• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar bende yarın tam 22 hafta oluyorum, hesaplamalarıma göre Ekim sonu oluyor doğum doktor kasım ortası demişti önceden 🙄 şu hafta ay vs hesaplamalarını bi türlü öğrenemedim. 22 hafta 6 ay olmuyor mu illa 24 haftayı doldurduktan sonra mı 6 ay diyoruz

Kızlar bende yarın tam 22 hafta oluyorum, hesaplamalarıma göre Ekim sonu oluyor doğum doktor kasım ortası demişti önceden 🙄 şu hafta ay vs hesaplamalarını bi türlü öğrenemedim. 22 hafta 6 ay olmuyor mu illa 24 haftayı doldurduktan sonra mı 6 ay diyoruz
22 hafta 5buçuk ay oluyor24ü bitirnxe 6 aylık oluyor

Canım tam 5 aylık hamilesin 22+0 dan sonra 6. Ayından gün alacaksin

Eklentiler

• 20220702_195652.webp
    20220702_195652.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 67
Ben söyle hesaplıyorum. En son 7 şubatta adet oldum. 7 martta 1 aylık, 7 nisanda 2 aylık, 7 mayısta 3 aylik oldim gibi. 7 temmuzda tam 5 aylık olacagım sonrasında 6. Aydan gün alacağim. Böyle hesaplarsan kafan karışmaz. Her ayda 4 hafta +2 gün bazı aylar +3 gün oldugu için kafa karisiyor hafta olarak ay hesaplayınca

Ben bazen alt karnimin yanlarinda bazen de gobek hizasi veya biraz ustunde yanlarda.Bazen gobek ustunden gozukuyo sanki yumruk vurmus gibi saniyelik.Sizde de oluyo mu? Tabi o âna gelmek ve yakalamak zor.
Benim hep göbek altı kasigin ortasinda pıt pıt diye sonra dalgalanma şekli
Bir kere tıka basa yemiştim ortada hissettim 🤣üste çıkmıştı

Böyle en altta ortada pıt pıt yapıp dalgalanıyor sonra tepik yada yumruk olabilir 🤣benim 1 gün çok hareketli 1 gün az
Az hareket hissedersende korkma 3 güne kadar normalmiş. 😍🥰
Hataketsizlikten falan korkmuyorum da işte yeri biraz tedirgin etti beni bir de bu hafta aşırı yoruldum 😁

Hataketsizlikten falan korkmuyorum da işte yeri biraz tedirgin etti beni bir de bu hafta aşırı yoruldum 😁
Perinatolog rahim ölçmedimi tatlım.
Benim o yüzden biraz içim rahat baktirmistim karından. Perinatologta bakarsa tam rahat olacağım. Yürüyüş başlarım hayırlısıyla.
Ama dediğim gibi 24-25.haftaya göbek hizasında oluyorlarmis normal ilerleyen gebeliklerlerde telaşlanma😍

Perinatolog rahim ölçmedimi tatlım.
Benim o yüzden biraz içim rahat baktirmistim karından. Perinatologta bakarsa tam rahat olacağım. Yürüyüş başlarım hayırlısıyla.
Ama dediğim gibi 24-25.haftaya göbek hizasında oluyorlarmis normal ilerleyen gebeliklerlerde telaşlanma😍
Maalesef Trabzon’da perinatolog yok rahim ölçmedi mi derken serviks uzunlugu mu? Onu diyorsan 3.9dı o kadar hareketliliğe 4.0 olmuştu 😅

Hadi hayirlisi :) peki gobeginizin disindan hic anlik kipirdama hareketi goruyormusumuz bazen? Ben 3 kere denk geldim.
Ben görmedim arada bakıyırum 2 gündür ama ne zaman ne yapacağı belli olmuyor bıdığın.
Kızlar malum asgari ücrete zam geldi her sey ateş pahası olacak çok daha fazla zamlanacak, ben beşiği aldım ama puset araba ana kucağı gibi parçalar kaldı kıyafet isine de kalkışmadım tam anlamıyla, düşündükçe içim daralıyor her geçen dakika kaziklaniyormusum hissi oluyor, öncelik sırasına koydugumda bebek bezi almak daha mantıklı geliyor araştırma yapan var mi bu konuda prima premium care haricinde tabiki herkes öneriyor primayi, diğer markalar hakkinda tecrubeniz araştırmanız var mi bir de 1 numara 2 numara markadan markaya değişiyormuş nasıl yapacaksınız direkt 2 den mi başlamalı 1 den mi
Sleepy bio natural alacağız biz. Natural değil ama bikaç kişi alerji yaptı dwmiş, bio natural den daha memnun gibi annelee

Back
X