatta gelinimiz yaşadı seker sorunu yoktu ama suyu fazlaydı yani tek bebek var ama ikizmis gibi suyu oluyormuş öyle demişti, eğer bahsettiğin boyle bi şeyse bi zararı olmuyor diye biliyorum yeğenim maşallah turp gibi su an 10 yaşında 4 kilo doğmuştu hatta
En doğrusunu yapmışsın son 3 ayda bebek kilosu için daha çok gerekli doğru beslenme bebeğe kilo yapacak besinler.Normal kilomdan 4 kilo yukarida hamile kalmistim. Ama asil gidis amacim gebelik aylarina uygun ve dogru beslenmekti bebek icin. Gun gun, her hafta liste yapiyorlar ve olculuyorum. Gebelik sekeri vs gibi durumlara karsi, dengeli ve cesitli beslenmek icin bir arkadasim gitmisti. Normalde de dogru beslenen bir insandim ama farkettim ki bu sekilde daha cesitli ve dogru besleniyorum.
O zaman terazi burcuda olabilirBenim de muhtemelen Ekim sonunda olacak sezeryan, bir de zaten onden de gidiyor ufaklik. Ama Kasim topigindeyim :)
Çıktım gezdim geldim, yine acıktımÖğlen uyursun
Ben de ayın 16 sınds detaylıya gireceğimCanım kendi adıma iyiyim bebekte iyi çok şükür. eşimin biraz problemleri vardı onlar beni biraz yordu. Detaylıya haftaya gidecektim ama bayram tatili dolayısı ile randevum iptal edilmiş ayın 16 sına kaldı
Çıktım gezdim geldim, yine acıktımşimdi bişeyler yer yatarım azıcık. Ayy napim hamileyim ben naz yapim azıcık
Canım benim ağrı yanma filan yok ama idrar da enfeksiyon çıktı. Rutinde baktırmak lazımbende kokulu sarı akıntı var bazı zamanlarda beyaza dönüyor ama doktor bol bol su iş ve idrarını tutma o gidecek dedi çok ağrılı olmadığı sürece sorun yok diye biliyorum
evet kesinlikle benimde kansızlık çıktı ayaklarımda ödem var tuz sınırda çıktı çok değişik yaCanım benim ağrı yanma filan yok ama idrar da enfeksiyon çıktı. Rutinde baktırmak lazım
Son hafta olarak muhtemel 24-30 Ekim arasi bir tarih olur diyoruz simdilik. İlle de Akrep oluyor babasi gibi o zamanO zaman terazi burcuda olabilir
Ben sonuna kadar normal doğumcuyum onun için araştırmadımSon hafta olarak muhtemel 24-30 Ekim arasi bir tarih olur diyoruz simdilik. İlle de Akrep oluyor babasi gibi o zamanBakalim hoca ne diyecek. 38. haftadan evvel planli sezeryan olur mu hic bilmiyorum. Sizin bilginiz var mi?
Benimkide bugün inatçı temizlik yaptım diye tepkisizbenimki uyandı hep aynı saatlerde oynaşıyorakşamları hiç hareket etmiyor sabah kuşumu olacak acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?