- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
Allahım hayırlısıyla kullandırmak nasip etsin tatlımGünaydın kızlarbime giden var mı bugun titreşimli oyuncak 60 lira bugun bim de e bebek de 120 130 lira halka 15 lira cok iyi fiyat olarak kitapların tanesi 17.5 lira ogluma da okurum kardesine de ayrıca katlanır küvet takımları baby nestler nevresimler falan da vardı millet hep aldı zaten 1 tane 2 tane gelen
Canım ikili, dörtlü testler tarama testleri kesin sonuç vermez çoğu kişide böyle sonuçlar çıkıp sonrasında bebeğin sağlıklı olduğunu öğreniyorlar. Fetal dna sonucun iyi gelir umarım içini ferah tut. Çoğu doktor ikili normale 4lü yapmıyorlar bile. 4lünğn doğruluk oranı ikiliden de düşük çünküArkadaşlar merhaba , benimde kasımda doğum olacak inşallah , 4 lü tarama riskli çıktı 1/33 Amerika’ya kan gönderdik çok kötüyüm böyle durumla karşılaşan var mı , tabi ki allahtan razıyım ama anlarsınız beni ağlamalarımı durduramıyorjm yorumlarınıza ihtiyacım var
2 li 3 lü testin nasıl çıkmıştı. Bunları yaptırıp riskli görüncemi 4lü testi yaptirdi .Arkadaşlar merhaba , benimde kasımda doğum olacak inşallah , 4 lü tarama riskli çıktı 1/33 Amerika’ya kan gönderdik çok kötüyüm böyle durumla karşılaşan var mı , tabi ki allahtan razıyım ama anlarsınız beni ağlamalarımı durduramıyorjm yorumlarınıza ihtiyacım var
Gerçekten mi bilmiyorum doktor 4 lü dedi yaptırdım bilseydim yaptırmazdım , zaten en başından beri riskim var kanamalarım var psikolojik olarak zaten kötüydüm üstüne bu geldi gerçekten dayanamıyorum lütfen dua edin sonuçlar temiz gelsinCanım ikili, dörtlü testler tarama testleri kesin sonuç vermez çoğu kişide böyle sonuçlar çıkıp sonrasında bebeğin sağlıklı olduğunu öğreniyorlar. Fetal dna sonucun iyi gelir umarım içini ferah tut. Çoğu doktor ikili normale 4lü yapmıyorlar bile. 4lünğn doğruluk oranı ikiliden de düşük çünkü
Sağol canım, çalıştığım için bazen erken gidemiyorum demek ki geç gittiğim bir güne denk gelmiş. Sağolasın.Ben her zaman sabah kan ve idrar testi veririm .Kan ve idrarda 11 e kadar biliyorum çünkü testleri laboratuvara yolluyorlar.
2 Li test temiz risk 1/5000 lerdeydi doktor temiz demişti 3 lü tarama yapılmadı2 li 3 lü testin nasıl çıkmıştı. Bunları yaptırıp riskli görümcemi 4lü testi yaptirdi .
08:00 doktorlar geldimi kan alımıda başlıyor tatlımSağol canım, çalıştığım için bazen erken gidemiyorum demek ki geç gittiğim bir güne denk gelmiş. Sağolasın.
Ya canım benim gönlünü ferah tut o zaman benim doktor 2li test risk görmeyince diğerlerini yaptırmadı. Sendede birsey çıkmayacak2 Li test temiz risk 1/5000 lerdeydi doktor temiz demişti 3 lü tarama yapılmadı
Allah yardımcın olsun canım umarım temiz gelir sonuç. Fetal dna daha önemli diye biliyorum. Ben fetal yaptırdım mesela, o sebeple mi bilmiyorum ama doktorum üçlü ve dörtlü yapmayacak mesela. İçini rahat tut bunlar hep tarama testiArkadaşlar merhaba , benimde kasımda doğum olacak inşallah , 4 lü tarama riskli çıktı 1/33 Amerika’ya kan gönderdik çok kötüyüm böyle durumla karşılaşan var mı , tabi ki allahtan razıyım ama anlarsınız beni ağlamalarımı durduramıyorjm yorumlarınıza ihtiyacım var
Amin canım benim tesekkur ederimAllahım hayırlısıyla kullandırmak nasip etsin tatlım
Detaylı ultrasonda hiç birseye gerek yok, sadece ultrason ile kontrol yapılıyorKızlar bişey sormak istiyorum. Detaylıya girerken kan tahlili önemli mi ? Şimdi ben en sn nisan sonunda bi kan vermiştim, sonrasında afp testi yapıldı sadece. Detaylıya bakan Doktor yeni kan sonucu görmek ister mi ? Haftaya detaylıya gireceğim de acaba lazım olur mu diye düşünüyorum. Lazımsa bugün gidip kan vereyim diye düşündüm. İyi olur mu gerekli mi sizce? Yoksa kendi doktoruma kontrole giderken mi test yaptırsam ? Onun için daha zaman var, ayın sonunda gideceğim. Sağlık ocağına da hiç gidesim yok.
Bsxen yoğun oluyorum canım işyerinde acil işleri halledip öyle gidiyordum.08:00 doktorlar geldimi kan alımıda başlıyor tatlım
Anladım canım ama her ay düzenli yaptır ihmal etme hem senin hem bebek içinBsxen yoğun oluyorum canım işyerinde acil işleri halledip öyle gidiyordum.
İnşallah canım , ultrasonda hiçbişey çıkmadı down sendromu belirtisine dair , ense burun kemiği vs hatta dün başka doktora gittim o da ultrason bulgusu göremedi , ama diğer haftalarda çıkarsa diye endişeliyim , 18 haftadayım açılma var şimdiden napcam bilmiyorum sizlerde hamilesiniz dizide etkilemek istemiyorum hakkınızı helal edinYa canım benim gönlünü ferah tut o zaman benim doktor 2li test risk görmeyince diğerlerini yaptırmadı. Sendede birsey çıkmayacak
Hayir canim bunun etkilenmesi felan yok herkesin başına herşey gelebilir. Bizler içimizi ferah tutacağız dünyanın sonu gibi davranmayacagiz bu kadar stres bünye kaldırmaz bebekte etkilenirİnşallah canım , ultrasonda hiçbişey çıkmadı down sendromu belirtisine dair , ense burun kemiği vs hatta dün başka doktora gittim o da ultrason bulgusu göremedi , ama diğer haftalarda çıkarsa diye endişeliyim , 18 haftadayım açılma var şimdiden napcam bilmiyorum sizlerde hamilesiniz dizide etkilemek istemiyorum hakkınızı helal edin
Elimden geldiğince sakin kalmaya çalışıyorum , desteğiniz için çok teşekkür ederimHayir canim bunun etkilenmesi felan yok herkesin başına herşey gelebilir. Bizler içimizi ferah tutacağız dünyanın sonu gibi davranmayacagiz bu kadar stres bünye kaldırmaz bebekte etkilenir
Endiselenmen normal ama bunu üst seviyede yaşama. Daha çok gerilip stres yaparsın ♡
2 haftadir asırı hizlandi kilo alışım 19. Haftaya kadar toplamda 4 kilo aldım. 2 kiloyu 2 hafta icinde aldım. Hatta bugun 500 gram daha aldigimi gordum. Cok yemiyorum aslında. Yürüyüşte yapıyorum en az 7 bin adım yürüyorum. Öyle bir şiskinligim flnda yok bacaklarımda kollarımda vs. Karnım büyük biraz o kadar. Nasil alıyorum bu kiloları nereye alıyorum bi anlasamBen de tahmini 3 kilo falan aldımherkes 20.haftadan sonra çok alınıyor diyor korkuyorum
Hic endiselenmeyin. 2'li tertemiz cikmis, ultrason tertemiz. O kan testi gelene kadar surekli stres olacaksiniz ve sonucta temiz gelecek. Bircok arkadasin basina geldigi gibi. Ama bu sure zarfinda yasadiginiz stres sizi cok yoracak. Papatya cayi bir nebze olsun yatistiriyor ve hamileler icinde zararsiz bir cay.İnşallah canım , ultrasonda hiçbişey çıkmadı down sendromu belirtisine dair , ense burun kemiği vs hatta dün başka doktora gittim o da ultrason bulgusu göremedi , ama diğer haftalarda çıkarsa diye endişeliyim , 18 haftadayım açılma var şimdiden napcam bilmiyorum sizlerde hamilesiniz dizide etkilemek istemiyorum hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?