2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aklım takılıyor ister istemez şu ventrikül olayına ama kızımla bir tatil yapalım dönüşte tekrar kontrol var her şey normale dönecek inşallah
üzülme her şey güzel olacak gerçekten ciddi bir şey olsa doktor pat diye söylüyor o konuda çok insafsızlar bir şey demediğine göre önemli değildirr

üzülme her şey güzel olacak gerçekten ciddi bir şey olsa doktor pat diye söylüyor o konuda çok insafsızlar bir şey demediğine göre önemli değildirr
Aynen hiç endişelenmeyin böyle durumlarla karşılaşıyorum genelde küçülüyor dedi ben sadece gördüğümü söylemek zorundayım dedi. Biz tabi en kötü ihtimali de sorduk haliyle çok çok daha büyüdüğünde hidrosefali tanısı koyuluyor doğumda bebeğin kafasından su boşaltılıyor ama bu en uç nokta çok çok uzak ihtimal sakin endişelenmeyin sorduğunuz için söylüyorum dedi.

kendine dert arama boş ver en kötüsünü düşünme benim başıma gelmediği için söylemek kolay gibi gözüküyor ama inan ilk gebeliğim boş gebelikti ikinci olduğunda her hastaneye giderken öldü nefes almıyor yaşamicak diye gidiyordum kendimi yıprattım boşuna sen düşünsen de düşünmesen de her şey olacağına varıyor stres yapıcaksın sonra minnoşta hissedicek üzülcek kıpraşmicak yinee korkcaksın o yüzden derin bir nefes al oluruna bırakk

İnşallah hayırlı haberler alırsınız bebeklerde anne karnında olabiliyor benim oğluma da kalbinde minik bi delik var dedi çoğu bebekte olup doğuma kadar geçer demişti doktor gerçekten de öyle oldu şükür kendinizi strese sokmayın kötü bir şey olsa gerçektende pat diye söylüyorlar çünkü

Kesinlikle öyle ben enerjiye inanan bir insanım bu zamana kadar hep güzel şeyler düşünerek kötü anılar yaşamadım. Bebişler de bunları tabi ki hissediyor belki beyin yapımız genetikte böyledir bizimkiler nasıl bilmiyoruz sonuçta :) Küçülmezse de endişelenmeyeceğim. Bir arkadaşın akrabasının bebeğinin ense kalınlığı yüksek çıkmış fetal dnalar amniyosentezler tüm testleri yapmışlar bebeğin gerçekten ensesi kalınmış :) babasının da öyleymiş :)

Allah bağışlasın oğlunuzu :) Haklısınız stres en büyük düşmanımız her şey güzel olacak inşallah :)

ay bundan bende korkuyordum yaa eşimin ensesi aşırı kalın çocuğun ensesi babasına benzerde down sendromlu sanırlar diye çok korkmuştum ama bana benzedi galiba kv doğumda çok büyük kafalı bir çocuk doğurdun demişler hatta kafasını taşıyamıyormuş küçükken

ya kıyamam genler çok ilginç gerçekten benim eşimin de kaşları ile gözleri arasındaki mesafe çok az derin derin bakıyor ama dişleri sırma gibi benimki de çarpık çurpuk zirkon kaplattırdım. Çocuk hangimizden hangi geni alacak acaba çok heyecanlı :) Resmen döllenme anında kromozomlarımız çarpıştı şavaşın sonucunu çocuk büyüdüğünde göreceğiz :)

ben hep ikisinin ortası olduğuna inanıyorum bazen tabi ki birebir benzeyende oluyor. Eşim sarışın mavi gözlü ben kara kaş kara göz ortaya ne çıkacak aşırı heeyecanlıyım ve kv 3 oğluda birbirinden farklı sarışın kumral esmer olmuşlar ben abimle esmeriz annemize çekmemişiz zaten çocuk büyütmenin en keyifli yanları da bunlar huyu suyu tipi hareketleri bunları gözlemlemek onunla büyümek yoksa çokta akıl kârı değil gibii

Kesinlikle ya eşim kumral beyaz tenli boyu çok uzun ben de esmerim kısa boyluyum :) benim tarafta sadece kuzenim mavi gözlü ama kayınvalidem yeşil ela karışık bakalım ne çıkacak :)

Ama gyno lomexin fitil kullandım dün, akıtnı var diye başladım. Dün kaşıntı yoktu bugün kaşıntı başladı. Niye ters oldu ki
Geçmiş olsun canım yan etkilerini okudun mu? Bazı ilaçlar yapabiliyor vücut gerekeni emilimi sağlıyor ama fazlasını atamadığında kaşıntı döküntü yapabiliyor ve bol su içmeye çalış miden bulansa dahi yudum yudum içmeye çalış

Kocamın ve kaynanamın sevmediğim huylarını kağıda yazdım her gün bir tur okuyup dua ediyorum Allah kızımın bu huyları kocama çekmesin diğer tur okuyup kaynanama çekmesin diye çok şükür görümcem yok yoksa halası gılıklı olur çıkardı

bugün bir şey okudum kötü düşünceleri bir balona koyduğunu düşün sonra o balonu gökyüzüne yolla , sende öyle yap ben ne kınadıysam yaşıyorum akrep burcundan nefret ederim eşim akrep ve sinsi , sessiz , kimseyle işi olmaz bende aksine cıvıl cıvıl herkesin her şeyine koşan tipim çocuk burç özelliği olarak babasına benzerse yıkılırım

Kızlar giybetin dibine vurdunuz Güldüm valla okurken. Ben oğlumu doğurduğum gün herkes kaynanama benzetti ki babam yeni vefat etmişti dokuz ay dua ettim babama benzesin diye Yani öyle karışık falan nadir oluyorlar. Tıpatıp baba ya da anne oluyorlar genel olarak. Benimkini gören aynı babası diyor Bunda dedim kız olmasın kaynanamı doğurmak istemiyorum. Bu oğlum bana benzer inşallah Haksızlık ama

Ben kin tutamam eşim kincidir annesi de öyle hatta şu an konuşmuyorlar aslında işime geliyor ama öbür tarafta vicdan yapıyorum. Aşırı inatçıdırlar dediklerini yaptırana kadar her yola başvururlar bu iki huyu hayatım boyunca sevemedim kendi ailem de abim de vardır biraz o da tolere edilebilir başka görmedim ve beni çok yoruyor bu durum bazen beni bile inatçılık yapamaya itebiliyorlar çünkü istemediğim birşeyi yapmak istemiyorum.

Tek sıkıntı kocadan başka kimseye bakmıyor oluşumuz ben şimdi güzel bi bebek fotosu buldum ona bakıyorum aşko sen de sürekli ayna da kendine bak ikizini doğur

Günaydın hanımlar Devlet Hastanesi'ne detaylı ultrason çektiren var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…