- 8 Şubat 2018
- 3.599
- 2.577
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 hafta 5buçuk ay oluyor24ü bitirnxe 6 aylık oluyorKızlar bende yarın tam 22 hafta oluyorum, hesaplamalarıma göre Ekim sonu oluyor doğum doktor kasım ortası demişti öncedenşu hafta ay vs hesaplamalarını bi türlü öğrenemedim. 22 hafta 6 ay olmuyor mu illa 24 haftayı doldurduktan sonra mı 6 ay diyoruz
Canım tam 5 aylık hamilesin 22+0 dan sonra 6. Ayından gün alacaksinKızlar bende yarın tam 22 hafta oluyorum, hesaplamalarıma göre Ekim sonu oluyor doğum doktor kasım ortası demişti öncedenşu hafta ay vs hesaplamalarını bi türlü öğrenemedim. 22 hafta 6 ay olmuyor mu illa 24 haftayı doldurduktan sonra mı 6 ay diyoruz
Ben söyle hesaplıyorum. En son 7 şubatta adet oldum. 7 martta 1 aylık, 7 nisanda 2 aylık, 7 mayısta 3 aylik oldim gibi. 7 temmuzda tam 5 aylık olacagım sonrasında 6. Aydan gün alacağim. Böyle hesaplarsan kafan karışmaz. Her ayda 4 hafta +2 gün bazı aylar +3 gün oldugu için kafa karisiyor hafta olarak ay hesaplayıncaKızlar bende yarın tam 22 hafta oluyorum, hesaplamalarıma göre Ekim sonu oluyor doğum doktor kasım ortası demişti öncedenşu hafta ay vs hesaplamalarını bi türlü öğrenemedim. 22 hafta 6 ay olmuyor mu illa 24 haftayı doldurduktan sonra mı 6 ay diyoruz
Benim hep göbek altı kasigin ortasinda pıt pıt diye sonra dalgalanma şekliBen bazen alt karnimin yanlarinda bazen de gobek hizasi veya biraz ustunde yanlarda.Bazen gobek ustunden gozukuyo sanki yumruk vurmus gibi saniyelik.Sizde de oluyo mu? Tabi o âna gelmek ve yakalamak zor.
Hataketsizlikten falan korkmuyorum da işte yeri biraz tedirgin etti beni bir de bu hafta aşırı yoruldumBöyle en altta ortada pıt pıt yapıp dalgalanıyor sonra tepik yada yumruk olabilirbenim 1 gün çok hareketli 1 gün az
Az hareket hissedersende korkma 3 güne kadar normalmiş.![]()
Benimki belirsizSenin kacinci haftaydi?
Perinatolog rahim ölçmedimi tatlım.Hataketsizlikten falan korkmuyorum da işte yeri biraz tedirgin etti beni bir de bu hafta aşırı yoruldum![]()
Benim baya belli oluyor artık ilk zamanlarda da hafiften vardi artik iyice kararmaya ve uzamaya başladi gobegin ustune dogru. Kız bebeklerde daha cok kararıyor diyorlarGobek cizgisi beliren var mi?Bende sadece bir suredir gobek deligimde biraz kararma var.
Hadi hayirlisi :) peki gobeginizin disindan hic anlik kipirdama hareketi goruyormusumuz bazen? Ben 3 kere denk geldim.Benim baya belli oluyor artık ilk zamanlarda da hafiften vardi artik iyice kararmaya ve uzamaya başladi gobegin ustune dogru. Kız bebeklerde daha cok kararıyor diyorlar![]()
Çok mantıklı,, bunu bende düşüneyim. Dibe dokunulmazsa hem bişey olmaz hemde epey süre gider herhaldeben doğuma 10 gün kala dibime dokundurmadan sarı yaptıracağım
Maalesef Trabzon’da perinatolog yok rahim ölçmedi mi derken serviks uzunlugu mu? Onu diyorsan 3.9dı o kadar hareketliliğe 4.0 olmuştuPerinatolog rahim ölçmedimi tatlım.
Benim o yüzden biraz içim rahat baktirmistim karından. Perinatologta bakarsa tam rahat olacağım. Yürüyüş başlarım hayırlısıyla.
Ama dediğim gibi 24-25.haftaya göbek hizasında oluyorlarmis normal ilerleyen gebeliklerlerde telaşlanma![]()
Benimkiler derken ikiz miii
Ben görmedim arada bakıyırum 2 gündür ama ne zaman ne yapacağı belli olmuyor bıdığın.Hadi hayirlisi :) peki gobeginizin disindan hic anlik kipirdama hareketi goruyormusumuz bazen? Ben 3 kere denk geldim.
Sleepy bio natural alacağız biz. Natural değil ama bikaç kişi alerji yaptı dwmiş, bio natural den daha memnun gibi anneleeKızlar malum asgari ücrete zam geldi her sey ateş pahası olacak çok daha fazla zamlanacak, ben beşiği aldım ama puset araba ana kucağı gibi parçalar kaldı kıyafet isine de kalkışmadım tam anlamıyla, düşündükçe içim daralıyor her geçen dakika kaziklaniyormusum hissi oluyor, öncelik sırasına koydugumda bebek bezi almak daha mantıklı geliyor araştırma yapan var mi bu konuda prima premium care haricinde tabiki herkes öneriyor primayi, diğer markalar hakkinda tecrubeniz araştırmanız var mi bir de 1 numara 2 numara markadan markaya değişiyormuş nasıl yapacaksınız direkt 2 den mi başlamalı 1 den mi
Bende gönek altında hissediyorum özellikle otururken. Yatarkende sağ tarafta hissediyorumBenim hep göbek altı kasigin ortasinda pıt pıt diye sonra dalgalanma şekli
Bir kere tıka basa yemiştim ortada hissettimüste çıkmıştı
Benimde kız ama hiç çizgi bile belli değil şimdilikBenim baya belli oluyor artık ilk zamanlarda da hafiften vardi artik iyice kararmaya ve uzamaya başladi gobegin ustune dogru. Kız bebeklerde daha cok kararıyor diyorlar![]()