2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
büyük ihtimalle o yüzdendir korkma <3 ben kilonun üstüne kilo aldığım için topaç gibi gezeceğim 1,2 ay sonra
eşim hiç sevmiyor kilolu insanları bana önceden hep derdi kilona dikkat et diye , Allah var şuan kendi elleriyle yediriyor bebek için bol bol ye diyor ama ne biliyim bu kilolara çıkınca aynada farklı bi ben gördüm bazen diyorum bebek doğana kadar 30 kilo alırım herhalde bu gidişle diye

bu senin elinde olan bir şey değil ki o kilolarda geldiği gibi gidecek ilk önce bebişi bir kucağına al ondan sonra yürüyüş diyet emzirme derken eski haline döneceksin. Ben suan senden 20 kg fazlayım ve böyle olacağına inanıyorum dert etme.

Kızlar ya bebeğini hissedenlere sorum her gün istisnasız hareket hissediyor musunuz? Sabahtan beri bebisten ses çıkmadı endişelenmeye başladım
Bazen tüm gün ses yok bazen bı dk durmuyor sabahlara kadar iki gündür tık yok mesela bugün hiç hissetmedim hatta. Sağlık ocağında kontrolüm var kalp atışı vardı şükür yani keyfine göre bu bebisler

Iyi huylu denilen kolestrol yuksek cikmisti bende dr onemsemedi gebelikte normal dedi. B12 ezelden dusuk zaten. Multivitamine devam ediyorum

Kızlar ya bebeğini hissedenlere sorum her gün istisnasız hareket hissediyor musunuz? Sabahtan beri bebisten ses çıkmadı endişelenmeye başladım
Suan ayni duygulari yasiyorum. Bazen minik bisey hissediyo gibi oluyorum ama emin olmak.icin saglam bi hareket bekliyorum. Pozisyonu değişmiştir aslinda normal daha bu haftalarda duzenli hissetmemek ama insan geriliyo yine de

Suan ayni duygulari yasiyorum. Bazen minik bisey hissediyo gibi oluyorum ama emin olmak.icin saglam bi hareket bekliyorum. Pozisyonu değişmiştir aslinda normal daha bu haftalarda duzenli hissetmemek ama insan geriliyo yine de
Ara ara soru cevap yapan bir jinekologun youtube videolarini izliyorum. Dr Kaan Kocatepe. Bu sabah gecen senelerden bir videosunu dinledim, cok sorulan bir soru. 25. haftaya kadar cok net ve rahat hissedilmezmis. 25. haftadan sonra netlesir ancak bu zamana kadar anne adaylari endiselenir gibi bir aciklama yapti.

Orasi oyle de iste annelik hep stres. Cok hareket etse de bisey mi oldu da durmuyo diyoz saglikli olsunlar insallah da bekleriz

Bende 3 kilo almışım. fakat ben 5aydir hiç tatlı cikolata yiyemiyorum hazır yemek cips bisküvi filanda yiyemiyorum asitli hiç bişey içemiyorum.buyuk bı ihtimal bundan az kilo aldım.aksamlari normal ev yemekleri aralardadada hep aciktigim zaman kahvaltılık Lara gitti elim bide domatesi ortadan kesip çok yedim aciktigim zaman meyve yoğurt yiyebiliyirum okadar .sende paketli gıdalardan kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…