2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar merhaba ben tetanoz yaptırmayı pek istemiyordum ama kan sulandırıcı kullanıyorum yaralanmalara daha açığız bu durumda risk almamak lazım dimi 19. Haftadayım doktorum bu konuda hiçbir şey söylemedi asm de aramadı şimdi burada görünce aklıma geldi

Bana gebeliğin başından itibaren b12 verdi 14. Haftada falan multivitamin e geçince bıraktım. Büyük ihtimalle takviye verir

Ben 10 gün boyunca B12 iğnesi kullandım düzeldi canım. . dün gittim kontrole normal içtiğin vitamin yeterli şuanda depo dolmuş dedj

Sakin ol canım
Ek takviye verir .
Kuzu bir dengesizlik olmuş gibi çözümleyemedim kolesterol yüksek tamam b12 nasıl düşük olur kolesterol yükselten kırmızı et yumurta felan b12ni fırlatması lazım değerlerimizin bile ayarı bozuldu

Kızlar ya bebeğini hissedenlere sorum her gün istisnasız hareket hissediyor musunuz? Sabahtan beri bebisten ses çıkmadı endişelenmeye başladım
Sakin sakin telaşlanma annesi 2-3 gün tepki vermemesi normalmiş birde hergün aynı saatlerde tepki vermiyor .1-2 defada olabilir yada sabah öğle akşam 1-2 defa bazen ard arda
Muhtemelen uyku saatleride oluyor normal yani

Canım benim ağrı yanma filan yok ama idrar da enfeksiyon çıktı. Rutinde baktırmak lazım
Ondada hayırlısıyla birşey çıkmaz ırsi oluyor benim hep sarı-yeşil-beyaz fitil fayda etmedi .
Bol bol su .
İdrardaki hemen geçiyor ondan korkma .
Ama akıntınada çok kafanı takma .
Rahatlamasi için smear testi yaptır. Baktın birşey yok daha çok stres yapma .♡

Kan sulandırıcı kullanıyorum bende ne olur ne olmaz yaptır benimki de olursa olur olmazsa sorun yok kafasında ama çok ağrılı bir şey değil inan iğne vuruyorsan o daha şok yakıyor sadece üstüne yatma o zamana acıyo

Bence ol .Oldum diye demiyorum .Evde bıçakla bile kesiyoruz elimizi .Topraktanda bulaşıyormuş.Saglik ocakları 19.haftadada yapıyor. Ben 20.haftamda oldum

Kızlar ya bebeğini hissedenlere sorum her gün istisnasız hareket hissediyor musunuz? Sabahtan beri bebisten ses çıkmadı endişelenmeye başladım
Hiç endişe etme bende normalde gün içinde çok fazla hissediyorum bebegi ama 3 gün önce tüm gün hic hissetmedim hareket etmedi fazla yorulunca da oluyomus böyle ertesi gün normale döndü mümkün olduğunca dinlen bugün stres yapma bebek hissedip daha çok naz yapabilir

Keyfine düşkün bu akrep burcu bebekleri yorgunluğa açlığa gelemez

Bence ol .Oldum diye demiyorum .Evde bıçakla bile kesiyoruz elimizi .Topraktanda bulaşıyormuş.Saglik ocakları 19.haftadada yapıyor. Ben 20.haftamda oldum
Bacağımın üstüne koyduğum kasenin tabanı bacağımı çizmiş, hiç hissetmedim bile ondan beri çok korkuyorum

Sakin sakin telaşlanma annesi 2-3 gün tepki vermemesi normalmiş birde hergün aynı saatlerde tepki vermiyor .1-2 defada olabilir yada sabah öğle akşam 1-2 defa bazen ard arda
Muhtemelen uyku saatleride oluyor normal yani

değişiyor dün çok hissettim ondan önceki gün sadece 3 kere ancak hissettim her gün aynı olmuyor
İçim rahatladı ya bugün detaylı ultrason da var nazlı kızım sus pus oturacak heralde çikolata falan yiyeyim gitmeden. Şimdi pıt pıt vurdu sevindim birinden tekme yemek bu karar mı mutlu eder

Şimdi cıktım aminiyodan biraz ağrım var.suyun berrak dedi.hızlı teste gerek yok senın riskin sadece yaş dedi.4 haftayı bulabılıyormus sonuclar.ama kız demişti şimdi erkek dedi.%90 dedi bu sefer .çünkü kordonu bacaklarının arasına almıs ve elinide bacak arasına koymustu.hayırlısı olur inşallah

Ben de ayın 16 sınds detaylıya gireceğim
Çok heycanlıyım ben yine cinsiyette ki gibi rüyalar görmeye başladım bi diyorum ki aynı bana benziyor gözleri yeşil badem göz tek farkımız bu diğer rüya da Allahım bu aynı babasına benziyor biraz daha içimde durursa değişir mi eşim annesine benziyor kaynanamı doğurmak istemiyorum bi tane yeter ahhhh bilinçaltı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…