eşin kaynana benziyorsa otomatikman kaynanan benzeyecek senin için dua zinciri oluşturalım ben alıştım bu ara zincirlere katılmayaKızlar giybetin dibine vurdunuzGüldüm valla okurken. Ben oğlumu doğurduğum gün herkes kaynanama benzetti ki babam yeni vefat etmişti dokuz ay dua ettim babama benzesin diye Yani öyle karışık falan nadir oluyorlar. Tıpatıp baba ya da anne oluyorlar genel olarak. Benimkini gören aynı babası diyor Bunda dedim kız olmasın kaynanamı doğurmak istemiyorum. Bu oğlum bana benzer inşallah Haksızlık ama
can çıkar huy çıkmaz gerçekten çok önemli benimki de kinci birini sildiği zaman silmiştir dahası yok bende salak gibi iki güler yüze tav olurum gerçekten kinci insanlar uğraşmak zor arada kalıyorsun.Ben kin tutamam eşim kincidir annesi de öyle hatta şu an konuşmuyorlaraslında işime geliyor ama öbür tarafta vicdan yapıyorum. Aşırı inatçıdırlar dediklerini yaptırana kadar her yola başvururlar bu iki huyu hayatım boyunca sevemedim kendi ailem de abim de vardır biraz o da tolere edilebilir başka görmedim ve beni çok yoruyor bu durum bazen beni bile inatçılık yapamaya itebiliyorlar çünkü istemediğim birşeyi yapmak istemiyorum.
Kac yasindasin canmŞimdi cıktım aminiyodan biraz ağrım var.suyun berrak dedi.hızlı teste gerek yok senın riskin sadece yaş dedi.4 haftayı bulabılıyormus sonuclar.ama kız demişti şimdi erkek dedi.%90 dedi bu sefer .çünkü kordonu bacaklarının arasına almıs ve elinide bacak arasına koymustu.hayırlısı olurinşallah
Geçmiş olsun bende de gördü doktor ama yeri ve büyüklüğü önemliymiş. Benimki rahmin dış duvarinda oldugundan bebeğe ve doguma zarari olmaz dedi.Ayrıntılı ultrasonda rahmimde miyom çıktı.nedir bu riski ne tam bilmiyorum. sezeryan dikisine baski yapiyor dedi .ne demek istedi anlamadım.sezeryanim 10 yıl önce oldu.enson sezeryan olduğun için sezeryan olur doğumunda dedi dr.
Şu anda oğlum, kocam ve kaynanam üçlüsüne magruz kalmış durumdayım. Ne yapsam bilemedimTek sıkıntı kocadan başka kimseye bakmıyor oluşumuzben şimdi güzel bi bebek fotosu buldum ona bakıyorum aşko sen de sürekli ayna da kendine bak ikizini doğur
Çok teşekkür ederim :) moral verdin canım sağolasın.Bence gayet iyi gitmissin canım. Ben 18. Haftaya kadar 4 kilo almistim. Hem sen bol bol dinlen bosver kilolari bebisini saglikla kucagina al sonra insallah veririz bütün kiloları
Merhaba canım 16.haftamda 29 mm idi. 30 haftalık erken doğum öyküm olduğu için riske atmak istemedi. Geç olmadan atalım dedi. Sonraki haftalarda daha riskli imiş çünkü. Özellikle de açıklık oluşursa. Sen de kendini fazla yormamaya çalış.Canım merhaba. Serviks kaçtı serklaj oldun. Benim 33 serklaj taraftarı değil doktorum. İlk gebeliğim
MaşAllahAblaları detaylıdan çıktıkçok şükür bi sıkıntı görmedi doktor .370 gr olmuş sıpa cinsiyeti tekrar sordum aynı erkek dedi.Bütün organlara baktı şükür bi sorun yok. Sonuçları kendi doktorumda gördü güzel dedi.Magnezyum, demir ve diğer vitaminleri kullanmaya devam dedi.1 ay sonra tekrar çağırdı Elleri yüzünde poz verdi sıpa ,duduşa bakın ya çenesi hele ,Allahım mucize
merhaba ben ebebek markasının yastğını aldım. aşağıya fotosunu koydum. cırtı çıkıyor taşıması da pratik olur. Ben memnunum şimdilik. fiyatı da daha uygun.Bol sırt bel ağrılı geçiyor gebe yastığı almayı düşünüyorum karar veremedim tatilde o kocaman yastık nasıl gidecek diye. Alanlarda memnun havasını alıp götürsem şekli bozulurmu diye düşünüyorum tek derdim şuan bu
Bende dün hissedemedim. Sonra hissettim gibi oldu .Pıt pıt yaptı bağırsakmi bebekmi karar veremedim.
Teşekkür ederim bunu ilk defa gördüm ♡merhaba ben ebebek markasının yastğını aldım. aşağıya fotosunu koydum. cırtı çıkıyor taşıması da pratik olur. Ben memnunum şimdilik. fiyatı da daha uygun.
Eki Görüntüle 3091890
benim ilk gebeliğimde 20.hafta civarı böyle lekelenmem olmuştu. sıkıntı olmadı bununla alakalı. ama çok panik olmuştuk hatırlıyorum.Kızlar biraz önce tuvalette peçeteye kahverengi akıntı geldi çok korktum. tekrar gidip sildim yine vardı. son adet günü biter de silince gelir ya değişik bir akıntı kan gibi ama değişik renkte sulu öyleydi. gebelik boyunca ne kan ne akıntım olmuştu çok garip geldi. doktora mesaj attım henüz dönmedi. bu aylarda normal midir? başta çok korktum açıkçası. insan hiç öyle bir şey beklemiyor aylarca görmedikten sonra
Cerrahpaşa tıp fakültesinde yaptırdım ama parayla bakılıyor ordada özel hastanelerden bir miktar daha düşük 436tlye baktılar en azından profesör bakıyor tavsiyede ederim.renkli yüzünün resminide verdi herseyinede baktı.Günaydın hanımlar Devlet Hastanesi'ne detaylı ultrason çektiren var mı?
Teşekkür ederim. Alanya'dayım . Hem özel hem devlete gidiyorum ayın 21ine verdi devlet hastanesi bende 13 üne randevu aldım özelden. Devlette ki doktoruma bakıyor musunuz dedim bakıyoruz ama öyle çok detaylı değil gibi birşey söyledi içimize sinmedi eşimleCerrahpaşa tıp fakültesinde yaptırdım ama parayla bakılıyor ordada özel hastanelerden bir miktar daha düşük 436tlye baktılar en azından profesör bakıyor tavsiyede ederim.renkli yüzünün resminide verdi herseyinede baktı.
Benim miyom 31*27mm capindaymis ve sezeryan dikisinin altindaymis .sezeryan yaparken fazla kanama sebep olursa kafamda deli sorular takacak bişey buldum gene yani ..Geçmiş olsun bende de gördü doktor ama yeri ve büyüklüğü önemliymiş. Benimki rahmin dış duvarinda oldugundan bebeğe ve doguma zarari olmaz dedi.
Tıp fakültesine yönelin.vardir mutlaka profosor bakıyor en azından özel hastanelerden daha azdır ama güvenli ellerde bakılır.Teşekkür ederim. Alanya'dayım . Hem özel hem devlete gidiyorum ayın 21ine verdi devlet hastanesi bende 13 üne randevu aldım özelden. Devlette ki doktoruma bakıyor musunuz dedim bakıyoruz ama öyle çok detaylı değil gibi birşey söyledi içimize sinmedi eşimle
canım bende de gördü miyom baya var dedi. Ama şükür sıkıntı oluşturacak yerde değil rahmin dışına doğru büyüyo dedi.Benim miyom 31*27cm capindaymis ve sezeryan dikisinin altindaymis .sezeryan yaparken fazla kanama sebep olursa kafamda deli sorular takacak bişey buldum gene yani ..
Şu haftada insan korkuyor hastanede bekliyorum bakalım hayırlısı olsunbenim ilk gebeliğimde 20.hafta civarı böyle lekelenmem olmuştu. sıkıntı olmadı bununla alakalı. ama çok panik olmuştuk hatırlıyorum.
benim de esimin kafasi saglam bir buyuklukteymis dogdugunda, hatta kadincagiz cok zorlanmis dogumda. benim de korkum bebegin kafasinin iri olmasiydi Allahtan suana kadar birsey demedileray bundan bende korkuyordum yaaeşimin ensesi aşırı kalın çocuğun ensesi babasına benzerde down sendromlu sanırlar diye çok korkmuştum ama bana benzedi galiba kv doğumda çok büyük kafalı bir çocuk doğurdun demişler hatta kafasını taşıyamıyormuş küçükken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?