- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Canım detaylıya perinatolog bakmadı mı zatenPerinatolog rahim ölçmedimi tatlım.
Benim o yüzden biraz içim rahat baktirmistim karından. Perinatologta bakarsa tam rahat olacağım. Yürüyüş başlarım hayırlısıyla.
Ama dediğim gibi 24-25.haftaya göbek hizasında oluyorlarmis normal ilerleyen gebeliklerlerde telaşlanma
Bende olmadı henüzGobek cizgisi beliren var mi?Bende sadece bir suredir gobek deligimde biraz kararma var.
Bende kilo verdim. Azıcık almak istiyorum artık sanki bebeğe zarar gibi geliyor.İlk üç ay kilo verdim ,şimdi hamile kaldığım kilodayım ,iki gebeligimde de 11 kilo ile doğuma gittim
Canım zaten bakan perinatolog değil miydi? Asıl onların ne dediği önemli, diğerlerinin uzmanlık alanı değil. Bide bszen oluyor, bi tanıdığımın başına gelmiş, detaylıya bakanlar neler beler dsmişler ağla ağla bi hal oldu yazık arkadaşım, uzman bir perinatologa gittiler adam daha bebeğiniz ufak organları tam değil( kötü anlamda değil ufak olduğu için bebek, gelişmemmesi normal demiş) böyle olması normal, hiç bişeyi yok evladınızın endişelenmeyin demiş. Sapasağlam çocuk şimdi okula bile başladı. Bide biriyle tanıştım ben çocuğun böbreklerinde taş mı kum mu ne varmış ayyy desim küçücük çocuk kıyamam çok canı yanar dedim de annesine doktor çocuklar böbrek sancısı çekmez demiş, hakikaten çocuğun karşıdan hiç bişeyi yoktu. Galiba orada ainir ılmuyor ufakken. Allah a emanetler, onlar masumlar, lütfen haberdaqr et bizi ama senin üzüntün bebeği de üzer unutmaİnşallah Allah büyüktür herkese şifa versin canı yanıyor hasta gibi hissediyorum yavrumu içim çıktı ağlamaktan Allah sağlık versin gerçekten gerisi ne varsa halloluyor ..
Prof mu dikkqt etmedim hic ama basarili bi doktorolarak biliniyo.Ben 2 ay snra almaya baslarim sanirm.Hele de bebek bezi hic belli olmaz ilk kizimda prima disinda her sey pisik ve alwrji yapmisti.Dusunsene bi markadan bir suru depolasam belki hepsi çöp olacak.Profmu seninkide
800 iyi bize nakit 1000 dedi kart olursa 1100
İnan daha yatak bebek arabası almadım.
Bir küçük oyuncak bile oda yapmayı şuan düşünmüyorum 2 yaşına kadar .
Kıyafette hayırlısıyla son aylara yaklaşınca düşünüyorum.Bebek bezi ıslak mendil dahi almadım minik birseymi nasıl olacak ona göre evet fiyatlar artıyor ama alıp kullanmamak daha çok zoruma gider.
Merhaba, oncelikle guzel haberler almanizi dilerim. Benim kardeşimde de bir bobrek küçük gelismiyor, şeffaf bagirsak var dediler birkac problem daha bahsetmisleedi anneme amniyosentez hatta kurtaj onderdi dr. Birkaç dr gitti çok üzülmüştük doğuma kadar dua etti test yaptirmakta istemedi randevuya giderken vazgeçti. Çok şükür saglikli doğdu kardeşim herhangi bir sağlık problemide olmadi şuan 14yasinda. Yanilabiliyor dr.lar bazen yada varsa insallah düzelen bir durumdur . Bende amniyotik banttan şüphelendi 2 dr şuan perinatolog takibindeyim olmadığını düşünüyor şükür haftalardır kahrolmuştum.. ozellikle perinatologa gorunmeniz daha doğru olacaktirBöbreklerin ikisinde de siyah bi boşluk görünüyor genişleme var dedi kapalı olması gerekiyordu dedi başka bi ile sevk etti çok üzgünüm ne diyim Allah size de şifa versin bize de ne diyim ..
ne güzel, maşallah. Çocukların cinsiyetleri ne, belki iştahınızı da onlar belirliyor durİlk üç ay kilo verdim ,şimdi hamile kaldığım kilodayım ,iki gebeligimde de 11 kilo ile doğuma gittim
bende bir kez gördüm çok belirgin olmasa da çok güzel yaHadi hayirlisi :) peki gobeginizin disindan hic anlik kipirdama hareketi goruyormusumuz bazen? Ben 3 kere denk geldim.
boyatan çok var, bebeğin tüm organları vs zaten gelişimini tamamlamış oluyor anne karnında o yüzden ben doğum fotolarında da yarı siyah yarı sarı görünmek istemiyorumÇok mantıklı,, bunu bende düşüneyim. Dibe dokunulmazsa hem bişey olmaz hemde epey süre gider herhalde
saol canım açıklaman için o zaman sen 5 ayın bitmiş olacağı için 6 aylık diyeceksin ben de öyle diyorum biten ayın üzerine buçuk vs demiyorum diğer aydan gün aldığım için 6 aylık diyorum. 22-24 hafta içinde olduğum sürece hep 6 aylık diyorım,26 haftadan gün alınca 7 aylık demeye başlarımBen söyle hesaplıyorum. En son 7 şubatta adet oldum. 7 martta 1 aylık, 7 nisanda 2 aylık, 7 mayısta 3 aylik oldim gibi. 7 temmuzda tam 5 aylık olacagım sonrasında 6. Aydan gün alacağim. Böyle hesaplarsan kafan karışmaz. Her ayda 4 hafta +2 gün bazı aylar +3 gün oldugu için kafa karisiyor hafta olarak ay hesaplayınca
Paylaşım için teşekkürler.Canım tam 5 aylık hamilesin 22+0 dan sonra 6. Ayından gün alacaksin
O zaman hiç korkmaMaalesef Trabzon’da perinatolog yok rahim ölçmedi mi derken serviks uzunlugu mu? Onu diyorsan 3.9dı o kadar hareketliliğe 4.0 olmuştu
Parmak cati muayenesinden sonra kuzu 38.haftadaKızlar günaydın, insan sıcaklardan uyuyamıyornormal mi sezeryan mı olacağını doktor tam olarak bizlere ne zaman söylüyor
Benim bu hafta içi tatlım. Keşke geçen hafta olsaydı çok heyecanlıyım.Canım detaylıya perinatolog bakmadı mı zaten
Benim tam göbeğin altında değil en altında böyle pıt pıt kalp atışı gibiBende gönek altında hissediyorum özellikle otururken. Yatarkende sağ tarafta hissediyorum
Genel olarak dedim yorulunca hareketsizler dinlenince kıpır kıpırlar diye .Benimkiler derken ikiz miii
Çok şükür sorunsuz atlatmışsınız kardeşinizi yavrunuza da şifa diliyorum hiç bir sorun olmadan alın kucağınızaMerhaba, oncelikle guzel haberler almanizi dilerim. Benim kardeşimde de bir bobrek küçük gelismiyor, şeffaf bagirsak var dediler birkac problem daha bahsetmisleedi anneme amniyosentez hatta kurtaj onderdi dr. Birkaç dr gitti çok üzülmüştük doğuma kadar dua etti test yaptirmakta istemedi randevuya giderken vazgeçti. Çok şükür saglikli doğdu kardeşim herhangi bir sağlık problemide olmadi şuan 14yasinda. Yanilabiliyor dr.lar bazen yada varsa insallah düzelen bir durumdur . Bende amniyotik banttan şüphelendi 2 dr şuan perinatolog takibindeyim olmadığını düşünüyor şükür haftalardır kahrolmuştum.. ozellikle perinatologa gorunmeniz daha doğru olacaktir
Teşekkür ederim yazdıklarınız için gerçekten annelik başka birşey bin bir türlü duygu düşünce içine giriyoruz Allah yavrularımızı korusun acılarını göstermesin .. hepimiz bu zorlu süreci sağlıkla atlatalım ne diyim .. düzelecek inşallah Allahtan umudumu kesmiyorum büyüktür yardım eder dualarımızı boş çevirmezCanım zaten bakan perinatolog değil miydi? Asıl onların ne dediği önemli, diğerlerinin uzmanlık alanı değil. Bide bszen oluyor, bi tanıdığımın başına gelmiş, detaylıya bakanlar neler beler dsmişler ağla ağla bi hal oldu yazık arkadaşım, uzman bir perinatologa gittiler adam daha bebeğiniz ufak organları tam değil( kötü anlamda değil ufak olduğu için bebek, gelişmemmesi normal demiş) böyle olması normal, hiç bişeyi yok evladınızın endişelenmeyin demiş. Sapasağlam çocuk şimdi okula bile başladı. Bide biriyle tanıştım ben çocuğun böbreklerinde taş mı kum mu ne varmış ayyy desim küçücük çocuk kıyamam çok canı yanar dedim de annesine doktor çocuklar böbrek sancısı çekmez demiş, hakikaten çocuğun karşıdan hiç bişeyi yoktu. Galiba orada ainir ılmuyor ufakken. Allah a emanetler, onlar masumlar, lütfen haberdaqr et bizi ama senin üzüntün bebeği de üzer unutma
daha var o zaman, teşekkür ederimParmak cati muayenesinden sonra kuzu 38.haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?