• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Günaydın kizlar, ben de 17.haftayi bitirdim. 3. Ve sürpriz gebelik olunca üstüne bir de toxoplazma pozitif çıkınca ,bir de bulantılar derken bu haftalara kadar zor bir surecti.

Şimdi günde 3 tane antibiyotik kullanıyorum toxo için,doğuma kadar kullanmam gerekiyormuş.

Geçen hafta cinsiyetiniz belli oldu, kız 🥰

Sat 5 martti,beni de ekler misiniz listeye Papatyamelo Papatyamelo ? Doğum 10 Aralık'ta gorunuyor ama 3. Sezeryan olacağı için Kasım sonunda yapalım der Dr um muhtemelen.Ucundan kıyısından Kasım annesi olabilirim yani🤭

Merhaba, oncelikle guzel haberler almanizi dilerim. Benim kardeşimde de bir bobrek küçük gelismiyor, şeffaf bagirsak var dediler birkac problem daha bahsetmisleedi anneme amniyosentez hatta kurtaj onderdi dr. Birkaç dr gitti çok üzülmüştük doğuma kadar dua etti test yaptirmakta istemedi randevuya giderken vazgeçti. Çok şükür saglikli doğdu kardeşim herhangi bir sağlık problemide olmadi şuan 14yasinda. Yanilabiliyor dr.lar bazen yada varsa insallah düzelen bir durumdur . Bende amniyotik banttan şüphelendi 2 dr şuan perinatolog takibindeyim olmadığını düşünüyor şükür haftalardır kahrolmuştum.. ozellikle perinatologa gorunmeniz daha doğru olacaktir
Kardeşimiz adına çok sevindim, aynı mucizeyi inşallah siz de ben de yaşar sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize🤲ben de de toxo çıktı,günde 3 antibiyotik kullanıyorum.Amniyosentez de yaptirmadim,duam geçmemiştir sağlıklıdır yönünde.

Kızlar günaydın, insan sıcaklardan uyuyamıyor 😣 normal mi sezeryan mı olacağını doktor tam olarak bizlere ne zaman söylüyor
Son haftalarda 37-38 civarında ama bazı Dr kar çatı muayenesini gerekli görülen bazıları ihtiyaç duymuyor.En azından 2014'te ilk dogumumda öyleydi.Sonra sezaryen olunca son durumdan haberim yok

Prof mu dikkqt etmedim hic ama basarili bi doktorolarak biliniyo.Ben 2 ay snra almaya baslarim sanirm.Hele de bebek bezi hic belli olmaz ilk kizimda prima disinda her sey pisik ve alwrji yapmisti.Dusunsene bi markadan bir suru depolasam belki hepsi çöp olacak.
Bende pişik konusunda hassasım.
Benim ilk gebeliğim ama düşününce hadi vücudu kabul etmezse pişik kremleri şampuanlarda öyle alerjik bir bünyesi olabilir.
Bezleri kendime bağlarım kalırsa 🤣🤣🤣

boyatan çok var, bebeğin tüm organları vs zaten gelişimini tamamlamış oluyor anne karnında o yüzden ben doğum fotolarında da yarı siyah yarı sarı görünmek istemiyorum
Bende düşüneyim bunu sağol canım, aslında 2 yılı geçti boyatmadım, kendi rengi şu anda. Tek tük beyazlar var ama takmıyorum şimdilik. Ama dediğin gibi fotolarda güzel çıkmak lazım😍 aslında kafamda açık tonlar varr şu balyaj değil de iamini hatırlayamadım bişey daha vardı o olabilir ama çok beyazım alt tonum sarımsı. Doğumdan sonra hortlak gibi olur muyum ki 😥 makyaj yaparım ama yeter mi bilemedim. Ya da başka renk düz renk boyatırım bakalım
Bu arada kafamda o kadar çok şey var ki sık sık unutkanlık yaşıyorum bu ara herkes mi böyle ben mi böyleyim bilemiyorum. O kadar da takviye alıyorum oysa

Teşekkür ederim yazdıklarınız için gerçekten annelik başka birşey bin bir türlü duygu düşünce içine giriyoruz Allah yavrularımızı korusun acılarını göstermesin .. hepimiz bu zorlu süreci sağlıkla atlatalım ne diyim .. düzelecek inşallah Allahtan umudumu kesmiyorum büyüktür yardım eder dualarımızı boş çevirmez 🙏🙏 hepimiz iyi doktorlarla karşılaşalım birde vicdanlı doktorlarla
Amin amin canım, en ufak bişry kaygılanmamıza yetiyor. Haklısın. Allah yardımcımız olsun. Allah evlatlarımızı korusun. İnşallah bi dahaki muayenede hayırlı haberler alırsın. Moralini bozma bak bebeğin hisseder üzülmesin. Bol bol dua et. Bikaç doktora daha git gerekirse. Neler neler diyorlar doğumdan önce, inşallah bunu da seneye unutacağız. Ben de haftaya gideceğim inşallah iyi haberler alırım. Şimdiden stres oluyorum arada ama düşünmemeye çalışıyorum. Önce Allah' a emanet masum bebeklerimiz.

Mızlar ayak parmaklarım çok kaşınıyor. Sizde de oluyor mu
Bu gece çok kaşındı ayak parmaklarımın etrafı. Yatmadan önce güzelce yıkadım oysa ılık su kullandım etkisi gwçince yine başladı. Araştırdım internette ilaçlardan olabilir diyoşar kan ilacı kalsiyum ilacı bikaç şey daha söylenmiş. Pazartesi doktorumu arayacağım. Var mı benim gibi olan
OKYANUS302 OKYANUS302 canım sen mi bahsetmiştin böyle bişeyden

Kızlar selamlar herkese, ben pazartesi 19+4 haftalık olacağım. Aile hekimliğinden arayıp 20.haftada tetanoz aşısı için çağırdılar. Pazartesi gitsem erken olur mu? Kan tahlili falan da yaptırmak istiyorum hem, araya bayram girmeden halledeyim dedim.
Benide 19 veya 20.haftada gel dedi bende senin gibi yarın gideceğim inşallah 19+5 oluyoruz bizim burada sağlık ocağında pazartesi ve çarşamba kan alınıyor sadece gitmişken de kan vereceğim değerleri görmek için. Bence erken olmaz hareketliliğini hissetmeye başladın mı

Benide 19 veya 20.haftada gel dedi bende senin gibi yarın gideceğim inşallah 19+5 oluyoruz bizim burada sağlık ocağında pazartesi ve çarşamba kan alınıyor sadece gitmişken de kan vereceğim değerleri görmek için. Bence erken olmaz hareketliliğini hissetmeye başladın mı
Evet evet son iki gündür baya hissediyorum minik kızımı 🥰 seri tekmeler atıyor 😀 doktorum da onay verdi ben de yarın hem tahlil vericem hem de aşımı olacağım

Prof mu dikkqt etmedim hic ama basarili bi doktorolarak biliniyo.Ben 2 ay snra almaya baslarim sanirm.Hele de bebek bezi hic belli olmaz ilk kizimda prima disinda her sey pisik ve alwrji yapmisti.Dusunsene bi markadan bir suru depolasam belki hepsi çöp olacak.
Çok haklısın canım ya bebeğe yaramazsa diye stok da yapamıyoruz. Bio natural aldık biz 1 numaradan 1 oaket çantaya koymak için. Şimdilik o var bakalım belki tede olsun dye 2 nunaradan da alırız ama fazlasını sanmıyorum. Bu ay biraz tarihi geçmeyecek şeylerden de almak istiyorum. Ama en önemlisi beşik şimdilik. Daha alamadık bu ay almamız şart.
Çok şükür sorunsuz atlatmışsınız kardeşinizi yavrunuza da şifa diliyorum hiç bir sorun olmadan alın kucağınıza 🙏 inşallah düzelir bizim de ,doktorlar korkutmayı seviyor ne yazık Ki Allah yardımcımız olsun hepimizin yavrularımızın acısını göstermesin 🙏
Doktorlar hep en kötüsğnden bahsediyor. Allah evlatlarımızı da bizi de korusun

Back
X