çok teşekkür ederim, evet bebeğim dönmeyince 2 tane çikolata yedirdiler bana ondan olabilir sanırım :)Merhaba,ilaçları bulmakta zorlandiniz mi sizde? Evet spiramisin olan ilaç kullanmam gerekiyor ama hem ilacı bulmak sorun hem de şu 9 günlük bayram tatili korkutuyor beni.Tatilde ilaç yazdiramayacagim.Kara kara düşünüyorum ne yapsam diye
Çok sevindim sizin adınıza,ne güzelsağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah iki gündür tatlı ağırlıklı besleniyorsaniz o da etki edebilir belki ya da büyüdüğü için daha net mi hissediyorsunuz? Başıma gelmedi ama dusttugu için değildir diye düşündüm
Canım tekmeler normal rahimde şimdi bir dahaki haftaya geçiyoruz ya o zaman dahada büyüyüp genişlediği için böyle batma sızı zonklama gibi oluyor 2-3 gün içinde geçiyor. Ben her hafta buna yorumluyorum .2-3 haftadır hafta başlarından beri böyle benim.kızlar ben bugün çok fenayım midem bulanıyor çocuğum sanki rahmimde zıplıyor içim yanıyor bugün biter miii . ve tekmeleri çok aşağıda hissediyorum inşallah kötü bir şeyi tetiklemez
sanırım kendi keyiflerine göre davranıyor bizim minikler :) Kontrolün de çok güzel geçsin inşallah bol bol görürsün oğluşunubenim normalde kıpır kıpırdı detaylı ultrasona girdiğimden beri çocuğum sakinleşti dün 1.2 kere anca hissettim bakalım bugün kendi doktoruma kontrolüm var
Çikolata gerçekten işe yarıyormu kaç dk önce yedirdiler .çok teşekkür ederim, evet bebeğim dönmeyince 2 tane çikolata yedirdiler bana ondan olabilir sanırım :)
iki düşüncede var birisi alakası bile yok diyor. Bide bu olay var .Benim bebek kel sanırım hiç yanma yok birde çevredekilerde soruyor yanma olmuyormu diye bende sacli olunca yanma olduğunu bilmiyordum yok diyorumbu yanma gerçekten saçlı bebektemi oluyor yoksa bilimsel bir değeri yokmu kuzu benimde hayırlısıyla oğlum olacak
ya bende yaradı işe, evet tam 4 kez girdim belki ama kalbine 4. de anca bakabildi doktor bey. Ama buna şükür diyorum 5 gün üst üste gelen varmış bebek dönmeyince :) yedikten 15-20 dk sonra tekrar aldılar beni. zaten çikolata yiyince bi hareketlendiÇikolata gerçekten işe yarıyormu kaç dk önce yedirdiler .
inşşallahh zaten detaylıda ağzı açık uyuyordu şimdi bari hareket halinde olsunn.sanırım kendi keyiflerine göre davranıyor bizim minikler :) Kontrolün de çok güzel geçsin inşallah bol bol görürsün oğluşunu
korkulacak bir şey yok o zamanCanım tekmeler normal rahimde şimdi bir dahaki haftaya geçiyoruz ya o zaman dahada büyüyüp genişlediği için böyle batma sızı zonklama gibi oluyor 2-3 gün içinde geçiyor. Ben her hafta buna yorumluyorum .2-3 haftadır hafta başlarından beri böyle benim.
oyy kuzum maşallah ona :) Sen bi çikolata ye girmeden canıminşşallahh zaten detaylıda ağzı açık uyuyordu şimdi bari hareket halinde olsunn.
evet biizim ki bana çekmiş o konuda az önce eşimde rahatsızlıklarımı söyledim çikolata yeme artık rahat bırak çocuğu internete girip de kafanı bulandırıp korkma diye mesaj atmışoyy kuzum maşallah ona :) Sen bi çikolata ye girmeden canım
Çok teşekkür ederim yanımda çikolata ile gideceğim. Benimki normalde yiyince tatlida fazla tepki vermiyor.Tuzlu baharatli yiyince hareketli.ya bende yaradı işe, evet tam 4 kez girdim belki ama kalbine 4. de anca bakabildi doktor bey. Ama buna şükür diyorum 5 gün üst üste gelen varmış bebek dönmeyince :) yedikten 15-20 dk sonra tekrar aldılar beni. zaten çikolata yiyince bi hareketlendi
Evet bak kendini her hafta bir ölç tabi sen çalışıyorsun hareketli oluncada bazen tanımlayamayabilirsin sakinken daha hareketliler aslındakorkulacak bir şey yok o zaman
oturarak çalışıyorum ve yoğun değilim o yüzden sanırım çok net hissediyorum her şeyiEvet bak kendini her hafta bir ölç tabi sen çalışıyorsun hareketli oluncada bazen tanımlayamayabilirsin sakinken daha hareketliler aslında
hahahaha hissetmiş resmen :) ya bizler çok kafaya takıyoruz ama bebişler içeride hakikaten iyiler aslındaevet biizim ki bana çekmiş o konuda az önce eşimde rahatsızlıklarımı söyledim çikolata yeme artık rahat bırak çocuğu internete girip de kafanı bulandırıp korkma diye mesaj atmış
bence hamile kalmak delilik 3 ayda pıt diye doğursak 2.3 çocuk yaparım ama sanırım yıllllaaarr sonra bir kardeş yeterli gibi şuanda şansıma oda ikiz olur benimhahahaha hissetmiş resmen :) ya bizler çok kafaya takıyoruz ama bebişler içeride hakikaten iyiler aslında
tuzlu seviyo demekki bebiş :)) bana metro verdiler muayenehane de onu yedim. Ben de yanımda çokonat götürmüştüm kuzumÇok teşekkür ederim yanımda çikolata ile gideceğim. Benimki normalde yiyince tatlida fazla tepki vermiyor.Tuzlu baharatli yiyince hareketli.
Birde çikolata markası alakasiz ama hangisinden yedin acaba .Ben hepsini deniyorum beğenmiyorBallı Süt yapipta yanimda götürememde ekşir felan onu içince hareketleniyor.
İçin dahada rahatlar bugün görünce. Dedigimi sor istersen rahim genişliyor çünkü iyice hayırlısıyla hiçbir sorun çıkmayacakoturarak çalışıyorum ve yoğun değilim o yüzden sanırım çok net hissediyorum her şeyi
Çok teşekkür ederimtuzlu seviyo demekki bebiş :)) bana metro verdiler muayenehane de onu yedim. Ben de yanımda çokonat götürmüştüm kuzum
ya hep öyle diyolar ya ilk çocuk şahane, ikinci çocuk delilik diye :) hahaha bi anda 3 kardeş olurlar iştebence hamile kalmak delilik 3 ayda pıt diye doğursak 2.3 çocuk yaparım ama sanırım yıllllaaarr sonra bir kardeş yeterli gibi şuanda şansıma oda ikiz olur benim
Rica ederim ne demek inşallah kıpır kıpır olur :)Çok teşekkür ederim
Umarım hiç gerek kalmaz yinede tedbir alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?