2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
hakkında hayırlısı olsunn inşallah prens iyi sadece gizem yapmışşş

ayyy rüya deyince 2,3 gün önce kız bebek doğurdum ama o kadar tombul ki çok güzeldi beyaz tenli çekik gözlü bir şey ayaktayım ve ıkınarak bebeği kendi kendime doğurdum internetten baktım erkek bebek doğacağı anlamına gelirmiş yani senin de tersi olacak korkma

Merhaba bildiğim kadarıyla hamilelikte kolesterol bakılmıyor yani tam kan sayım denince yapılıyor ama doktorlar dikkate almıyorlar. B12 için dil altı hapları var belki doktorunuz multivitamine ek olarak verir.

Ahahha çok iyiymiş rüyalar ben daha detaylının moduna giremedim bayramdan sonra benim de başlar rüyalar

Ben de ayrıntılıdan geldim şimdi kızlar kızımın hayırlı haberlerini aldık şükür haftasıyla uyumlu her şey yolunda darısı sizlerin başına kızım olacağı kesinleşti artık bunuda atlattık çok şükür yüzünü de gösterdi boncuğum kibar minik elini çenesine koymuştu aşk yaşıyoruz

Ya kızlar kaşıntım yoktu, akıntı vardı fitil verdi doktor gece kullandım ama şimdi kaşıntı var. Artarsa diye korkuyorum. Bide krem vermişti doktor o mu kaşıntı yaptı acaba

kaçıncı haftada kız demişti şimdi kaçıncı haftadasınız

Kızlar ya grupta okuyorum herkes yazmış ben daha 2 kilo aldım 3 aldım vs diye ben 21+5 im ama 8 kilo aldım bile, asla yemeyi kesemiyorum ne görsem canım çekiyor yemek istiyorum doyma hissini de yaşamıyorum. Bilmiyorum nolcak böyle

ben kilolu başladığım için çok almadım normal kilonun çok mu altındaydın zayıf annelerin vücudu bebeği korumak için hemen yağ depolarmış diye okumuştum

ben kilolu başladığım için çok almadım normal kilonun çok mu altındaydın zayıf annelerin vücudu bebeği korumak için hemen yağ depolarmış diye okumuştum
50 ile hamile kaldım, aslında aldığım kilolar yakıştı bana ama ileriki haftaları düşündükçe korkmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…