2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İlk hamileligimde 30 kilo almıştım doğum yaptıktan iki gun sonra tartildigimda 3 4 kilo fazlam kalmisti.bazen kilo değil vücut su topluyor oda aklında olsun.

Bende 6 kilo aldım. İlk canımı sıktım sonra böyle bir tablo gördüm. Normal kiloda başlayanlar için hazırlanmış. Bence normal şu an için. Eğer bundan sonrası için aşırı iştah artışımız olmazsa 15 kiloyla tamamlarız insallah

Haklısın

Orasi oyle de iste annelik hep stres. Cok hareket etse de bisey mi oldu da durmuyo diyoz saglikli olsunlar insallah da bekleriz
Insallah, tek temennimiz o. Saglikli olsunlar. Youtube'dan bakin isterseniz Kaan ve Tulin Kocatepe diye bakarsaniz. Esi de Jinekolog hocanin, instagramdan gelen sorulari yanitladiklari videolar var. Hareket etmeme sorusu cok geliyor :)

bende tatlıdan tiksinip ağzıma almadım hatta şeker yüklemesini nasıl yapacağım diye kara kara düşünüyorum günlerdir, kahvaltılık beni kesmiyor, abur cubur tüketimide haftada bir iki, sürekli et hamur işi vs yemek istiyorum öyle duyuyorum

ayy bunu gördüğüme çok sevindim yani süreç aslında normal ilerliyor çok saol canım içime su serptin

ayy bunu gördüğüme çok sevindim yani süreç aslında normal ilerliyor çok saol canım içime su serptin
Aynen canım ve sen baya zayıf başlamissin bence gayet normal. Ben 60 kilo ile başladım 66 oldum. Hedef 75 i geçmeden doğuma gitmek. Ekmeği kıstım biraz. Günlük yürüyüş yapıyorum. Bakalım inşallah çok kilo almadan doğuma gideriz. Öncelik tabi bebeklerimiz saglikli olsun ama insan çok kiloyuda sonradan o kiloları vermekle uğraşmayıda istemiyor

Ya benim de 8. hafta ilk gittiğim zamandan baktı, 3 kilo almışsın dedi, ama ben sonrasında çok kilo vermiştim. Verdiğim en dip kilodan bakarsak aslında 5 kilo aldığımı düşünüyordum. Ama doktor ilk gittiğin haftadaki kilodan bakıyor sanırım. Benim de buna kafam karıştı.

Senin de mide bulantıların okuduysa o bulantılardan kurtulma evresinde çok güzel yeniyor. Belki o yüzden başta hızlı almışsındır, ama stres yapma bence, tabi doktorunun ne dediği de önemli ama sanki akşam 8’den sonra bi şey yemezsen, ekmeği azaltırsan düzene girer gibi düşünüyorum.

Şeker testine bı tane limon götür limonu sık o bardağa hiç migden bulanmıyor.daha önceki hamileliklerimde ben denedim ilk sekerli suyu içtim olduğu gibi çıkardım ertesi gün limon getir sikalim dediler ozamn kusmadim.seker testine limonla gideceğim aklımda.

Sen gene yiyormussun, hakkını veriyorsun yani Ben dikkat edip yürüyüş yaptığım halde 7kilo aldım canım. Allah kolaylık versin hepimize. Senin ve bebeğin sağlığı açısından bir risk yoksa ye gitsin

aaa ilk defa duydum. doktorun buna izin verdi mi limon asit içerdiği için test sonucunu etkilemez mi? bende bi sorayım, teşekkürler bilgi için

hay Allah çok güldüm yorumuna bende akşam yürüyüş yapmaya çalışıyorum nefes nefese kalıyorum artık. ye iç yat modunda takılasım geliyor 8 kilo normal dedi kızlar bakalım Allah sonumuzu hayretsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…