- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Ama idrarı sağlık ocağında bakmıyorlar. En azından burada yok. Kendi doktoruma gittiğimde arada istiyor o zaman baktı bikaç kereKuzu birde sen neden her ay kan tahlili yaptirmiyorsun genel olanı yani glikoz ferritin tsh değerleri idrar hepsine bakıyorlar
58 kiloyla canimKaç kiloyla hamile kalmistin canım
4 kilo fwzla degil ki gayet normal şu an icinBen de kiloyu çok kafaya takanlardanim..hiç bulantım olmadığı için,9 ay çok güzel yiyip,çok kilo alıyorum...4 kilo aldim simdilik
Evet canim aç karnina kanGerekirse doktor yaptırır diye düşünüyordum canım, şimdi düşündüm de yaptırsam iyi olacak dediğin gibi. Aslında doktorum genelde bakıyordu ama bu gittiğimde istemedi, sağlık ocağının sonuçlarına baktı sadece. O da diyor sağlık ocağında da yaptırabilirisn burada da diye ama benim kafa çalışmafı demek ki . Kendimi iyi hissedersem birazdan gidip yaptırayım bari haklısın.
Detaylıda bana da sadece, elinizde ne varsa getirin ikili dahil denildi. Tüm sonuçları yanımda taşıyorum zaten. Onları düzenler giderim diye düşünmüştüm. Kanı,aç karnına vermek lazım değil mi ?
Bakıyorlar tatlım benim idrarda enfeksiyon varmı diye.Ama idrarı sağlık ocağında bakmıyorlar. En azından burada yok. Kendi doktoruma gittiğimde arada istiyor o zaman baktı bikaç kere
Sağol canım ama idrara sağlık ocağında bakmıyorlar diye biliyorum. En azından burada öyle. İdrar ve d vitamini gibi şeyleri hastanede yaptıracağım mecburenEvet canim aç karnina kan
İdrarın gelmezse kan tahlilini verdikten sonra su içebilirsin. İdrar tahlili için.
Ben d vitaminine sağlık ocağı bakmıyor diye 3 aya bir dışarıda laboratuvarda kendim yaptiriyorum.
Evet öyle demişti bana ama yine gidince sorayım bakalım değişen bişey oldu mu ben mi yanlış hatırlıyorum. Üstelik çok merkezi bi yerde sağlık ocağım, bi sorayım bakalım ne diyecekP pembeumutyildizi
Sağlık Ocağı doktorumu dedi bakmıyoruz diye .Benim her ay bakıyor ben demeden unutursada hatırlatıyorum.
İnternete baktım şimdi, saati oluyormuş belki o yüzden bakmamışlardır. Saati mi kaçırdım ne olduydu ki hatırlamıyorum da. Gidersem sorayım bakalım. Ayy hiç gidesim de yok çok acıktımP pembeumutyildizi
Sağlık Ocağı doktorumu dedi bakmıyoruz diye .Benim her ay bakıyor ben demeden unutursada hatırlatıyorum.
Neden böyle bişey hissediyosun ki canımkızlar hamileliğin beni zorladığı tek şey duygusal çöküntü
bilmiyorum aşırı kötüyüm duygusal anlamda sebebini bilsem kafamdan atacağım ama yok bulamıyorumNeden böyle bişey hissediyosun ki canım
sen çok özelsin ve çokta özel bi dönemden geçiyosun, her zaman aşırı yüksek olamazsın tabi ama düştüğünde bol bol müzik dinle bebeğinle konuş en sevdiğin şeyleri yap. eminim ki çok iyi bi anne olucaksınbilmiyorum aşırı kötüyüm duygusal anlamda sebebini bilsem kafamdan atacağım ama yok bulamıyorum
Bak kuzum benim idrar tahlilini atim.Sağol canım ama idrara sağlık ocağında bakmıyorlar diye biliyorum. En azından burada öyle. İdrar ve d vitamini gibi şeyleri hastanede yaptıracağım mecburen
Sor idrara bakıyorlar. Çünkü ilk ay bende idrarda enfeksiyon çıkmıştı sağlık ocağında.Evet öyle demişti bana ama yine gidince sorayım bakalım değişen bişey oldu mu ben mi yanlış hatırlıyorum. Üstelik çok merkezi bi yerde sağlık ocağım, bi sorayım bakalım ne diyecek
Ben her zaman sabah kan ve idrar testi veririm .Kan ve idrarda 11 e kadar biliyorum çünkü testleri laboratuvara yolluyorlar.İnternete baktım şimdi, saati oluyormuş belki o yüzden bakmamışlardır. Saati mi kaçırdım ne olduydu ki hatırlamıyorum da. Gidersem sorayım bakalım. Ayy hiç gidesim de yok çok acıktım
Ne yönden o çöküntü onu bulup o kuruntunu en aza indirebilirsin bu süreçte. Karamsar olma .Çöküntü yok .Beynimiz yapıyor. Olumlu düşünürsek. Olumlu sinyal gider alt ederiz .Bu bir gerçek. KÜÇÜK KÜÇÜCÜK birşey bile onu alt edebilir .kızlar hamileliğin beni zorladığı tek şey duygusal çöküntü
Ben de tahmini 3 kilo falan aldımSimdiden o kadar kilo alanlar var6 kilo aldım 8 e ne kaldı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?