- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Aynen ben de son günlerde masaj ve kütletme hayalleri kuruyorum, hatta videolar izliyorumBende normaldede var o. Ah şoyle derin bi maswj ve kutletmeyi ne cok isterdim.
Ay ben de oyle nwyse ki yalniz degilmsm :)) hafif massj beni hiic paklamaz :))Aynen ben de son günlerde masaj ve kütletme hayalleri kuruyorum, hatta videolar izliyorum
Doktoruma soracağım, hafif masaja izin verirse gideceğim.
Masaja benimde ihtiyacım var şöyle hamur gibi yoğrulsamAynen ben de son günlerde masaj ve kütletme hayalleri kuruyorum, hatta videolar izliyorum
Doktoruma soracağım, hafif masaja izin verirse gideceğim.
oldu kuzum erkekCanim senin bebişimin cinsiyeti belli oldumu
Kafeinsiz iyi alışmışsın oda su gibiBen kahveyide kafeinsiz ictigim icin artik alistimhayatimdan hic bu kadar taviz vermemistim
Neler 200 değilki naylon elbise ya bildiğin naylon 200Stresimi yoneticem insallah cunku ilkinden ders cikardigim seyler var.Meme ucuna cozum bulucam, hem saglikla anne sutu almqsi icin ugrasmak istiyorm hem de ek gidaya dek bari mqmayla ugrasmayalim kucucuk kutu 200 kusur olmus
Kızlar sizin sırtınız ağrıyor mu ? İki kürek kemiği arası sanki kütletsem geçecek gibi.
Merhaba teşekkür ederim.Ben de dışarda yediğim bir salatadir ya da saksıları min toprağını değiştirmiştim odur diye düşündüm.İlac kullanmış miydi arkadasiniz bilginiz var mı?Hatta sizin için de bir mahsuru yoksa benimle iletişime geçirebilir misinizMerhaba, cok geçmiş olsun.. arkadasimda hamileyken toxo olduğunu ogrenmisti haberi olmadigi haftalarda sushi yemiş ondan olduğunu söylemiş dr. Bebegi saglikli doğdu cok korkmuştu. Bende 2 gebeligimde yaptirdim kedimiz var diye ama cok şükür çıkmadı. disardan ozellikle salata yememeye calismak lazim. Bende arada dışarda yerim ama hep şüphe oluyor. Icinizi ferah tutun inşallah saglikla alırsınız kucaginiza
Ben geçen yıl Haziran'da erken doğum yaptım. 27. Haftamda suyum geldi. Sezaryen ile bebegim dünyaya geldi bir hafta yaşayabildi ve 8 ay sonra tekrar hamile kaldım. Şu an 19. Haftamdayim ve serklaj yapıldı fakat 4 gündür idrara aşırı sık çıkmaya başladım. Alt tarafta bir basınç bir ağrı oluyor çok idrardan dolayı. Enfeksiyon çıkmadı ve dikişlerle alakalı herhangi problem görmedi bu haftaki kontrolümde doktorum. Fakat bu baskı hissi Serklajdan mi kaynaklı acaba deneyimli olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Umarım her şey güzellikle ve kolaylıkla olur hepimiz içinMerhaba, geçmiş olsun. Bende serklaj durumu yok, bilgi veremiyorum o yüzden. Ama idrar zaman zaman alt tarafta baskı yapıyor. Yine de aynı durumdaki arkadaşlar yazarsa daha iyi olur. Doktorunuz da her şey yolunda demiş, bu güzel
Merhabalar gebelikten önce bruselloz geçirdim bende rifampisin ve tetradoks kullandım.Bruselloz tekrar edebilen bir hastalık doktorum konuyla ilgili konuşurken daha önce bir hastasının toxo geçirdiğini gebelik sırasında ve rifampisin kullandığını söylemişti. herhangi bir terslikte olmamış bebekte yada annede:)Merhaba teşekkür ederim.Ben de dışarda yediğim bir salatadir ya da saksıları min toprağını değiştirmiştim odur diye düşündüm.İlac kullanmış miydi arkadasiniz bilginiz var mı?Hatta sizin için de bir mahsuru yoksa benimle iletişime geçirebilir misinizİlaç bulamkta zorlanıyorum.bir kutu 3 gün gidiyor
Bende sirtta agri yok. Ama sol ayak tarak kemigimde tuhaf bir agri var, sabahlari da ayak tabanlarimin uzerine bastigim anda baslayan ve gecen bir agri. Doktoruma sordum email ile, bakalim ne diyecek.Kızlar sizin sırtınız ağrıyor mu ? İki kürek kemiği arası sanki kütletsem geçecek gibi.
O haftalarda alt tarafta basıncı ben de yaşıyordum. Geçiyor sonra. Korkma. Hayırlısıyla bir şey olmaz inşallah.Ben geçen yıl Haziran'da erken doğum yaptım. 27. Haftamda suyum geldi. Sezaryen ile bebegim dünyaya geldi bir hafta yaşayabildi ve 8 ay sonra tekrar hamile kaldım. Şu an 19. Haftamdayim ve serklaj yapıldı fakat 4 gündür idrara aşırı sık çıkmaya başladım. Alt tarafta bir basınç bir ağrı oluyor çok idrardan dolayı. Enfeksiyon çıkmadı ve dikişlerle alakalı herhangi problem görmedi bu haftaki kontrolümde doktorum. Fakat bu baskı hissi Serklajdan mi kaynaklı acaba deneyimli olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Merhaba,ilaçları bulmakta zorlandiniz mi sizde? Evet spiramisin olan ilaç kullanmam gerekiyor ama hem ilacı bulmak sorun hem de şu 9 günlük bayram tatili korkutuyor beni.Tatilde ilaç yazdiramayacagim.Kara kara düşünüyorum ne yapsam diyeMerhabalar gebelikten önce bruselloz geçirdim bende rifampisin ve tetradoks kullandım.Bruselloz tekrar edebilen bir hastalık doktorum konuyla ilgili konuşurken daha önce bir hastasının toxo geçirdiğini gebelik sırasında ve rifampisin kullandığını söylemişti. herhangi bir terslikte olmamış bebekte yada annede:)
Çok sevindim sizin adınıza,ne güzelGünaydın kızlar çok güzel bi hafta olsun inşallah hepimiz için. Detaylı ultrasonu atlattık çok şükür. Herşey yolunda ilk defa oğlumun yüzünü gördük :) Yalnız detaylı da ultrasonla baya bi dürttü doktorum bebeğimi :) O günden sonra iki gündür kıpır kıpır içeride. Böyle bişey yaşayan varmı ki :)
Merhaba bulmakta zorlanmadım canım bide doktorum toplu yazdı bana hepsini toptan aldımMerhaba,ilaçları bulmakta zorlandiniz mi sizde? Evet spiramisin olan ilaç kullanmam gerekiyor ama hem ilacı bulmak sorun hem de şu 9 günlük bayram tatili korkutuyor beni.Tatilde ilaç yazdiramayacagim.Kara kara düşünüyorum ne yapsam diye
Çok sevindim sizin adınıza,ne güzelsağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah iki gündür tatlı ağırlıklı besleniyorsaniz o da etki edebilir belki ya da büyüdüğü için daha net mi hissediyorsunuz? Başıma gelmedi ama dusttugu için değildir diye düşündüm
Aaa öyle yazılabilir mıymış? Hangi yildaydi? Ben 3 tane bile yazdiramiyirum.Elinde 3 tane olan eczane yok, ola ki denk gelirse de 3. Kutuyu vermiyor başkasına lazım olursa diye.Anlamadim gitti bu sistemiMerhaba bulmakta zorlanmadım canım bide doktorum toplu yazdı bana hepsini toptan aldım
benim normalde kıpır kıpırdı detaylı ultrasona girdiğimden beri çocuğum sakinleşti dün 1.2 kere anca hissettim bakalım bugün kendi doktoruma kontrolüm varGünaydın kızlar çok güzel bi hafta olsun inşallah hepimiz için. Detaylı ultrasonu atlattık çok şükür. Herşey yolunda ilk defa oğlumun yüzünü gördük :) Yalnız detaylı da ultrasonla baya bi dürttü doktorum bebeğimi :) O günden sonra iki gündür kıpır kıpır içeride. Böyle bişey yaşayan varmı ki :)
canım 2021 ekim kasım:/ ilk ankarada yazıldı sonra sinop türkeli de yazdırdımAaa öyle yazılabilir mıymış? Hangi yildaydi? Ben 3 tane bile yazdiramiyirum.Elinde 3 tane olan eczane yok, ola ki denk gelirse de 3. Kutuyu vermiyor başkasına lazım olursa diye.Anlamadim gitti bu sistemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?