- 12 Mart 2022
- 822
- 4.300
- 33
- 37
Kardeşimiz adına çok sevindim, aynı mucizeyi inşallah siz de ben de yaşar sağlıkla kavuşuruz bebeklerimizeMerhaba, oncelikle guzel haberler almanizi dilerim. Benim kardeşimde de bir bobrek küçük gelismiyor, şeffaf bagirsak var dediler birkac problem daha bahsetmisleedi anneme amniyosentez hatta kurtaj onderdi dr. Birkaç dr gitti çok üzülmüştük doğuma kadar dua etti test yaptirmakta istemedi randevuya giderken vazgeçti. Çok şükür saglikli doğdu kardeşim herhangi bir sağlık problemide olmadi şuan 14yasinda. Yanilabiliyor dr.lar bazen yada varsa insallah düzelen bir durumdur . Bende amniyotik banttan şüphelendi 2 dr şuan perinatolog takibindeyim olmadığını düşünüyor şükür haftalardır kahrolmuştum.. ozellikle perinatologa gorunmeniz daha doğru olacaktir
Son haftalarda 37-38 civarında ama bazı Dr kar çatı muayenesini gerekli görülen bazıları ihtiyaç duymuyor.En azından 2014'te ilk dogumumda öyleydi.Sonra sezaryen olunca son durumdan haberim yokKızlar günaydın, insan sıcaklardan uyuyamıyornormal mi sezeryan mı olacağını doktor tam olarak bizlere ne zaman söylüyor
Bende pişik konusunda hassasım.Prof mu dikkqt etmedim hic ama basarili bi doktorolarak biliniyo.Ben 2 ay snra almaya baslarim sanirm.Hele de bebek bezi hic belli olmaz ilk kizimda prima disinda her sey pisik ve alwrji yapmisti.Dusunsene bi markadan bir suru depolasam belki hepsi çöp olacak.
Hoş buldum, teşekkür ederim aminS Suskunkardelen Hoşgeldin ♡
Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına aldırmak nasip etsin
İlk gebelik mi?Merhaba kızlar 21+2 oldu ama ben hala net olarak bebeğimi hissetmiyorumvar mı benim gibi olan ?
Telaşlanma ilk gebeliklerde 22.haftaya kadar normal .İç karnın geniş olabilir.Merhaba kızlar 21+2 oldu ama ben hala net olarak bebeğimi hissetmiyorumvar mı benim gibi olan ?
Ben bir kere denk geldim sanırım çok güclü tekmelerde belli oluyorHadi hayirlisi :) peki gobeginizin disindan hic anlik kipirdama hareketi goruyormusumuz bazen? Ben 3 kere denk geldim.
Canım herkesin hamileligi farkli hatta bizim ailede kimsede olmamis boyle cizgi bende görünce sasiriyorlarBenimde kız ama hiç çizgi bile belli değil şimdilik
Bende düşüneyim bunu sağol canım, aslında 2 yılı geçti boyatmadım, kendi rengi şu anda. Tek tük beyazlar var ama takmıyorum şimdilik. Ama dediğin gibi fotolarda güzel çıkmak lazımboyatan çok var, bebeğin tüm organları vs zaten gelişimini tamamlamış oluyor anne karnında o yüzden ben doğum fotolarında da yarı siyah yarı sarı görünmek istemiyorum
Detaylı deyince bende o baktı sanmıştım. Asıl onların uzmaanlık alanıymış. Hayırlı haberler canım inşallah. Benim de haftaya bakalımBenim bu hafta içi tatlım. Keşke geçen hafta olsaydı çok heyecanlıyım.
İşte orayı kastetmiştim. Hatta böyle nasıl desem bikini bölgesine yakın oralarda oluyo bende fıstığım coşuyo bazen yirim ben onuuuuBenim tam göbeğin altında değil en altında böyle pıt pıt kalp atışı gibi
Amin amin canım, en ufak bişry kaygılanmamıza yetiyor. Haklısın. Allah yardımcımız olsun. Allah evlatlarımızı korusun. İnşallah bi dahaki muayenede hayırlı haberler alırsın. Moralini bozma bak bebeğin hisseder üzülmesin. Bol bol dua et. Bikaç doktora daha git gerekirse. Neler neler diyorlar doğumdan önce, inşallah bunu da seneye unutacağız. Ben de haftaya gideceğim inşallah iyi haberler alırım. Şimdiden stres oluyorum arada ama düşünmemeye çalışıyorum. Önce Allah' a emanet masum bebeklerimiz.Teşekkür ederim yazdıklarınız için gerçekten annelik başka birşey bin bir türlü duygu düşünce içine giriyoruz Allah yavrularımızı korusun acılarını göstermesin .. hepimiz bu zorlu süreci sağlıkla atlatalım ne diyim .. düzelecek inşallah Allahtan umudumu kesmiyorum büyüktür yardım eder dualarımızı boş çevirmezhepimiz iyi doktorlarla karşılaşalım birde vicdanlı doktorlarla
Bu gece çok kaşındı ayak parmaklarımın etrafı. Yatmadan önce güzelce yıkadım oysa ılık su kullandım etkisi gwçince yine başladı. Araştırdım internette ilaçlardan olabilir diyoşar kan ilacı kalsiyum ilacı bikaç şey daha söylenmiş. Pazartesi doktorumu arayacağım. Var mı benim gibi olanMızlar ayak parmaklarım çok kaşınıyor. Sizde de oluyor mu
Benide 19 veya 20.haftada gel dedi bende senin gibi yarın gideceğim inşallah 19+5 oluyoruz bizim burada sağlık ocağında pazartesi ve çarşamba kan alınıyor sadece gitmişken de kan vereceğim değerleri görmek için. Bence erken olmaz hareketliliğini hissetmeye başladın mıKızlar selamlar herkese, ben pazartesi 19+4 haftalık olacağım. Aile hekimliğinden arayıp 20.haftada tetanoz aşısı için çağırdılar. Pazartesi gitsem erken olur mu? Kan tahlili falan da yaptırmak istiyorum hem, araya bayram girmeden halledeyim dedim.
Evet evet son iki gündür baya hissediyorum minik kızımıBenide 19 veya 20.haftada gel dedi bende senin gibi yarın gideceğim inşallah 19+5 oluyoruz bizim burada sağlık ocağında pazartesi ve çarşamba kan alınıyor sadece gitmişken de kan vereceğim değerleri görmek için. Bence erken olmaz hareketliliğini hissetmeye başladın mı
Çok haklısın canım ya bebeğe yaramazsa diye stok da yapamıyoruz. Bio natural aldık biz 1 numaradan 1 oaket çantaya koymak için. Şimdilik o var bakalım belki tede olsun dye 2 nunaradan da alırız ama fazlasını sanmıyorum. Bu ay biraz tarihi geçmeyecek şeylerden de almak istiyorum. Ama en önemlisi beşik şimdilik. Daha alamadık bu ay almamız şart.Prof mu dikkqt etmedim hic ama basarili bi doktorolarak biliniyo.Ben 2 ay snra almaya baslarim sanirm.Hele de bebek bezi hic belli olmaz ilk kizimda prima disinda her sey pisik ve alwrji yapmisti.Dusunsene bi markadan bir suru depolasam belki hepsi çöp olacak.
Doktorlar hep en kötüsğnden bahsediyor. Allah evlatlarımızı da bizi de korusunÇok şükür sorunsuz atlatmışsınız kardeşinizi yavrunuza da şifa diliyorum hiç bir sorun olmadan alın kucağınızainşallah düzelir bizim de ,doktorlar korkutmayı seviyor ne yazık Ki Allah yardımcımız olsun hepimizin yavrularımızın acısını göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?