2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben 4 kilo aldım yürümüyorumda hayırlısıyla başlayacağım
Kilo aldıysan hareket iyidir. Ya ben almadım ama bebişin kilosu için iyi diyorlar. Zaten çok minik daha. Bakalım haftaya detaylıda ne diyecekler. Kilo vermemin sebebi biraz da abur cuburu kolayı bırakmak. Kasıtlı bi bırakma olmadı benim, tiksindim hepsinden. Tatlı falan da yok. Sevdiğim şeyler evde yapılan sağlıklı yiyecekler. Hamur işi falan da canım istemiyor. Haliyle sağlıklı kiloma döndüm bir anda. Kiloyu çok dert etmiyorum ama çok alırsam normalde de hafif kilolu olduğum için beden kaldırmaz, ayak tabanında çöküklük, belde ağrı falan olursa geri dönüşü yok diye çok almak istemem açıkçası. Bebek sağlıklı olsun tek derdim o aslında onun kilosu yerinde olsun şu aralar muz meyve falan çok tüketmeye çalışıyorum. Nornalde günlük yoğurt kuruyemiş falan da tüketmeye çalışıyorum. Faydalı olur umarım.

Hamur işi hassas noktam bulgurda
Sağlıklı yiyeceklerde tabi
Yürüyüş yapınca belim ağrıyor alışmamış vücut

Aynıyız canım beslenme konusunda. Kasıtlı bişey yapmadığım halde yazdıklarını bende yiyemiyorum, tiksindim resmen. Bazen eşime kola bile diyemiyorum anında midem bulanıyor. Hamburger pizza falan neredeyse çıktı hayatımdan. Yediklerim aradında herhalde en sağlıksız şey mantı. O kadar yani. Cinsiyet belli oldu mu bana kız diyorlar. Haftaya detaylı var, inşallah değişmez, kız elbiseleri aldık o kadar

Benim.bastan beri oyle genelde hep. Tahlillerde de hic sıkıntı cikmadi. Normaldir herhalde

Merhaba benim hafif sarımsı oluyor hep akıntılarım. Doktoruma sormuştum normal demişti.

bende kokulu sarı akıntı var bazı zamanlarda beyaza dönüyor ama doktor bol bol su iş ve idrarını tutma o gidecek dedi çok ağrılı olmadığı sürece sorun yok diye biliyorum

Bugün azaldı şükür. Kaşıntı yanma ağrı olmadığı çok rahatsız edici koku olmadığı sürece normalmiş sarımtırak akıntı canlar

Aman hep gülelim canım Yürüyüş çok iyi geliyor hem fiziksel hem de ruhsal olarak. Devam et canım. Yani benim doktorum da abartılı tepki vermedi. Sadece kilon sınırda dikkat et dedi.

Kızlar detaylı ultrasona girdik bebiş öncesinde tekmelerken girince bir uyudu plasentasini yastik olarak kullaniyo 353 Gr olmuş serviks uzunlugu da 39 mm çıktı. Bir de beyinde bilateral ventrikül biraz belirgin dedi tekrar bakmam gerekiyor genelde küçülüyor ama endişelenmeyin dedi doktor. El ayak parmaklarını tek tek saydık böbreklerine midesine bütün organlarına baktık. Sadece beynine bakmak için 3 hafta sonra tekrar çağırdı. Bakalım 20 temmuzda gidicem tekrar

Eklentiler

• IMG_20220629_202701.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 86
Maşallah guzuma

Canım o beyindeki şey neymiş? Ciddi bir durum değildir inşallah

aaa ilk defa duydum. doktorun buna izin verdi mi limon asit içerdiği için test sonucunu etkilemez mi? bende bi sorayım, teşekkürler bilgi için
Yo kendileri söyledi limon getir diye bende getirdim hiç bişey olmadı rahat rahat bekledim saatimi.50 grlikta hamilelik şekeri çıktı 100 Gr lik da yaptılar bide bana ertesi gün daha uzun sürdü hiç miğde bulantısı olmadı.

Canım o beyindeki şey neymiş? Ciddi bir durum değildir inşallah
Canım omurilik sıvısı beyinde dolaşıyor ya o kanalların biri diğerinden daha belirgin çıktı bir sonrakinde büyümüş mu küçülmüş mu diye bakacak. Şey dedi çok denk geliyorum bu duruma bir sonraki kontrolde normale dönüyor dedi endiselenmedim o yüzden

Oyy maşallah

Benim ki erkek bugünkü ayrıntılı ultrasonla netleşti artık.hamilelikden önce kola ve çikolatasız tek günüm geçmezdi benim en büyük zevkimdi inan cikolatayi bugün zorla yedim ağzımın tadı yok kolayı ağzıma suremiyorum .insanın harareti oluyor su kesmiyor gazlı içecekleri içemiyorum böyle kalıyorum ortada.

Anladim canım. Sağlıkla gelsin kuzu inşallah

Kızlar ya bebeğini hissedenlere sorum her gün istisnasız hareket hissediyor musunuz? Sabahtan beri bebisten ses çıkmadı endişelenmeye başladım
Her sırt üstü yattigimda yada oturduğunda hissediyorum görüyorum tekmelerini ama her bebek aynı olmaz.benim 3. Bide bu hamilelik.bu aydan sonra zaten hissedersen emin ol her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…