Evet esmer gen daha baskın oluyor ama dediğin gibi göz rengi çekse bile yeterbiraaz baskın gibi geldin bana tek dileğim göz renginin babasına çekmesi burnu ikimizin de güzel fark etmiyor gördüğüm kadarıyla çene yapısı bana benziyor yukarısı babaya benim suratım uzun kalıyor çok heyecanlıı değil mi yaaa
sims oynarken hep hile yapardım öğrenmek için bunda hilede yapamamEvet esmer gen daha baskın oluyor ama dediğin gibi göz rengi çekse bile yetermaviş esmer kızım olabilir resmen her şeyden daha çok kime benzeyecek nasıl olacak onu merak ediyorum
Kesinlikle onlar en ufak riski bile söylemek zorundalar çünküSağol canım ,doktor bişi demedi bi sorun görse söylerdi diye düşünüyorum
Benim de 35 çıkmıştı canim 20+0 detaylı ultraaonda, olumsuz bi şey demedi gayet iyi dedi her şeyeKızlar 20.haftalık gebelikte SERVİKAL mesafe kaç olmalı? bende 30 mm ölçülmüş . normal mi acaba?
Rennie duo şurup içebilirsin dedi doktorum canim akşamüzeri alacağım yoksa gaviscon da bakabilirim o zaman inşallah faydası olur çok kötü bir şey çünküGaviscon kullanıyorum ben canım çok işe yarıyor. Zararı yok. İnşallah sende de yarar.
Estağfurullah.bana benzemesin valla ben küçükken öyle çirkindim ki ancak düzeldim büyünce , kel ve dişsizdim kız cocuğu demeye bin şahit lazımdı annem benden utansa yeridir
Benimki de yarın. Güzel haberlerle döneriz inşallahiyiyim çok şükür bebek vurdukça mutluluktan uçucamm resmen ama akşama kesin morelimi bozcak bir şey bulurumyarın detaylı ultrasonum var heyecanlıyımm o yüzdenn
inşallahhhhBenimki de yarın. Güzel haberlerle döneriz inşallah
gebelik süperrr , 3.5 kg aldım , göbeğim bir gün güzel diğer gün hiç yok gibi , ilk gebelik ve iç karnım büyük galibaa, şeker yüklemesi kesinlikle düşünüyorummKizlar nasilsiniz? Nasil gidiyor gebelik? Kilo aliminiz ne durumda? Benim gobek aldi basini gidiyor, 2. Gebelik diye diyorlar.
Seker yuklemesi yaptirmayi dusunuyor musunuz?
Bi pamuk koy oraya tişörtün içine sıkıştır sürekli kolonya dök bugün kurudukca tekrar dök aşırı şekilde ağrısını alıyo ve rahatlatıyo benim baya ağrılıydı hep bu sekilde hafifletip atlattımTetanoz aşımı oldum geldim şimdi, sol koldan yaptılar sancı var hafif
Yaa hani ikinci gebelikte daha az kilo alımı oluyorduKizlar nasilsiniz? Nasil gidiyor gebelik? Kilo aliminiz ne durumda? Benim gobek aldi basini gidiyor, 2. Gebelik diye diyorlar.
Benim göbeğim baya belirgin oldu ama henüz hiç kilo almadım hala 54'üm. Şeker yüklemesini doktorum önerirse yapacağım, yarın soracağım. Sağlıklı gebelikler...Kizlar nasilsiniz? Nasil gidiyor gebelik? Kilo aliminiz ne durumda? Benim gobek aldi basini gidiyor, 2. Gebelik diye diyorlar.
sandoz-pantoprazole 40 mg diye bir hap verdi. ilk 7 gun gunde iki tane sonrasinda hergun bir tane icmem gerekiyormus. ben daha dun basladim canimSpicelover mide koruyucu olarak hangi ilacı verdi canım? Bana da bi ilaç verdi ama
Ya mahvoldum ben kusmaktan. Bi çözüm bulsalar da rahat etsemsandoz-pantoprazole 40 mg diye bir hap verdi. ilk 7 gun gunde iki tane sonrasinda hergun bir tane icmem gerekiyormus. ben daha dun basladim canim
Kesinlikle doktorunla konus. Ben Kagan hocayi da dinledim , bir hanfendi katilmisti yayina , oda bizimki artik 5-6 aylik olmus hala kusuyodu , Kagan hoca dedi ki “ o artik gebelik bulantisi degil, mide asiti yada reflusu olmus sizinki, doktorunuzla konusun mideniz icin ilac versin “ dedi.Ya mahvoldum ben kusmaktan. Bi çözüm bulsalar da rahat etsem
Boş mide asidi değil benim. Yendiğim şeyler geri çıkıyor. Doktorum bir mide koruyucu verdi yarın denemeye başlayacağım.Kesinlikle doktorunla konus. Ben Kagan hocayi da dinledim , bir hanfendi katilmisti yayina , oda bizimki artik 5-6 aylik olmus hala kusuyodu , Kagan hoca dedi ki “ o artik gebelik bulantisi degil, mide asiti yada reflusu olmus sizinki, doktorunuzla konusun mideniz icin ilac versin “ dedi.
Bende ayni sekilde anlattim , yani bos bos mide asidi kusuyorum fln diye sonra hemen bu ilaci verdiler.
Yoksa bende hala gebelik bulantisi icin olan ilacimi iciyordum oda eh istee pek fayda etmiyordu.
acaba reflu mu ? gebelikte reflu de cok gorulurmus yaBoş mide asidi değil benim. Yendiğim şeyler geri çıkıyor. Doktorum bir mide koruyucu verdi yarın denemeye başlayacağım.
TeşekkürlerBir diş sarımsağı ez ağrıyan dişinin üstüne koy canım. Ben cok fena ağrılar cektim. Karanfil, buz, nane herşeyi denedim. En son o fayda etti. Ilk çok agridi sarımsağı koyunca ama yarım saat sonra hic bir ağrı kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?