Olabilir. Geğirme hissi de olmaya başladı zaten. Hatta çok afedersin balgamlı gibi kusuyorum bazenacaba reflu mu ? gebelikte reflu de cok gorulurmus ya
benimde oyle zaten gegirme ile birlikte cikariyorum bende .Olabilir. Geğirme hissi de olmaya başladı zaten. Hatta çok afedersin balgamlı gibi kusuyorum bazen
Oy oy ben puzzle parçaları gibi ayrılıcam bu hamileliktebenimde oyle zaten gegirme ile birlikte cikariyorum bende .
bende bir kac sayfa once yazmistm , 9 aya parcalanmazsam iyi diyeOy oy ben puzzle parçaları gibi ayrılıcam bu hamilelikte
Benim bi de rahim ağzı uzunluğum problemim var yatışlardayım hep. Eğilmiyorum yürümüyorum filan. Eşim bi daha çocuk isteme diyprbende bir kac sayfa once yazmistm , 9 aya parcalanmazsam iyi diyeayni duygular icindeyiz
Her gun muhakkak oluyo evet hissediyorum yani.Belki siz harekrt halindeyken oynamistir. Benim bebisim yediklerime tepki veriyo.Sizin de eger oyleyse bir seyler yiyin meyve veya sut vs olabilir.Yataga oturun dinlenin bence 15 dk icinde harekrt olacaktirKızlar ya bebeğini hissedenlere sorum her gün istisnasız hareket hissediyor musunuz? Sabahtan beri bebisten ses çıkmadı endişelenmeye başladım
Geçmiş olsun ben de ilk gebeligimde 5bucuk aylik olana kadar kusmustum. Sadece zofer diye bi ilac ise yaziyordu. Kemoterapi alan hastalarin bulantisini kesmek icin kullaniliyormus. Korka korka ictim ama mecburen ictim. Busefer prilam çıkmış onunla atlattim cok sukur. Günde 2 ile basliyo 4e kadar cikabiliyor sayisi, prilam da mi ise yaramadiBoş mide asidi değil benim. Yendiğim şeyler geri çıkıyor. Doktorum bir mide koruyucu verdi yarın denemeye başlayacağım.
8 kilo çok iyiymiş keşke o kadar kiloyla kapatsakHanimlar kilo hem onemli hem onemsiz.Yani biraz mumkunse yuruyus yapin bir de abur cubur yiyosaniz kesin.Digerleri icin cok cok kisitlamayin.Eşim kiloyu hic dert etmez sagolsun.Sisko olsan ne olacak sen ve yavrumuz iyiyse sagliginizi etkilemiyosa hic dert etme der :) Ama tabi cok kilo sagligi etkileme riskine sahip bu da bi gercek.Ilk gebelikte 8 kilo civari almistim bunda şu an 3 gibi almis vaziyetteyim.Bakalim ne olacak :))
Benimde tansiyon ilaclarimi yan etkileri var malesef , neyse bakalim yarisini bitirdim yolunBenim bi de rahim ağzı uzunluğum problemim var yatışlardayım hep. Eğilmiyorum yürümüyorum filan. Eşim bi daha çocuk isteme diypr
Simdiden o kadar kilo alanlar var8 kilo çok iyiymiş keşke o kadar kiloyla kapatsak
Kaç kiloyla hamile kalmistin canımHanimlar kilo hem onemli hem onemsiz.Yani biraz mumkunse yuruyus yapin bir de abur cubur yiyosaniz kesin.Digerleri icin cok cok kisitlamayin.Eşim kiloyu hic dert etmez sagolsun.Sisko olsan ne olacak sen ve yavrumuz iyiyse sagliginizi etkilemiyosa hic dert etme der :) Ama tabi cok kilo sagligi etkileme riskine sahip bu da bi gercek.Ilk gebelikte 8 kilo civari almistim bunda şu an 3 gibi almis vaziyetteyim.Bakalim ne olacak :))
Aynıyız bende hiç bulantı yaşamadım. 4 kilo aldımBen de kiloyu çok kafaya takanlardanim..hiç bulantım olmadığı için,9 ay çok güzel yiyip,çok kilo alıyorum...4 kilo aldim simdilik
Kilo dediğin nedirki diyeceğimde umarım emzirme döneminde iştahımız çok açılmaz o apayrı bir süreçmişBenimde tansiyon ilaclarimi yan etkileri var malesef , neyse bakalim yarisini bitirdim yolun
Bana yanında sadece ikili testini getir dedi sekreter yada asistani. Ama birgün öncesi arayıp başka bir tahlil test istermi onu bilemem .Kan değerlerime kendi Jinekologuma gitmeden önce yaptırıyorum. Ertesi günde ona gösteriyorum her ay .Kızlar bişey sormak istiyorum. Detaylıya girerken kan tahlili önemli mi ? Şimdi ben en sn nisan sonunda bi kan vermiştim, sonrasında afp testi yapıldı sadece. Detaylıya bakan Doktor yeni kan sonucu görmek ister mi ? Haftaya detaylıya gireceğim de acaba lazım olur mu diye düşünüyorum. Lazımsa bugün gidip kan vereyim diye düşündüm. İyi olur mu gerekli mi sizce? Yoksa kendi doktoruma kontrole giderken mi test yaptırsam ? Onun için daha zaman var, ayın sonunda gideceğim. Sağlık ocağına da hiç gidesim yok.
Kuzu birde sen neden her ay kan tahlili yaptirmiyorsun genel olanı yani glikoz ferritin tsh değerleri idrar hepsine bakıyorlarKızlar bişey sormak istiyorum. Detaylıya girerken kan tahlili önemli mi ? Şimdi ben en sn nisan sonunda bi kan vermiştim, sonrasında afp testi yapıldı sadece. Detaylıya bakan Doktor yeni kan sonucu görmek ister mi ? Haftaya detaylıya gireceğim de acaba lazım olur mu diye düşünüyorum. Lazımsa bugün gidip kan vereyim diye düşündüm. İyi olur mu gerekli mi sizce? Yoksa kendi doktoruma kontrole giderken mi test yaptırsam ? Onun için daha zaman var, ayın sonunda gideceğim. Sağlık ocağına da hiç gidesim yok.
Gerekirse doktor yaptırır diye düşünüyordum canım, şimdi düşündüm de yaptırsam iyi olacak dediğin gibi. Aslında doktorum genelde bakıyordu ama bu gittiğimde istemedi, sağlık ocağının sonuçlarına baktı sadece. O da diyor sağlık ocağında da yaptırabilirisn burada da diye ama benim kafa çalışmafı demek ki . Kendimi iyi hissedersem birazdan gidip yaptırayım bari haklısın.Kuzu birde sen neden her ay kan tahlili yaptirmiyorsun genel olanı yani glikoz ferritin tsh değerleri idrar hepsine bakıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?