2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
çok teşekkür ederim, evet bebeğim dönmeyince 2 tane çikolata yedirdiler bana ondan olabilir sanırım :)

kızlar ben bugün çok fenayım midem bulanıyor çocuğum sanki rahmimde zıplıyor içim yanıyor bugün biter miii . ve tekmeleri çok aşağıda hissediyorum inşallah kötü bir şeyi tetiklemez
Canım tekmeler normal rahimde şimdi bir dahaki haftaya geçiyoruz ya o zaman dahada büyüyüp genişlediği için böyle batma sızı zonklama gibi oluyor 2-3 gün içinde geçiyor. Ben her hafta buna yorumluyorum .2-3 haftadır hafta başlarından beri böyle benim.

benim normalde kıpır kıpırdı detaylı ultrasona girdiğimden beri çocuğum sakinleşti dün 1.2 kere anca hissettim bakalım bugün kendi doktoruma kontrolüm var
sanırım kendi keyiflerine göre davranıyor bizim minikler :) Kontrolün de çok güzel geçsin inşallah bol bol görürsün oğluşunu

iki düşüncede var birisi alakası bile yok diyor. Bide bu olay var .

Çikolata gerçekten işe yarıyormu kaç dk önce yedirdiler .
ya bende yaradı işe, evet tam 4 kez girdim belki ama kalbine 4. de anca bakabildi doktor bey. Ama buna şükür diyorum 5 gün üst üste gelen varmış bebek dönmeyince :) yedikten 15-20 dk sonra tekrar aldılar beni. zaten çikolata yiyince bi hareketlendi

korkulacak bir şey yok o zaman

Çok teşekkür ederim yanımda çikolata ile gideceğim. Benimki normalde yiyince tatlida fazla tepki vermiyor.Tuzlu baharatli yiyince hareketli.
Birde çikolata markası alakasiz ama hangisinden yedin acaba .Ben hepsini deniyorum beğenmiyor Ballı Süt yapipta yanimda götürememde ekşir felan onu içince hareketleniyor.

evet biizim ki bana çekmiş o konuda az önce eşimde rahatsızlıklarımı söyledim çikolata yeme artık rahat bırak çocuğu internete girip de kafanı bulandırıp korkma diye mesaj atmış
hahahaha hissetmiş resmen :) ya bizler çok kafaya takıyoruz ama bebişler içeride hakikaten iyiler aslında

hahahaha hissetmiş resmen :) ya bizler çok kafaya takıyoruz ama bebişler içeride hakikaten iyiler aslında
bence hamile kalmak delilik 3 ayda pıt diye doğursak 2.3 çocuk yaparım ama sanırım yıllllaaarr sonra bir kardeş yeterli gibi şuanda şansıma oda ikiz olur benim

tuzlu seviyo demekki bebiş :)) bana metro verdiler muayenehane de onu yedim. Ben de yanımda çokonat götürmüştüm kuzum

bence hamile kalmak delilik 3 ayda pıt diye doğursak 2.3 çocuk yaparım ama sanırım yıllllaaarr sonra bir kardeş yeterli gibi şuanda şansıma oda ikiz olur benim
ya hep öyle diyolar ya ilk çocuk şahane, ikinci çocuk delilik diye :) hahaha bi anda 3 kardeş olurlar işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…