• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hayırlısıyla sağlıklı gelişimlerini görelimde artık para gözüme batmıyor hormonal çöküş daha çok yıpratıcı
2li testi
Tetanoz aşısı
Ayrıntılı ultrason
Şeker yüklemesi
😝
Son haftada nts
🤪
Sezeryanmi normal dogummu
bu süreç zorlu ama sonumuz inşAllah hayırlısıyla hepimiz için sağlıklı bir şekilde sonuçlanır 🤲
Her sey pahali ben 8 sene once 150 liraya yaptirmistim 800 normal artik.Oyle tabi yeter ki saglikla dogsunlar buyusunler.

Her sey pahali ben 8 sene once 150 liraya yaptirmistim 800 normal artik.Oyle tabi yeter ki saglikla dogsunlar buyusunler.
Profmu seninkide
800 iyi bize nakit 1000 dedi kart olursa 1100
İnan daha yatak bebek arabası almadım.
Bir küçük oyuncak bile oda yapmayı şuan düşünmüyorum 2 yaşına kadar .
Kıyafette hayırlısıyla son aylara yaklaşınca düşünüyorum.Bebek bezi ıslak mendil dahi almadım minik birseymi nasıl olacak ona göre evet fiyatlar artıyor ama alıp kullanmamak daha çok zoruma gider.

Kızlar selamlar herkese, ben pazartesi 19+4 haftalık olacağım. Aile hekimliğinden arayıp 20.haftada tetanoz aşısı için çağırdılar. Pazartesi gitsem erken olur mu? Kan tahlili falan da yaptırmak istiyorum hem, araya bayram girmeden halledeyim dedim.

Kızlar malum asgari ücrete zam geldi her sey ateş pahası olacak çok daha fazla zamlanacak, ben beşiği aldım ama puset araba ana kucağı gibi parçalar kaldı kıyafet isine de kalkışmadım tam anlamıyla, düşündükçe içim daralıyor her geçen dakika kaziklaniyormusum hissi oluyor, öncelik sırasına koydugumda bebek bezi almak daha mantıklı geliyor araştırma yapan var mi bu konuda prima premium care haricinde tabiki herkes öneriyor primayi, diğer markalar hakkinda tecrubeniz araştırmanız var mi bir de 1 numara 2 numara markadan markaya değişiyormuş nasıl yapacaksınız direkt 2 den mi başlamalı 1 den mi

Kızlar selamlar herkese, ben pazartesi 19+4 haftalık olacağım. Aile hekimliğinden arayıp 20.haftada tetanoz aşısı için çağırdılar. Pazartesi gitsem erken olur mu? Kan tahlili falan da yaptırmak istiyorum hem, araya bayram girmeden halledeyim dedim.

Ben de 19+4 te yaptırdım doktoruma sorarak erken değil dedi canim bayram öncesi hallet bence de benim 3 4 gün kol ağrım oldu sanki kulunç olmuşum gibi

Doktorun kaçıncı haftada dedi .
Bizim aile hekimliği 19.haftadan itibaren yapıyoruz demişti bende doktorun verdiği sağlık çizelgesinde 20.hafta diye o haftada oldum .

Kızlar malum asgari ücrete zam geldi her sey ateş pahası olacak çok daha fazla zamlanacak, ben beşiği aldım ama puset araba ana kucağı gibi parçalar kaldı kıyafet isine de kalkışmadım tam anlamıyla, düşündükçe içim daralıyor her geçen dakika kaziklaniyormusum hissi oluyor, öncelik sırasına koydugumda bebek bezi almak daha mantıklı geliyor araştırma yapan var mi bu konuda prima premium care haricinde tabiki herkes öneriyor primayi, diğer markalar hakkinda tecrubeniz araştırmanız var mi bir de 1 numara 2 numara markadan markaya değişiyormuş nasıl yapacaksınız direkt 2 den mi başlamalı 1 den mi
Ben 1 numaradan 4 e kadar aldım . Sleppy tercih ettim inşallah iyi gelir bebeğe. Doğal içerikli en azından.

Doktorun kaçıncı haftada dedi .
Bizim aile hekimliği 19.haftadan itibaren yapıyoruz demişti bende doktorun verdiği sağlık çizelgesinde 20.hafta diye o haftada oldum .
Doktoruma daha sormadım canım, 20.haftam bayrama denk geleceği için öncesinde olayım dedim. Doktorun vereceği cevaba göre hareket ederim olmadı.

Goon diye bir marka var onu da öneriyorlar denemek lazım aslında. Ben belki 1 paket 1 numara alıcam bir kaç paket de 2 numara almayı düşünüyorum.

Çok geçmiş olsun bazı anomaliler doğuma kadar geçebiliyor inşallah onlardan biridir canım🤲🤲 kontrolünüzde hayırlı haberler alırsınız inşallah 💐 bizimle de paylaşın merakta bırakmayın lütfen Rabbim bütün kuzucukları korusun🤲🤲🤲
Amin inşallah büyüme devam etmez Rabbim acılarını göstermesin yavrularımızın ♥️

1 paket 1 numara 1 paket de 2 numara aldım molfiks aldım ilk oğlum da prima premium care kullandım sonra bütün bezleri denedim en güzeli molfiks yani primadan sonra absurt bi bez kullanamazsın cok fark ediyo bildiğim için direk molfiksle basladım bebişe de zaten hiç bısey yerinde durmuyo aldı basını gidiyo Allah sonumuzu hayır etsin 🤲🙏

En azından bir paket 1 numara almznızı favsiye ederim göbek bağı için oyuntu oluyor onlarda daha sonra bebeğinizin gelişimine göre karar verirsiniz 🌼

Cok guzel masal kitapları vardı yine 3 boyutlu bebek için de esyalar ilişki kurma renkler falan vardı ilk kitaplarım serisi benim oglumda kullandıklarım duruyo o yüzden bunları aldım 🥰
Çıktım gidiyorum şimdi inşallah kalmıştır🥰 iyi oldu söylediğin aklımdan çıkmıştı benim tamamen

Aynen oyle ben daha bebek yokken lohusa pijama takımı aldım gecelik sabahlık pijama takımı 250 liraya aldım efford marka sımdı 600 lira sok oldum iyiki alıp atmısım kenara göğüs kremi lansinoh lanolinli aldım 200 lira bebeğin bir parca biseysi zaten 180 200 lira ne aldın aldın kar oyle ay ayı tutmuyor
Başlarda çok erken diye düşünüyordum ama iyiki almışım çoğu şeyi ne alsak kar oldu valla🙂 Çanta ve lohusa takımı tek başına neredeyse 2bin tutuyor çıldırmamak elde değil 😖

Böbreklerin ikisinde de siyah bi boşluk görünüyor genişleme var dedi kapalı olması gerekiyordu dedi başka bi ile sevk etti çok üzgünüm ne diyim Allah size de şifa versin bize de ne diyim ..
Canım bana ilk cocugumda söylemişlerdi. Sonrasında hiçbir şey çıkmadı. Umarım sizde de bir şey çıkmaz. Güzel haberlerle gelirsin inşallah 🙏

Yirminci hafta oluyor zaten canım 19+4

Ben oğlumda molfix kullanmıştım şimdi yine alırım.

İndirim nerede canım ? Bende bakmak isterim. Nekadara aldınız ?

Gezenbebe mağazasının Haziran ayı indirimi varmış, %20 + %5 şeklinde. 15.900’e geliyordu. Pusetle beraber. Son gün öğrendik biz de, 1 Temmuz sabahtan da gidip ödeme yaptık. Birkaç yere daha bakmıştım joker’e, e-Bebek’e ve internet mağazalarına. Bu fiyatı görememiştim. Cybex ile ikisi arasında kalmıştım, artık birini alayım da kafam rahat etsin dedim.

Back
X