- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 40
Her sey pahali ben 8 sene once 150 liraya yaptirmistim 800 normal artik.Oyle tabi yeter ki saglikla dogsunlar buyusunler.Hayırlısıyla sağlıklı gelişimlerini görelimde artık para gözüme batmıyor hormonal çöküş daha çok yıpratıcı
2li testi
Tetanoz aşısı
Ayrıntılı ultrason
Şeker yüklemesi
Son haftada nts
Sezeryanmi normal dogummu
bu süreç zorlu ama sonumuz inşAllah hayırlısıyla hepimiz için sağlıklı bir şekilde sonuçlanır
Profmu seninkideHer sey pahali ben 8 sene once 150 liraya yaptirmistim 800 normal artik.Oyle tabi yeter ki saglikla dogsunlar buyusunler.
ben doğuma 10 gün kala dibime dokundurmadan sarı yaptıracağımHanimlar hamilelik doneminde sac boyatan var mi ? Ben hayatmda hic boyatmadm ama beyazlarim artti biraz bakimlanmak ve iyu hissetmek istiyorum ne dersiniz? Riskli mi olur
Kızlar selamlar herkese, ben pazartesi 19+4 haftalık olacağım. Aile hekimliğinden arayıp 20.haftada tetanoz aşısı için çağırdılar. Pazartesi gitsem erken olur mu? Kan tahlili falan da yaptırmak istiyorum hem, araya bayram girmeden halledeyim dedim.
Doktorun kaçıncı haftada dedi .Kızlar selamlar herkese, ben pazartesi 19+4 haftalık olacağım. Aile hekimliğinden arayıp 20.haftada tetanoz aşısı için çağırdılar. Pazartesi gitsem erken olur mu? Kan tahlili falan da yaptırmak istiyorum hem, araya bayram girmeden halledeyim dedim.
Ben 1 numaradan 4 e kadar aldım . Sleppy tercih ettim inşallah iyi gelir bebeğe. Doğal içerikli en azından.Kızlar malum asgari ücrete zam geldi her sey ateş pahası olacak çok daha fazla zamlanacak, ben beşiği aldım ama puset araba ana kucağı gibi parçalar kaldı kıyafet isine de kalkışmadım tam anlamıyla, düşündükçe içim daralıyor her geçen dakika kaziklaniyormusum hissi oluyor, öncelik sırasına koydugumda bebek bezi almak daha mantıklı geliyor araştırma yapan var mi bu konuda prima premium care haricinde tabiki herkes öneriyor primayi, diğer markalar hakkinda tecrubeniz araştırmanız var mi bir de 1 numara 2 numara markadan markaya değişiyormuş nasıl yapacaksınız direkt 2 den mi başlamalı 1 den mi
Doktoruma daha sormadım canım, 20.haftam bayrama denk geleceği için öncesinde olayım dedim. Doktorun vereceği cevaba göre hareket ederim olmadı.Doktorun kaçıncı haftada dedi .
Bizim aile hekimliği 19.haftadan itibaren yapıyoruz demişti bende doktorun verdiği sağlık çizelgesinde 20.hafta diye o haftada oldum .
Goon diye bir marka var onu da öneriyorlar denemek lazım aslında. Ben belki 1 paket 1 numara alıcam bir kaç paket de 2 numara almayı düşünüyorum.Kızlar malum asgari ücrete zam geldi her sey ateş pahası olacak çok daha fazla zamlanacak, ben beşiği aldım ama puset araba ana kucağı gibi parçalar kaldı kıyafet isine de kalkışmadım tam anlamıyla, düşündükçe içim daralıyor her geçen dakika kaziklaniyormusum hissi oluyor, öncelik sırasına koydugumda bebek bezi almak daha mantıklı geliyor araştırma yapan var mi bu konuda prima premium care haricinde tabiki herkes öneriyor primayi, diğer markalar hakkinda tecrubeniz araştırmanız var mi bir de 1 numara 2 numara markadan markaya değişiyormuş nasıl yapacaksınız direkt 2 den mi başlamalı 1 den mi
Amin inşallah büyüme devam etmez Rabbim acılarını göstermesin yavrularımızınÇok geçmiş olsun bazı anomaliler doğuma kadar geçebiliyor inşallah onlardan biridir canımkontrolünüzde hayırlı haberler alırsınız inşallah bizimle de paylaşın merakta bırakmayın lütfen Rabbim bütün kuzucukları korusun
1 paket 1 numara 1 paket de 2 numara aldım molfiks aldım ilk oğlum da prima premium care kullandım sonra bütün bezleri denedim en güzeli molfiks yani primadan sonra absurt bi bez kullanamazsın cok fark ediyo bildiğim için direk molfiksle basladım bebişe de zaten hiç bısey yerinde durmuyo aldı basını gidiyo Allah sonumuzu hayır etsinKızlar malum asgari ücrete zam geldi her sey ateş pahası olacak çok daha fazla zamlanacak, ben beşiği aldım ama puset araba ana kucağı gibi parçalar kaldı kıyafet isine de kalkışmadım tam anlamıyla, düşündükçe içim daralıyor her geçen dakika kaziklaniyormusum hissi oluyor, öncelik sırasına koydugumda bebek bezi almak daha mantıklı geliyor araştırma yapan var mi bu konuda prima premium care haricinde tabiki herkes öneriyor primayi, diğer markalar hakkinda tecrubeniz araştırmanız var mi bir de 1 numara 2 numara markadan markaya değişiyormuş nasıl yapacaksınız direkt 2 den mi başlamalı 1 den mi
En azından bir paket 1 numara almznızı favsiye ederim göbek bağı için oyuntu oluyor onlarda daha sonra bebeğinizin gelişimine göre karar verirsinizKızlar malum asgari ücrete zam geldi her sey ateş pahası olacak çok daha fazla zamlanacak, ben beşiği aldım ama puset araba ana kucağı gibi parçalar kaldı kıyafet isine de kalkışmadım tam anlamıyla, düşündükçe içim daralıyor her geçen dakika kaziklaniyormusum hissi oluyor, öncelik sırasına koydugumda bebek bezi almak daha mantıklı geliyor araştırma yapan var mi bu konuda prima premium care haricinde tabiki herkes öneriyor primayi, diğer markalar hakkinda tecrubeniz araştırmanız var mi bir de 1 numara 2 numara markadan markaya değişiyormuş nasıl yapacaksınız direkt 2 den mi başlamalı 1 den mi
Çıktım gidiyorum şimdi inşallah kalmıştırCok guzel masal kitapları vardı yine 3 boyutlu bebek için de esyalar ilişki kurma renkler falan vardı ilk kitaplarım serisi benim oglumda kullandıklarım duruyo o yüzden bunları aldım
Başlarda çok erken diye düşünüyordum ama iyiki almışım çoğu şeyi ne alsak kar oldu vallaAynen oyle ben daha bebek yokken lohusa pijama takımı aldım gecelik sabahlık pijama takımı 250 liraya aldım efford marka sımdı 600 lira sok oldum iyiki alıp atmısım kenara göğüs kremi lansinoh lanolinli aldım 200 lira bebeğin bir parca biseysi zaten 180 200 lira ne aldın aldın kar oyle ay ayı tutmuyor
Canım bana ilk cocugumda söylemişlerdi. Sonrasında hiçbir şey çıkmadı. Umarım sizde de bir şey çıkmaz. Güzel haberlerle gelirsin inşallahBöbreklerin ikisinde de siyah bi boşluk görünüyor genişleme var dedi kapalı olması gerekiyordu dedi başka bi ile sevk etti çok üzgünüm ne diyim Allah size de şifa versin bize de ne diyim ..
Yirminci hafta oluyor zaten canım 19+4Kızlar selamlar herkese, ben pazartesi 19+4 haftalık olacağım. Aile hekimliğinden arayıp 20.haftada tetanoz aşısı için çağırdılar. Pazartesi gitsem erken olur mu? Kan tahlili falan da yaptırmak istiyorum hem, araya bayram girmeden halledeyim dedim.
Ben oğlumda molfix kullanmıştım şimdi yine alırım.Kızlar malum asgari ücrete zam geldi her sey ateş pahası olacak çok daha fazla zamlanacak, ben beşiği aldım ama puset araba ana kucağı gibi parçalar kaldı kıyafet isine de kalkışmadım tam anlamıyla, düşündükçe içim daralıyor her geçen dakika kaziklaniyormusum hissi oluyor, öncelik sırasına koydugumda bebek bezi almak daha mantıklı geliyor araştırma yapan var mi bu konuda prima premium care haricinde tabiki herkes öneriyor primayi, diğer markalar hakkinda tecrubeniz araştırmanız var mi bir de 1 numara 2 numara markadan markaya değişiyormuş nasıl yapacaksınız direkt 2 den mi başlamalı 1 den mi
Tamam canım doktorum da onayladı zaten pazartesi olacağım aşımıYirminci hafta oluyor zaten canım 19+4
İndirim nerede canım ? Bende bakmak isterim. Nekadara aldınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?