2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet canim aç karnina kan
İdrarın gelmezse kan tahlilini verdikten sonra su içebilirsin. İdrar tahlili için.

Ben d vitaminine sağlık ocağı bakmıyor diye 3 aya bir dışarıda laboratuvarda kendim yaptiriyorum.

Sağol canım ama idrara sağlık ocağında bakmıyorlar diye biliyorum. En azından burada öyle. İdrar ve d vitamini gibi şeyleri hastanede yaptıracağım mecburen

P pembeumutyildizi
Sağlık Ocağı doktorumu dedi bakmıyoruz diye .Benim her ay bakıyor ben demeden unutursada hatırlatıyorum.
Evet öyle demişti bana ama yine gidince sorayım bakalım değişen bişey oldu mu ben mi yanlış hatırlıyorum. Üstelik çok merkezi bi yerde sağlık ocağım, bi sorayım bakalım ne diyecek

P pembeumutyildizi
Sağlık Ocağı doktorumu dedi bakmıyoruz diye .Benim her ay bakıyor ben demeden unutursada hatırlatıyorum.
İnternete baktım şimdi, saati oluyormuş belki o yüzden bakmamışlardır. Saati mi kaçırdım ne olduydu ki hatırlamıyorum da. Gidersem sorayım bakalım. Ayy hiç gidesim de yok çok acıktım

bilmiyorum aşırı kötüyüm duygusal anlamda sebebini bilsem kafamdan atacağım ama yok bulamıyorum
sen çok özelsin ve çokta özel bi dönemden geçiyosun, her zaman aşırı yüksek olamazsın tabi ama düştüğünde bol bol müzik dinle bebeğinle konuş en sevdiğin şeyleri yap. eminim ki çok iyi bi anne olucaksın

Evet öyle demişti bana ama yine gidince sorayım bakalım değişen bişey oldu mu ben mi yanlış hatırlıyorum. Üstelik çok merkezi bi yerde sağlık ocağım, bi sorayım bakalım ne diyecek
Sor idrara bakıyorlar. Çünkü ilk ay bende idrarda enfeksiyon çıkmıştı sağlık ocağında.

İnternete baktım şimdi, saati oluyormuş belki o yüzden bakmamışlardır. Saati mi kaçırdım ne olduydu ki hatırlamıyorum da. Gidersem sorayım bakalım. Ayy hiç gidesim de yok çok acıktım
Ben her zaman sabah kan ve idrar testi veririm .Kan ve idrarda 11 e kadar biliyorum çünkü testleri laboratuvara yolluyorlar.

kızlar hamileliğin beni zorladığı tek şey duygusal çöküntü
Ne yönden o çöküntü onu bulup o kuruntunu en aza indirebilirsin bu süreçte. Karamsar olma .Çöküntü yok .Beynimiz yapıyor. Olumlu düşünürsek. Olumlu sinyal gider alt ederiz .Bu bir gerçek. KÜÇÜK KÜÇÜCÜK birşey bile onu alt edebilir .

Arkadaşlar merhaba , benimde kasımda doğum olacak inşallah , 4 lü tarama riskli çıktı 1/33 Amerika’ya kan gönderdik çok kötüyüm böyle durumla karşılaşan var mı , tabi ki allahtan razıyım ama anlarsınız beni ağlamalarımı durduramıyorjm yorumlarınıza ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…