hakkında hayırlısı olsunn inşallah prens iyi sadece gizem yapmışşşŞimdi cıktım aminiyodan biraz ağrım var.suyun berrak dedi.hızlı teste gerek yok senın riskin sadece yaş dedi.4 haftayı bulabılıyormus sonuclar.ama kız demişti şimdi erkek dedi.%90 dedi bu sefer .çünkü kordonu bacaklarının arasına almıs ve elinide bacak arasına koymustu.hayırlısı olurinşallah
ayyy rüya deyince 2,3 gün önce kız bebek doğurdum ama o kadar tombul ki çok güzeldi beyaz tenli çekik gözlü bir şey ayaktayım ve ıkınarak bebeği kendi kendime doğurdum internetten baktım erkek bebek doğacağı anlamına gelirmiş yani senin de tersi olacak korkmaÇok heycanlıyım ben yine cinsiyette ki gibi rüyalar görmeye başladımbi diyorum ki aynı bana benziyor gözleri yeşil badem göz tek farkımız bu diğer rüya da Allahım bu aynı babasına benziyor biraz daha içimde durursa değişir mi eşim annesine benziyor kaynanamı doğurmak istemiyorum bi tane yeter ahhhh bilinçaltı
Tabi ki bilgilerini yazarsan tabloya ekleyebilirimBen sonradan görüp takibe aldım grubu. Ben de bilgilerimi vereyim mi?
Benıde ekleyebılırmısınız rica etsem.hangi bilgiler gerekiyorTabi ki bilgilerini yazarsan tabloya ekleyebilirim
Merhaba bildiğim kadarıyla hamilelikte kolesterol bakılmıyor yani tam kan sayım denince yapılıyor ama doktorlar dikkate almıyorlar. B12 için dil altı hapları var belki doktorunuz multivitamine ek olarak verir.Kizlaaarr yetişin kan vermiştim kolesterolum yüksek çıkmış b12 düşük bebiş emmiş b12leri bu durumu yasayan var mi doktorunuz bi şey önerdi mi ben de danışacağım ama tahlillerin tümünün çıkmasını bekliuorum
Ahahha çok iyiymiş rüyalarÇok heycanlıyım ben yine cinsiyette ki gibi rüyalar görmeye başladımbi diyorum ki aynı bana benziyor gözleri yeşil badem göz tek farkımız bu diğer rüya da Allahım bu aynı babasına benziyor biraz daha içimde durursa değişir mi eşim annesine benziyor kaynanamı doğurmak istemiyorum bi tane yeter ahhhh bilinçaltı
Benimde düşüktü canımSenin kolesterol nasıldı peki tatlım
3 hafta sonra hem doktorum bakacaksın hem de sanirim radyoloji ye yollayacakmis detaylı için..Meraba kizlar
Kontrolden geldik biz hersey yolunda
Pek yazmiyorum ama takipteyim sizi
kaçıncı haftada kız demişti şimdi kaçıncı haftadasınızŞimdi cıktım aminiyodan biraz ağrım var.suyun berrak dedi.hızlı teste gerek yok senın riskin sadece yaş dedi.4 haftayı bulabılıyormus sonuclar.ama kız demişti şimdi erkek dedi.%90 dedi bu sefer .çünkü kordonu bacaklarının arasına almıs ve elinide bacak arasına koymustu.hayırlısı olurinşallah
İçinin rahat olması için ol hiç korkmaBacağımın üstüne koyduğum kasenin tabanı bacağımı çizmiş, hiç hissetmedim bileondan beri çok korkuyorum
Ek takviyelerle toparlanacak inşAllahBenimde düşüktü canım
ben kilolu başladığım için çok almadım normal kilonun çok mu altındaydın zayıf annelerin vücudu bebeği korumak için hemen yağ depolarmış diye okumuştumKızlar ya grupta okuyorum herkes yazmış ben daha 2 kilo aldım 3 aldım vs diye ben 21+5 im ama 8 kilo aldım bile, asla yemeyi kesemiyorum ne görsem canım çekiyor yemek istiyorum doyma hissini de yaşamıyorum. Bilmiyorum nolcak böyle
Mantar olabilirYa kızlar kaşıntım yoktu, akıntı vardı fitil verdi doktor gece kullandım ama şimdi kaşıntı var. Artarsa diye korkuyorum. Bide krem vermişti doktor o mu kaşıntı yaptı acaba
50 ile hamile kaldım, aslında aldığım kilolar yakıştı bana ama ileriki haftaları düşündükçe korkmaya başladımben kilolu başladığım için çok almadım normal kilonun çok mu altındaydın zayıf annelerin vücudu bebeği korumak için hemen yağ depolarmış diye okumuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?