Bana gebeliğin başından itibaren b12 verdi 14. Haftada falan multivitamin e geçince bıraktım. Büyük ihtimalle takviye verirKizlaaarr yetişin kan vermiştim kolesterolum yüksek çıkmış b12 düşük bebiş emmiş b12leri bu durumu yasayan var mi doktorunuz bi şey önerdi mi ben de danışacağım ama tahlillerin tümünün çıkmasını bekliuorum
Ben 10 gün boyunca B12 iğnesi kullandım düzeldi canım. . dün gittim kontrole normal içtiğin vitamin yeterli şuanda depo dolmuş dedjKizlaaarr yetişin kan vermiştim kolesterolum yüksek çıkmış b12 düşük bebiş emmiş b12leri bu durumu yasayan var mi doktorunuz bi şey önerdi mi ben de danışacağım ama tahlillerin tümünün çıkmasını bekliuorum
Sakin ol canımKizlaaarr yetişin kan vermiştim kolesterolum yüksek çıkmış b12 düşük bebiş emmiş b12leri bu durumu yasayan var mi doktorunuz bi şey önerdi mi ben de danışacağım ama tahlillerin tümünün çıkmasını bekliuorum
Senin kolesterol nasıldı peki tatlımBen 10 gün boyunca B12 iğnesi kullandım düzeldi canım. . dün gittim kontrole normal içtiğin vitamin yeterli şuanda depo dolmuş dedj
Sakin sakin telaşlanma annesi 2-3 gün tepki vermemesi normalmiş birde hergün aynı saatlerde tepki vermiyor .1-2 defada olabilir yada sabah öğle akşam 1-2 defa bazen ard ardaKızlar ya bebeğini hissedenlere sorum her gün istisnasız hareket hissediyor musunuz? Sabahtan beri bebisten ses çıkmadı endişelenmeye başladım
Biraz dinlen süpriiz yapar belkiiBenimkide bugün inatçı temizlik yaptım diye tepkisizkeyfine düşkün
Ondada hayırlısıyla birşey çıkmaz ırsi oluyor benim hep sarı-yeşil-beyaz fitil fayda etmedi .Canım benim ağrı yanma filan yok ama idrar da enfeksiyon çıktı. Rutinde baktırmak lazım
Yemek yiyince süper ama annesi kilo alıyorBiraz dinlen süpriiz yapar belkii
Kan sulandırıcı kullanıyorum bende ne olur ne olmaz yaptır benimki de olursa olur olmazsa sorun yok kafasında ama çok ağrılı bir şey değil inan iğne vuruyorsan o daha şok yakıyor sadece üstüne yatma o zamana acıyoKızlar merhaba ben tetanoz yaptırmayı pek istemiyordum ama kan sulandırıcı kullanıyorum yaralanmalara daha açığız bu durumda risk almamak lazım dimi19. Haftadayım doktorum bu konuda hiçbir şey söylemedi asm de aramadı şimdi burada görünce aklıma geldi
Bence ol .Oldum diye demiyorum .Evde bıçakla bile kesiyoruz elimizi .Topraktanda bulaşıyormuş.Saglik ocakları 19.haftadada yapıyor. Ben 20.haftamda oldumKızlar merhaba ben tetanoz yaptırmayı pek istemiyordum ama kan sulandırıcı kullanıyorum yaralanmalara daha açığız bu durumda risk almamak lazım dimi19. Haftadayım doktorum bu konuda hiçbir şey söylemedi asm de aramadı şimdi burada görünce aklıma geldi
Hiç endişe etme bende normalde gün içinde çok fazla hissediyorum bebegi ama 3 gün önce tüm gün hic hissetmedim hareket etmedi fazla yorulunca da oluyomus böyle ertesi gün normale döndü mümkün olduğunca dinlen bugün stres yapma bebek hissedip daha çok naz yapabilirKızlar ya bebeğini hissedenlere sorum her gün istisnasız hareket hissediyor musunuz? Sabahtan beri bebisten ses çıkmadı endişelenmeye başladım
Keyfine düşkün bu akrep burcu bebekleri yorgunluğa açlığa gelemezHiç endişe etme bende normalde gün içinde çok fazla hissediyorum bebegi ama 3 gün önce tüm gün hic hissetmedim hareket etmedi fazla yorulunca da oluyomus böyle ertesi gün normale döndü mümkün olduğunca dinlen bugün stres yapma bebek hissedip daha çok naz yapabilir
değişiyor dün çok hissettim ondan önceki gün sadece 3 kere ancak hissettim her gün aynı olmuyorKızlar ya bebeğini hissedenlere sorum her gün istisnasız hareket hissediyor musunuz? Sabahtan beri bebisten ses çıkmadı endişelenmeye başladım
Bacağımın üstüne koyduğum kasenin tabanı bacağımı çizmiş, hiç hissetmedim bileBence ol .Oldum diye demiyorum .Evde bıçakla bile kesiyoruz elimizi .Topraktanda bulaşıyormuş.Saglik ocakları 19.haftadada yapıyor. Ben 20.haftamda oldum
Sakin sakin telaşlanma annesi 2-3 gün tepki vermemesi normalmiş birde hergün aynı saatlerde tepki vermiyor .1-2 defada olabilir yada sabah öğle akşam 1-2 defa bazen ard arda
Muhtemelen uyku saatleride oluyor normal yani
Hiç endişe etme bende normalde gün içinde çok fazla hissediyorum bebegi ama 3 gün önce tüm gün hic hissetmedim hareket etmedi fazla yorulunca da oluyomus böyle ertesi gün normale döndü mümkün olduğunca dinlen bugün stres yapma bebek hissedip daha çok naz yapabilir
İçim rahatladı ya bugün detaylı ultrason da var nazlı kızım sus pus oturacak heraldedeğişiyor dün çok hissettim ondan önceki gün sadece 3 kere ancak hissettim her gün aynı olmuyor
yüzünü göstersin uslu bebiiş olsunİçim rahatladı ya bugün detaylı ultrason da var nazlı kızım sus pus oturacak heraldeçikolata falan yiyeyim gitmeden. Şimdi pıt pıt vurdu sevindim birinden tekme yemek bu karar mı mutlu eder
Çok heycanlıyım ben yine cinsiyette ki gibi rüyalar görmeye başladımBen de ayın 16 sınds detaylıya gireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?