• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Perinatolog rahim ölçmedimi tatlım.
Benim o yüzden biraz içim rahat baktirmistim karından. Perinatologta bakarsa tam rahat olacağım. Yürüyüş başlarım hayırlısıyla.
Ama dediğim gibi 24-25.haftaya göbek hizasında oluyorlarmis normal ilerleyen gebeliklerlerde telaşlanma😍
Canım detaylıya perinatolog bakmadı mı zaten

İnşallah Allah büyüktür herkese şifa versin canı yanıyor hasta gibi hissediyorum yavrumu içim çıktı ağlamaktan Allah sağlık versin gerçekten gerisi ne varsa halloluyor ..
Canım zaten bakan perinatolog değil miydi? Asıl onların ne dediği önemli, diğerlerinin uzmanlık alanı değil. Bide bszen oluyor, bi tanıdığımın başına gelmiş, detaylıya bakanlar neler beler dsmişler ağla ağla bi hal oldu yazık arkadaşım, uzman bir perinatologa gittiler adam daha bebeğiniz ufak organları tam değil( kötü anlamda değil ufak olduğu için bebek, gelişmemmesi normal demiş) böyle olması normal, hiç bişeyi yok evladınızın endişelenmeyin demiş. Sapasağlam çocuk şimdi okula bile başladı. Bide biriyle tanıştım ben çocuğun böbreklerinde taş mı kum mu ne varmış ayyy desim küçücük çocuk kıyamam çok canı yanar dedim de annesine doktor çocuklar böbrek sancısı çekmez demiş, hakikaten çocuğun karşıdan hiç bişeyi yoktu. Galiba orada ainir ılmuyor ufakken. Allah a emanetler, onlar masumlar, lütfen haberdaqr et bizi ama senin üzüntün bebeği de üzer unutma

Profmu seninkide
800 iyi bize nakit 1000 dedi kart olursa 1100
İnan daha yatak bebek arabası almadım.
Bir küçük oyuncak bile oda yapmayı şuan düşünmüyorum 2 yaşına kadar .
Kıyafette hayırlısıyla son aylara yaklaşınca düşünüyorum.Bebek bezi ıslak mendil dahi almadım minik birseymi nasıl olacak ona göre evet fiyatlar artıyor ama alıp kullanmamak daha çok zoruma gider.
Prof mu dikkqt etmedim hic ama basarili bi doktorolarak biliniyo.Ben 2 ay snra almaya baslarim sanirm.Hele de bebek bezi hic belli olmaz ilk kizimda prima disinda her sey pisik ve alwrji yapmisti.Dusunsene bi markadan bir suru depolasam belki hepsi çöp olacak.

Böbreklerin ikisinde de siyah bi boşluk görünüyor genişleme var dedi kapalı olması gerekiyordu dedi başka bi ile sevk etti çok üzgünüm ne diyim Allah size de şifa versin bize de ne diyim ..
Merhaba, oncelikle guzel haberler almanizi dilerim. Benim kardeşimde de bir bobrek küçük gelismiyor, şeffaf bagirsak var dediler birkac problem daha bahsetmisleedi anneme amniyosentez hatta kurtaj onderdi dr. Birkaç dr gitti çok üzülmüştük doğuma kadar dua etti test yaptirmakta istemedi randevuya giderken vazgeçti. Çok şükür saglikli doğdu kardeşim herhangi bir sağlık problemide olmadi şuan 14yasinda. Yanilabiliyor dr.lar bazen yada varsa insallah düzelen bir durumdur . Bende amniyotik banttan şüphelendi 2 dr şuan perinatolog takibindeyim olmadığını düşünüyor şükür haftalardır kahrolmuştum.. ozellikle perinatologa gorunmeniz daha doğru olacaktir

Ben söyle hesaplıyorum. En son 7 şubatta adet oldum. 7 martta 1 aylık, 7 nisanda 2 aylık, 7 mayısta 3 aylik oldim gibi. 7 temmuzda tam 5 aylık olacagım sonrasında 6. Aydan gün alacağim. Böyle hesaplarsan kafan karışmaz. Her ayda 4 hafta +2 gün bazı aylar +3 gün oldugu için kafa karisiyor hafta olarak ay hesaplayınca
saol canım açıklaman için o zaman sen 5 ayın bitmiş olacağı için 6 aylık diyeceksin ben de öyle diyorum biten ayın üzerine buçuk vs demiyorum diğer aydan gün aldığım için 6 aylık diyorum. 22-24 hafta içinde olduğum sürece hep 6 aylık diyorım,26 haftadan gün alınca 7 aylık demeye başlarım ☺️☺️

Benimkiler derken ikiz miii🥰🥰
Genel olarak dedim yorulunca hareketsizler dinlenince kıpır kıpırlar diye .🤣
Çift kese görmeyi çok istemiştim. Gebe kalmadan önce herkese biranda 2 tane bebek olsa ne güzel olur felan diyordum suanki hormonlarla hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde dogsunda başka bir isteğim yok ruhum şuan bile çöküşte bakıp bakamama yönünden değil. Bu çoğalan hastalıklar ekonomik kriz daha çok psikolojik etkiledi .Doğru düzgün sevinemiyorum 😐

Merhaba, oncelikle guzel haberler almanizi dilerim. Benim kardeşimde de bir bobrek küçük gelismiyor, şeffaf bagirsak var dediler birkac problem daha bahsetmisleedi anneme amniyosentez hatta kurtaj onderdi dr. Birkaç dr gitti çok üzülmüştük doğuma kadar dua etti test yaptirmakta istemedi randevuya giderken vazgeçti. Çok şükür saglikli doğdu kardeşim herhangi bir sağlık problemide olmadi şuan 14yasinda. Yanilabiliyor dr.lar bazen yada varsa insallah düzelen bir durumdur . Bende amniyotik banttan şüphelendi 2 dr şuan perinatolog takibindeyim olmadığını düşünüyor şükür haftalardır kahrolmuştum.. ozellikle perinatologa gorunmeniz daha doğru olacaktir
Çok şükür sorunsuz atlatmışsınız kardeşinizi yavrunuza da şifa diliyorum hiç bir sorun olmadan alın kucağınıza 🙏 inşallah düzelir bizim de ,doktorlar korkutmayı seviyor ne yazık Ki Allah yardımcımız olsun hepimizin yavrularımızın acısını göstermesin 🙏

Canım zaten bakan perinatolog değil miydi? Asıl onların ne dediği önemli, diğerlerinin uzmanlık alanı değil. Bide bszen oluyor, bi tanıdığımın başına gelmiş, detaylıya bakanlar neler beler dsmişler ağla ağla bi hal oldu yazık arkadaşım, uzman bir perinatologa gittiler adam daha bebeğiniz ufak organları tam değil( kötü anlamda değil ufak olduğu için bebek, gelişmemmesi normal demiş) böyle olması normal, hiç bişeyi yok evladınızın endişelenmeyin demiş. Sapasağlam çocuk şimdi okula bile başladı. Bide biriyle tanıştım ben çocuğun böbreklerinde taş mı kum mu ne varmış ayyy desim küçücük çocuk kıyamam çok canı yanar dedim de annesine doktor çocuklar böbrek sancısı çekmez demiş, hakikaten çocuğun karşıdan hiç bişeyi yoktu. Galiba orada ainir ılmuyor ufakken. Allah a emanetler, onlar masumlar, lütfen haberdaqr et bizi ama senin üzüntün bebeği de üzer unutma
Teşekkür ederim yazdıklarınız için gerçekten annelik başka birşey bin bir türlü duygu düşünce içine giriyoruz Allah yavrularımızı korusun acılarını göstermesin .. hepimiz bu zorlu süreci sağlıkla atlatalım ne diyim .. düzelecek inşallah Allahtan umudumu kesmiyorum büyüktür yardım eder dualarımızı boş çevirmez 🙏🙏 hepimiz iyi doktorlarla karşılaşalım birde vicdanlı doktorlarla

Back
X