2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim oglum da alerjik bir bebekti molfiksle büyüdü ilk Prima kullandım ben basta ıslak mendil bile kullanamadım pamukla sildim hep bez stoğu yapmadım canım 1 adet 1 numara 1 adet 2 numara aldım büyümeye gore alırım diye dusundum fazlaya gerek yok bide kiloyla pamuk yine aynı sey olursa pamuk ıslatıyorum siliyorum cunku

Bı elime alıp dokunmam lazım beze premiumu biliyorum da moltifxi hiç bilmiyorum bakalimmm
Benim oglum ilk Prima daha sonra molfiksle büyüdü simdi direk pure soft baslıycam denersen anlarsın ne demek istediğimi Prima ve molfiks i tek gecerim bez konusunda zaten primadan sonra adi bısey kullanamıyorsun begenmezsin

Kızlar sizin sırtınız ağrıyor mu ? İki kürek kemiği arası sanki kütletsem geçecek gibi.

Kızlar tatile gidecek misiniz? Sıcakta falan bayılır mıyım korktum ay
Alanya'da yaşıyorum bugün öğle saatlerinde dışarıdaydım . Eve zor attım kendimi . Atletim su içinde kalmıştı, sıcak tüm enerjimi çekti başıma vurdu resmen

İnşallah alerjik olmaz,daha rahat bir büyütme süreci bekler siziola ki alerjik olursa da bı hayli tecrübe kazanmışsinn maşallah

Alanya'da yaşıyorum bugün öğle saatlerinde dışarıdaydım . Eve zor attım kendimi . Atletim su içinde kalmıştı, sıcak tüm enerjimi çekti başıma vurdu resmen
Güney sıcaktır gerçekten o yüzden egeye bakıyoruz. Ama yine de enfeksiyondur, yemeklerdir, mikrop kapma korkusu var. Sıcak, tansiyon korkusu bir yandan..

Güney sıcaktır gerçekten o yüzden egeye bakıyoruz. Ama yine de enfeksiyondur, yemeklerdir, mikrop kapma korkusu var. Sıcak, tansiyon korkusu bir yandan..
Ya sabahın erken saatlerinde dışarıda olmak gerekiyor (7 - 10) ya da akşam üzeri . Yemek konusu da oldukça önemli . Aşçılık yapıyordum gebelikten önce. İnanın ağıza konulacak gibi değil çoğu otel . Kaliteli bir yer olması oldukça önemli

Side’nin havası ve denizi nasıl, biliyor musun? Yemek konusu önemli gerçekten

Side’nin havası ve denizi nasıl, biliyor musun? Yemek konusu önemli gerçekten
Bilmiyorum daha önce hiç gitmedim . Aslında herşey dahil değilde pansiyon daha mantıklı. Dışarıda içinize sinen yerde yemek yersiniz. Ama havuz falan için otel güzel olur

Sen deneyimlisin kuzu haklısın.Emzirmek önemli ama gelmiyorsa olmuyorsada zorlamamak lazımmış. Stres daha çok azaltıyormuş.Tabi bu meme ucu olayı farklı .Çözümü var.
Stresimi yoneticem insallah cunku ilkinden ders cikardigim seyler var.Meme ucuna cozum bulucam, hem saglikla anne sutu almqsi icin ugrasmak istiyorm hem de ek gidaya dek bari mqmayla ugrasmayalim kucucuk kutu 200 kusur olmus

Bilmiyorum daha önce hiç gitmedim . Aslında herşey dahil değilde pansiyon daha mantıklı. Dışarıda içinize sinen yerde yemek yersiniz. Ama havuz falan için otel güzel olur
Aynen canım ben de öyle bakıyorum. Sadece kahvaltı dahillere bakıyoruz, yemekleri ev yemekleri yapan bir yerde yeriz diye düşündük. İnşallah serin ve temiz bir yer buluruz çok teşekkür ederim

Merhaba bu platformu kullanabilmede çok başarılı değilim sadece aklıma takılanı yazıp deneyimleri okumaya çalışıyorum. Ben de inşallah Kasımı bekleyen anne adaylarındanım. Herkese duacıyım Rabbim sağlıkla kavuştursun. Benim bir sorum var ama bu post altında paylaşabiliyor muyuz?

Aynen canım ben de öyle bakıyorum. Sadece kahvaltı dahillere bakıyoruz, yemekleri ev yemekleri yapan bir yerde yeriz diye düşündük. İnşallah serin ve temiz bir yer buluruz çok teşekkür ederim
Rica ederim şimdiden iyi tatiller

Tabiki de paylaşabilirsin

Ben geçen yıl Haziran'da erken doğum yaptım. 27. Haftamda suyum geldi. Sezaryen ile bebegim dünyaya geldi bir hafta yaşayabildi ve 8 ay sonra tekrar hamile kaldım. Şu an 19. Haftamdayim ve serklaj yapıldı fakat 4 gündür idrara aşırı sık çıkmaya başladım. Alt tarafta bir basınç bir ağrı oluyor çok idrardan dolayı. Enfeksiyon çıkmadı ve dikişlerle alakalı herhangi problem görmedi bu haftaki kontrolümde doktorum. Fakat bu baskı hissi Serklajdan mi kaynaklı acaba deneyimli olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Merhaba, cok geçmiş olsun.. arkadasimda hamileyken toxo olduğunu ogrenmisti haberi olmadigi haftalarda sushi yemiş ondan olduğunu söylemiş dr. Bebegi saglikli doğdu cok korkmuştu. Bende 2 gebeligimde yaptirdim kedimiz var diye ama cok şükür çıkmadı. disardan ozellikle salata yememeye calismak lazim. Bende arada dışarda yerim ama hep şüphe oluyor. Icinizi ferah tutun inşallah saglikla alırsınız kucaginiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…