2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Anladım canım, ilaçta sorun yasamamissin ne güzel bu arada küçük bir bebeğin mi var 2021 Ekim Kasım
yok canım bizim hikaye o kadar karışık ki ankarada bir genetik firmasında sma taşıyıcılık baktırdık eşimle ikimize de taşıyıcısınız dediler bizde mecbur yumurta toplattık..oluşan embriyoların genetik incelemesi sırasında başka bir merkezle çalıştık ve sonuç ben taşıyıcı değilim... yanlış sonuç bulan firmaya testi tekrarlattık e hanfendi kusura bakmayın gak guk... dava açsam bi türlü açmasam bi türlü...sonrasında normal yolllardan hamile kaldım ama brusella tam o ara bakıldı...bebiş sizinkilerle yaşıt yani inşallah kasım annesi olacağım:)

Tekrardan geçmiş olsun tatlım
Nasil anladın peki nasıl belirti verdi

MaşAllah

kızlar ben bugün çok fenayım midem bulanıyor çocuğum sanki rahmimde zıplıyor içim yanıyor bugün biter miii . ve tekmeleri çok aşağıda hissediyorum inşallah kötü bir şeyi tetiklemez

Son düzenleme:
Gule gule kullanin, bunlarin alt kismi cekmeceli olanlari var midir acaba.En azindan bezlerini vs koymak icin super olur.
Bu modellerde görmedim ama büyüyen besik olarak bakarsan onlarda var canim onların iç yüksekliği ayarlanamıyor diye tercih etmedim ben, bunun da en altı yerden yuksek çok ihtiyaç olursa hasır kutulardan alırım diye düşündüm ya da ayriyetten bi komodin alırım
kızlar ben bugün çok fenayım midem bulanıyor çocuğum sanki rahmimde zıplıyor içim yanıyor bugün biter miii
Geçmiş olsun canim geçen gün ben de öyleydim öyle ki ağzıma ne koyduysam çıkardım ya sıcaklardan ya da büyüme atakları diye düşündüm kustukca içimde dans etti cimcime heralde kendine yer açtı
Kızlar tatile gidecek misiniz? Sıcakta falan bayılır mıyım korktum ay
Ben ailemin yanına geldim yazliga ama felaket sıcak, ya sabah en geç 9a kadar ya da akşamüzeri gün batiminda çıkabiliyoruz denize yoksa dayanılacak gibi değil, doktorum bana havuza girme dedi enfeksiyon riski çok oluyormuş eğer tatil dusunuyorsan denize rahat ulasabilecegin bir yer tercih et derim

İnsan bu süreçte kime guvenecegini şaşırıyor. Sağlık işi şakaya da gelmiyor.Bilerek testle oynamış olma ihtimalleri bı düşünmek bile istemiyorum maddi olarak da manevi olarak da yoruluyor insan.
Ben de yurt dışı ile iletişim kurdum,burdaki ilacın yarı dozajında aynı ilaç.Gunde üç tane kullanıyorum.Bir yerlerde bir sorun var ama tespit edemiyorsun
Tekrardan geçmiş olsun tatlım
Nasil anladın peki nasıl belirti verdi
Teşekkür ederim, belirti yok canım.En fazla ateş falan olabiliyormuş ama ben zaten yaz kış eli ayağı ateş gibi olan vücut ısısı yüksek bı insanım. Gebelik sonrası ilk testlerde cikti
kızlar ben bugün çok fenayım midem bulanıyor çocuğum sanki rahmimde zıplıyor içim yanıyor bugün biter miii . ve tekmeleri çok aşağıda hissediyorum inşallah kötü bir şeyi tetiklemez
İçini ferah tut canım,gün gün büyüyor ve degisiyorlar.Sekersiz beslenmeye çalış bugun

Korkma kuzum tetiklemez düşünme öyle kötü şeyler. Benimde geçenlerde epey aşağıdaydı hareketleri düzeldi ertesi güne. Büyüyorlar ve çok yer değiştiriyorlar. miden içinde patates haşla ye.
saçlarım kömür karası birde beni düşün aralardan güneş gibi parlıyor
Benimde mavi siyah arada beyaz beyaz doğuma yakın boyatmak istiyorum ama çok kararsızım.

Ben idrar torbam doldu ise böyle hissediyorum ama onun dışında bir baskım yok. Ben de 19.haftadayım ve serklajlıyım.

içim rahat Allahtan akşam kontrolüm var görünce rahatlarım.

benim doktor boyatmaya kesinlikle izin vermiyor o beyaz kapama spreyinden sıkıcam mecbur

kusacak kadar kötü değil ama tüm hareketi aşağıda hissediyorum beni korkutan o Ruyaperisi
kuzum benim de göbek deliğimin altında bazen mesaneye baskı yapıyor sizlatiyor, endişelenme hic daha yukarı çıkmadılar 24. Haftada çıkar diyorlar, benim göbeğim bile sanki hamile değilmişim de alt karnımdan kilo almışım gibi bebis öyle aşağıda duruyor, mide hassasiyeti de olmuş olabilir rennie şurup içiyorum ben de bi kaç gündür yanma var sanki sindiremiyormusum gibi bir his vol kotu olursan onu da deneyebilirsin bana doktorum onay verdi de içiyorum dayanamazsam

içim rahat Allahtan akşam kontrolüm var görünce rahatlarım.

benim doktor boyatmaya kesinlikle izin vermiyor o beyaz kapama spreyinden sıkıcam mecbur
Ohhh bebişi göreceksin annesi ne mutlu benimde yarın detaylım var boyayı sorucam bakalım unutmazsam. Çünkü sprey ve maskara ne derece yeterli olur doğum vakti aklıma gelirmi kafamda deli sorular

bide saçlanıyorlar herhalde ondan yanıyoruzz

Hangi değerine bakılıp çıktı tatlım bende sadece bağışıklık göstermediği için kızamıkçık çıkmıştı o hastalığı olduğum için değil aşım olmadığı için olabilme ihtimali var diye .

bide saçlanıyorlar herhalde ondan yanıyoruzz
Benim bebek kel sanırım hiç yanma yok birde çevredekilerde soruyor yanma olmuyormu diye bende sacli olunca yanma olduğunu bilmiyordum yok diyorum bu yanma gerçekten saçlı bebektemi oluyor yoksa bilimsel bir değeri yokmu kuzu benimde hayırlısıyla oğlum olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…