Bende C seklinde olan var baya rahat. vakumlu bag e koyarsin olmaz mi ?Bol sırt bel ağrılı geçiyor gebe yastığı almayı düşünüyorum karar veremedim tatilde o kocaman yastık nasıl gidecek diye. Alanlarda memnun havasını alıp götürsem şekli bozulurmu diye düşünüyorum tek derdim şuan bu
Bende dün hissedemedim. Sonra hissettim gibi oldu .Pıt pıt yaptı bağırsakmi bebekmi karar veremedim.
Bende C seklinde olan var baya rahat. vakumlu bag e koyarsin olmaz mi ?
bebektir
geçmiş olsunnnnGunaydinlar
Dun sabah durmayan mide bulantisi ve mide asidi yuzunden bogaz yanmasi nedeniyle acile gittim , hersey normal cikti cok sukur . bir mide ilaci verdiler . Bugun kullanmaya basladim , insallah iyi gelicek
Bugun de calismaktan foruma pek giremedim umarim hersey yolundadir
e ne güzel buna da bir çözüm bulduk deseneYo kendileri söyledi limon getir diye bende getirdim hiç bişey olmadı rahat rahat bekledim saatimi.50 grlikta hamilelik şekeri çıktı 100 Gr lik da yaptılar bide bana ertesi gün daha uzun sürdü hiç miğde bulantısı olmadı.
iyiyim çok şükür bebek vurdukça mutluluktan uçucamm resmen ama akşama kesin morelimi bozcak bir şey bulurumtesekkur ederimsen nasilsin bugun ?
benimki de paşa bende hamile kaldığımdan beri tatlıyı asla ağzıma süremiyorumAllah analı babalı büyütsün paşayıerkek bebeği olacaklar çok tatlı yer derler ama sende olmamış demek ki. Böylesi daha iyi. Anjelica erik karanfil tarçın çubuğu karıştırıp kaynatip meyve suyu yapabilirsin canım aklıma o geldi, çok sağlıklı bence ama şekeri az eklemelisin ki şekeri yükseltmesin. 1 kilo erikten dünya kadar meyve suyu çıkıyor. Hatta kaynattıktan sonra eriklerin çekirdeğini çıkart, posasını da kat içine süzgeçten geçir ya da blender ile parçala. Koyu oluyor o zaman sulandırıp içebilirsin de hatta daha çok olur.
ye tatlıyı çıkar hakkıyı tek bende işe yaramışbenimki de paşa bende hamile kaldığımdan beri tatlıyı asla ağzıma süremiyorum
o mutluluk hepimizde variyiyim çok şükür bebek vurdukça mutluluktan uçucamm resmen ama akşama kesin morelimi bozcak bir şey bulurumyarın detaylı ultrasonum var heyecanlıyımm o yüzdenn
inşallah yüzünü gösterir ucundan daa olsaao mutluluk hepimizde var
ohh kipir kipir gorursunuz insallah yarin
kalkık ve fındık bir burun görüyorummm maşallahhKızlar detaylı ultrasona girdik bebiş öncesinde tekmelerken girince bir uyuduplasentasini yastik olarak kullaniyo 353 Gr olmuş serviks uzunlugu da 39 mm çıktı. Bir de beyinde bilateral ventrikül biraz belirgin dedi tekrar bakmam gerekiyor genelde küçülüyor ama endişelenmeyin dedi doktor. El ayak parmaklarını tek tek saydık böbreklerine midesine bütün organlarına baktık. Sadece beynine bakmak için 3 hafta sonra tekrar çağırdı. Bakalım 20 temmuzda gidicem tekrar
günaydınnnnGünaydın kızlar
Teşekkür ederim daha pofidik duruyorBiraz daha az yastiklisi
O bende de var ya mide asidi yükseliyor ve boğazda yoğun yanma var. Bol bol soğuk su içiyorum rahatlatıyor beni.Gunaydinlar
Dun sabah durmayan mide bulantisi ve mide asidi yuzunden bogaz yanmasi nedeniyle acile gittim , hersey normal cikti cok sukur . bir mide ilaci verdiler . Bugun kullanmaya basladim , insallah iyi gelicek
Bugun de calismaktan foruma pek giremedim umarim hersey yolundadir
doktorum ilac verdi, bakalim bugun basladim kullanmaya , insallah iyi gelir.O bende de var ya mide asidi yükseliyor ve boğazda yoğun yanma var. Bol bol soğuk su içiyorum rahatlatıyor beni.
Doktor da diyo ne kadar minik burnu var diye kime çekti bilmiyoruz benimki önceden minikti ama gözlük taka taka kemerlendikalkık ve fındık bir burun görüyorummm maşallahh
Çok geçmiş olsun canım, sirkeyi dene bide olmadı, ben denemedim ama çok duydum. Bide probiyotikli şeyler yesen bebeğe zararı olur mu bilmiyorum ama iyi gelir. Ev yoğurdu da iyi gelir. Ben evlenmeden önce kaşıntı için eczaneden probiyotikli ilaç almıştım takviye daha doğrusu, çok iyi gelmişti.ilaç içemezsin belki ama probiyotikli yoğurtları bi araştır istersenYok canm iki farklı fitil kullandım hatta biri baya pahalıydı devlet karşılamıyor 100 küsürdü fiyatı kullandım 1 hafta rahattım sonra yine başladı ☹ çok tatlı kaşınıyor ve idrar yaparken yanıyor, artı süt kesiği gibi akıntım var .Bunlar mantarın belirtisiymiş zaten .. ikinci sefer başka fitil verdi ama kullandıktan sonra yine başladı
Bana da herkes soruyordu tatlı mı ekşi mi canın çekiyor diye. Hiç tatlı istemiyorum diyordum kız oldu. Değişiyor demek kibenimki de paşa bende hamile kaldığımdan beri tatlıyı asla ağzıma süremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?