2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben diyetisyen kontrolu ile gebelik kilolarimi takip ediyorum. Bende de oldu. Bu haftalara has hem odem hem de bebekte gramaj artisi oluyormus. Cok normalmis. Oyle bir avuc minnos bebisler ama agirlasiyorlar da :)

kızlar hamileliğin beni zorladığı tek şey duygusal çöküntü
Şu anda aynı durumdayım. Etrafımda beni anlayabilecek kimse de yok. Oglum da zorluyor. Karnımdaki için ayrı üzülüyorum acaba etkileniyor mu diye. Normalde de yıllardır anksiyete tedavisi görüyorum. Yani hamilelik aslında beklediğimden daha iyi gidiyor.

Allah razı olsun okurken ağlıyorum çok sağolun iyi ki varsınız

İçin rahat olsun temiz gelecektir inanıyorum ben ultrasonda da sıkıntı görmediyse ense kalınlığı normalse hele merak etme sıkıntı olmaz

Ama idrarı sağlık ocağında bakmıyorlar. En azından burada yok. Kendi doktoruma gittiğimde arada istiyor o zaman baktı bikaç kere
Devlet hastanelerinin acilindede idrar tahlili yaptırabilirsin.Ben çok gittim ve yardımcı oldular.Ama sonuçlar bazen e nabıza düşmüyor beklemen gerekebilir birazcık

Yok yaramıyor

Ben de aynıyım. Bir yandan nasıl olacak oğlum küçük endişeleri bir yandan şimdi tam düzen kurmuşken herşeyi baştan yaşayacağı bilmek falan zor oluyor psikolojik olarak. Oğlum da ara ara kardeşini istemediğini belirtiyor hayır, olmaz falan diyor kardeşin nerede dediğimizde. Beni diğer bebeklerden kıskanıyor. Nasıl olacak bilmiyorum. Karnımdakine de üzülüyorum oğlumda olduğu gibi sadece heyecanla değil endişe ile de beklediğim için ve

Allah razı olsun okurken ağlıyorum çok sağolun iyi ki varsınız
Netten takip ettiğim bütün ünlü doktorlar 4lü tarama için çöp diyorlar çok ciddiye alan doktor yok bu testi diğerleri temiz çıktıysa içinizi ferah tutun her şey yolunda gidecektir merak etmeyin inşallsh hayırlı haberler alırsınız

R Roseash canım bugün senin ayrıntılı yok muydu niye yıpratıyorsun kendini gebelikte hormonlar çok dengesiz oluyor maalesef ama onlara izin verme oğluşunu düşün alışveriş yap hayal kur yürüyüşe çık her şey güzel olacak inşallah

gebelik süperrr , 3.5 kg aldım , göbeğim bir gün güzel diğer gün hiç yok gibi , ilk gebelik ve iç karnım büyük galibaa, şeker yüklemesi kesinlikle düşünüyorumm
Masallaah diyelim benim 1 yasinda oglum var, ilk gebelik kilolarimi veremeden hamile kaldim dikkat ediyorim kiloma ama gobek benden bagimsiz buyuyor saglikla sihhatle kucagimiza almak nasip olsun insAllah

Benimki çok istiyordu. Bizden çok istiyordu. Hala da istekli. Ama her ne kadar kabul etmese de kıskanıyor. Anne seninle mi uyuyacak, memeni emecek mi, o da mi senin oğlun olacak diyor. Terapist çok normal kardeş travmadir herkes için dedi. Zamanla alışacak dedi. Eşim de pek destekçi değil. Bilmiyorum nasıl geçecek? Kendimi çok gergin hissediyorum. Mutsuzum.

Merhaba oglunuz kac yasinda acaba? Bende de ayni endiseler var oglum suan 1 yasinda ve 4 aylik gebeyim. Daha ogluma yetemezken 2 bebekle ne yapicam bende bilmiyorum. Cok yoruluyorum karnimdakine ayri uzuluyorum cok zor bi durum

Merhaba oglunuz kac yasinda acaba? Bende de ayni endiseler var oglum suan 1 yasinda ve 4 aylik gebeyim. Daha ogluma yetemezken 2 bebekle ne yapicam bende bilmiyorum. Cok yoruluyorum karnimdakine ayri uzuluyorum cok zor bi durum
Sizinki de ayrı zor tabi. Ama yaş aralığı az olması çocukların paylaşımı açısından daha iyi bence. İlk zamanlar zor olacak ama karnındaki bir yaşına falan geldiğinde hep birlikte oyun oynayacaklar. Aşırı kıskançlık da olmaz tahminimce. Daha tam farkında olmayacak.

zormuş ya Allah beterinden korusun belki bazı insanlara basit geliyor ama yaşarken basit değil

evett teyzesiii 3 de gidicem makyaj yaptım beni güzel görsün diye

Masallaah diyelim benim 1 yasinda oglum var, ilk gebelik kilolarimi veremeden hamile kaldim dikkat ediyorim kiloma ama gobek benden bagimsiz buyuyor saglikla sihhatle kucagimiza almak nasip olsun insAllah
ben kiloluyum o yüzden hızlı kilo almadığımı düşünüyorum ama bundan sonra hızlancak dedi doktorum çok dikkatli olup sağlıklı doğuralım inşallah

zormuş ya Allah beterinden korusun belki bazı insanlara basit geliyor ama yaşarken basit değil
Zaten ruhsal problemleri yaşamayan bilemez, anlayamaz. Gene de şükürler olsun diyip yola devam edelim. Senin ilk çocuğun zaman olarak daha özgürsün. Disarilara çik, yürü. Ben yürüyüşü bile zorla yapıyorum. Çocuk her an kuyruğumda. Beni bunaltiyor bu durum. Örgü örüyorum bir de bana çok iyi geliyor. Battaniye örüyorum şu anda kuzucuguma Ben aslında genel olarak iyiyim etrafımdaki insanlar beni zorluyor. Anlayissizliklarina tahammül edemiyorum.

benimde genel olarak pozitif bir insanımdır ama hamilelik alt üst etti bide tahmin edilmeyen şeyler oluyor ailede ondan zorlandım ister istemez çalışıyorum eve gittiğimde yorgun oluyorum çokta yürüyüş yaptığıjm söylenemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…