2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Tıp fakültesine yönelin.vardir mutlaka profosor bakıyor en azından özel hastanelerden daha azdır ama güvenli ellerde bakılır.
Randevuyu aldım bakalım nasıl geçecek ikisine de gideceğim için karşılaştırma şansım olacak inşallah güzel ilerler herşey hepimiz için

Kızlar mide yanması için kullandığınız bir ilaç şurup var mi doktorunuzun zararı olmaz dediği ben dünden beri çok fenayım resmen yanmadan dolayı boğazımın yanmasını geçtim ensem falan acıyor artik

Sağol canım, okusum yan etkileri bişey yazmıyordu. Şey geldi aklıma, galiba iyi yerleştiremedim dışarı sızdı o da kaşıntı mo yaptı acaba? Sabaha karşı tuvalete gittiğimde söylemesi ayıp toz giib bişeyler vardı bide yağ gibi temizlemek için bieaz uğraştım ama zarar vermeyeyim diye zorlamadım da

Yormuyorum ama bulantım çok fazla. Kusmaktan çok yoruldum artık

Kızlar 20.haftalık gebelikte SERVİKAL mesafe kaç olmalı? bende 30 mm ölçülmüş . normal mi acaba?

Ay teşekkür ederim canım. Hiç hayır demem dua zincirine Allah senin de gönlüne göre versin. Ogluşun sana benzesin

Ay teşekkür ederim canım. Hiç hayır demem dua zincirine Allah senin de gönlüne göre versin. Ogluşun sana benzesin
bana benzemesin valla ben küçükken öyle çirkindim ki ancak düzeldim büyünce , kel ve dişsizdim kız cocuğu demeye bin şahit lazımdı annem benden utansa yeridir

Kızlar 20.haftalık gebelikte SERVİKAL mesafe kaç olmalı? bende 30 mm ölçülmüş . normal mi acaba?
Ben de 20 haftalık gebeyim dün ayrıntılı ultrasonda perinatolog 39 mm olarak ölçtü hafta ile uyumlu dedi. 25 mm altını riskli görüyoruz dedi. Bence sizinki de normaldir. Rutin kontrollerde takip ettirirsiniz sorun olmaz.

Ay aynı durumdayız eşim sarışın mavi gözlü boylu poslu annesinin tarafı da mavi gözlü hep. Benim baba tarafı da hep renkli gözlü ama ben kahve gözlü esmerim boyum çok kısa değil ama inşallah renk ve boy olarak babasına çeker diğer her şeyini benden alsın istiyorum özellikle burnu bana çeker umarım kızımın

biraaz baskın gibi geldin bana tek dileğim göz renginin babasına çekmesi burnu ikimizin de güzel fark etmiyor gördüğüm kadarıyla çene yapısı bana benziyor yukarısı babaya benim suratım uzun kalıyor çok heyecanlıı değil mi yaaa

Fiziği bana benzesin kaşı gözü burnu da bana benzesin huyu suyuda ayyy aynı bana benzesin ya sonuç olarak ben doğuruyorum kocam doğursaydı da ona benzeseydi

Benim tüm hamilelik boyunca sarı akıntım vardı. Hala daha var. Enfeksiyon da çıkmıyor. Hamilelikte normel diyor doktorlar

Sağol canım ,doktor bişi demedi bi sorun görse söylerdi diye düşünüyorum

Gaviscon kullanıyorum ben canım çok işe yarıyor. Zararı yok. İnşallah sende de yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…