- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Allah analı babalı büyütsün paşayıBenim ki erkek bugünkü ayrıntılı ultrasonla netleşti artık.hamilelikden önce kola ve çikolatasız tek günüm geçmezdi benim en büyük zevkimdi inan cikolatayi bugün zorla yedim ağzımın tadı yok kolayı ağzıma suremiyorum .insanın harareti oluyor su kesmiyor gazlı içecekleri içemiyorum böyle kalıyorum ortada.
Bu tablo bana da çok moral oldu teşekkürler. Ben son 1 haftada birden 500 gr aldım toplamda 3 kg. Ne güzel yürüyüş yapıyordum geçen hafta serklaj oldum. şimdi sadece yatıyorum. benim gibi hareketli biri için çok zor. hemen kilo alımım da hızlandı tabi. ama tablo moral verdi.Eki Görüntüle 3091451
Bende 6 kilo aldım. İlk canımı sıktım sonra böyle bir tablo gördüm. Normal kiloda başlayanlar için hazırlanmış. Bence normal şu an için. Eğer bundan sonrası için aşırı iştah artışımız olmazsa 15 kiloyla tamamlarız insallah
Bence gayet iyi gitmissin canım. Ben 18. Haftaya kadar 4 kilo almistim. Hem sen bol bol dinlen bosver kilolari bebisini saglikla kucagina al sonra insallah veririz bütün kilolarıBu tablo bana da çok moral oldu teşekkürler. Ben son 1 haftada birden 500 gr aldım toplamda 3 kg. Ne güzel yürüyüş yapıyordum geçen hafta serklaj oldum. şimdi sadece yatıyorum. benim gibi hareketli biri için çok zor. hemen kilo alımım da hızlandı tabi. ama tablo moral verdi.
Bi ara benimde vardı. Sirkeli suyla yıkamayı denedin mi hiç? Bana doktorum önermisti. 1 bucuk litrelik su şişesine suyu doldur yarım çay bardağı sirke ekleyip vajinanı yıka demişti. İstersen bir dene. Umarım çare bulunurYıldım valla bıktım bu vajinal kaşıntı yanma ,mantar belasındanağlıycam sinirden artık.Bıktım ya kaç aydır bunla uğraşıyorum, doktorum fitil veriyo kullanıyorum bir süre olmuyo kısa süre sonra yine başlıyo Doğuma kadar böyle mi olcak ya , doktor hormonlar yüzünden kaşıntı ,mantar olması normal dedi...
Hiç denemedim cnm ya, doktorum demedi hiç. Sadece fitil veriyoBi ara benimde vardı. Sirkeli suyla yıkamayı denedin mi hiç? Bana doktorum önermisti. 1 bucuk litrelik su şişesine suyu doldur yarım çay bardağı sirke ekleyip vajinanı yıka demişti. İstersen bir dene. Umarım çare bulunur
Tam şartlarını bilmiyorum ama sezeryan sonrası vajinal doğum diye bişey var, her doktor yapmıyor ama. İlk doğum sezeryan diye 2. İlla ki sezeryan olacak diye bişey yok. Yaşadığın ilde ssvd uzmanı doktor diye aratırsan bulursun canım. Yani normal doğum istiyorsan bi araştır istersenAyrıntılı ultrasonda rahmimde miyom çıktı.nedir bu riski ne tam bilmiyorum. sezeryan dikisine baski yapiyor dedi .ne demek istedi anlamadım.sezeryanim 10 yıl önce oldu.enson sezeryan olduğun için sezeryan olur doğumunda dedi dr.
Banada verdi ama akıntı için, kullandım bugün kaşıntı başladı. Normalde kaşıntım yoktu oysa acaba fitildeki bi maddeye mi alerjimiz var. Hep aynı marka fitil mi veriyorHiç denemedim cnm ya, doktorum demedi hiç. Sadece fitil veriyo
Yok canm iki farklı fitil kullandım hatta biri baya pahalıydı devlet karşılamıyor 100 küsürdü fiyatı kullandım 1 hafta rahattım sonra yine başladı ☹ çok tatlı kaşınıyor ve idrar yaparken yanıyor, artı süt kesiği gibi akıntım var .Bunlar mantarın belirtisiymiş zaten .. ikinci sefer başka fitil verdi ama kullandıktan sonra yine başladıBanada verdi ama akıntı için, kullandım bugün kaşıntı başladı. Normalde kaşıntım yoktu oysa acaba fitildeki bi maddeye mi alerjimiz var. Hep aynı marka fitil mi veriyor
Canım merhaba. Serviks kaçtı serklaj oldun. Benim 33 serklaj taraftarı değil doktorum. İlk gebeliğimBu tablo bana da çok moral oldu teşekkürler. Ben son 1 haftada birden 500 gr aldım toplamda 3 kg. Ne güzel yürüyüş yapıyordum geçen hafta serklaj oldum. şimdi sadece yatıyorum. benim gibi hareketli biri için çok zor. hemen kilo alımım da hızlandı tabi. ama tablo moral verdi.
Antibiyotik kullanıyor musun. Benim kullandığım gibi mantar oluyorYok canm iki farklı fitil kullandım hatta biri baya pahalıydı devlet karşılamıyor 100 küsürdü fiyatı kullandım 1 hafta rahattım sonra yine başladı ☹ çok tatlı kaşınıyor ve idrar yaparken yanıyor, artı süt kesiği gibi akıntım var .Bunlar mantarın belirtisiymiş zaten .. ikinci sefer başka fitil verdi ama kullandıktan sonra yine başladı
Yok canm kullanmıyorum,doktor vermediAntibiyotik kullanıyor musun. Benim kullandığım gibi mantar oluyor
Bana bir antibiyotik bir idrar antiseptiği birde monurol şase verdi. İdrarda enfeksiyon var diye.Yok canm kullanmıyorum,doktor vermedi
Geçmiş olsun ♡Gunaydinlar
Dun sabah durmayan mide bulantisi ve mide asidi yuzunden bogaz yanmasi nedeniyle acile gittim , hersey normal cikti cok sukur . bir mide ilaci verdiler . Bugun kullanmaya basladim , insallah iyi gelicek
Bugun de calismaktan foruma pek giremedim umarim hersey yolundadir
Bende bugun yogun bir gun gecirdim , eve gelip dinlenene kadar hic hissemedim bebegimi. dinlenince bir iki tekme ile kendisini hissettirdiKızlar ya bebeğini hissedenlere sorum her gün istisnasız hareket hissediyor musunuz? Sabahtan beri bebisten ses çıkmadı endişelenmeye başladım
sat : 24 ocakTablodaki bilgiler gerekiyor,sat-kese görbe tarihi-kalp atışı tarihi-tahmini doğum-cinsiyet
Tesekkur ederimGeçmiş olsun ♡
Bol sırt bel ağrılı geçiyor gebe yastığı almayı düşünüyorum karar veremedim tatilde o kocaman yastık nasıl gidecek diye. Alanlarda memnun havasını alıp götürsem şekli bozulurmu diye düşünüyorum tek derdim şuan buBende bugun yogun bir gun gecirdim , eve gelip dinlenene kadar hic hissemedim bebegimi. dinlenince bir iki tekme ile kendisini hissettirdi
sat : 24 ocak
kese gorme tarihi : 20 mart
Kalp atisi : 16 mayis
tahmini dogum tarihi : 14 Kasim
tesekkurler
Tesekkur ederimsen nasilsin , nasil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?