2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet esmer gen daha baskın oluyor ama dediğin gibi göz rengi çekse bile yeter maviş esmer kızım olabilir resmen her şeyden daha çok kime benzeyecek nasıl olacak onu merak ediyorum

Evet esmer gen daha baskın oluyor ama dediğin gibi göz rengi çekse bile yeter maviş esmer kızım olabilir resmen her şeyden daha çok kime benzeyecek nasıl olacak onu merak ediyorum
sims oynarken hep hile yapardım öğrenmek için bunda hilede yapamam

Gaviscon kullanıyorum ben canım çok işe yarıyor. Zararı yok. İnşallah sende de yarar.
Rennie duo şurup içebilirsin dedi doktorum canim akşamüzeri alacağım yoksa gaviscon da bakabilirim o zaman inşallah faydası olur çok kötü bir şey çünkü

bana benzemesin valla ben küçükken öyle çirkindim ki ancak düzeldim büyünce , kel ve dişsizdim kız cocuğu demeye bin şahit lazımdı annem benden utansa yeridir
Estağfurullah. Anneler utanmaz çocuklarından. O zaman kime benzesin istiyorsan ona benzesin.

Kizlar nasilsiniz? Nasil gidiyor gebelik? Kilo aliminiz ne durumda? Benim gobek aldi basini gidiyor, 2. Gebelik diye diyorlar.
Seker yuklemesi yaptirmayi dusunuyor musunuz?

Kizlar nasilsiniz? Nasil gidiyor gebelik? Kilo aliminiz ne durumda? Benim gobek aldi basini gidiyor, 2. Gebelik diye diyorlar.
gebelik süperrr , 3.5 kg aldım , göbeğim bir gün güzel diğer gün hiç yok gibi , ilk gebelik ve iç karnım büyük galibaa, şeker yüklemesi kesinlikle düşünüyorumm

Tetanoz aşımı oldum geldim şimdi, sol koldan yaptılar sancı var hafif
Bi pamuk koy oraya tişörtün içine sıkıştır sürekli kolonya dök bugün kurudukca tekrar dök aşırı şekilde ağrısını alıyo ve rahatlatıyo benim baya ağrılıydı hep bu sekilde hafifletip atlattım

Benim göbeğim baya belirgin oldu ama henüz hiç kilo almadım hala 54'üm. Şeker yüklemesini doktorum önerirse yapacağım, yarın soracağım. Sağlıklı gebelikler...

Ya mahvoldum ben kusmaktan. Bi çözüm bulsalar da rahat etsem
Kesinlikle doktorunla konus. Ben Kagan hocayi da dinledim , bir hanfendi katilmisti yayina , oda bizimki artik 5-6 aylik olmus hala kusuyodu , Kagan hoca dedi ki “ o artik gebelik bulantisi degil, mide asiti yada reflusu olmus sizinki, doktorunuzla konusun mideniz icin ilac versin “ dedi.

Bende ayni sekilde anlattim , yani bos bos mide asidi kusuyorum fln diye sonra hemen bu ilaci verdiler.

Yoksa bende hala gebelik bulantisi icin olan ilacimi iciyordum oda eh istee pek fayda etmiyordu.

Boş mide asidi değil benim. Yendiğim şeyler geri çıkıyor. Doktorum bir mide koruyucu verdi yarın denemeye başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…