- 9 Mart 2022
- 2.488
- 1.810
- 83
- 39
Evet mantikliben doğuma 10 gün kala dibime dokundurmadan sarı yaptıracağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet mantikliben doğuma 10 gün kala dibime dokundurmadan sarı yaptıracağım
Kızlar detaylı ultrasonda iki böbreğinde de genişleme var dedi doktor 6mm ne üzüntüden dinleyemedim çok korkuyorum bi bilgisi olan var mı 6 yı geçmese iy olur dedi kontrollere gelcez 19+2 yiz dua edin![]()
Kan uyusmazligindan dolayi her ay indirek coombs testi yaptiriyorum. gecen ay 200 lira olan test bu ay 240 lira, ben aylik duzenli gelen hasta oldugum icin bir de bu insafli fiyat.Haklısınız, detaylı ultrasyon için bile 800 dediler randevu aldık bugün gittiğimizde zamlanmış 1090 ödedik![]()
Ben 1 numaradan 4 e kadar aldım . Sleppy tercih ettim inşallah iyi gelir bebeğe. Doğal içerikli en azından.
Goon diye bir marka var onu da öneriyorlar denemek lazım aslında. Ben belki 1 paket 1 numara alıcam bir kaç paket de 2 numara almayı düşünüyorum.
1 paket 1 numara 1 paket de 2 numara aldım molfiks aldım ilk oğlum da prima premium care kullandım sonra bütün bezleri denedim en güzeli molfiks yani primadan sonra absurt bi bez kullanamazsın cok fark ediyo bildiğim için direk molfiksle basladım bebişe de zaten hiç bısey yerinde durmuyo aldı basını gidiyo Allah sonumuzu hayır etsin![]()
En azından bir paket 1 numara almznızı favsiye ederim göbek bağı için oyuntu oluyor onlarda daha sonra bebeğinizin gelişimine göre karar verirsiniz![]()
Tesekkur ederim kızlar, trendyol yorumlarina falan da baktım molfixin 1 ve 2 numarasının boyut olarak farkının pek olmadığını söylemişler, ben de başlangıçta 1 ve 2 alayim diyordum onları bi araştırmak gerekiyor sanırım fark yoksa mesela adet olarak fazla olanı tercih etmek daha mantıklı yenidoganlarda günde 6 7 değiştiriliyormuş bez o hesaba gore en azından 2 üç aylık alasım var, bu güne kadar hep bebişin kilosu çok olur da elimde kalırsa diye almadim simdi elimde kalsa bile daha karlı olcam gibi duruyor ağlanacak hale güler oldum artık, goon hic aklıma gelmemişti ona da bakayım sleepy ve baby turco bunları da bi arastircam teşekkür ederim tekrarBen oğlumda molfix kullanmıştım şimdi yine alırım.
Perinatoloğa yönlendirdi detaylı bi inceleme yapılsın dedi tek başına birşey diyemem başka bi bulgu olursa yönlendirir keseden su alınır testler tahliller falan bi sürü işten bahsetti bilmiyorum .. bi kaç hafta sonra başka bi doktora gitçem onu da dinledikten sonra ne gerekiyorsa yaparız artıkİnşallah yavaş yavaş düzelir kaybolur. Ultrasonda bazı sıkıntılı durumlar çıkıyor da sonra düzeliyor doğuma kadar diyorlar, öyle bi şeydir belki. Tekrar çağırdı mı yakın zamanda bakmak için?
benimde sol elim ve iki ayağım sabahları şişiyorBugun sabahtan cikip, Yildiz Park'inda kahvalti yaptik (ben hazirladim ve hersey saglikli ve tuzsuzdu). Sonra cikip biraz Ortakoy'de yuruduk. Ellerim ozellikle sag elim efsane sisti. Ayaklarimda birsey yok. Sizde de oluyor mu boyle ellerin sismesi? Ilk defa bugun basima geldi bu seviyede tek el sismesi.
İnşallah Allah büyüktür herkese şifa versin canı yanıyor hasta gibi hissediyorum yavrumu içim çıktı ağlamaktan Allah sağlık versin gerçekten gerisi ne varsa halloluyor ..Canım bana ilk cocugumda söylemişlerdi. Sonrasında hiçbir şey çıkmadı. Umarım sizde de bir şey çıkmaz. Güzel haberlerle gelirsin inşallah![]()
Devlette yaptırıyorum ben kadindogumdan randevu al her ay gittiğinde yapiyorlarKan uyusmazligindan dolayi her ay indirek coombs testi yaptiriyorum. gecen ay 200 lira olan test bu ay 240 lira, ben aylik duzenli gelen hasta oldugum icin bir de bu insafli fiyat.
Perinatoloğa yönlendirdi detaylı bi inceleme yapılsın dedi tek başına birşey diyemem başka bi bulgu olursa yönlendirir keseden su alınır testler tahliller falan bi sürü işten bahsetti bilmiyorum .. bi kaç hafta sonra başka bi doktora gitçem onu da dinledikten sonra ne gerekiyorsa yaparız artıkKendisi gel demedi tecrübem de yok bu konuda başk detaylı inceleme yapılsın dedi
Bende canım öyle 25.haftaya doğru yukarı çıkarlarmışKızlarr bir şey soracam
21. Haftadayız yarın 22 oluyoruz ama ben hala hareketleri kasıgımda hissediyorum sizler nerede hissediyorsunuz
Ahhh içime su serptinBende canım öyle 25.haftaya doğru yukarı çıkarlarmış
Arada pıt pıt yapıyor dimi göbek deliginin en aşağısında ortadaAhhh içime su serptin![]()
Valla hissetmiyor hissetmiyordum 3 gündğr bu ne hareketlilik diyorumArada pıt pıt yapıyor dimi göbek deliginin en aşağısında ortada
Annelik işte. Ne desem boş. Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsinİnşallah Allah büyüktür herkese şifa versin canı yanıyor hasta gibi hissediyorum yavrumu içim çıktı ağlamaktan Allah sağlık versin gerçekten gerisi ne varsa halloluyor ..
Böyle en altta ortada pıt pıt yapıp dalgalanıyor sonra tepik yada yumruk olabilirValla hissetmiyor hissetmiyordum 3 gündğr bu ne hareketlilik diyorumdurmuyor ki
o usg deki haraketliliği resmen 2 3 saatte bir hissediyorum ben ne kadar hareketliysem kızımda o kadar haraketli oluyor
Aynen göbek deliği hızası gibi ilk hareketliliği sonra sağa doğru kayıyor sanki![]()
Ben bazen alt karnimin yanlarinda bazen de gobek hizasi veya biraz ustunde yanlarda.Bazen gobek ustunden gozukuyo sanki yumruk vurmus gibi saniyelik.Sizde de oluyo mu? Tabi o âna gelmek ve yakalamak zor.Bende canım öyle 25.haftaya doğru yukarı çıkarlarmış
Aynen benim de oyle canim :)Böyle en altta ortada pıt pıt yapıp dalgalanıyor sonra tepik yada yumruk olabilirbenim 1 gün çok hareketli 1 gün az
Az hareket hissedersende korkma 3 güne kadar normalmiş.![]()
Senin kacinci haftaydi?Böyle en altta ortada pıt pıt yapıp dalgalanıyor sonra tepik yada yumruk olabilirbenim 1 gün çok hareketli 1 gün az
Az hareket hissedersende korkma 3 güne kadar normalmiş.![]()