- 17 Mart 2022
- 2.804
- 2.306
- 83
- 40
İlk hamileligimde 30 kilo almıştım doğum yaptıktan iki gun sonra tartildigimda 3 4 kilo fazlam kalmisti.bazen kilo değil vücut su topluyor oda aklında olsun.eşim hiç sevmiyor kilolu insanlarıbana önceden hep derdi kilona dikkat et diye , Allah var şuan kendi elleriyle yediriyor bebek için bol bol ye diyor ama ne biliyim bu kilolara çıkınca aynada farklı bi ben gördüm bazen diyorum bebek doğana kadar 30 kilo alırım herhalde bu gidişle diye
Kızlar ya grupta okuyorum herkes yazmış ben daha 2 kilo aldım 3 aldım vs diye ben 21+5 im ama 8 kilo aldım bile, asla yemeyi kesemiyorum ne görsem canım çekiyor yemek istiyorum doyma hissini de yaşamıyorum. Bilmiyorum nolcak böyle
Haklısınbu senin elinde olan bir şey değil ki o kilolarda geldiği gibi gidecek ilk önce bebişi bir kucağına al ondan sonra yürüyüş diyet emzirme derken eski haline döneceksin. Ben suan senden 20 kg fazlayım ve böyle olacağına inanıyorum dert etme.
Insallah, tek temennimiz o. Saglikli olsunlar. Youtube'dan bakin isterseniz Kaan ve Tulin Kocatepe diye bakarsaniz. Esi de Jinekolog hocanin, instagramdan gelen sorulari yanitladiklari videolar var. Hareket etmeme sorusu cok geliyor :)Orasi oyle de iste annelik hep stres. Cok hareket etse de bisey mi oldu da durmuyo diyozsaglikli olsunlar insallah da bekleriz
bende tatlıdan tiksinip ağzıma almadım hatta şeker yüklemesini nasıl yapacağım diye kara kara düşünüyorum günlerdir, kahvaltılık beni kesmiyor, abur cubur tüketimide haftada bir iki, sürekli et hamur işi vs yemek istiyorum öyle duyuyorumBende 3 kilo almışım. fakat ben 5aydir hiç tatlı cikolata yiyemiyorum hazır yemek cips bisküvi filanda yiyemiyorum asitli hiç bişey içemiyorum.buyuk bı ihtimal bundan az kilo aldım.aksamlari normal ev yemekleri aralardadada hep aciktigim zaman kahvaltılık Lara gitti elim bide domatesi ortadan kesip çok yedim aciktigim zaman meyve yoğurt yiyebiliyirum okadar .sende paketli gıdalardan kaç
ayy bunu gördüğüme çok sevindimEki Görüntüle 3091451
Bende 6 kilo aldım. İlk canımı sıktım sonra böyle bir tablo gördüm. Normal kiloda başlayanlar için hazırlanmış. Bence normal şu an için. Eğer bundan sonrası için aşırı iştah artışımız olmazsa 15 kiloyla tamamlarız insallah
Aynen canım ve sen baya zayıf başlamissin bence gayet normal. Ben 60 kilo ile başladım 66 oldum. Hedef 75 i geçmeden doğuma gitmek. Ekmeği kıstım biraz. Günlük yürüyüş yapıyorum. Bakalım inşallah çok kilo almadan doğuma gideriz. Öncelik tabi bebeklerimiz saglikli olsun ama insan çok kiloyuda sonradan o kiloları vermekle uğraşmayıda istemiyorayy bunu gördüğüme çok sevindimyani süreç aslında normal ilerliyor çok saol canım içime su serptin
Sat 25.01Tabi ki bilgilerini yazarsan tabloya ekleyebilirim
Ya benim de 8. hafta ilk gittiğim zamandan baktı, 3 kilo almışsın dedi, ama ben sonrasında çok kilo vermiştim. Verdiğim en dip kilodan bakarsak aslında 5 kilo aldığımı düşünüyordum. Ama doktor ilk gittiğin haftadaki kilodan bakıyor sanırım. Benim de buna kafam karıştı.Kızlar ya grupta okuyorum herkes yazmış ben daha 2 kilo aldım 3 aldım vs diye ben 21+5 im ama 8 kilo aldım bile, asla yemeyi kesemiyorum ne görsem canım çekiyor yemek istiyorum doyma hissini de yaşamıyorum. Bilmiyorum nolcak böyle
Hem zaten düşük kiloyla başlamışsın, o bi avantaj bence, şu an sanki onu kapatıyor vücut50 ile hamile kaldım, aslında aldığım kilolar yakıştı bana ama ileriki haftaları düşündükçe korkmaya başladım
Tablodaki bilgiler gerekiyor,sat-kese görbe tarihi-kalp atışı tarihi-tahmini doğum-cinsiyetBenıde ekleyebılırmısınız rica etsem.hangi bilgiler gerekiyor
Normal diye girip sezeryan cikanda var hakkımızda hayırlısı neyse o olsunBenim gecen yaz olan buyuk ameliyatimdan sonra tek yol sezeryan. Keske normal olabilse cabuk ayaga kalksam ama malesef.
Sat 25.01
Kese görme 12.03
Kalp atışı 12.03
Cinsiyet kız
Tahmini doğumu unutmuşumTabi ki bilgilerini yazarsan tabloya ekleyebilirim
Şeker testine bı tane limon götür limonu sık o bardağa hiç migden bulanmıyor.daha önceki hamileliklerimde ben denedim ilk sekerli suyu içtim olduğu gibi çıkardım ertesi gün limon getir sikalim dediler ozamn kusmadim.seker testine limonla gideceğim aklımda.bende tatlıdan tiksinip ağzıma almadım hatta şeker yüklemesini nasıl yapacağım diye kara kara düşünüyorum günlerdir, kahvaltılık beni kesmiyor, abur cubur tüketimide haftada bir iki, sürekli et hamur işi vs yemek istiyorum öyle duyuyorum
Sen gene yiyormussun, hakkını veriyorsun yaniKızlar ya grupta okuyorum herkes yazmış ben daha 2 kilo aldım 3 aldım vs diye ben 21+5 im ama 8 kilo aldım bile, asla yemeyi kesemiyorum ne görsem canım çekiyor yemek istiyorum doyma hissini de yaşamıyorum. Bilmiyorum nolcak böyle
Ben de öyle ümit ediyorum canım.Eki Görüntüle 3091451
Bende 6 kilo aldım. İlk canımı sıktım sonra böyle bir tablo gördüm. Normal kiloda başlayanlar için hazırlanmış. Bence normal şu an için. Eğer bundan sonrası için aşırı iştah artışımız olmazsa 15 kiloyla tamamlarız insallah
Canım cebi yok doktorumun, ne yazık ki doğrudan ulaşamam. Ancak hastaneyi arayıp not bırakıyorum o bana dönüyor. Çok yoğun olduğu için odasına telefon bağlamıyorlarAlerji yapmışta olabilir doktoruna yazsana yada asistanina
biraz uyudum az önce uyandım, çok şükür kaşıntı geçti. Umarım gelmez bi daha. Gelirse yarın mutlaka arayıp not bırakacağım doktora dönünce söylerim kaşıntıyıAlerji yapmışta olabilir doktoruna yazsana yada asistanina
aaa ilk defa duydum. doktorun buna izin verdi miŞeker testine bı tane limon götür limonu sık o bardağa hiç migden bulanmıyor.daha önceki hamileliklerimde ben denedim ilk sekerli suyu içtim olduğu gibi çıkardım ertesi gün limon getir sikalim dediler ozamn kusmadim.seker testine limonla gideceğim aklımda.
hay Allah çok güldüm yorumunaSen gene yiyormussun, hakkını veriyorsun yaniBen dikkat edip yürüyüş yaptığım halde 7kilo aldım canım. Allah kolaylık versin hepimize. Senin ve bebeğin sağlığı açısından bir risk yoksa ye gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?