2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
eşin kaynana benziyorsa otomatikman kaynanan benzeyecek senin için dua zinciri oluşturalım ben alıştım bu ara zincirlere katılmaya benim etrafımda o kadar çok erkek var ki valla çocuk ne tip olcak bilmiyorum 3 amca 1 dayı var hala teyze yok oğlum olcak bide amca dayı baba anne Allah ne verdiyse artık

can çıkar huy çıkmaz gerçekten çok önemli benimki de kinci birini sildiği zaman silmiştir dahası yok bende salak gibi iki güler yüze tav olurum gerçekten kinci insanlar uğraşmak zor arada kalıyorsun.

Kac yasindasin canm

Geçmiş olsun bende de gördü doktor ama yeri ve büyüklüğü önemliymiş. Benimki rahmin dış duvarinda oldugundan bebeğe ve doguma zarari olmaz dedi.

Tek sıkıntı kocadan başka kimseye bakmıyor oluşumuz ben şimdi güzel bi bebek fotosu buldum ona bakıyorum aşko sen de sürekli ayna da kendine bak ikizini doğur
Şu anda oğlum, kocam ve kaynanam üçlüsüne magruz kalmış durumdayım. Ne yapsam bilemedim Neyse bol bol kendime bakayim dediğin gibi

Kızlar biraz önce tuvalette peçeteye kahverengi akıntı geldi çok korktum. tekrar gidip sildim yine vardı. son adet günü biter de silince gelir ya değişik bir akıntı kan gibi ama değişik renkte sulu öyleydi. gebelik boyunca ne kan ne akıntım olmuştu çok garip geldi. doktora mesaj attım henüz dönmedi. bu aylarda normal midir? başta çok korktum açıkçası. insan hiç öyle bir şey beklemiyor aylarca görmedikten sonra

Ablaları detaylıdan çıktık çok şükür bi sıkıntı görmedi doktor .370 gr olmuş sıpa cinsiyeti tekrar sordum aynı erkek dedi.Bütün organlara baktı şükür bi sorun yok. Sonuçları kendi doktorumda gördü güzel dedi.Magnezyum, demir ve diğer vitaminleri kullanmaya devam dedi.1 ay sonra tekrar çağırdı Elleri yüzünde poz verdi sıpa ,duduşa bakın ya çenesi hele ,Allahım mucize

Eklentiler

• IMG-20220630-WA0010.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 93
Canım merhaba. Serviks kaçtı serklaj oldun. Benim 33 serklaj taraftarı değil doktorum. İlk gebeliğim
Merhaba canım 16.haftamda 29 mm idi. 30 haftalık erken doğum öyküm olduğu için riske atmak istemedi. Geç olmadan atalım dedi. Sonraki haftalarda daha riskli imiş çünkü. Özellikle de açıklık oluşursa. Sen de kendini fazla yormamaya çalış.

MaşAllah

merhaba ben ebebek markasının yastğını aldım. aşağıya fotosunu koydum. cırtı çıkıyor taşıması da pratik olur. Ben memnunum şimdilik. fiyatı da daha uygun.

benim ilk gebeliğimde 20.hafta civarı böyle lekelenmem olmuştu. sıkıntı olmadı bununla alakalı. ama çok panik olmuştuk hatırlıyorum.

Günaydın hanımlar Devlet Hastanesi'ne detaylı ultrason çektiren var mı?
Cerrahpaşa tıp fakültesinde yaptırdım ama parayla bakılıyor ordada özel hastanelerden bir miktar daha düşük 436tlye baktılar en azından profesör bakıyor tavsiyede ederim.renkli yüzünün resminide verdi herseyinede baktı.

Teşekkür ederim. Alanya'dayım . Hem özel hem devlete gidiyorum ayın 21ine verdi devlet hastanesi bende 13 üne randevu aldım özelden. Devlette ki doktoruma bakıyor musunuz dedim bakıyoruz ama öyle çok detaylı değil gibi birşey söyledi içimize sinmedi eşimle

Geçmiş olsun bende de gördü doktor ama yeri ve büyüklüğü önemliymiş. Benimki rahmin dış duvarinda oldugundan bebeğe ve doguma zarari olmaz dedi.
Benim miyom 31*27mm capindaymis ve sezeryan dikisinin altindaymis .sezeryan yaparken fazla kanama sebep olursa kafamda deli sorular takacak bişey buldum gene yani ..

Tıp fakültesine yönelin.vardir mutlaka profosor bakıyor en azından özel hastanelerden daha azdır ama güvenli ellerde bakılır.

Benim miyom 31*27cm capindaymis ve sezeryan dikisinin altindaymis .sezeryan yaparken fazla kanama sebep olursa kafamda deli sorular takacak bişey buldum gene yani ..
canım bende de gördü miyom baya var dedi. Ama şükür sıkıntı oluşturacak yerde değil rahmin dışına doğru büyüyo dedi.

benim de esimin kafasi saglam bir buyuklukteymis dogdugunda, hatta kadincagiz cok zorlanmis dogumda. benim de korkum bebegin kafasinin iri olmasiydi Allahtan suana kadar birsey demediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…