2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aynen ben de son günlerde masaj ve kütletme hayalleri kuruyorum, hatta videolar izliyorum
Doktoruma soracağım, hafif masaja izin verirse gideceğim.
Masaja benimde ihtiyacım var şöyle hamur gibi yoğrulsam Ah birde hamama gidebilme şansımız olsaydı tadından yenmezdi

Kızlar sizin sırtınız ağrıyor mu ? İki kürek kemiği arası sanki kütletsem geçecek gibi.

Gece 2-3 kez ve her sabah sırt ağrısıyla uyanıyorum yere doğru eğilip ellerimi ayak parmak uçlarıma dokundurarak 5-10 kez esnesem geçecek gibi bir ağrı. Ama o hareketi yapmıyorum tabi.

Merhaba teşekkür ederim.Ben de dışarda yediğim bir salatadir ya da saksıları min toprağını değiştirmiştim odur diye düşündüm.İlac kullanmış miydi arkadasiniz bilginiz var mı?Hatta sizin için de bir mahsuru yoksa benimle iletişime geçirebilir misinizİlaç bulamkta zorlanıyorum.bir kutu 3 gün gidiyor

Merhaba, geçmiş olsun. Bende serklaj durumu yok, bilgi veremiyorum o yüzden. Ama idrar zaman zaman alt tarafta baskı yapıyor. Yine de aynı durumdaki arkadaşlar yazarsa daha iyi olur. Doktorunuz da her şey yolunda demiş, bu güzel

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Umarım her şey güzellikle ve kolaylıkla olur hepimiz için

Merhabalar gebelikten önce bruselloz geçirdim bende rifampisin ve tetradoks kullandım.Bruselloz tekrar edebilen bir hastalık doktorum konuyla ilgili konuşurken daha önce bir hastasının toxo geçirdiğini gebelik sırasında ve rifampisin kullandığını söylemişti. herhangi bir terslikte olmamış bebekte yada annede:)

Kızlar sizin sırtınız ağrıyor mu ? İki kürek kemiği arası sanki kütletsem geçecek gibi.
Bende sirtta agri yok. Ama sol ayak tarak kemigimde tuhaf bir agri var, sabahlari da ayak tabanlarimin uzerine bastigim anda baslayan ve gecen bir agri. Doktoruma sordum email ile, bakalim ne diyecek.

Günaydın kızlar çok güzel bi hafta olsun inşallah hepimiz için. Detaylı ultrasonu atlattık çok şükür. Herşey yolunda ilk defa oğlumun yüzünü gördük :) Yalnız detaylı da ultrasonla baya bi dürttü doktorum bebeğimi :) O günden sonra iki gündür kıpır kıpır içeride. Böyle bişey yaşayan varmı ki :)

O haftalarda alt tarafta basıncı ben de yaşıyordum. Geçiyor sonra. Korkma. Hayırlısıyla bir şey olmaz inşallah.

Merhaba,ilaçları bulmakta zorlandiniz mi sizde? Evet spiramisin olan ilaç kullanmam gerekiyor ama hem ilacı bulmak sorun hem de şu 9 günlük bayram tatili korkutuyor beni.Tatilde ilaç yazdiramayacagim.Kara kara düşünüyorum ne yapsam diye
Çok sevindim sizin adınıza,ne güzelsağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah iki gündür tatlı ağırlıklı besleniyorsaniz o da etki edebilir belki ya da büyüdüğü için daha net mi hissediyorsunuz? Başıma gelmedi ama dusttugu için değildir diye düşündüm

Merhaba bulmakta zorlanmadım canım bide doktorum toplu yazdı bana hepsini toptan aldım

Merhaba bulmakta zorlanmadım canım bide doktorum toplu yazdı bana hepsini toptan aldım
Aaa öyle yazılabilir mıymış? Hangi yildaydi? Ben 3 tane bile yazdiramiyirum.Elinde 3 tane olan eczane yok, ola ki denk gelirse de 3. Kutuyu vermiyor başkasına lazım olursa diye.Anlamadim gitti bu sistemi

benim normalde kıpır kıpırdı detaylı ultrasona girdiğimden beri çocuğum sakinleşti dün 1.2 kere anca hissettim bakalım bugün kendi doktoruma kontrolüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…