2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Günaydın kızlar bime giden var mı bugun titreşimli oyuncak 60 lira bugun bim de e bebek de 120 130 lira halka 15 lira cok iyi fiyat olarak kitapların tanesi 17.5 lira ogluma da okurum kardesine de ayrıca katlanır küvet takımları baby nestler nevresimler falan da vardı millet hep aldı zaten 1 tane 2 tane gelen

Eklentiler

• IMG_20220701_095037.webp
    105,4 KB · Görüntüleme: 71
Allahım hayırlısıyla kullandırmak nasip etsin tatlım

Canım ikili, dörtlü testler tarama testleri kesin sonuç vermez çoğu kişide böyle sonuçlar çıkıp sonrasında bebeğin sağlıklı olduğunu öğreniyorlar. Fetal dna sonucun iyi gelir umarım içini ferah tut. Çoğu doktor ikili normale 4lü yapmıyorlar bile. 4lünğn doğruluk oranı ikiliden de düşük çünkü

2 li 3 lü testin nasıl çıkmıştı. Bunları yaptırıp riskli görüncemi 4lü testi yaptirdi .

Gerçekten mi bilmiyorum doktor 4 lü dedi yaptırdım bilseydim yaptırmazdım , zaten en başından beri riskim var kanamalarım var psikolojik olarak zaten kötüydüm üstüne bu geldi gerçekten dayanamıyorum lütfen dua edin sonuçlar temiz gelsin

Allah yardımcın olsun canım umarım temiz gelir sonuç. Fetal dna daha önemli diye biliyorum. Ben fetal yaptırdım mesela, o sebeple mi bilmiyorum ama doktorum üçlü ve dörtlü yapmayacak mesela. İçini rahat tut bunlar hep tarama testi

Detaylı ultrasonda hiç birseye gerek yok, sadece ultrason ile kontrol yapılıyor

Ya canım benim gönlünü ferah tut o zaman benim doktor 2li test risk görmeyince diğerlerini yaptırmadı. Sendede birsey çıkmayacak
İnşallah canım , ultrasonda hiçbişey çıkmadı down sendromu belirtisine dair , ense burun kemiği vs hatta dün başka doktora gittim o da ultrason bulgusu göremedi , ama diğer haftalarda çıkarsa diye endişeliyim , 18 haftadayım açılma var şimdiden napcam bilmiyorum sizlerde hamilesiniz dizide etkilemek istemiyorum hakkınızı helal edin

Kizlar hepsiburada da baby turco ürünlerinde ikinci ürün 1 TL. Islak mendil için değerlendirebilirsiniz ya da bez düşünürseniz

Hayir canim bunun etkilenmesi felan yok herkesin başına herşey gelebilir. Bizler içimizi ferah tutacağız dünyanın sonu gibi davranmayacagiz bu kadar stres bünye kaldırmaz bebekte etkilenir
Endiselenmen normal ama bunu üst seviyede yaşama. Daha çok gerilip stres yaparsın ♡

Elimden geldiğince sakin kalmaya çalışıyorum , desteğiniz için çok teşekkür ederim

Ben de tahmini 3 kilo falan aldım herkes 20.haftadan sonra çok alınıyor diyor korkuyorum
2 haftadir asırı hizlandi kilo alışım 19. Haftaya kadar toplamda 4 kilo aldım. 2 kiloyu 2 hafta icinde aldım. Hatta bugun 500 gram daha aldigimi gordum. Cok yemiyorum aslında. Yürüyüşte yapıyorum en az 7 bin adım yürüyorum. Öyle bir şiskinligim flnda yok bacaklarımda kollarımda vs. Karnım büyük biraz o kadar. Nasil alıyorum bu kiloları nereye alıyorum bi anlasam

Hic endiselenmeyin. 2'li tertemiz cikmis, ultrason tertemiz. O kan testi gelene kadar surekli stres olacaksiniz ve sonucta temiz gelecek. Bircok arkadasin basina geldigi gibi. Ama bu sure zarfinda yasadiginiz stres sizi cok yoracak. Papatya cayi bir nebze olsun yatistiriyor ve hamileler icinde zararsiz bir cay.
Bizi etkilemezsiniz, hepimiz burada birbirimize destek cikmak icin variz. Birbirinin derdinden anlayan, hamilelik anlari birbirine cok yakin tatli bir grup hanim takiliyoruz burada. Iyiki yazdiniz da bakin herkesten endiselenme aman diye yorumlar aldiniz. Yurek dolusu sevgiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…