• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ayy güle güle kullansın miniğin sağlıkla🤲🥰 Ben geçen hafta rastgele su almak için girdiğim bimde eğitici tırtılı buldum 🥹 o şubesinde satılmıyormuş oyuncaklar yarın gidip bakayım bunlarada kitap arayışındaydım uygun
Cok guzel masal kitapları vardı yine 3 boyutlu bebek için de esyalar ilişki kurma renkler falan vardı ilk kitaplarım serisi benim oglumda kullandıklarım duruyo o yüzden bunları aldım 🥰

Zamlanmayan hiç birşey yok malesef😖 Almaya karar verene kadar herşey iki katı oluyor. Özellikle lohusa ve anne bebek bakım ürünleri uçuk fiyatlara çıkmış😥
Aynen oyle ben daha bebek yokken lohusa pijama takımı aldım gecelik sabahlık pijama takımı 250 liraya aldım efford marka sımdı 600 lira sok oldum iyiki alıp atmısım kenara göğüs kremi lansinoh lanolinli aldım 200 lira bebeğin bir parca biseysi zaten 180 200 lira ne aldın aldın kar oyle ay ayı tutmuyor

İnan erken değil canım, çok iyi yaptınız almakla. Ben de indirimde denk geldikçe eksikleri tamamlamaya çalışanlardanım☺️ Şuan ki fiyatları bir ay sonra bulamayacağız malesef.🙈

Ya kesinlikle bugün öğleden sonra yeni fiyatlar gelecekti. Her şeyde artık fiyat artacak diye korkar olduk 😔

Kızlar biz de bugün bebek arabası ve puseti aldık. İnglesina Electa modeli. Hep kolay katlanan, hafif ve az yer kaplayan bi şey bakıyordum, indirimine de denk geldik, alalım geçelim dedik. Erkendi ama en azından bir şey aklımdan çıkmış oldu.

İndirim nerede canım ? Bende bakmak isterim. Nekadara aldınız ?

Şükür bebek çok iyi her şeyi gelişmiş ama çok aşşağıda dinlenmen lazım kendini yorma dddi 6 gün önde gidiyor rahim ağzın uzun o yüzden şuanda tehlike görmüyorum çıkar yukarı dedi o yüzden cumartesi pazar ful yatıştayım. buda yinede yan profil bebito
Maşallah kuzuya uyusun da büyüsün 🌸
Benim bebiş de aşağıdaydı yorulmayla mı ilişkiliymiş doktor demedi bana bunu bak.. çok yürüyorum genelde ondan mı oldu acaba yürümezsem de bunalıyorum 😳

Maşallah kuzuya uyusun da büyüsün 🌸
Benim bebiş de aşağıdaydı yorulmayla mı ilişkiliymiş doktor demedi bana bunu bak.. çok yürüyorum genelde ondan mı oldu acaba yürümezsem de bunalıyorum 😳
Hızlı ve tempolu çok yürüme bence dinleme dinleme yürü doğrusu benimki koşmaktan halliceydi🤣

Kızlar detaylı ultrasonda iki böbreğinde de genişleme var dedi doktor 6mm ne üzüntüden dinleyemedim çok korkuyorum bi bilgisi olan var mı 6 yı geçmese iy olur dedi kontrollere gelcez 19+2 yiz dua edin 😢

Kızlar detaylı ultrasonda iki böbreğinde de genişleme var dedi doktor 6mm ne üzüntüden dinleyemedim çok korkuyorum bi bilgisi olan var mı 6 yı geçmese iy olur dedi kontrollere gelcez 19+2 yiz dua edin 😢
Ne demekmiş acaba? Korkma canım. Daha önce de paylaşmıştım. Benimkine böbreği göremiyorum demişti asistan devlet hastanesinde. Ne zaman kontrolün? Dualarım seninle 🙏

Ne demekmiş acaba? Korkma canım. Daha önce de paylaşmıştım. Benimkine böbreği göremiyorum demişti asistan devlet hastanesinde. Ne zaman kontrolün? Dualarım seninle 🙏
Böbreklerin ikisinde de siyah bi boşluk görünüyor genişleme var dedi kapalı olması gerekiyordu dedi başka bi ile sevk etti çok üzgünüm ne diyim Allah size de şifa versin bize de ne diyim ..

Böbreklerin ikisinde de siyah bi boşluk görünüyor genişleme var dedi kapalı olması gerekiyordu dedi başka bi ile sevk etti çok üzgünüm ne diyim Allah size de şifa versin bize de ne diyim ..
İnşallah güzel şeyler duyarsınız kontrolde

Çok geçmiş olsun bazı anomaliler doğuma kadar geçebiliyor inşallah onlardan biridir canım🤲🤲 kontrolünüzde hayırlı haberler alırsınız inşallah 💐 bizimle de paylaşın merakta bırakmayın lütfen Rabbim bütün kuzucukları korusun🤲🤲🤲

Bazen risk gorunen seyler duzelebiliyor yanlis gorulme olabiliyor veya basit tedaviyle halloluyor.Iyi dusun iyi olsun insallah.

Allahım hayırlısıyla bundan sonraki süreçte sağlıklı gelişimlerini göstermek nasip etsin 🤲

Bana da 800 dediler. 3 hafta sonra ya istedi doktor yani 22. Haftamda.
Hayırlısıyla sağlıklı gelişimlerini görelimde artık para gözüme batmıyor hormonal çöküş daha çok yıpratıcı
2li testi
Tetanoz aşısı
Ayrıntılı ultrason
Şeker yüklemesi
😝
Son haftada nts
🤪
Sezeryanmi normal dogummu
bu süreç zorlu ama sonumuz inşAllah hayırlısıyla hepimiz için sağlıklı bir şekilde sonuçlanır 🤲

Back
X