Benim ilk gebeligim benimde o sekilde o yüzden dedim ikinci kim bilir nasil olur o zamanYa aslinda 2 kilo aldim ama karin cok hizli buyudu bende anlamadiminan 6-7 aylik gibiyim
26 aylık. Çok zor evet ben de sürekli düşünüp duruyorum. Bir de planlamayan bir gebelik olunca benim ilk şoku atlatmam bile uzun sürdü. Hareketlendikten sonra heyecan duymaya başladım. Kendimi çok suçluyordum öncesinde ama şimdi daha iyiyim ona da iyi anne olmak için elimden geleni yapacağım sadece çok zor olacak biliyorum ama onlar iyi olsun yeter yapacak bir şey yokMerhaba oglunuz kac yasinda acaba? Bende de ayni endiseler var oglum suan 1 yasinda ve 4 aylik gebeyim. Daha ogluma yetemezken 2 bebekle ne yapicam bende bilmiyorum. Cok yoruluyorum karnimdakine ayri uzuluyorum cok zor bi durum
Evet hassa bir dönemden geçiyoruz ve etrafımızdaki aksaklıkları tölere edemiyoruz. Çalışıyor olman bir avantaj. Ben öğretmen olduğum için tatildeyim ve okul varken çok daha iyiydim. Okulda kafam dağılıyordu. Yürüyüşü dene beni dinle. Çok iyi gelecek. Başta zor geliyor ama sonrasında terapi gibi oluyorbenimde genel olarak pozitif bir insanımdır ama hamilelik alt üst etti bide tahmin edilmeyen şeyler oluyor ailede ondan zorlandım ister istemezçalışıyorum eve gittiğimde yorgun oluyorum çokta yürüyüş yaptığıjm söylenemez
Allah hepimize kolaylık versin. Arkadaşımın kızı da 6 yaşındaydı ve çok istiyordu kardeşini ama sonradan epey kıskançlık yaptı. Emzik, biberon, bebek küvetinde yıkanmak istemeler. Hatta 1 2 kez altına da kaçırmış. Şimdi sürpriz bir şekilde 3. de geldi sonra saldı herhalde çocuk düzeldi gibiBenimki çok istiyordu. Bizden çok istiyordu. Hala da istekli. Ama her ne kadar kabul etmese de kıskanıyor. Anne seninle mi uyuyacak, memeni emecek mi, o da mi senin oğlun olacak diyor. Terapist çok normal kardeş travmadir herkes için dedi. Zamanla alışacak dedi. Eşim de pek destekçi değil. Bilmiyorum nasıl geçecek? Kendimi çok gergin hissediyorum. Mutsuzum.
Kan değerlerin nasıl tatlım.Kızlar ben Türk kahvesi aşeriyorum resmen. Normalde kahveyi hiç içemem yalnızca Türk kahvesi içebilirim onu da sadece misafir gelirse yaparım kırk yılda bir yani. Hiç aklıma gelmez. Hatta evde yokmuş. Bir kaç hafta önceye kadar da hiç içmemiştim hamileliğimde zaten çok da faydalı değil diye.
Fakat bir hafta on gündür falan kokusu burnuma geliyor her gün yapıyorum içmek yeterli olmuyor telvesini kaşıkla yiyorum falan o zaman tatmin oluyorumyemek zorundayım gibi hissediyorum içtikten sonra hiç böyle birşey yaşamamıştım sizler aşerme yaşadınız mı? Kahveyi yememin zararı olur mu?
Benimde eşik asagoda. Seninki Rahmi kapatiyormu yoksa uzaniyormu canimGünaydın hanımlar,geceyi hastanede geçirdim,doktor bebeğin eşi biraz aşağıda dedi kanamalarım oluyor,dualarınıza talibim,sağlıklı sıhhatli sorunsuz şu zamanları atlatayım bebeğime birşey olmadan,moralim çok bozuk düşük olur diye korkuyorum
Detaylı ultrasonda daha net bilgi alıcam canım haftaya cuma günü,sadece biraz aşağıda olduğunu söyledi acildeki doktorBenimde eşik asagoda. Seninki Rahmi kapatiyormu yoksa uzaniyormu canim
Benim ilk cocugumda da asagodaydi. Rahmi kapatımiyordu. Çok şükür bı sıkıntı olmadan doğurdum. Bundada olacağını biliyordum zaten arka tarafta fakat yine rahmin ağzına uzanıyor. Perinatoloji bölümde detaylı ultrasyonim yapıldı çok büyük sıkıntı olacağını düşünmüyorum fakat yinede dikkat edeceksin çünkü bı srzeryanin var dedi.ins seninki yukarı ciikmstir. Ben 28 kadar beklicem ins biraz çıkar yukarı . Rahim ağzıyla plasenta arası 2cmbenim.Detaylı ultrasonda daha net bilgi alıcam canım haftaya cuma günü,sadece biraz aşağıda olduğunu söyledi acildeki doktor
Ay çocuk bakmıştır bunun sonu yokAllah hepimize kolaylık versin. Arkadaşımın kızı da 6 yaşındaydı ve çok istiyordu kardeşini ama sonradan epey kıskançlık yaptı. Emzik, biberon, bebek küvetinde yıkanmak istemeler. Hatta 1 2 kez altına da kaçırmış. Şimdi sürpriz bir şekilde 3. de geldi sonra saldı herhalde çocuk düzeldi gibi
O seni her halinle sever annesievett teyzesiii 3 de gidicem makyaj yaptım beni güzel görsün diye
Ya ne ilginç şeyler oluyor. Hiç yaşamadım. Salçalı makarna istedi baslarda canım. Kahve kafein açısından her gün önerilmiyor diye biliyorum. Ama bu aserme yani ne yapabilirsin ki. Gün aşırı ye kahveyi bariKızlar ben Türk kahvesi aşeriyorum resmen. Normalde kahveyi hiç içemem yalnızca Türk kahvesi içebilirim onu da sadece misafir gelirse yaparım kırk yılda bir yani. Hiç aklıma gelmez. Hatta evde yokmuş. Bir kaç hafta önceye kadar da hiç içmemiştim hamileliğimde zaten çok da faydalı değil diye.
Fakat bir hafta on gündür falan kokusu burnuma geliyor her gün yapıyorum içmek yeterli olmuyor telvesini kaşıkla yiyorum falan o zaman tatmin oluyorumyemek zorundayım gibi hissediyorum içtikten sonra hiç böyle birşey yaşamamıştım sizler aşerme yaşadınız mı? Kahveyi yememin zararı olur mu?
Şimdiden hayırlısı olsunAy çocuk bakmıştır bunun sonu yokbenim oğlum da 6 yaşında olacak kardeşi doğduğunda. Bakalım neler bekliyor bizi Olmadı ben de patlatirim üçüncüyü
İnşallah ben O kadar detaylı bilmiyorum,detaylı ultrasona girince belli olucak hayırlısıylaBenim ilk cocugumda da asagodaydi. Rahmi kapatımiyordu. Çok şükür bı sıkıntı olmadan doğurdum. Bundada olacağını biliyordum zaten arka tarafta fakat yine rahmin ağzına uzanıyor. Perinatoloji bölümde detaylı ultrasyonim yapıldı çok büyük sıkıntı olacağını düşünmüyorum fakat yinede dikkat edeceksin çünkü bı srzeryanin var dedi.ins seninki yukarı ciikmstir. Ben 28 kadar beklicem ins biraz çıkar yukarı . Rahim ağzıyla plasenta arası 2cmbenim.
Bende can eriğini hayatım boyunca bırak yemeyi ağzıma dahi süremem onu geçtim görmeye bile tahammülüm yoktu hatta yiyen birisine denk gelince sinir olur bişey diyemezsem ağlardımKızlar ben Türk kahvesi aşeriyorum resmen. Normalde kahveyi hiç içemem yalnızca Türk kahvesi içebilirim onu da sadece misafir gelirse yaparım kırk yılda bir yani. Hiç aklıma gelmez. Hatta evde yokmuş. Bir kaç hafta önceye kadar da hiç içmemiştim hamileliğimde zaten çok da faydalı değil diye.
Her şey çok normal değerlerimdeKan değerlerin nasıl tatlım.
Bence de ilginç. Birileri sürekli bişeyler aşeriyor musun diye soruyor aşermek ne ki benim canım her zaman bişeyler çekiyordu şimdi de çekiyor alıp yiyorum diyordum. Ama bu farklıymış burnunda kokusuyla geziyorsun gibi.Ya ne ilginç şeyler oluyor. Hiç yaşamadım. Salçalı makarna istedi baslarda canım. Kahve kafein açısından her gün önerilmiyor diye biliyorum. Ama bu aserme yani ne yapabilirsin ki. Gün aşırı ye kahveyi bari
Gerçek aşerme o zamanHer şey çok normal değerlerimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?