• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bu gece çok kaşındı ayak parmaklarımın etrafı. Yatmadan önce güzelce yıkadım oysa ılık su kullandım etkisi gwçince yine başladı. Araştırdım internette ilaçlardan olabilir diyoşar kan ilacı kalsiyum ilacı bikaç şey daha söylenmiş. Pazartesi doktorumu arayacağım. Var mı benim gibi olan
OKYANUS302 OKYANUS302 canım sen mi bahsetmiştin böyle bişeyden
Yok canım kasıntı olmadı ben de hiç niye acaba ilginç

Kızlar bana bir şey oldu ben çocukları aşırı sever onlarla saatlerce oynayabilen minnoş bir insandım. Her bebeği olsun çocuğu olsun çok beğenirdim tatlı ve sevimli gelirdi ama şimdi hiç bir çocuğu beğenemiyorum 😵 güzel bebek fotolarına bakınca bile içim kıpır kıpır olmuyor 😰 ve bu durum beni aşırı rahatsız etmeye başladı.

Detaylı deyince bende o baktı sanmıştım. Asıl onların uzmaanlık alanıymış. Hayırlı haberler canım inşallah. Benim de haftaya bakalım
Allahım Hayırlısıyla sağlıklı gelişimlerini görmek nasip etsin 🤲

Kendi Jinekologumuzda bakabiliyor ona kuzum
2.defa bakılması içimi rahatlatacak 🤣

Kızlar bana bir şey oldu ben çocukları aşırı sever onlarla saatlerce oynayabilen minnoş bir insandım. Her bebeği olsun çocuğu olsun çok beğenirdim tatlı ve sevimli gelirdi ama şimdi hiç bir çocuğu beğenemiyorum 😵 güzel bebek fotolarına bakınca bile içim kıpır kıpır olmuyor 😰 ve bu durum beni aşırı rahatsız etmeye başladı.
Bebek kıskanıyor sana yansıyordur annesi sadece beni seveceksin diyordur🤣😍

Bende düşüneyim bunu sağol canım, aslında 2 yılı geçti boyatmadım, kendi rengi şu anda. Tek tük beyazlar var ama takmıyorum şimdilik. Ama dediğin gibi fotolarda güzel çıkmak lazım😍 aslında kafamda açık tonlar varr şu balyaj değil de iamini hatırlayamadım bişey daha vardı o olabilir ama çok beyazım alt tonum sarımsı. Doğumdan sonra hortlak gibi olur muyum ki 😥 makyaj yaparım ama yeter mi bilemedim. Ya da başka renk düz renk boyatırım bakalım
Bu arada kafamda o kadar çok şey var ki sık sık unutkanlık yaşıyorum bu ara herkes mi böyle ben mi böyleyim bilemiyorum. O kadar da takviye alıyorum oysa
Tek tükse beyaz kapatan maskaralardan kullanabilirsin canım. Bu ara psikolojinin hop oturup hop kalkmasını bende yaşıyorum😅

Bu durum bende de başladı. Hormonlardan sanırım. Bir de ne hayal ettiysem istediysem farklı oldu bu hamilelik sürecinde. Sağlıkla kucağımıza alalım da inşallah güzelliğine doyamayız zaten.

Bende düşüneyim bunu sağol canım, aslında 2 yılı geçti boyatmadım, kendi rengi şu anda. Tek tük beyazlar var ama takmıyorum şimdilik. Ama dediğin gibi fotolarda güzel çıkmak lazım😍 aslında kafamda açık tonlar varr şu balyaj değil de iamini hatırlayamadım bişey daha vardı o olabilir ama çok beyazım alt tonum sarımsı. Doğumdan sonra hortlak gibi olur muyum ki 😥 makyaj yaparım ama yeter mi bilemedim. Ya da başka renk düz renk boyatırım bakalım
Bu arada kafamda o kadar çok şey var ki sık sık unutkanlık yaşıyorum bu ara herkes mi böyle ben mi böyleyim bilemiyorum. O kadar da takviye alıyorum oysa
Eğer beyaz tenliysen ve ana rengini iki senedir boyatmıyorsan ben olsam beyazların kapatmak için kendi rengine yakın bir boya alır boyarım hiç sarıya bulaşmam sonuçta iki yıl kolay değil 😄 ama ben hep sarıydım hamile kalınca 5 aydır boyatmadım oda 4-5 parmak uzadı çok çirkin duruyor gözüm de alışık değil

Bana genel olarak oldu bu durum bebek yetişkin yaşlı hiç kimse sevimli gelmiyor 😀 Sadece evde olayım bebeğimin eksiklerinle ilgileneyim kimseyle muhattap olmayayım istiyorum. Tabi bayram üzeri ve okullar tatilken imkansız birşey bu devamlı bir insan kargaşası içindeyim 😖 Hormonların etkisi tüm bunlar geçeceğini bilerek hiç sıkma canını kuzum

Tek tükse beyaz kapatan maskaralardan kullanabilirsin canım. Bu ara psikolojinin hop oturup hop kalkmasını bende yaşıyorum😅
Evet açık renk bi tane var bende bi ara meraklı ben, almıştım bi tane 😅 aman saçımla çok ilgilenmiyorum. En çok psikolojimi bozan ne giyeceğim derdi aldım bikaç parça bişey ama bu seferde hep aynı kıyafetleri giyiyor gibi hissediyorum 🙈

Eğer beyaz tenliysen ve ana rengini iki senedir boyatmıyorsan ben olsam beyazların kapatmak için kendi rengine yakın bir boya alır boyarım hiç sarıya bulaşmam sonuçta iki yıl kolay değil 😄 ama ben hep sarıydım hamile kalınca 5 aydır boyatmadım oda 4-5 parmak uzadı çok çirkin duruyor gözüm de alışık değil
Haklısın canım doğumdan sonrada bi süre boyatmayacağımı hesaba katmalıyım. Kuaföre gitsem bile öyle uzun süre kalamam. Kahve tknlarda takılalım bi iki yıl daha ne yapalım
Senin sarıysa mecbur bıyatman lsxım o zaman, bende bi dönem sarı yaptım o sırada yakınımın cenazesi ve özel sorunlardan uzun süre kuaföre gidemedim saçlarımın dibi uzamıştı. Biliyorum o duyguyu

Çok haklısın canım ya bebeğe yaramazsa diye stok da yapamıyoruz. Bio natural aldık biz 1 numaradan 1 oaket çantaya koymak için. Şimdilik o var bakalım belki tede olsun dye 2 nunaradan da alırız ama fazlasını sanmıyorum. Bu ay biraz tarihi geçmeyecek şeylerden de almak istiyorum. Ama en önemlisi beşik şimdilik. Daha alamadık bu ay almamız şart.

Doktorlar hep en kötüsğnden bahsediyor. Allah evlatlarımızı da bizi de korusun
Bende de oyle.Besik almadik daha.Dolabi var ablasinin bebeklik dolabini kullanacak ablasina yenj aldik. Bugun buyuk e bebek magazasina bi gidip piyasa arastirmasi yapicam:)) gerci hersey pahali da. Yorgan lazim .Battaniye lazim of lazim da lazim :)

Bende pişik konusunda hassasım.
Benim ilk gebeliğim ama düşününce hadi vücudu kabul etmezse pişik kremleri şampuanlarda öyle alerjik bir bünyesi olabilir.
Bezleri kendime bağlarım kalırsa 🤣🤣🤣
Valla belli.olmuyo mamalarda bile pahali olanlari tuketmisti daha uygun fiyatlilari icmemisti bile :))

Kızlar bimde cif marka emzik biberon temizliği için deterjan vardı 400 ml 9.90 bilginiz olsun biberon oyuncak temizliği için falan lazim olur, bi de biberon temizleme fırçası vardı o da 5 6 tl falandi, ben aldim minik kuşuma bir şeyler alınca nasıl mutlu oluyorum 😀

Aklımda sen diye kalmış canım kusura bakma, bi arkadaş bahsetmişti bikaç hafta önce ama kimdi unuttum. Yarın kan sonuçları çıksın bi doktorumu arayacağım bakalım
Olsun canım 🥰 ilginç geldi sor tsbi ben de hıç olmadı insallah tekrarlamaz diyeyim 🥰🙏
Kızlar bimde cif marka emzik biberon temizliği için deterjan vardı 400 ml 9.90 bilginiz olsun biberon oyuncak temizliği için falan lazim olur, bi de biberon temizleme fırçası vardı o da 5 6 tl falandi, ben aldim minik kuşuma bir şeyler alınca nasıl mutlu oluyorum 😀
Ben aldım cif ilk defa gördüm yani lazım olur dedim 🥰

Back
X